• White Widow Regular
 • White Widow Regular

White Widow Regular

White Widow Regular har andet at byde på end vores automatisk blomstrende og feminiserede versioner. Frøene producerer både han- og hunplanter, og derfor er det et godt valg for dyrkere, der vil skabe deres egen sort derhjemme. På grund af dens hårdføre natur er det også en meget bedre mulighed, hvis du vil tage stiklinger.
(5)
Skrive en anmeldelse
Antal Fro:
10x
€ 60.00
25x
€ 120.00
On sale!
Nedsat pris
€ 60.00

€ 60.00 (-0%)

Føj til gemte varer
Free
Shipping
Free
Return
Stealth
Shipping

 • Mere info
 • Data sheet
 • Spørgsmål (0)
 • Anmeldelser (3)

White Widow Regular: Robust og pålidelig genetik

White Widow Regular er et fremragende alternativ til de automatisk blomstrende og feminiserede versioner af den klassiske sort. Der er 50% chance for at denne sort blive til enten en hanplante eller en hunplante. Derfor er den ideel til dyrkere, der vil skabe deres egen sort derhjemme. Regular-sorter har samtidig en meget mere hårdfør genetik, og derfor er de ideelle, når det kommer til at tage stiklinger til kloner.

Genetisk analyse af White Widow Regular

White Widow Regular stammer direkte fra White Widow S1. Denne verdenskendte sort har en perfekt afbalanceret genetisk profil på 50% sativa- og 50% indica-genetik. Regular-versionen af denne populære sort har en endnu mere hårdfør genetik end originalen. Dyrkerne kan bruge disse planter til at dyrke sunde, nye sorter baseret på deres egen personlige smag.

Dyrkning af White Widow Regular: overflod til den store guldmedalje

White Widow Regular klarer sig utrolig godt både indendørs og udendørs. Indendørs planter bliver op til 60-100 cm og er nemme at håndtere under hele vækstcyklussen. De giver et udbytte på op til 500 gram pr. m² efter 8-10 ugers blomstring, selv hvis de holdes i små og skjulte rum.

Udendørs planter vokser sig meget højere og bliver op til 150-190 cm. De giver et fremragende udbytte på 550-600 gram pr. plante i oktober måned. De trives både i store potter og hævede bed. Hvis du dyrker den i et køligere klima, anbefaler vi, at du bruger et drivhus for at forlænge vækstsæsonen.

White Widow Regulars aroma, smag og virkninger: Alt, hvad du kunne ønske dig

I modsætning til mange andre populære cannabisvarianter på markedet har White Widow en meget pikant smagsprofil med anstrøg af jord, peber og krydderier. Nyd denne rige, enkle røg ryd dagens bekymringer fra dit sind.

White Widow Regular har en mangesidet virkning, der får din krop til at stene og giver energi til dit sind. THC-indholdet på 19% starter med at få musklerne til at slappe af og give en stenet følelse i kroppen. Kort efter vil du mærke et spændende udbrud af energi, der kan starte nogle interessante filosofiske samtaler.

Hvis du er interesseret i andre versioner af White Widow, kan du tjekke vores automatisk blomstrende og feminiserede sorter.

White Widow Regular data sheet
Sorttype: Almindelige
THC: 19%
CBD: Lav
Udbytte indendørs: 450 - 500 gr/m2
Udbytte udendørs: 550 - 600 gr/plant
Højde indendørs: 60 - 100 cm
Højde udendørs: 150 - 190 cm
Blomstringstid: 8 - 10 uger
Høstmåned: Tidlig oktober
Genetisk baggrund: Original White Widow
Type: Sativa 50% Indica 50%
Effekt: Kraftfuld, Stenet
Klima: Lange somre
Smag: Fyrretræsagtig, Jordagtig, Peber

  Af A. S. Den 02/Jan/2023 :

  Titel : An
  Kommentar : Wundervolle Samen, 9/10 gekeimt. Sehr zu empfehlen!

  Af J. V. Den 26/Jan/2022 :

  Titel : Jim
  Kommentar : Great seeds! Thanx!

  Af S. L. Den 21/Nov/2021 :

  Titel : Marty
  Kommentar : Best quality


  Du kan ikke skrive en anmeldelse, da du ikke har købt dette produkt

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Log på
Anbefalede produkter
Kunder, der købte dette produkt, købte også

Er du fyldt 18 år?

Indholdet på RoyaQueenSeeds.com er kun egnet til voksne og er forbeholdt myndige personer.

Sørg for, at du kender loven i dit land.

Når du klikker på ENTER, bekræfter
du, at
du er fyldt 18 år.

Ansvarsfraskrivelse

Cannabisfrø kan distribueres frit inden for EU under princippet om gensidig anerkendelse. Det er dog dit eget ansvar at undersøge lokale love og bestemmelser, før du bestiller.

Kategorier
eKomi silver seal
4.7 ud af 5
ud af 37803 bedømmelser

Ansvarsfraskrivelse

Cannabisfrø kan distribueres frit inden for EU under princippet om gensidig anerkendelse. Det er dog dit eget ansvar at undersøge lokale love og bestemmelser, før du bestiller.