Sådan betaler du for produkter med BitCanna hos Royal Queen Seeds

Vigtigt råd i forbindelse med Bitcanna-betalinger!

På grund af vedligeholdelse af BitCanna er BitCanna-betalinger midlertidigt utilgængelige. Hvis du stadig har resterende BCNA, skal du læse nedenstående artikel og træffe foranstaltninger i overensstemmelse hermed

BitCanna Cosmos Launch: Full Update - BitCanna

BitCanna er svaret på de finansielle forhindringer i cannabisbranchen. Denne sikre og skalerbare betalingsløsning fjerner banker, kreditkortselskaber og andre betalingstjenester fra ligningen - institutioner, som fortsat afviser at håndtere lovlige transaktioner i branchen. Hjertet i BitCannas platform er BitCanna Coin (BCNA), som kan bruges som en sikker betalingsmetode. Nedenunder viser vi, hvordan du kan bruge BitCanna til at betale for dine varer i webshoppen hos Royal Queen Seeds.

Bitcanna, powered by the Industry

Sådan betaler du med BitCanna hos Royal Queen Seeds

 • BitCanna Lite eller e-pung til mobil → For at sende, modtage og opbevare BCNA skal du bruge en e-pung. Du kan downloade mobilappen på din smartphone (hvis du bruger Android kan du downloade wallet fra Google Play-butikken, hvis du er Apple-bruger skal du gå ind på App Store) eller BitCanna Lite Wallet, som er tilgængelig på Windows og MacOS.
 • BitCanna Coin (BCNA) → Valutaen, som bruges til at foretage betalingerne.

Vigtige oplysninger om betaling med BCNA hos RQS

 • Det er nemt at få fat i dine egne BCNA-coins. Brug blot et kreditkort til at købe for et minimum på 50 €. Du kan også købe coins på en kryptovalutabørs, men det medfører muligvis yderligere omkostninger og besværligheder.
 • Du skal fremvise bevis for identitet ved første køb af BCNA, men dette tager kun få minutter. Næste gang du køber BCNA-coins med dit kreditkort, skal du ikke igennem denne proces igen.
 • Du kan købe så mange BCNA-coins, som du vil. Hvis der er coins tilovers efter dit køb, kan de opbevares i din e-pung fra BitCanna til fremtidig brug. Du skal bare huske på, at værdien af BCNA præges af daglige udsving. Dette betyder, at dine coins på et senere tidspunkt kan være mere eller mindre værd.
 • Hvis du betaler for din ordre ved hjælp af den angivne QR-kode, uploades det anmodede beløb direkte for at gennemføre transaktionen. Hvis du betaler uden QR-koden, er det vigtigt, at du overfører det nøjagtige beløb, der er angivet, for at ordren kan afsluttes. Hvis det sendte beløb ikke svarer præcist til det påkrævede BitCanna-beløb, behandler systemet ikke betalingen. Hvis det sker, skal du kontakte vores supportafdeling.

Sådan betaler du med BitCanna (komplet PDF-guide)

Lav en backup af din e-pung

Ingen andre end dig har adgang til din(e) e-pung(e) fra BitCanna. For at have styr på sikkerheden for din e-pung fra BitCanna er det vigtigt at gemme adgangskoder og backupfiler et sikkert sted (USB-drev m.m.) Dette er den eneste måde at overføre dine e-punge til nye enheder eller gendanne dem.

Velkommen til BitCanna

Hvad er BitCanna?
BitCanna er en decentraliseret betalingsplatform sat i værk af og for cannabisbranchen. Den er et sikkert alternativ til banker, kreditkortselskaber og andre betalingstjenesteudbydere, som ikke behandler transaktioner relaterede til cannabisbranchen. BitCanna Coin (BCNA) er den (digitale) valuta, som bruges til at foretage køb af cannabisrelaterede produkter.
Hvem skabte BitCanna?
Nogle af de førende forretningsfolk i cannabisbranchen står for udviklingen af BitCanna-platformen. Deres mål er at tilbyde kunder og virksomheder et sikkert og pålideligt betalingsnetværk, som samtidig opnår tillid fra myndigheder og konventionelle betalingssystemer.
Fordele ved at bruge BitCanna:
Det er ikke bare nemt at bruge BitCanna, men der er også en række fordele ved det, bl.a.:

