• Briller til dyrkningsrummet fra Method Seven
 • Briller til dyrkningsrummet fra Method Seven
 • Briller til dyrkningsrummet fra Method Seven
 • Briller til dyrkningsrummet fra Method Seven
 • Briller til dyrkningsrummet fra Method Seven
 • Briller til dyrkningsrummet fra Method Seven

Briller til dyrkningsrummet fra Method Seven

Det kan være temmelig udfordrende at passe sine planter under blå og violette lysdioder og kraftige HPS-lys. Selvom dine planter trives under disse bølgelængder, kan det være svært at beskære, fodre og træne dem, når alting ser blåt, violet eller gult ud. Det er her, dyrkningsbrillerne fra Method Seven kommer på banen. De filtrerer lysbølgerne, så dit dyrkningsrum ser helt normalt ud.
Vælgefarve
 • HPS - Blå
 • LED - Grøn
On sale!
Nedsat pris
€ 79.00

€ 79.00 (-0%)

Føj til gemte varer
Free
Shipping
Free
Return
Stealth
Shipping

 • Mere info
 • Spørgsmål (0)
 • Anmeldelser (0)

Method Seven – HPS- og LED-briller til dit dyrkningsrum: Se dine planter i det bedste lys

Briller til dyrkningsrum fra Metode Seven er designet til at hjælpe cannabisavlere med at se deres planter bedre. Hvis du går ind i et dyrkningstelt, som er oplyst af kraftige LED- eller HPS-lys, ser det måske meget fedt ud, men disse forhold gør det svært at se detaljer. Ud over at være hårde mod øjnene gør disse typer lys det også svært at udføre det finere arbejde som fx topping, træning og beskæring.

Det problem løser disse briller til dyrkningsrummet fra Metode Seven. De neutraliserer farverne fra disse lyskilder og får tingene til at se helt normale og afbalancerede ud uden at påvirke dynamikken.

Begge modeller nedenfor er designet til brug under forskellige typer dyrkningslys, så dine øjne kan tilpasse sig de forskellige indstillinger.

De har Flash Silver-linsebelægning lavet efter Carl Zeiss standarder - som er førende inden for brilleglas. Linserne er fremstillet af polycarbonat og har 100% UV-beskyttelse. Deres asymmetriske form eliminerer den forvrængning, der ellers forekommer, når man ser livet gennem buede linser.

Brillestellet på begge brillemodeller er fremstillet af holdbart og fleksibelt schweizisk polymerteknologi. De er lette, praktiske og holdbare.

HPS-briller til dyrkningsrum fra Metode Seven

HPS-briller til dyrkningsrum har fotofiltre, som er optimale til dyrkningstelte, der er oplyst af højtryksnatriumpærer. De filtrerer de store gule lysbølger og giver avlere mulighed for at se deres planter i virkelige farve i disse miljøer.

LED-briller til dyrkningsrum fra Metode Seven

LED-briller til dyrkningsrum er specielt fremstillet til blå og violette LED-lys. Selvom disse lysbølger hjælper planterne med at gro, kan de samtidig skade dine øjne, hvis du udsættes for det i længere perioder. Det kan gøre det svært for dine øjne at tilpasse sig normalt lys igen, efter du har brugt lidt tid sammen med dine planter.

Disse briller gør det muligt for dyrkere at se deres planter i virkelige farve inde i dyrkningsrummet. Samtidig forhindrer irritation forårsaget af disse usædvanlige lysbølger.

  Ingen har skrevet en anmeldelse endnu


  Du kan ikke skrive en anmeldelse, da du ikke har købt dette produkt

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Log på
Anbefalede produkter
Kunder, der købte dette produkt, købte også

Er du fyldt 18 år?

Indholdet på RoyaQueenSeeds.com er kun egnet til voksne og er forbeholdt myndige personer.

Sørg for, at du kender loven i dit land.

Når du klikker på ENTER, bekræfter
du, at
du er fyldt 18 år.