Royal Haze Automatic-dyrkningsrapport

Royal Haze Automatic

Ugentlig dyrkningsrapport for Royal Haze Automatic.


Royal Haze Automatic kombinerer de bedste egenskaber fra Amnesia Haze og Skunk med effektiviteten og alsidigheden fra ruderalis. Sorten har en cerebral virkning og en vifte af frugt- og jordagtige terpener. Denne hårdføre hybrid giver godt udbytte uden at optage for meget plads, og derfor er den ideel til dyrkere, som vil holde lav profil og dem med pladsbegrænsninger. Læs videre for at se vores fulde dyrkningsrapport for Royal Haze Automatic, inden vi dykker dybere i sortens genetik og virkninger.

Royal Haze Auto
Amnesia Haze x Skunk x Ruderalis
300 - 350 gr/m2
65 - 85 cm
8 - 9 uger
THC: 15%
Sativa 50% Indica 20% Ruderalis 30%
130 - 180 gr/plant
120 - 150 cm
12 - 13 after sprouting
Klar, Opløftende

Køb Royal Haze Auto

Liste over udstyr

 • Kasse: Secret Jardin DS120W 120 × 60 × 178
 • Lys: MIGRO 200+
 • Ventilator: Blauberg Turbo - E 100
 • Ventilering: 2 x Monkey Fan 20W Oscillerende
 • Jord - let potteblanding
 • AirPot: 12,5 liter
 • Hygrometer

Dyrkningsrapport for Royal Haze Automatic: Kimplantefasen (uge 1)

Vækstmedium: Til at starte med greb vi vores 12,5-liters AirPot og begyndte at forberede et nærende vækstmedium for at hjælpe vores plante gennem vækstcyklussen. Vi brugte 12 liter let potteblanding og tilsatte 6 gram mycorrhiza-svampe, inden vi blandede jorden grundigt med hænderne. Vi blandede svampene i jorden for at forbedre rodsystemets sundhed længere fremme i processen.

Spiring: Vi mættede vækstmediet med 1,5 liter vand og lavede et 3 cm dybt hul i midten af potten. Herefter placerede vi forsigtigt frøet i hullet og dækkede det let til med jord. Fire dage senere voksede der et skud op.

Belysning: Mens vi ventede på, at kimplanten skulle komme frem, fokuserede vi på belysningen. Vi valgte MIGRO 200+ til opgaven. Det er tilstrækkeligt for at sikre en optimal vækst, afgiver meget lidt varme og koster meget lidt at bruge. Vi riggede enheden op i toppen af dyrkningskassen og placerede den i en afstand af 40 cm fra toppen af vores AirPot. Efter vi tændte for lyset, valgte vi en 24-timers lyscyklus for at fremme hurtig vækst.

Næringsstoffer: Efter kimplanten kom til syne, sammensatte vi vores næringsplan. Vi brugte følgende formel pr. liter vand:

 • 2 ml økologisk rodbooster
 • 2 ml aloe vera-ekstrakt
 • 2 ml aminosyrebaseret formel

Da vi havde blandet vores formel vandede vi vores plante med 1,5 liter to dage efter skuddet dukkede op og 0,7 liter to dage senere.

Miljø: I løbet af de første fem dage faldt den relative fugtighed til omkring 40%. Da vi ville undgå alt for tør luft, placerede vi en stor potte med vand i vækstkassen. Vi formåede dermed at få en jævn relativ luftfugtighed på 50%.

Plantestatus: Hen mod slutningen af kimplantefasen havde vi fået en god plante på 9 cm med en tyk og robust stilk, og flere blade var begyndt at komme frem.

Uge 1

Dyrkningsrapport for Royal Haze Automatic: Den vegetative fase

De næste to uger var planten i den vegetative fase. I den tid udviklede vores plante sig hurtigt fra at være en lille kimplante til en busket plante, som producerede synlige protoblomster.

Uge 2

Belysning: Vi placerede lyset 40 cm væk fra toppen af vores unge vegetabilske plante. Vi skønnede, at dette var den optimale afstand for at sætte gang i fotosyntese og maksimere lyseksponering.

Næringsstoffer: Vi vandede vores plante med den samme formel som den foregående uge tilsat 2 ml sukkerroekstrakt pr. liter vand for at hjælpe med at fodre de gavnlige mikroorganismer i vækstmediet. Vi gav planten 1,5 liters i starten af ugen og 0,7 liter af opløsningen i midten af ugen.

Vanding: Da vores plante begyndte at vokse til en god størrelse, besluttede vi os for at holde pause fra næringssplanen for at holde trit med plantens metaboliske behov. Vi vandede vækstmediet med 1,5 liter vand i løbet af denne uge, hvis jorden blev tør.

