Hvad er Bitcoin?

Mens det meste af verden stadig bruger fysiske penge, er der en ny valuta på nettet kaldet Bitcoin, som er blevet et populært alternativ til andre former for valuta. Bitcoin-betalingsprocessen er enkel. Det er også ekstremt sikkert. Betaling med Bitcoin giver folk mulighed for at deltage i meget private transaktioner på nettet. Sig farvel til betalinger, hvor der er et mellemled. Det er ikke engang nødvendigt at involvere en bank for at få en Bitcoin-transaktion gennemført. Bortset fra at være en slags internetvaluta er Bitcoin ikke sårbar over for den sædvanlige bankpraksis for valutamanipulation. Faktisk anvendes der specielle kodningsprocedurer som sikrer stabiliteten af bitcoin og forhindre, at disse manipulationer finder sted. Nu kan alle bruge denne decentrale valuta. Alt, hvad du behøver for at komme i gang, er en computer eller lignende enhed, der kan give dig adgang til Internettet.

Hvorfor bruge Bitcoin i stedet for andre konventionelle betalingsmuligheder?

* Den unikke kodningsmetode kaldet block chain, som anvendes i en Bitcoin-transaktion, gør det næsten umuligt for tredjeparter at hacke sig ind og følge dine transaktioner. På den måde kan du holde andres nysgerrige øjne, selv offentlige organisationer, ude af din handel.

* Ikke nok med at det er en meget mere sikker måde at sende penge via Internettet, men det sparer køberen også penge, når de gør det. Grunden til dette er, at du ikke er tvunget til at pådrage dig tredjepartsgebyrer som fx med andre betalingsmetoder online.

For at lære mere om Bitcoin-transaktioner, kan du se følgende video:Sådan foretager du Bitcoin-betaling til Royal Queen Seeds

Royal Queen Seeds giver nu kunderne mulighed for at købe produkter ved hjælp af Bitcoin-transaktioner. Først skal du købe en e-pung til Bitcoin. Derefter skal du overføre Bitcoin-valuta til din e-pung. Bare rolig, processen er ganske enkel. Når du har anskaffet dig en Bitcoin wallet og har erhvervet Bitcoin-valuta, er du klar til at købe produkter ved hjælp af Bitcoin.

Hvad er en Bitcoin wallet?

En Bitcoin wallet fungerer som en onlinekonto, hvor du kan modtage og sende Bitcoins samt foretage transaktioner med dem. Når du køber Bitcoins, flyttes de til din Bitcoin wallet. Når du køber ting med Bitcoins, trækkes Bitcoins derefter ud af din Bitcoin wallet i overensstemmelse med købet for at gennemføre transaktionen. For at gøre det hele nemmere for dig, fortæller vi dig her, hvordan du kan oprette en Coinbase-konto for at komme i gang. En Coinbase-konto er en form for Bitcoin wallet. Coinbase bruges af mennesker over hele verden til at gennemføre Bitcoin-transaktioner i international handel.

Opret en Bitcoin wallet

Trin 1: Det er nemt at oprette en Bitcoin wallet. Allerførst skal du gå til: https://electrum.org/#download. Linket tager dig til Electrum download-side, som er en simpel, sikker og brugervenlig Bitcoin Wallet.

Trin 2: Med dette program kan du oprette en egen Bitcoin wallet.

Trin 3: Under installationsprocessen får du et ”Generation Seed”. Det er en unik adgangskode, som du kan bruge til at få adgang til din e-pung, hvis du nogensinde mister den, eller hvis din computer går i stykker. Sørg for, at du skriver din ”Generation Seed” ned på et stykke papir og gemmer den et sikkert sted. Del den aldrig med andre! Det er det samme som at give nogen adgang til dit kreditkort eller din bankkonto!

Brug Bitcoin-betaling hos Royal Queen Seeds

Nu, hvor du har fået en Bitcoin Wallet, kan du betale for din ordre med Bitcoin. Bemærk, at du bliver nødt til at have Bitcoin i din wallet for at kunne foretage køb. Hvis du ikke har Bitcoins i din wallet endnu, kan du finde oplysningerne om Bitcoin-udbydere nederst på siden.

Trin 1: Når du køber cannabisfrø fra Royal Queen Seeds, skal du vælge  Bitcoin som betalingsmetode, når du går til kassen.

Web%20Check%20out_1

Trin 2: Når du har gjort det, omdirigeres du til en side med de unikke ordreoplysninger, der er nødvendige for at kunne gennemføre din betaling.

Her er de nødvendige oplysninger, du skal bruge:

A. Royal Queen Seeds Bitcoin-adresse
B. Det samlede ordrebeløb
C. Ordrenummeret


Buy Marijuana Seeds with Bitcoins

Trin 3: Åbn din Bitcoin Wallet.

Trin 4: Vigtigt: Sørg for, at valuta er indstillet til BTC, og ikke MBTC. Det kan du ændre under Værktøjer > Indstillinger > Udseende: Basisenhed: BTC.

Trin 5: Klik på funktionen "Send". Du får følgende skærmbillede:

Trin 6: Kopier Royal Queen Seeds bitcoin-adressen og indsæt i feltet "Til". Bemærk, at adressen vist i ovenstående billede kun er et eksempel. Brug ikke denne!

Trin 7: Kopier ordrenummeret og indsæt det i feltet "Beskrivelse/meddelelse".

Trin 8: Kopier og indsæt det beløb, der skal betales, i feltet "Beløb".

Trin 9: Tryk på "Send" for at sende os din betaling!

Efter modtagelse behandler vi din ordre og får den send afsted til dig så hurtig om muligt!

Sådan køber du Bitcoins

Her kan du se en liste over andre Bitcoin-udbydere for at gøre det hele nemmere for dig:

www.bitonic.nl – En Bitcoin-udbyder baseret i Holland
www.localBitcoins.com - En international Bitcoin-udbyder
www.bitbargain.co.uk - En Bitcoin-udbyder baseret i Storbritannien
www.clevercoin.net - En Bitcoin-udbyder baseret i Holland
www.Bitcoinnordic.com - En Bitcoin-udbyder baseret i Skandinavien

Der findes helt sikkert mange andre websites, som du kan besøge og købe Bitcoins fra. Som du kan se, er det sikkert og relativt enkelt at bruge Bitcoin til finansielle transaktioner. Jo flere gange du prøver det, jo nemmere bliver det.

Er du fyldt 18 år?

Indholdet på RoyaQueenSeeds.com er kun egnet til voksne og er forbeholdt myndige personer.

Sørg for, at du kender loven i dit land.

Når du klikker på ENTER, bekræfter
du, at
du er fyldt 18 år.