 • Sikker opbevaring af midler
 • Ubetydelige transaktionsomkostninger
 • Fuld fortrolighed
 • Komplet kontrol over din e-pung og BCNA
 • Promoer, rabatter osv.
 • Fællesskab med ligesindede kunder og virksomheder

BitCanna er udviklet for at gavne såvel forretninger som kunder, og det gør det nemt for kunder at købe deres favoritprodukter og derefter bedømme deres yndlingsbutikker.
Hvilke butikker accepterer BCNA?
På nuværende tidspunkt kan du bruge BCNA hos Royal Queen Seeds- og Zamnesia-butikker. Det bliver snart muligt at betale med BCNA i mange flere butikker. Du kan se den fulde liste over de såkaldte BitCanna Alliance-medlemmer, som modtager BCNA, på BitCanna-hjemmesiden. Selvom du snart kan foretage køb med BCNA i fysiske butikker, kan der i øjeblikket kun købes online med BCNA.
Hvor kommer de BCNA fra, som findes på markedet nu?
BitCanna solgte de BCNA, som er i omløb i øjeblikket, til investorer gennem en ICO (Initial Coin Offering), svarende til en "børsnotering" af denne coin. Midlerne fra dette salg blev brugt til at udvikle platformen og produkterne.
Hvad skal jeg bruge, hvis jeg vil betale med BitCanna?
Alt, hvad du skal bruge for er at foretage et køb, er din e-pung og BCNA-coins!

BitCanna Wallet

Hvad er en e-pung?
En e-pung er der, hvor du digitalt gemmer dine BCNA. Appen til den mobile e-pung fra BitCanna er tilgængelig på din telefon (Android & Apple), eller du kan installere Lite e-pungen på din computer (Windows/MacOS). Den mobile e-pung bruger en simpel teknologi med QR-kode til at igangsætte betalingerne, mens Lite e-pungen giver mulighed for gnidningsfrie køb på din computer.
Kan jeg bruge både Lite e-pung og mobil e-pung?
Det kan du helt bestemt, men det er ikke påkrævet. Med det sagt giver begge e-punge dig flere måder at betale for produkterne. De to e-punge er dog ikke forbundet, hvilket betyder, at midlerne i de to e-punge er adskilte.
Hvad er den lange streng af tal og bogstaver i mobil e-pung og Lite-e-pung? Eksempel: B7H567ncJDHY8Vjs023JHbhsSwW
Dette er din unikke e-pungsadresse - i bund og grund som et bankkontonummer. Du skal bruge den til at sende og modtage BCNA. Din e-pungsadresse skabes automatisk ved download og åbning af mobil e-pung og/eller Lite e-pung. Husk, at din e-pungsadresse er særskilt fra din private nøgle. Selvom om denne også indeholder en streng med numre og bogstaver, bør din private nøgle ikke deles med nogen.
Hvor kan jeg se min saldo for BCNA?
Du kan se din saldo for BCNA på kontrolpanelet for din Lite e-pung eller dine mobile e-pung.
Hvordan overfører jeg min e-pung til en anden enhed?
En "gendannelsesfrase" er nødvendig for at flytte din mobile e-pung til en anden enhed. Denne frase består af 12 ord og genereres ved oprettelse af din e-pung. Uden denne frase kan du ikke overføre din e-pung. For at overføre din Lite e-pung til en anden enhed, skal du bruge både backupfilen og adgangskoden, som du valgte ved oprettelse af e-pungen. Du kan også bruge din private nøgle til at overføre din Lite e-pung. Uden én af disse kan du ikke overføre din e-pung.
Jeg har mistet gendannelsesfrasen til min mobile e-pung. Hvad gør jeg?
Hvis du har glemt gendannelsesfrasen, kan du gendanne den i din mobile e-pung under Indstillinger. Du skal bruge verificeringskoden, som du bruger til at logge ind på din e-pung. Hvis du har glemt både gendannelsesfrasen og din verificeringskode, kan du ikke få adgang til dine midler igen. Netop derfor anbefales det stærkt, at du gemmer din frase i en sikker placering som et tekstdokument på et USB-drev.
Jeg har glemt adgangskoden, privat nøgle og backupfilen til min Lite e-pung. Hvad gør jeg?
Hvis du har glemt adgangskode, privat nøgle og backupfil til din Lite e-pung, kan du desværre ikke få adgang til dine midler. Derfor skal du gemme backupfil, adgangskode og privat nøgle et sikkert sted.
Jeg har mistet adgang til min telefon og har nu ikke adgang til min mobile e-pung. Hvad gør jeg?
Hvis du har mistet adgang til din telefon, kan du bruge gendannelsesfrasen til at gendanne din mobile e-pung på en ny telefon. Dette er grunden til, at du skal have en backup for din gendannelsesfrase på et eksternt drev.

