• Special Queen 1 Auto

Special Queen 1 Auto

Power Bud x Big Skunk Auto

Special Queen 1 Auto stammer fra forældresorterne Power Bud og Big Skunk Auto. Det kan kun betyde én ting: en fristende smag og en dyb stenet oplevelse. Sorten er perfekt til de stille aftener, hvor den får din krop til at smelte sammen med sofaen, samtidig med at den holder dig frisk og kvik i hovedet. Køb disse frø, og høst lækre knopper i løbet af ganske få uger.
Antal Fro:
1x
€ 4.50
3x
€ 10.50
5x
€ 16.50
10x
€ 30.00
On sale!
Nedsat pris
€ 10.50

€ 10.50 (-0%)

Føj til gemte varer
Free
Shipping
Free
Return
Stealth
Shipping

  • Mere info
  • Data sheet
  • Spørgsmål (0)
  • Anmeldelser (0)

Special Queen 1 Auto: Speciel på alle områder

Special Queen 1 Auto byder på stenende fysiske virkninger og en kompleks smag og aroma. Denne kraftfulde sort bliver kun lidt over en meter høj, og den kan dyrkes i praktisk talt alle miljøer, hvor den leverer et meget respektabelt udbytte. Hvis du elsker de gode gamle Skunk-sorter, er denne automatisk blomstrende specialitet lige noget for dig.

Special Queen 1 Auto-cannabisfrø: Efterkommer af Power Bud og Big Skunk Auto

Special Queen 1 Auto er skabt på baggrund af Power Bud, og den har arvet en skunkagtig og sød aroma og fantastiske produktive egenskaber. Krydsningen med Big Skunk Auto-gener gav denne sort hurtige væksttider og en diskret statur. Samlet set består den af 50 % indica-, 45 % sativa- og 5 % ruderalis-genetik. Selvom Special Queen 1 Auto er en automatisk blomstrende sort, er den, som navnet afslører, virkelig "speciel", og den vil imponere dyrkere på alle erfaringsniveauer med sin modstandsdygtighed og gavmilde høst.

Smag og virkninger af Special Queen 1 Auto-cannabissorten

Special Queen 1 Auto-cannabissorten forkæler smagsløgene med noget nyt i hvert hiv. Dens komplekse terpenprofil serverer en lækker smag af jord, frugt og skunk og leverer en perfekt balance mellem sødt og krydret. Mens du nyder den lækre smag, spreder dens THC-indhold på 18 % sig i dit system og giver fysisk afslappende og stenende virkninger. Forbered dig på røde øjne og en ustoppelig lækkersulten trang, som timerne går.

Vækstegenskaber af Special Queen 1 Auto-frø

Specielle Queen 1 Auto-cannabisfrø kan prale af en fantastisk spirehastighed. Planterne holder sig i en kompakt størrelse, der er perfekt til små rum, og den spurter fra spiring til høst i løbet af kun 10-12 uger. Hvis du dyrker planterne indendørs uden brug af plantetræning, bliver de op til 70-120 cm og giver et afkast på 400-450 gram pr. m². Dyrkes de udendørs bliver de maks. 120 cm høje og giver et afkast på 90-175 gram pr. plante. Det er en temmelig imponerende høst i betragtning af deres lille og kompakte størrelse. Køb Special Queen 1 Auto-frø, og forkæl dig selv med denne specielle dronning.

Special Queen 1 Auto data sheet
Sorttype: Auto-Blomstrende
Genetisk baggrund: Power Bud x Big Skunk Auto
THC: 18%
CBD: Lav
Type: 45% Sativa, 50% Indica, 5% Ruderalis
Blomstringstid: 6 - 8 uger
Høstmåned: 10-12 Uger efter spiring
Højde indendørs: 70 - 120 cm
Højde udendørs: 80 - 120 cm
Udbytte indendørs: 400 - 450 gr/m2
Udbytte udendørs: 90 - 175 gr/plant
Effekt: Fysisk afslappende, Stenet
Smag: Frugtagtig, Jordagtig, Skunk
    Ingen har skrevet en anmeldelse endnu


    Du kan ikke skrive en anmeldelse, da du ikke har købt dette produkt

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Log på
Anbefalede produkter
Kunder, der købte dette produkt, købte også

Er du fyldt 18 år?

Indholdet på RoyaQueenSeeds.com er kun egnet til voksne og er forbeholdt myndige personer.

Sørg for, at du kender loven i dit land.

Når du klikker på ENTER, bekræfter
du, at
du er fyldt 18 år.