• Propolix svampemiddel

Propolix svampemiddel

Brug Propolix svampemiddel til at beskytte planterne på den naturlige måde. Det naturlige produkt - lavet af bier og beriget med vitaminer - holder ubehagelige svampepatogener som meldug og slimskimmel i skak. Vand rødderne eller sprøjt det på bladene for at holde svampesporer og skimmelsvamp væk.
On sale! Nedsat pris
€ 10.00 No stock

€ 10.00 tax incl. (-0%)

Køb og vind 10 point
Add to Saved Items
Free
Shipping
Free
Return
Stealth
Shipping

  • Mere info
  • Spørgsmål (0)
  • Anmeldelser (0)

Propolix svampemiddel: Beskytter dine planter på den naturlige måde

Propolix svampemiddel gør det muligt for dyrkere at eliminere irriterende arter af svamp på en helt naturlig måde. Selvom svampe har en vigtig rolle, når det kommer til sund jord og sunde planter, kan nogle patogene arter skabe kaos for cannabisplanter og derved reducere høsten. Propolis er en gave fra bierne og indeholder stoffer, der sætter en stopper for besværlig skimmelsvamp.

Bekæmp svamp med Trabe Propolix svampedræbende middel

Denne harpiksagtige substans skabes af honningbier ved hjælp af ekssudater, som de opsamler fra planter. Propolis er voksagtigt, og bierne bruger det som et byggemateriale til at reparere deres bikuber og forsegle revner og huller. Propolis hjælper samtidig med at beskytte bikuben mod potentielle svampetrusler.

Propolis indeholder en række antimikrobielle stoffer, der hjælper med at bekæmpe skadelige svampe og bakterier. Hen mod slutningen af blomstringsfasen kan cannabisknopperne blive ramt af forskellige former for skimmelsvamp: Disse tætte og fugtige strukturer er den perfekte grobund for svampe i ugunstige klimaer. Andre svampearter angriber rodsystemet og reducerer en plantes evne til at optage vand og næringsstoffer.

Trabe Propolix svampemiddel er en 100% naturlig blanding af propolis og B-, C- og E-vitamin, der beskytter dine planter mod patogener som fx alternaria, botrytis, slimskimmel og meldug.

Sådan bruger du Trabe Propolix svampemiddel

For at bruge Trabe Propolix som en bladspray skal du bruge 2-3 ml pr. 1 liter vand. For at bruge blandingen under vanding skal du tilsætte 1-2 ml i 1 liter vand.

Hver flaske med Trabe Propolix indeholder 30 ml.

    Ingen har skrevet en anmeldelse endnu


    You cannot post a review because you have not purchased this product

No customer questions for the moment.

Stil et spørgsmål
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Stil et spørgsmål

Anbefalede produkter
Kunder, der købte dette produkt, købte også

ER DU FYLDT 18 ÅR?

Indholdet på RoyaQueenSeeds.com er kun egnet til voksne og er forbeholdt myndige personer.

Sørg for, at du kender loven i dit land.

Når du klikker på ENTER, bekræfter
du, at
du er fyldt 18 år.