Miljø: Det tørre vejr gjorde, at fugtigheden blev ved med at falde. Vi kogte en gryde med vand og placerede den i vækstrummet for at holde hygrometeraflæsningen på 45%.

Plantestatus: Vores plante var nu blevet 19 cm høj og havde flere fuldt udvoksede vifteblade. Vi bemærkede nogle brune pletter på to af de nederste blade. Heldigvis fandt vi ud af, at de var opstået på grund af vanddråber, som havde forstørret lyset og forårsaget en let forbrænding og ikke på grund af mangel på næringsstoffer.

Uge 2
Uge 2

Uge 3

Belysning: For at imødekomme vores hurtigt voksende plante hævede vi vores LED-lys, så den var placeret 35 cm over baldakinen.

Næringsstoffer: Nu da vores plante havde etableret et større rodsystem, fjernede vi rodboosterformlen. Vi fodrede planten én gang i løbet af ugen med 1,5 liter af vores blanding.

Vanding: Vi gav planten 2 liter vand hen mod slutningen af ugen, efter at det øverste jordlag var blevet helt tørt.

Miljø: Det køligere vejr gjorde miljøet inde i vækstkassen mere stabilt. Det lykkedes os at opretholde 45% relativ fugtighed uden yderligere indsats.

Plantestatus: Baldakinen blev buskagtig og tæt og havde brug for let tæmning. På dette tidspunkt var planten blevet 50 cm høj og var begyndt at udvikle en kraftig lugt. Der begyndte at komme små hvide pistiller ved knudepunkterne. De første tegn på blomstring.

Uge 3
Uge 3

Dyrkningsrapport for Royal Haze Automatic: Blomstringsfasen

Blomstringsstadiet forløb over syv uger. I løbet af denne tid strakte vores buskede vegetabilske plante sig ud og udviklede en stor baldakin med modne blomster. I betragtning af størrelsen på potten overraskede slutresultatet os virkelig.

Uge 4 og 5

Belysning: Vi reducerede lyscyklussen i den første uge af blomstringsfasen til 20 timer med lys og fire timer uden. Cannabisplanter blomstrer typisk under forhold med mindre lys, og vi ville give vores plante en hvileperiode i løbet af dagen. Vi lod LED-lyset blive 35 cm fra baldakinen.

Næringsstoffer: Vi skiftede formlen drastisk i denne periode, da plantens metaboliske behov ændrer sig i blomstringsfasen. Derfor lagde vi stor vægt på kalium og fosfor i vores nye blanding for at understøtte korrekt blomsterdannelse. Vi brugte følgende formel pr. liter vand:

 • 2 ml aloe vera-ekstrakt
 • 2 ml aminosyrebaseret formel
 • 2 ml sukkerroeekstrakt
 • 1 ml tangekstrakt
 • 2 ml økologisk blomstergødning
 • 1 ml humin- og fulvussyreformel

Vi gav planten 1,5 liter næringsblanding tre gange om ugen med pause imellem hver fodring.

Vanding: Vores blomstrende plante blev mere og mere tørstig. Vi gav den 1,5 liter vand om aftenen de dage, hvor vi ikke gav den næringsblanding.

Miljø: Da det varme vejr vendte tilbage, kæmpede vi igen for at holde luftfugtigheden konstant. Cannabisplanter har det bedst under temmelig fugtige forhold i de tidlige stadier af blomstringsfasen. Vi registrerede dog aflæsninger på omkring 33% i løbet af disse to uger. Det lykkedes os at få luftfugtigheden hævet til omkring 42% igen, og vores plante virkede sund og glad.

Plantestatus: Vores buskagtige bæst fortsatte med at producere viftebladeblade og havde brug for at blive studset lidt. Vi greb vores beskæresaks og begyndte at afløve. Alt i alt fjernede vi omkring 25% af viftebladene, hovedsageligt fra bunden af planten. Dette gav en bedre luftstrøm og lysindtrængning. På dette tidspunkt begyndte tætte klynger af pistiller at dukke op i massevis.

Uge 4 og 5
Uge 4 og 5

Uge 6

Næringsstoffer: I løbet af uge seks besluttede vi os for at øge næringsstofferne. Som udgangspunkt brugte vi samme formel, som vi havde brugt i de to foregående uger, men lavede følgende ændringer:

 • 4 ml aloe vera-ekstrakt
 • 4 ml aminosyrebaseret formel
 • 3 ml sukkerroeekstrakt
 • 3 ml tangekstrakt
 • 3 ml økologisk blomstergødning
 • 1 ml humin- og fulvussyreformel

Plantestatus: Ved udgangen af denne uge bemærkede vi nogle foruroligende tegn. Der begyndte at dukke nogle lyse, gule pletter op på nogle af viftebladene, som til sidst blev brune. Det viste sig, at vi var gået lidt for hårdt til den med næringsstofferne. Vi planlagde en anden strategi for de næste par uger for at rette op på denne fejl.

