Hvorfor shoppe hos RQS?

Hvorfor shoppe alt det nødvendige til din cannabisdyrkning hos Royal Queen Seeds? Hvorfor ikke? Vi er den bedste frøbank i Europa, og vi tilbyder meget mere end bare frø!

Gratis varer med hver ordre: Vi vedlægger gratis frø i alle ordrer. Du kan også vælge mellem en lang række bæredygtige gaver.


Gratis fragt: Diskret og gratis forsendelse inden for 3-5 dage. Delvis/fuld returneringsservice inden for 14 dage - ingen forklaring nødvendig.


VIP-kundeservice: Kontakt vores ekspertteam via e-mail eller på telefon, så vi kan hjælpe dig med dine dyrkningsprojekter. Tusindvis af kunders bakker op om os!

Avanceret genetik: Vi er den største frøbank i Europa med genetik af høj kvalitet og nye udgaver, der sætter trenden i branchen.


RQS Growers Club: Vær en del af vores fællesskab for avlere og få adgang til gaver og kampagner, der kun er tilgængelige på vores websted.

Din cannabisreference: Vi er de førende eksperter inden for marihuana og dyrkning heraf. Du kan finde nye artikler hver dag på 17 forskellige sprog, og du kan tilmelde dig for at modtage oplysninger, der er skræddersyet til dine interesser.

Er du fyldt 18 år?

Indholdet på RoyaQueenSeeds.com er kun egnet til voksne og er forbeholdt myndige personer.

Sørg for, at du kender loven i dit land.

Når du klikker på ENTER, bekræfter
du, at
du er fyldt 18 år.