Sådan betaler du for produkter med BitCanna hos Royal Queen Seeds

BitCanna er svaret på de finansielle forhindringer i cannabisbranchen. Denne sikre og skalerbare betalingsløsning fjerner banker, kreditkortselskaber og andre betalingstjenester fra ligningen - institutioner, som fortsat afviser at håndtere lovlige transaktioner i branchen. Hjertet i BitCannas platform er BitCanna Coin (BCNA), som kan bruges som en sikker betalingsmetode. Nedenunder viser vi, hvordan du kan bruge BitCanna til at betale for dine varer i webshoppen hos Royal Queen Seeds.

Har du ombyttet dine coins!? Den 30. september skiftede BitCanna over til et nyt og forbedret blockchain-netværk. Denne ændring betød også nye coins! Hvis du har købt coins før den 30. september, kan du bruge denne guide for at få dem ombyttet.

Bitcanna, powered by the Industry

Sådan betaler du med BitCanna hos Royal Queen Seeds

  • Keplr-browserudvidelsen → For at kunne sende, modtage og gemme BCNA skal du have en e-pung (digital pung). Keplr fungerer som den digitale pung for alle Comos-SDK-blockchains. Udvidelsen fungerer bedst med Chrome, men du kan også bruge den med Brave-browseren, dog begrænser det nogle af funktionerne.
  • BitCanna Coin (BCNA) → Valutaen, som bruges til at foretage betalingerne.

Vigtige oplysninger om betaling med BCNA hos RQS

  • Du kan købe så mange BCNA-coins, som du vil. Hvis der er coins tilovers efter dit køb, kan de opbevares i din e-pung fra BitCanna til fremtidig brug. Du skal bare huske på, at værdien af BCNA præges af daglige udsving. Dette betyder, at dine coins på et senere tidspunkt kan være mere eller mindre værd.
  • Det er meget muligt at du allerede har en kryptovaluta-pung og har en bred portefølje. Men hvis du ikke ejer kryptovaluta endnu, skal du først oprette og bekræfte en konto på en handelsplatform som fx Coinmerce.

Sådan betaler du med BitCanna (komplet PDF-guide)

Lav en backup af din e-pung

Ingen andre end dig har adgang til din(e) e-pung(e) fra BitCanna. For at have styr på sikkerheden for din e-pung fra BitCanna er det vigtigt at gemme adgangskoder og backupfiler et sikkert sted (USB-drev m.m.) Dette er den eneste måde at overføre dine e-punge til nye enheder eller gendanne dem.

Velkommen til BitCanna

Hvad er BitCanna?
BitCanna er en decentraliseret betalingsplatform sat i værk af og for cannabisbranchen. Den er et sikkert alternativ til banker, kreditkortselskaber og andre betalingstjenesteudbydere, som ikke behandler transaktioner relaterede til cannabisbranchen. BitCanna Coin (BCNA) er den (digitale) valuta, som bruges til at foretage køb af cannabisrelaterede produkter.
Hvem skabte BitCanna?
Nogle af de førende forretningsfolk i cannabisbranchen står for udviklingen af BitCanna-platformen. Deres mål er at tilbyde kunder og virksomheder et sikkert og pålideligt betalingsnetværk, som samtidig opnår tillid fra myndigheder og konventionelle betalingssystemer.
Fordele ved at bruge BitCanna:
Det er ikke bare nemt at bruge BitCanna, men der er også en række fordele ved det, bl.a.:

  • Sikker opbevaring af midler
  • Ubetydelige transaktionsomkostninger
  • Fuld fortrolighed
  • Komplet kontrol over din e-pung og BCNA
  • Promoer, rabatter osv.
  • Fællesskab med ligesindede kunder og virksomheder

BitCanna er udviklet for at gavne såvel forretninger som kunder, og det gør det nemt for kunder at købe deres favoritprodukter og derefter bedømme deres yndlingsbutikker.
Hvilke butikker accepterer BCNA?
På nuværende tidspunkt kan du bruge BCNA hos Royal Queen Seeds- og Zamnesia-butikker. Det bliver snart muligt at betale med BCNA i mange flere butikker. Du kan se den fulde liste over de såkaldte BitCanna Alliance-medlemmer, som modtager BCNA, på BitCanna-hjemmesiden. Selvom du snart kan foretage køb med BCNA i fysiske butikker, kan der i øjeblikket kun købes online med BCNA.
Hvor kommer de BCNA fra, som findes på markedet nu?
BitCanna solgte de BCNA, som er i omløb i øjeblikket, til investorer gennem en ICO (Initial Coin Offering), svarende til en "børsnotering" af denne coin. Midlerne fra dette salg blev brugt til at udvikle platformen og produkterne.
Hvad skal jeg bruge, hvis jeg vil betale med BitCanna?
Alt, hvad du skal bruge for er at foretage et køb, er din e-pung og BCNA-coins!