Uge 6
Uge 6

Uge 7

Næringsstoffer: For at rette op på de problemer, vi stødte på ugen før, opgav vi næringsstofblandingen helt og tilsatte Epsom-salt for at genoprette balancen i vækstmediet. Vi tilsatte 3 ml Epsom-salt pr. 1 liter vand og gav planten 1,7 liter vand hver anden dag for at holde planterne fodret og fugtige.

Miljø: Vi sigtede efter at reducere fugtigheden i uge syv for at minimere risikoen for dannelse af mug omkring blomsterne. Vi var tilfredse med en aflæsning på 35% og sigtede efter at fastholde dette under resten af vækstfasen.

Plantestatus: Vores plante begyndte at se bedre ud i slutningen af ugen. Den var nu blevet 87 cm høj. Det var lige før, at planten begyndte at vokse ud af dyrkningskassen, men heldigvis stoppede den med at vokse på dette tidspunkt.

Uge 7

Uge 8

Næringsstoffer: I løbet af uge otte begyndte vi at introducere en mild blanding for at genindføre vigtige næringsstoffer uden at udsætte planten for mere stress. Den nye blanding indeholdt salte for at skylle eventuelle rester ud og tang for at give planten et bredt spektrum af næringsstoffer. Vi brugte følgende pr. liter opløsning:

 • 2 ml saltudrensningsopløsning
 • 4 ml tangekstrakt

Vi brugte hvert af disse produkter separat. Vi gav planten udrensningsopløsningen den anden dag i den første uge, og tangekstraktet to dage senere.

Uge 8

Uge 9 og 10

Skylning: Vi begrænsede næringsstofferne betydeligt i de sidste to uger for at opnå den bedste og mest behagelige smag. Vi mættede helt enkelt jorden med 3 liter vand to gange om ugen, når den blev betydeligt tør.

Plantestatus: Vores plante udsendte fortsat en stærk citrus- og jordagtig duft, som baldakinen begyndte at udvikle adskillige tætte klaser dækket med et tykt lag harpiks.

Uge 9 og 10

Høst (i slutningen af uge 10)

Vi påbegyndte høsten efter vores to-ugers udskylning. Vi startede med at beskære planten fra bunden og hænge den ud til tørring i 7 dage. Vi fortsatte herefter med at tørtrimme knopperne og anbragte dem i syltetøjsglas til hærdning. Vi var meget tilfredse med resultaterne: tætte klumper fyldt med trichomer og lækre, frugtagtige terpener.

Høst (i slutningen af uge 10)

Genetiske egenskaber for Royal Haze Automatic

Royal Haze Automatic stammer fra de legendariske cannabissorter Amnesia Haze og Skunk. De to kraftfulde sorter har videregivet pikante terpener, intense virkninger og et mellemhøjt indhold af CBD. Ved at tilføje ruderalis-genetik sikrede man en hurtig vækst og god modstandsdygtighed. Resultatet af dette avlsprojekt blev til Royal Haze Automatic, som har en genetisk profil bestående af 50% sativa, 20% indica og 30% ruderalis.

Vækstkendetegn for Royal Haze Automatic

Royal Haze Automatic kan stort set vokse næsten hvor som helst uden de store problemer. Planten trives i drivhuse og folietunneller, men den klarer sig også fint udenfor i køligere regioner. Indendørs planter bliver op til ca. 65-85 cm høje og giver et godt udbytte på 300-350 gram pr. m². Planter dyrket udendørs opnår en højde på 120-150 cm og producerer op til 180 gram pr. plante. Royal Haze Automatic bevæger sig gennem hele vækstcyklussen på så lidt som ti uger.

Virkninger og smag af Royal Haze Automatic

Royal Haze Automatic har en energisk og motiverende virkning. Sortens sativa-genetik og stærke terpener fyrer op for centralnervesystemet og giver plads til kreative tanker og skarpt fokus. Det er bedst at nyde disse knopper om morgenen sammen med en frisk kop kaffe. Sorten har et THC-indhold på 15%, og giver en euforisk, men ikke overvældende virkning. Den søde citrus- og urteagtige smag gør hvert hiv til en smagfuld oplevelse, der skriger på mere.

Er du fyldt 18 år?

Indholdet på RoyaQueenSeeds.com er kun egnet til voksne og er forbeholdt myndige personer.

Sørg for, at du kender loven i dit land.

Når du klikker på ENTER, bekræfter
du, at
du er fyldt 18 år.