• Candy Kush Express (Fast Flowering)
 • Candy Kush Express (Fast Flowering)
 • Candy Kush Express (Fast Flowering)

Candy Kush Express (hurtigt blomstrende)

Efterhånden som flere og flere forbrugere får mere viden omkring hver cannabissort, er der i disse dage et stigende fokus på forskellen mellem Sativa- og Indica-sorter. Mens nogle foretrækker en sort i forhold til en anden, så er der også en hel del Indica/Sativa-hybridsorter.
(224) Skrive en anmeldelse
Antal Fro:
1x
€ 9.00
3x
€ 23.00
5x
€ 35.00
10x
€ 65.00
25x
€ 130.00
On sale!
Nedsat pris
€ 23.00

€ 23.00 (--1%)

Køb og vind 23 point
  Add to Saved Items
Free
Shipping
Free
Return
Stealth
Shipping

En meget velbalanceret Sativa-Indica-sort

Normalt har en sort det med at læne sig kraftigt mod den ene eller anden retning, når det gælder både genetisk baggrund og virkning, selvom den er en kombination af Sativa og Indica. Candy Kush Express Fast Flowering er dog helt speciel, selv blandt Indica/Sativa-hybriderne: Med 40% Sativa og 60% Indica er denne Kush-sort så tæt på en ægte, lige fordelt hybrid på markedet, som man kan komme. Dette betyder en helt speciel blanding med virkning fra både Indica og Sativa.

Sweet Special-sorten er del af den direkte genetiske baggrund fra Candy Kush. Denne sort er blandt andet kendt for sin søde smag og sund, holdbare plante. Disse gode egenskaber er overført til Candy Kush, idet planterne er stærke rent fysisk i forhold dyrkning indendørs eller udendørs, og smagen altid er tilfredsstillende sød. Den legendariske Royal Kush er den anden genetiske forælder for Candy Kush. Royal Kush er en berømt Indica-domineret sort, som selv er en efterkommer fra den ubeskriveligt potente Afghani Kush. Både Afghani og Royal Kush hyldes blandt dem, som lider af søvnløshed, for deres beroligende virkning, mens de mere casual og nydelsesrygere bemærker de mere klassiske træk fra disse sorter, hvor man ender limet til sin sofa.

En blandet fysisk og euforisk high

Da denne sort har en anelse mere Indica i sin genetiske baggrund, er der en stærkere fysisk fornemmelse af at være høj til stede. Sativa-egenskaberne i denne sort viser sig dog i den opløftende eufori, der går lige til hovedet. Aspekterne fra Sativa i Candy Kush hjælper med at skabe en balance i virkningen, hvilket giver den beroligende effekt en underlig, men alligevel velkommen energisk kvalitet . Denne variant bliver mere og mere populær på grund af den unikke blanding, der giver en både opløftende og dybt afslappende virkning. Inden for det medicinske område virker denne sort bedst mod stress og smertelindring. Det lave CBD.indhold hjæper med at regulere den den afslappende effekt, hvilket betyder, at denne sort har evnen til berolige uden at slå brugeren i gulvet.

Det er værd at bemærke, at selv med et lavt indhold af CBD, så er indholdet af THC i denne sort helt oppe på 18%, hvilket gør den til en af de mere potente sorter på markedet. Hvis den dyrkes udenfor, så kan planten give et udbytte på mindst 450 tørrede gram eller op til 500 gram/plante, hvorimod udbyttet vil ligge omkring 475-525, hvis den dyrkes indendørs. Da der er tale om en automatisk blomstrende sort, vil blomstringen kun tage 7 uger. Ved dyrkning ude i det fri vil det være bedst at planlægge en såkaldt høst i starten af september. Når den er færdig med at vokse, vil planten nå en højde på op til 100 cm indendørs og i nærheden af 170 cm udendørs.

God sort til begynderne
Ligesom alle sorter med hurtig blomstring vil disse Candy Kush-planter være nemme at dyrke. Selv begynderne vil opleve, at det er overraskende ligetil at producere tykke blomster af høj kvalitet med et nemt dyrkningsforløb. Candu Kush Express Fast Flowering er ideel til dyrkeren, som er interesseret i en specielt balanceret sort, som er nem at dyrke hurtigt under både indendørs og udendørs forhold.

