• Lemon Skunk

Lemon Skunk

aka Lemon Skunk OG

Lemon Skunk er fortsat en titan inden for cannabisverdenen mange år efter den første gang tog verden med storm. Og med dens fantastiske og friske citronaromaer, afbalancerede virkninger og fremragende vækstegenskaber er det ikke så underligt. Køb dine Lemon Skunk-frø fra RQS og dyrk originalt Skunk-cannabis derhjemme i dag.
(1) Skrive en anmeldelse
Antal Fro:
1x
€ 9.00
3x
€ 23.00
5x
€ 35.00
10x
€ 65.00
On sale!
Nedsat pris
€ 23.00

€ 23.00 (--1%)

Føj til gemte varer
Free
Shipping
Free
Return
Stealth
Shipping

  • Mere info
  • Data sheet
  • Spørgsmål (0)
  • Anmeldelser (0)

Lemon Skunk: En verdensberømt hybrid

Skunk er et af de mest kendte og populære navne inden for cannabisverdenen. Denne genetik, som stammer helt tilbage fra 1970'erne, har fået en fast plads i alle dyrkeres hjerter – og det er der en god grund til! Disse sorter har intense aromaer, er potente og er skabt med usædvanligt hårdføre gener. Kan det blive meget bedre? Vores dygtige avlere skabte vores hårdføre Lemon Skunk-frø, og med dem kan du nu uden problemer dyrke kras, frisk Skunk-cannabis derhjemme.

En fantastisk krydsning mellem Skunk #1 og Citral

Lemon Skunk kombinerer klassiske gener fra den almægtige Skunk #1 (skabt af den berømte og nu afdøde Neville Schoenmaker) og Citral, som er en populær hollandsk hybrid, der den dag i dag stadig har en fast plads på menuerne i de legendariske coffeeshops. Resultatet blev en velafbalanceret hybrid, der har en ligelig fordeling af indica- og sativa-gener, komplekse aromaer og beroligende virkninger, der når dybt ind i dit sind og ud i alle musklerne i din krop.

Virkninger og smag af Lemon Skunk-sorten

Hvis du skiller Lemon Skunks lange, tætte knopper ad, får du en smagsprøve på dens duft af frisk limonade og citrusbolsjer, umiddelbart efterfulgt af subtile noter af citrusblomster, fugtig jord, mos og sort peber. Sorten indeholder ca. 19 % THC og en eksotisk terpenprofil, der er domineret af limonen, caryophyllen og myrcen. Men Lemon Skunk byder på meget mere end bare en fantastisk aroma og smag. Få minutter efter du har taget dit første hiv, vil du mærke virkningerne af denne potente hybrid dybt inde i dit sind og din krop, hvor den leverer en beroligende følelse af lykke og lyksalighed. Nyd den efter arbejde, i sociale sammenhænge eller i weekenden, når du bare skal slappe af. Lemon Skunks aroma og smag skuffer aldrig.

Dyrkning af feminiserede Lemon Skunk-frø

Lemon Skunk er tro mod sine forfædre. Det er en hårdfør plante, der er nem at dyrke. Indendørs kan du forvente, at disse kraftfulde frø udvikler sig til robuste planter, der bliver op til 120 cm høje. Indendørsplanterne er modne allerede efter 8-9 uger i blomstringsfasen, og de producerer en tung høst på op til 650 gram pr. m². Udendørs trives vores Lemon Skunk-frø lige så godt og udvikler sig til planter, der når en maksimal højde på 150 cm, som er klar til høst i begyndelsen af september. Udendørs kan du forvente et udbytte på op til 675 gram pr. plante. De vokser hurtigt og er utrolig modstandsdygtig over for skadedyr, uanset hvor du dyrker den. Hvad venter du på? Dyrk originalt Lemon Skunk-cannabis derhjemme nu.

Lemon Skunk data sheet
Sorttype: Feminiserede
Genetisk baggrund: Skunk 1 x Citral
THC: 19%
CBD: Lav
Blomstringstid: 8 - 9 uger
Høstmåned: Sen september
Type: Sativa 50% Indica 50%
Højde indendørs: 80 - 120 cm
Højde udendørs: 120 - 150 cm
Udbytte indendørs: 600 - 650 gr/m2
Udbytte udendørs: 625 - 675 gr/plant
Effekt: Beroligende, Fysisk afslappende, Kreativ, Langvarig
Smag: Citrus, Frugtagtig, Lime, Skunk
Klima: Korte somre


    Du kan ikke skrive en anmeldelse, da du ikke har købt dette produkt

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Log på
Anbefalede produkter
Kunder, der købte dette produkt, købte også

Er du fyldt 18 år?

Indholdet på RoyaQueenSeeds.com er kun egnet til voksne og er forbeholdt myndige personer.

Sørg for, at du kender loven i dit land.

Når du klikker på ENTER, bekræfter
du, at
du er fyldt 18 år.