Køb af BitCanna-coins

Hvordan køber jeg BitCanna-coins (BCNA)?
Du kan købe BCNA med kreditkort, men købet skal være på minimum 50 €. Dette skyldes, at BitCannas partner Indacoin opkræver et gebyr for hver transaktion. Dette gebyr giver dig mulighed for nem betaling uden at skulle gå gennem en kryptovalutabørs. For at dække dette gebyr, og så du stadig kan få gavn af at betale med BitCanna, tilbyder vi en rabat på 15% på købene.
For at købe BCNA, skal du besøge BitCannas hjemmeside her.
Du kan også købe BCNA-coins på kryptovalutabørsen Coindeal og Stex. Hvis du ikke er bekendt med kryptobørser, anbefaler vi den første metode.
Hvor meget er transaktionsgebyret på?
Transaktionsgebyret for BitCanna er ubetydeligt, normalt omkring 0,00001$/0,00001€ pr. transaktion afhængig af, hvor meget tryk, der er på systemet. Køb af BitCanna med kreditkort har dog et fast gebyr på omkring 3 € til 4 € pr. transaktion. Dette gebyr betales til Indacoin og er nødvendig, så du nemt kan bruge BCNA uden at gå gennem en børs.
Hvordan ved jeg, hvor mange BCNA-coins, jeg skal købe?
Når du indsender din ordre hos Royal Queen Seeds og vælger BitCanna som betalingsmetode, modregnes din rabat på 15% automatisk fra din ordre. Når du har downloadet din e-pung, kan du klikke på bekræft på betalingssiden hos RQS. Du kan nu se den mængde af BCNA-coins, som der kræves. Ved brug af kreditkort kan du købe disse coins med det samme. Hvis du allerede har nok coins, kan du betale direkte for din ordre.
Jeg har købt flere BCNA, end jeg har brugt på min ordre. Hvad kan jeg gøre med dem?
Du kan gemme dine tilbageværende BCNA-coins i din e-pung til dit næste køb. Du skal dog være opmærksom på, at prisen på BitCanna svinger på baggrund af udbud og efterspørgsel. Derfor kan beløbet på din e-pung svinge over tid, selv hvis du ikke sender og modtager coins.
Hvor lang tid tager det, før jeg modtager mine BCNA, efter køb fra Indacoin?
Coins leveres normalt til din adresse hos BitCanna inden for 15 minutter. Hvis det tager længere end en time, skal du kontakte Indacoin gennem deres livechat på deres hjemmeside. Du kan også kontakte BitCanna direkte på e-mail.
Hvorfor svinger prisen på BCNA?
BitCanna Coin (BCNA) handles på samme vis som andre kryptovalutaer løbende på kryptovalutabørser. Udbud og efterspørgsel bestemmer prisen på BCNA på ethvert givent tidspunkt. Dette betyder, at prisen på BitCanna Coin ikke er konstant. Hvis du har BCNA gemt i din e-pung, vil beløbet sandsynligvis stige og falde noget over tid.