Candy Kush Express (hurtigt blomstrende) data sheet
Sorttype: Feminiserede
THC: 18%
CBD: Lav
Udbytte indendørs: 475 - 525 gr/m2
Udbytte udendørs: 450 - 500 gr/plant
Højde indendørs: 60 - 100 cm
Højde udendørs: 100 - 170 cm
Blomstringstid: 7 - 9 uger
Høstmåned: Tidlig september
Genetisk baggrund: Sweet Special x O.G. Kush
Type: Sativa 40% Indica 60%
Effekt: Fysisk afslappende, Stenet
Klima: Korte somre
Smag: Frugtagtig, Slik

  Af K. W. Den 04/Oct/2021 :

  Titel : K
  Kommentar : Super geil

  Af D. S. Den 15/Jul/2021 :

  Titel : M.D.
  Kommentar : Top!

  Af L. B. Den 12/Jul/2021 :

  Titel : sweet..
  Kommentar : Lots of experience with the Candy K, must admit; its a winner, all the seeds came trough, and sweet fruity sticky yummi is the awesome result! Keeper:-)

  Af N. V. Den 25/Jun/2021 :

  Titel : Jim
  Kommentar : Very nice strain. 3/3 germinated and all seem to be the same pheno. Veery verry happy

  Af L. S. Den 19/May/2021 :

  Titel : Super for beginners
  Kommentar : Great taste, fast delivery highly recommend

  Af D. W. Den 14/May/2021 :

  Titel : Dave
  Kommentar : Ik heb ze op 5 mei geplant, hebben nu twee paar bladen. Hoop dat ze snel naar buiten kunnen.

  Af T. P. Den 06/May/2021 :

  Titel : Timö
  Kommentar : Schneller Versand, gratis Samen+extra stuff dabei. Alles super, gerne wieder.

  Af W. F. Den 06/May/2021 :

  Titel : Will
  Kommentar : Très bon site je recommande vivement, très bon packaging et des graines de qualité. 5 graines 5 plantes, aucune perte et une livraison rapide.

  Af F. D. Den 21/Apr/2021 :

  Titel : purtroppo non ha germinato
  Kommentar : probabilmente non sono stato fortunato. i semi ordinati non sono germogliati. peccato

  Af T. R. Den 07/Apr/2021 :

  Titel : Tina tiin
  Kommentar : Hyvä, nopea, ok

  Af R. R. Den 30/Mar/2021 :

  Titel : Rick
  Kommentar : Prima volta che la provo, un seme subito spuntato adesso aspettiamo settembre per il raccolto.

  Af D. H. Den 29/Mar/2021 :

  Titel : Mr. Squanqamola
  Kommentar : This strain was one of the best I have ever experienced, loved it! It is super balanced! It grows as hell and the yield tho.

  Af L. A. Den 12/Mar/2021 :

  Titel : Really good looking plants for really good looking buds
  Kommentar : Grow bio with good results

  Af S. P. Den 10/Mar/2021 :

  Titel : Bomb
  Kommentar : These seeds are fantastic. I bought 5, and they all sprouted. Topped twice in veg. Now on week 6, and just flipped to 12/12. So far, so good

  Af H. L. Den 08/Mar/2021 :

  Titel : candy lover
  Kommentar : fast delivery. 100% germ. Buds have a beautiful flavor after this short flower. Very sticky and heavy body high. 10/10 recommended


  Du kan ikke skrive en anmeldelse, da du ikke har købt dette produkt
Anbefalede produkter
Kunder, der købte dette produkt, købte også

ER DU FYLDT 18 ÅR?

Indholdet på RoyaQueenSeeds.com er kun egnet til voksne og er forbeholdt myndige personer.

Sørg for, at du kender loven i dit land.

Når du klikker på ENTER, bekræfter
du, at
du er fyldt 18 år.

Candy Kush Additional info

Ansvarsfraskrivelse

Cannabisfrø kan distribueres frit inden for EU under princippet om gensidig anerkendelse. Det er dog dit eget ansvar at undersøge lokale love og bestemmelser, før du bestiller.

Kategorier

Royal Queen Seeds Reviews with ekomi.co.uk

Candy Kush Additional info

Ansvarsfraskrivelse

Cannabisfrø kan distribueres frit inden for EU under princippet om gensidig anerkendelse. Det er dog dit eget ansvar at undersøge lokale love og bestemmelser, før du bestiller.