• Royal AK
 • Royal AK
 • Royal AK
 • Royal AK
 • Royal AK

Royal AK

Royal AK er simpel at dyrke, hvilket er med til at gøre den til en ultrapopulær sort på grund af hendes utrolige egenskaber. Ellers kendt som AK47 har andre frøselskaber med megen besvær forsøgt igen og igen at imitere og krydse denne. Kalashnikova er et kryds af AK-pot med White Widow. Den tilbyder en utrolig ren high på samme tid som et brændende, varigt Indica-produkt.
(136) Skrive en anmeldelse
Antal Fro:
1x
€ 8.50
3x
€ 21.50
5x
€ 32.50
10x
€ 60.00
25x
€ 120.00
On sale! Nedsat pris
€ 21.50

€ 21.50 tax incl. (-0%)

Køb og vind 22 point
Add to Saved Items
Free
Shipping
Free
Return
Stealth
Shipping

 • Mere info
 • Data sheet
 • Spørgsmål (0)
 • Anmeldelser (112)
 • Kundebilleder (4)

Kraftfuld og frugtagtig duft

Denne urt har en gennemsnithøjde, der gør den til en passende til et indendørs dyrkningsområde i miniformat udfra den antagelse, at du kan bremse dens overdøvende lugt, da den er kendt for dens utroligt robuste livlighed og kraftfulde aroma. Aromaen er en blanding af bær, dieseltømning og dieselolie. Den kendes som overraskende stabil sort med et pålideligt slutresultat hver eneste gang, der skal høstes. Dyrkere skal tage ekstra hensyn til luftregulering, når de dyrker i nærheden af andre individer. Royal AK vokser godt både udendørs og indendørs.

Den har en sær og special aroma; sukkerholdig og gammel med spor af fyr. Den siges ofte at være blandt de mest fremtrædende moderne sorter i verden. Selvom den anses som en Sativa-domineret hybrid, så har den samtidig et betydeligt Indica-aftryk. Den leverer det med et fornuftigt high til hoved og krop.

AK 47-pot blev ikke givet sit navn som en tegn på noget voldeligt, men mere i forbindelse med et 'one hit wonder', som denne oplevelse er. Efter dens lancering faldt gæsterne på coffee shops i Amsterdam regelmæssigt i søvn, når de havde røget noget af denne sort. Værdi uden kompromis betyder, at den passer godt til både komercielle dyrkere samt hjemmedyrkere. De producerer solide blomster med et lavt antal blade, som skinner med et lag af harpikskrystaler.

En sort der har vundet flere priser

Den producerer mørke gullige og jadegrønne blomster. Den indeholder en lille mængde hår. Hårene, som er synlige, er mørkerøde og gyldenbrune. De er kun til at se, når man deler blomsten. Sorten har vundet 16 priser ved cannabiskonkurrencer, hvilket viser, at hun er en elsket plante både at dyrke og ryge. Hun tilbyder en virkelig robust, holdbar og nydelsesrig high. Ved Cannabis Cup i 1999 bekræftede en selvregulerende laboratorium undersøgelse, at AK-pot havde den højeste andel af THC blandt alle kandidaterne samme år. Den vandt også en pris for årets Indica-sort, navnligt High Times Indica Strain of the Year, i 2003. Den seneste udmærkelse til AK 47-pot er tredjepladsen i kategorien Hybrid ved High Times Cannabis Cup i 2011 i Amsterdam.

Mexicansk, colombiansk, thailandsk og afghansk genetik alt i én sort?

Den har en andel af THC på 18 %. Dens genetiske baggrund er colombiansk, mexicansk, thailandsk og afghansk. Den genetiske balance er 60 % Sativa og 40 % Indica. Den har en indendørs høst på 525-575 gram og en udendørs høst på 600-650 gram pr. tørret plante. Blomstringstiden er 8 til 9 uger.

Indendørs bliver denne sort et sted mellem 80 og 140 cm. Udendørs er den i en vis udstrækning højere med et minimum på 130 cm til 170 cm. Det bedste tidspunkt for høsten udendørs er i begyndelsen af oktober. Effekten af denne sort er en perfekt kombination af stenet og høj.

