• Royal AK
 • Royal AK
 • Royal AK
 • Royal AK

Royal AK

Royal AK er simpel at dyrke, hvilket er med til at gøre den til en ultrapopulær sort på grund af hendes utrolige egenskaber. Ellers kendt som AK47 har andre frøselskaber med megen besvær forsøgt igen og igen at imitere og krydse denne. Kalashnikova er et kryds af AK-pot med White Widow. Den tilbyder en utrolig ren high på samme tid som et brændende, varigt Indica-produkt.
 4.5/5 (127) Write a review
Antal Fro:
1x
€ 8.50
3x
€ 21.50
5x
€ 32.50
10x
€ 60.00
€ 21.50
Add to Saved Items
Free
Shipping
Free
Return
Stealth
Shipping

 • More info
 • Data sheet
 • Spørgsmål (0)
 • Anmeldelser (104)
 • Kundebilleder (4)

Kraftfuld og frugtagtig duft

Denne urt har en gennemsnithøjde, der gør den til en passende til et indendørs dyrkningsområde i miniformat udfra den antagelse, at du kan bremse dens overdøvende lugt, da den er kendt for dens utroligt robuste livlighed og kraftfulde aroma. Aromaen er en blanding af bær, dieseltømning og dieselolie. Den kendes som overraskende stabil sort med et pålideligt slutresultat hver eneste gang, der skal høstes. Dyrkere skal tage ekstra hensyn til luftregulering, når de dyrker i nærheden af andre individer. Royal AK vokser godt både udendørs og indendørs.

Den har en sær og special aroma; sukkerholdig og gammel med spor af fyr. Den siges ofte at være blandt de mest fremtrædende moderne sorter i verden. Selvom den anses som en Sativa-domineret hybrid, så har den samtidig et betydeligt Indica-aftryk. Den leverer det med et fornuftigt high til hoved og krop.

AK 47-pot blev ikke givet sit navn som en tegn på noget voldeligt, men mere i forbindelse med et 'one hit wonder', som denne oplevelse er. Efter dens lancering faldt gæsterne på coffee shops i Amsterdam regelmæssigt i søvn, når de havde røget noget af denne sort. Værdi uden kompromis betyder, at den passer godt til både komercielle dyrkere samt hjemmedyrkere. De producerer solide blomster med et lavt antal blade, som skinner med et lag af harpikskrystaler.

En sort der har vundet flere priser

Den producerer mørke gullige og jadegrønne blomster. Den indeholder en lille mængde hår. Hårene, som er synlige, er mørkerøde og gyldenbrune. De er kun til at se, når man deler blomsten. Sorten har vundet 16 priser ved cannabiskonkurrencer, hvilket viser, at hun er en elsket plante både at dyrke og ryge. Hun tilbyder en virkelig robust, holdbar og nydelsesrig high. Ved Cannabis Cup i 1999 bekræftede en selvregulerende laboratorium undersøgelse, at AK-pot havde den højeste andel af THC blandt alle kandidaterne samme år. Den vandt også en pris for årets Indica-sort, navnligt High Times Indica Strain of the Year, i 2003. Den seneste udmærkelse til AK 47-pot er tredjepladsen i kategorien Hybrid ved High Times Cannabis Cup i 2011 i Amsterdam.

Mexicansk, colombiansk, thailandsk og afghansk genetik alt i én sort?

Den har en andel af THC på 18 %. Dens genetiske baggrund er colombiansk, mexicansk, thailandsk og afghansk. Den genetiske balance er 60 % Sativa og 40 % Indica. Den har en indendørs høst på 525-575 gram og en udendørs høst på 600-650 gram pr. tørret plante. Blomstringstiden er 8 til 9 uger.

Indendørs bliver denne sort et sted mellem 80 og 140 cm. Udendørs er den i en vis udstrækning højere med et minimum på 130 cm til 170 cm. Det bedste tidspunkt for høsten udendørs er i begyndelsen af oktober. Effekten af denne sort er en perfekt kombination af stenet og høj.

Royal AK data sheet
Sorttype: Feminiserede
THC: 19%
CBD: Lav
Udbytte indendørs: 525 - 575 gr/m2
Udbytte udendørs: 600 - 650 gr/plant
Højde indendørs: 80 - 140 cm
Højde udendørs: 130 - 170 cm
Blomstringstid: 8 - 9 uger
Høstmåned: Tidlig oktober
Genetisk baggrund: Columbian, Mexican, Thai & Afghan
Type: Sativa 60% Indica 40%
Effekt: En kombination af stenet + høj
Klima: Mild
Smag: Jordet, Fyr, Sød

  Af M. L. on 07/Aug/2020 :
  (5)

  Titel : livraison au top!
  Kommentar : Belle plante robuste et rapide malgré sa plantation tardive. Service rapide et discret. Je recommande!