BitCanna Wallet

Hvad er en e-pung?
E-punge til kryptovaluta minder om en online bankkonto. De giver dig mulighed for sikkert at opbevare, modtage og sende BitCanna-coins (BCNA). Det er dog ikke alle e-punge, som er kompatible med enhver valuta. For at have BCNA skal du installere BitCanna-pungen til Chrome og Brave, hvis du bruger en stationær enhed, eller Cosmostation-pungen, hvis du bruger en mobilenhed.
Hvor kan jeg se min saldo for BCNA?
Når du vil tjekke din BCNA-saldo, skal du bare gå til Keplr-browserudvidelsen eller til din BitCanna-pung.
Hvad er en seed phrase?
En seed phrase (også kaldet gendannelsesfrase) er en række ord knyttet til din e-pung, der fungerer som en sikkerheds-/gendannelsesnøgle. Denne nøgle giver dig adgang til kryptovalutaen i din e-pung fra alle dine enheder - den fungerer i bund og grund som en backup, hvis noget skulle gå galt. På den måde er dine valutaer sikret, hvis der sker noget med din computer eller telefon. Det er derfor utrolig vigtigt, at du passer godt på din seed phrase, så du kan gendanne din krypto, hvis uheldet skulle være ude. Vi anbefaler, at du skriver din seed phrase ned på et fysisk stykke papir og opbevarer det et sikkert sted, samt gemmer den på en sikker enhed.
Hvad er BitCanna web wallet?
BitCanna web wallet fungerer som en bankkonto til dine BCNA. Det giver dig mulighed for at gemme, modtage og sende coins. For at få adgang til denne skal du bruge Keplr-browserudvidelsen.
Hvad er Keplr-browserudvidelsen?
Keplr-browserudvidelse er en multi-wallet-udvidelse, der giver brugeren mulighed for at gemme BCNA-coins. Du skal downloade denne udvidelse for at bruge din BitCanna-pung.

Køb af BitCanna-coins

Hvordan køber jeg BitCanna-coins (BCNA)?
Følg guiden "Acquire BCNA" for at se, hvordan du køber BCNA.
Hvor meget er transaktionsgebyret på?
Transaktionsgebyret for BitCanna er ubetydeligt, normalt omkring 0,00001$/0,00001€ pr. transaktion afhængig af, hvor meget tryk, der er på systemet. Køb af BitCanna med kreditkort har dog et fast gebyr på omkring 3 € til 4 € pr. transaktion. Dette gebyr betales til Indacoin og er nødvendig, så du nemt kan bruge BCNA uden at gå gennem en børs.
Hvordan ved jeg, hvor mange BCNA-coins, jeg skal købe?
Det er nemt! Ved at vælge BCNA som din betalingsmetode på RQS, kan du se, hvor mange coins du skal bruge til transaktionen.
Jeg har købt flere BCNA, end jeg har brugt på min ordre. Hvad kan jeg gøre med dem?
Du kan gemme dine tilbageværende BCNA-coins i din e-pung til dit næste køb. Du skal dog være opmærksom på, at prisen på BitCanna svinger på baggrund af udbud og efterspørgsel. Derfor kan beløbet på din e-pung svinge over tid, selv hvis du ikke sender og modtager coins.
Hvor lang tid tager det, før jeg modtager mine BCNA, efter køb fra Indacoin?
Når du har gennemført identifikationsprocessen, modtager du dine coins i din BitCanna-pung inden for en time.
Hvorfor svinger prisen på BCNA?
BitCanna Coin (BCNA) handles på samme vis som andre kryptovalutaer løbende på kryptovalutabørser. Udbud og efterspørgsel bestemmer prisen på BCNA på ethvert givent tidspunkt. Dette betyder, at prisen på BitCanna Coin ikke er konstant. Hvis du har BCNA gemt i din e-pung, vil beløbet sandsynligvis stige og falde noget over tid.

Betaling af ordre hos Royal Queen Seeds

Kan min bank se, at jeg har købt cannabisrelaterede produkter?
Nej. Fortrolighed er yderst vigtigt for BitCanna. Dit bankkontoudtog viser ikke, at du har købt cannabisrelaterede varer, og hvor du har købt dem fra. Den eneste transaktion, som vises, er den til Indacoin fra det sikre køb af BCNA.
Kan jeg ændre min BCNA til traditionelle valutaer (euroer, dollars eller pund)?
Ja, men det skal du gøre på kryptovalutabørsen. 
Kan jeg sende BCNA til andre brugere?
Naturligvis! Du skal blot bruge modtagerens unikke BitCanna e-pungsadresse. Så enkelt er det!

Privatlivets fred og sikkerhed

Hvordan garanterer BitCanna for sikkerheden for mine BCNA-coins?
Privatlivets fred og sikkerhed er yderst vigtigt for BitCanna. Den er bygget udfra sikker blockchain-teknologi med et decentraliseret system for at sikre brugernes privatliv. Ingen undtagen dig har adgang til dine midler - ikke engang BitCanna! Derfor skal du have en backup for din e-pung og adgangskoder på et eksternt drev eller lignende. På denne måde kan du gendanne dem, selv hvis du mister din telefon eller dine e-pungsoplysninger.
Hvordan overfører jeg min e-pung til en anden enhed?
Du skal bruge to ting for at kunne overføre din e-pung til en anden enhed: Keplr og din seed phrase (gendannelsesfrase). Installer Keplr-browserudvidelsen og vælg "importer konto" som loginmetode. Indtast derefter din seed phrase for at gendanne din konto.
Jeg har mistet gendannelsesfrasen til min Keplr-pung. Hvad skal jeg gøre?
Hvis du stadig har adgang til din Keplr-pung, kan du gendanne den via browserudvidelsen. Men hvis du mister adgang til Keplr og samtidig glemmer din gendannelsesfrase, mister du adgang til alle dine midler. Derfor er det vigtigt at du gemmer din frase på flere sikre steder – eksempelvis både på et fysisk stykke papir og samtidig som et tekstdokument på et USB-drev.

Er du fyldt 18 år?

Indholdet på RoyaQueenSeeds.com er kun egnet til voksne og er forbeholdt myndige personer.

Sørg for, at du kender loven i dit land.

Når du klikker på ENTER, bekræfter
du, at
du er fyldt 18 år.