Betaling af ordre hos Royal Queen Seeds

Kan min bank se, at jeg har købt cannabisrelaterede produkter?
Nej. Fortrolighed er yderst vigtigt for BitCanna. Dit bankkontoudtog viser ikke, at du har købt cannabisrelaterede varer, og hvor du har købt dem fra. Den eneste transaktion, som vises, er den til Indacoin fra det sikre køb af BCNA.
Hvor meget er transaktionsgebyret på?
Transaktionsgebyret er på omkring 0,00001$/0,00001€ pr. transaktion afhængig af transaktionsmængden i systemet. Ved køb af BitCanna med kreditkort er der et fast gebyr på omkring 3 € til 4 € pr. transaktion, som betales til Indacoin for en gnidningsfri brugeroplevelse.
Kan jeg ændre min BCNA til traditionelle valutaer (euroer, dollars eller pund)?
Ja, men det skal du gøre på kryptovalutabørsen. Dette er uden for BitCannas ansvarsområde, men du kan se flere oplysninger i denne guide.
Kan jeg sende BCNA til andre brugere?
Naturligvis! Du skal blot bruge modtagerens unikke BitCanna e-pungsadresse. Så enkelt er det!

Privatlivets fred og sikkerhed

Hvordan garanterer BitCanna for sikkerheden for mine BCNA-coins?
Privatlivets fred og sikkerhed er yderst vigtigt for BitCanna. Den er bygget udfra sikker blockchain-teknologi med et decentraliseret system for at sikre brugernes privatliv. Ingen undtagen dig har adgang til dine midler - ikke engang BitCanna! Derfor skal du have en backup for din e-pung og adgangskoder på et eksternt drev eller lignende. På denne måde kan du gendanne dem, selv hvis du mister din telefon eller dine e-pungsoplysninger.
Hvordan overfører jeg min e-pung til en anden enhed?
En "gendannelsesfrase" er nødvendig for at flytte din mobile e-pung til en anden enhed. Denne frase består af 12 ord og genereres ved oprettelse af din e-pung. Uden denne frase kan du ikke overføre din e-pung. For at overføre din Lite e-pung til en anden enhed, skal du bruge både backupfilen og adgangskoden, som du valgte ved oprettelse af e-pungen. Du kan også bruge din private nøgle for at overføre din Lite e-pung. Uden én af disse kan du ikke overføre din e-pung.
Jeg har mistet gendannelsesfrasen til min mobile e-pung. Hvad gør jeg?
Hvis du har mistet din gendannelsesfrase, kan du gendanne den ved at gå til Indstillinger i din e-pung. Du skal bruge den verificeringskode, du bruger til at logge på din digitale pung. Hvis du har mistet både din gendannelsesfrase og din verificeringskode, kan du ikke inddrive dine midler. Af den grund anbefales det stærkt, at du gemmer din frase på et sikkert sted.
Jeg mistede adgangskoden, den private nøgle og backupfilen til min Lite-pung. Hvad skal jeg gøre?
Hvis du mistede alle tre, kan du ikke få adgang til dine midler. Opbevar altid din backupfilen, din adgangskode og din private nøgle et sikkert sted.
Jeg har mistet adgang til min telefon og har nu ikke adgang til min mobile e-pung. Hvad gør jeg?
Hvis du har mistet adgang til din telefon, kan du bruge gendannelsesfrasen til at gendanne din mobile e-pung på en ny enhed. Dette er grunden til. at du have en backup for din gendannelsesfrase på et eksternt drev.

ER DU FYLDT 18 ÅR?

Indholdet på RoyaQueenSeeds.com er kun egnet til voksne og er forbeholdt myndige personer.

Sørg for, at du kender loven i dit land.

Når du klikker på ENTER, bekræfter
du, at
du er fyldt 18 år.