  Af G. E. on 07/Aug/2020 :
  (5)

  Titel : Dynamite
  Kommentar : I grew an AK plant from RQS alongside Special Queen & Green Gelato. I didn't expect such an amazing result! The plant grew fine, with lots of fat, sparkling buds, which had a divine perfume. The dried yield was 60 grams, more than I usually manage with other strains. AK is a divine weed, ideal for a pipe, but be careful not to consume too much at once! It's dynamite! By the way, I mix AK with Green Gelato for a fantastic high when using a vaporizer. Hence five stars.

  Af N. S. on 19/Jun/2020 :
  (5)

  Titel : Great
  Kommentar : Very Healthy and an awesome taste

  Af P. H. on 16/Jun/2020 :
  (5)

  Titel : Healthy plants with great flavor
  Kommentar : I really enjoyed the taste on this one. Kinda surprised its not named or well known for its flavor . The plants were also the healthiest i ever had. Even in the latest stages the leaves looked lush and remained perfectly green

  Af A. P. on 03/Jun/2020 :
  (5)

  Titel : Perfect
  Kommentar : Promesse mantenute. Sempre al top

  Af C. B. on 02/Jun/2020 :
  (5)

  Titel : Royal AK
  Kommentar : Super graines, 3/3 germes, super rendement intérieur, même 100% naturel, avec un goût exceptionnel, je la recommande

  Af M. V. on 26/May/2020 :
  (5)

  Titel : Buena cálidad de semillas
  Kommentar : Para empezar germinaron muy bien, y ahora están creciendo bien El único motivo por el que no doy 5 estrellas no es por las AK en sí, sino porque la semilla de Critical que me enviaron de regalo no germinó

  Af B. B. on 18/May/2020 :
  (5)

  Titel : Herbe qui démarrare très bien
  Kommentar : Facile a faire pousser belle plante

  Af K. B. on 18/May/2020 :
  (5)

  Titel : Royal AK
  Kommentar : Livraison discrète! 3/3 graines ont germé.

  Af V. I. on 05/May/2020 :
  (5)

  Titel : Semi femminizzati
  Kommentar : Semi Ottimi piante belle e robuste grazie royal queen seed

  Af A. C. on 05/May/2020 :
  (4)

  Titel : Royal ak
  Kommentar : Graine top , délais de réception super rapide

  Af K. P. on 29/Apr/2020 :
  (5)

  Titel : Fast
  Kommentar : Good seeds, fast grow. Good mark.

  Af R. L. on 27/Apr/2020 :
  (5)

  Titel : fast shipping
  Kommentar : every seed came as ordered

  Af H. G. on 27/Apr/2020 :
  (4)

  Titel : nice seeds
  Kommentar : very strong plant, has a nice smell too.

  Af P. E. on 20/Apr/2020 :
  (5)

  Titel : everything perfect
  Kommentar : shipping was quick and everything else was great as always.


  Du kan ikke uploade en anmeldelse, fordi du ikke er logget ind som kunde

  Log ind / Tilmeld dig

No customer questions for the moment.

Stil et spørgsmål
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Stil et spørgsmål

Anbefalede produkter
Kunder, der købte dette produkt, købte også

Are you aged 18 or over?

The content on RoyalQueenSeeds.com is only suitable for adults and is reserved for those of legal age.

Ensure you are aware of the laws of your country.

By clicking ENTER, you confirm
you are
18 years or older

Ansvarsfraskrivelse

Alle cannabisfrø, som sælges hos Royal Queen Seeds, er udelukkede til personligt brug og beregnet til voksne (over 18 år). Vi leverer ikke frø i stor skala eller til kommercielle dyrkere. Vi forbeholder os retten til at afvise et salg, hvis vi har mistanke om, at denne betingelse er ved at blive brudt.

Kategorier

Ansvarsfraskrivelse

Alle cannabisfrø, som sælges hos Royal Queen Seeds, er udelukkede til personligt brug og beregnet til voksne (over 18 år). Vi leverer ikke frø i stor skala eller til kommercielle dyrkere. Vi forbeholder os retten til at afvise et salg, hvis vi har mistanke om, at denne betingelse er ved at blive brudt.