• Coffeeshop Classics-pakke
 • Amnesia Haze
 • Northern Light
 • White Widow

Coffeeshop Classics-pakke

Disse sorter er velkendte for ægte Coffeeshop-entusiaster. Amnesia Haze, Northern Light og White Widow byder hver især på noget helt ekstraordinært, men de har alle én ting til fælles: De er ekstremt populære i Amsterdams coffeeshops. Hver sort passer til hver deres tid på dagen, så med Coffeeshop Classics er du dækket ind hele dagen lang.
(2)
Skrive en anmeldelse
On sale!
Nedsat pris
€ 61.00

€ 61.00 (-0%)

instead of € 68.50

Føj til gemte varer
Free
Shipping
Free
Return
Stealth
Shipping

 • Mere info
 • Spørgsmål (1)
 • Anmeldelser (2)

Coffeeshop Classics-pakke: Nostalgi fra Amsterdam

Nogle sorter passer bare perfekt sammen. De er som én stor, mangfoldig, men lykkelig familie. Vores Coffeeshop Classics-pakke består af 3 legendariske sorter, som hver især er kendte og populære navne inden for cannabisverdenen i Amsterdams.

Vi præsenterer Coffeeshop Classics: Amnesia Haze, Northern Light og White Widow

Hvis du nogensinde har været i Amsterdam, kender du helt sikkert disse klassiske sorter. Men du behøver ikke at have besøgt disse prestigefyldte hollandske etablissementer for at kende disse populære sorter. Men international berømmelse er ikke det eneste, disse sorter har tilfælles. De byder alle 3 på uimodståelige terpener og høje THC-indhold.

Uanset om du er i humør til sativa, indica eller en hybrid, finder du en variant i Coffeeshop Classics-pakken, der egner sig:

• Amnesia Haze: Denne sativa-dominerede sort er en sød citruseksplosion med 22% THC og enorme udbytter både indendørs og udendørs. Den byder på cerebrale og opløftende virkninger, der gør den til et sandt coffeeshop-ikon.

• Northern Light: På den anden side af det genetiske spektrum finder du Northern Light, som er næsten ren indica. Sorten har et THC-indhold på 18%, pebrede, jordagtige terpener og giver en tung, narkotisk stenet virkning. Det er en favorit blandt kendere af sorter med beroligende virkninger.

• White Widow: Denne afbalancerede indica-sativa-sort byder på usædvanlige harpiksholdige knopper. Den har kraftfulde virkninger med 19% THC og krydrede, jord- og frugtagtige terpener.


  Af F. F. Den 09/May/2024 :

  Titel : Old and Gold
  Kommentar : can not make any mistake here. 4/5 Seeds flowered

  Af J. S. Den 18/Oct/2022 :

  Titel : Classical mix of the best
  Kommentar : Love this combination :)


  Du kan ikke skrive en anmeldelse, da du ikke har købt dette produkt
From Frank Simons | 2022-12-24 22:40:00

Hallo sind die Samen von den Mix Packs Autoflowering oder Photoperiodich.

Royal Queen Seeds Team

Hello, this seeds are photoperiods.

Only registered user can ask a question. Log på
Anbefalede produkter
Kunder, der købte dette produkt, købte også

Er du fyldt 18 år?

Indholdet på RoyaQueenSeeds.com er kun egnet til voksne og er forbeholdt myndige personer.

Sørg for, at du kender loven i dit land.

Når du klikker på ENTER, bekræfter
du, at
du er fyldt 18 år.

Ansvarsfraskrivelse

Cannabisfrø kan distribueres frit inden for EU under princippet om gensidig anerkendelse. Det er dog dit eget ansvar at undersøge lokale love og bestemmelser, før du bestiller.

Kategorier
eKomi silver seal
4.7 ud af 5
ud af 37803 bedømmelser

Ansvarsfraskrivelse

Cannabisfrø kan distribueres frit inden for EU under princippet om gensidig anerkendelse. Det er dog dit eget ansvar at undersøge lokale love og bestemmelser, før du bestiller.