• RQS-mikroskop til smartphone
  • RQS-mikroskop til smartphone
  • RQS-mikroskop til smartphone
  • RQS-mikroskop til smartphone
  • RQS-mikroskop til smartphone
  • RQS-mikroskop til smartphone
  • RQS-mikroskop til smartphone +2

RQS-mikroskop til smartphone

Forbind RQS-mikroskopet til smartphones til din iOS- eller Android-enhed og kom helt tæt på dine cannabisplanter. Nærstuder insekter for at finde ud af, om de er ondartede eller godartede, hold øje med farven på dine trichomer for at finde det bedste tidspunkt at høste på, og imponer dine venner næste gang i skal ryge sammen med krystalklare makrobilleder af din elskede afgrøde.
(1) Skrive en anmeldelse
On sale!
Nedsat pris
€ 33.00

€ 33.00 (-0%)

Køb og vind 33 point
  Add to Saved Items
Free
Shipping
Free
Return
Stealth
Shipping

RQS-mikroskop til smartphone: Se dine cannabisplanter i et helt nyt lys

RQS-mikroskop til smartphone gør det muligt for dyrkere at komme helt tæt på deres cannabisplanter. Tag denne enhed i lommestørrelse med dig overalt. Enheden er kun 5,5 cm lang, 2,3 cm bred og 1,2 cm høj - og vejer den kun 11 gram. Den fylder stort set ingenting, men kan til gengæld meget.

Brug 100x zoom til at undersøge dine planter med og se dem på en måde, som du aldrig har oplevet dem før. Sæt enheden over dit smartphones kamera og tag imponerende makrobilleder og -videoer. Uanset, om du dyrker indendørs eller udendørs, støder du altid på en eller anden type af insekter. Ved at se dem på tæt hold, lærer du mere om livet på dit dyrkningsareal. Du lærer hurtigt at kende forskel på de skadelige og godartede insekter - en færdighed, der hjælper dig med at beskytte dine planter og optimere dit udbytte.

Dyrkere kan også bruge RQS-mikroskopet til smartphones til at finde frem til, hvornår det er det perfekte tidspunkt at høste knopperne på. Hold øje med trichomerne, og se dem forvandles sig fra klare og umodne til mælkeagtige og rige strukturer fyldt med THC og andre cannabinoider.

De seks LED-lamper, der er sidder omkring linsen, gør, at denne enhed ikke er bange for mørket. Du kan uden problemer tage et grundigt kig på dine planter tidligt om morgenen i haven eller skjult i mørket hvor du dyrker dit guerilla-projekt.

RQS-mikroskopet til smartphones er lavet af aluminium og har et holdbart ydre. Det er kompatibelt med næsten 98% af alle smartphones, inklusive et stort udvalg af iOS- og Android-enheder.    Du kan ikke skrive en anmeldelse, da du ikke har købt dette produkt
Anbefalede produkter
Kunder, der købte dette produkt, købte også

ER DU FYLDT 18 ÅR?

Indholdet på RoyaQueenSeeds.com er kun egnet til voksne og er forbeholdt myndige personer.

Sørg for, at du kender loven i dit land.

Når du klikker på ENTER, bekræfter
du, at
du er fyldt 18 år.

Kategorier

Royal Queen Seeds Reviews with ekomi.co.uk