• Resistant-pakken
 • Northern Light
 • Shining Silver Haze
 • Critical

Resistant-pakken

Møder du på flere bladlus, end du har lyst til at se, når du går rundt i din have? Er dine blomster plaget af meldug på grund af fugtige forhold? Uanset hvilke miljømæssige problemer du står over for, vil de 3 sorter i Resistant-pakken forbedre dine chancer for succes både indendørs og udendørs.
(3)
Skrive en anmeldelse
On sale!
Nedsat pris
€ 60.00

€ 60.00 (-0%)

instead of € 67.50

Føj til gemte varer
Free
Shipping
Free
Return
Stealth
Shipping

 • Mere info
 • Spørgsmål (0)
 • Anmeldelser (2)

Resistant-pakken: Hardcore sorter til udfordrende haver

Der er flere udfordringer forbundet med dyrkning af cannabis. Det gælder bl.a. problemer skadedyr og sygdomme. Det er svært at undgå disse trusler fuldstændigt, men hvis du starter ud med den rigtige genetik, er der større chancer for at forbedre sundheden og modstandsdygtigheden af din afgrøde. Sådanne udfordringer er en smal sag for de 3 sorter i denne pakke.

Northern Light, Shining Silver Haze og Critical: Ethvert skadedyrs værste mareridt

Det er ikke alle cannabissorter, der klarer sig lige godt over for skadedyr, sygdomme og dårlige vejrforhold. Den slags udfordringer kan faktisk ofte reducere udbyttet eller fuldstændig ødelægge en afgrøde. Heldigvis har vores avlere skabt en trio, der er genetisk designet til at modstå disse udfordrende forhold bedre end de fleste. Med Resistant-pakken er du godt udrustet:

• Northern Light: De fleste dyrkere er tiltrukket af denne sort på grund af dens dybe stenende virkninger og gode udbytte. Men denne legendariske sort byder også på modstandsdygtig genetik, der hjælper planten med at klare sig godt over for skadedyrsangreb og dårlige vejrforhold.

• Shining Silver Haze: Nogle avlere kæmper mod barske dyrkningsbetingelser udendørs. Tørke, kulde, bladlus og fugtige vejrforhold under blomstringsfasen kan påvirke slutresultatet markant. Shining Silver Haze klarer disse udfordringer virkelig godt, delvist fordi planten er rig på trichomer.

• Critical: Denne sort har en gennemtrængende og kompleks terpenprofil, der afværger sultne planteædere og skadedyr. Hvis du konstant kæmper med skadedyrsangreb, får du de bedste chancer for succes med Critical. Du kan hjælpe planten yderligere ved at så følgeplanter i nærheden.


  Af S. K. Den 25/Apr/2024 :

  Titel : Resistenz-Mix
  Kommentar : Keimen gut, 2 bis 3 Tage. Sind leider nicht so robust wie beschrieben, Trauermücken machen den Pflänzchen ganz schön zuschaffen. Alle Samen sind aufgegangen

  Af F. R. Den 09/Jan/2023 :

  Titel : RESISTANT
  Kommentar : Very good


  Du kan ikke skrive en anmeldelse, da du ikke har købt dette produkt

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Log på
Anbefalede produkter
Kunder, der købte dette produkt, købte også

Er du fyldt 18 år?

Indholdet på RoyaQueenSeeds.com er kun egnet til voksne og er forbeholdt myndige personer.

Sørg for, at du kender loven i dit land.

Når du klikker på ENTER, bekræfter
du, at
du er fyldt 18 år.

Ansvarsfraskrivelse

Cannabisfrø kan distribueres frit inden for EU under princippet om gensidig anerkendelse. Det er dog dit eget ansvar at undersøge lokale love og bestemmelser, før du bestiller.

Kategorier
eKomi silver seal
4.7 ud af 5
ud af 37803 bedømmelser

Ansvarsfraskrivelse

Cannabisfrø kan distribueres frit inden for EU under princippet om gensidig anerkendelse. Det er dog dit eget ansvar at undersøge lokale love og bestemmelser, før du bestiller.