Royal AK data sheet
Sorttype: Feminiserede
THC: 19%
CBD: Lav
Udbytte indendørs: 525 - 575 gr/m2
Udbytte udendørs: 600 - 650 gr/plant
Højde indendørs: 80 - 140 cm
Højde udendørs: 130 - 170 cm
Blomstringstid: 8 - 9 uger
Høstmåned: Tidlig oktober
Genetisk baggrund: Columbian, Mexican, Thai & Afghan
Type: Sativa 60% Indica 40%
Effekt: Balanceret, Klar, Stenet
Klima: Mild
Smag: Frugtagtig, Fyrretræsagtig, Jordagtig, Skunk

  Af F. S. Den 26/Nov/2020 :

  Titel : mister gwada
  Kommentar : envois rapide et discret,toute les graines ont germés et grandissent bien ..sans fautes merci rqs

  Af K. S. Den 18/Nov/2020 :

  Titel : B-K
  Kommentar : Sehr ertragreiche, robuste Sorte mit gutem Turn und geilem, cremigen Rauch!! Immer wieder gern

  Af R. F. Den 04/Nov/2020 :

  Titel : AK 47
  Kommentar : Boa germinação recomendo a todos growers essa genética maravilhosa...

  Af A. P. Den 26/Oct/2020 :

  Titel : Ottima
  Kommentar : Buona resa

  Af V. G. Den 29/Sep/2020 :

  Titel : Royal AK Seed Féminisée
  Kommentar : Parfaite, efficace et entretien simple.

  Af F. T. Den 28/Sep/2020 :

  Titel : Outdoor
  Kommentar : Muy buena cepa. Un olor genial, sabor y estética también.

  Af R. I. Den 04/Sep/2020 :

  Titel : Royal ak stets sehr gut
  Kommentar : Ich habe 3. Mal bestellt und immer schnell angekommen und keine Probleme erlebt weder bei der Lieferung noch beim Pflanzen. Es ist sehr gut und schmackhaft ich kann royal ak nur empfehlen es ist unglaublich gut. Und danke an royal queen seeds hat mich nie enttäuscht immer schnell geliefert weiter so 👑👑

  Af E. M. Den 26/Aug/2020 :

  Titel : Amazing Structure 👏
  Kommentar : Strong plant might be good to cross with i thought as it had a lot of branches 🤞

  Af M. L. Den 07/Aug/2020 :

  Titel : livraison au top!
  Kommentar : Belle plante robuste et rapide malgré sa plantation tardive. Service rapide et discret. Je recommande!

  Af G. E. Den 07/Aug/2020 :

  Titel : Dynamite
  Kommentar : I grew an AK plant from RQS alongside Special Queen & Green Gelato. I didn't expect such an amazing result! The plant grew fine, with lots of fat, sparkling buds, which had a divine perfume. The dried yield was 60 grams, more than I usually manage with other strains. AK is a divine weed, ideal for a pipe, but be careful not to consume too much at once! It's dynamite! By the way, I mix AK with Green Gelato for a fantastic high when using a vaporizer. Hence five stars.

  Af N. S. Den 19/Jun/2020 :

  Titel : Great
  Kommentar : Very Healthy and an awesome taste

  Af P. H. Den 16/Jun/2020 :

  Titel : Healthy plants with great flavor
  Kommentar : I really enjoyed the taste on this one. Kinda surprised its not named or well known for its flavor . The plants were also the healthiest i ever had. Even in the latest stages the leaves looked lush and remained perfectly green

  Af A. P. Den 03/Jun/2020 :

  Titel : Perfect
  Kommentar : Promesse mantenute. Sempre al top

  Af C. B. Den 02/Jun/2020 :

  Titel : Royal AK
  Kommentar : Super graines, 3/3 germes, super rendement intérieur, même 100% naturel, avec un goût exceptionnel, je la recommande

  Af M. V. Den 26/May/2020 :

  Titel : Buena cálidad de semillas
  Kommentar : Para empezar germinaron muy bien, y ahora están creciendo bien El único motivo por el que no doy 5 estrellas no es por las AK en sí, sino porque la semilla de Critical que me enviaron de regalo no germinó


  You cannot post a review because you have not purchased this product

No customer questions for the moment.

Stil et spørgsmål
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Stil et spørgsmål

Anbefalede produkter
Kunder, der købte dette produkt, købte også

ER DU FYLDT 18 ÅR?

Indholdet på RoyaQueenSeeds.com er kun egnet til voksne og er forbeholdt myndige personer.

Sørg for, at du kender loven i dit land.

Når du klikker på ENTER, bekræfter
du, at
du er fyldt 18 år.

Ansvarsfraskrivelse

Cannabisfrø kan distribueres frit inden for EU under princippet om gensidig anerkendelse. Det er dog dit eget ansvar at undersøge lokale love og bestemmelser, før du bestiller.

Kategorier

Ansvarsfraskrivelse

Cannabisfrø kan distribueres frit inden for EU under princippet om gensidig anerkendelse. Det er dog dit eget ansvar at undersøge lokale love og bestemmelser, før du bestiller.