Dyrkningsvejledning til cannabis af Royal Queen Seeds

De 7 lette trin til cannabisdyrkning

Lovlig cannabis er ved at blive normen på tværs af USA og i mange andre lande i verden. En super nyhed! Selvom det ikke er officielt, er det accepteret i gadebilledet i det meste af Europa, og hvis det ikke er lovligt, er det noget, der tolereres.

Så hvis du har besluttet dig for at dyrke din egen cannabis. Godt gået! Snart bliver du del af en hurtigt voksende kultur - fænomenet med hjemmedyrket marihuana, som tager verden med storm.

Dyrkning af din egen cannabis er en sjov og billig måde at få fyldt dine opbevaringsglas med blomster af høj kvalitet. Marihuana er en hårdfør plante, som kan vokse i et bredt spænd af klimaer, i drivhuse eller indendørs året rundt.

Video id: 484519466


Cannabis Er Din Ven

Ligesom havearbejde er cannabisdyrkning et håndværk, som udvikles over tid. Det er nemt at lære, men tager et langt og lykkeligt stenet liv at mestre det. Der er ingen grund til at lade sig skræmme af at dyrke sin egen cannabis. Processen er ikke så kompliceret og kan være så billig eller dyr, som du ønsker det.

Et godt sted at starte for at kunne begynde din dyrkningsrejse med marihuana er at forstå det basale inden for cannabisdyrkning. Det maksimerer dine endelige udbytter, hvis du foretager velinformerede beslutninger. Disse basale syv trin giver dig en fremragende vidensbase for at blive en ekspert inden for cannabisdyrkning.

How to Grow Weed in 7 Easy Steps

Trin 1: Vælg Dine Cannabisfrø

Cannabis Seeds

Valgmulighederne er imponerende. Sativa, Indica, ruderalis, Ruderalis, et hav af hybrider, og de er alle tilgængelige med ét enkelt klik. Du ved, hvad du nyder fra tidligere erfaringer. Hvilke sorter har tidligere fået dig i den rette stemning? Hvilke sorter har leveret tilfredsstillende medicin til din bestemte lidelse? Det er formentlig godt at starte med dem.

Med fokus på din personlige smag bør du nu overveje dine dyrkningsforhold. Dyrker du i små skabe, hvor små planter, der modner hurtigt, som fx automatisk blomstrende sorter eller Indicaer bruger din plads mest effektivt? Eller har du en dejlig stor baghave, hvor du kan dyrke en eller to sorter direkte i jorden eller i store potter?

Trin 2: Cannabissens Abc

Cannabis Fundamentals

For at dyrke på bedste vis og opnå de saftige blomster, som du elsker, kræver cannabis nogle basale ting.

☀️ Lys

Til sund vegetation har marihuana brug for mere end atten timers lys pr. døgn. Indendørs kan du kontrollere det med timere. Udendørs spiring skal forsinkes, indtil planterne kan eksponeres over for mere end tolv timers dagslys og modtage mindst otte timers direkte sollys pr. dag.

🌱 Dyrkningsmedie

Organiske dyrkere bruger en eller anden form for jord hver gang både indendørs og udendørs. Men jorden er ikke den eneste valgmulighed. Neutrale medier, som kun er afhængige af næringsstoffer, inkluderer kokosjord, perlit, vermiculit eller stenuld. Aeroponiske systemer, helt hydroponiske eller dybvandskultur har ikke brug for medier overhovedet. Deres sænkede rodsystem får næringsstoffer direkte fra næringsblandingen.

💨 Luft

For at opnå styrke og korrekt udveksling af gasser kræver cannabis frisk bevægelse af luft. Udendørs er dette ikke et problem, da dine planter eksponeres over for briser og blæst. Indendørs får dine planter brug for frisk lufttilførsel, udblæsning af gammel luft og en blæser til luftgennemstrømning. Miljøer uden luft tilskynder tilstedeværelsen af insekter og mug samt svag vækst. En opbygning af udsugede gasser bremser plantens vækst.

💧 Vand

Ligesom alle levende ting har cannabis brug for vand for at vokse, trives og udføre biologiske funktioner. Hvis du bor et sted med regelmæssig regn, kan det være, at dine udendørs planter får alt, hvad de har brug for fra naturen alene. Store cannabisplanter er dog kendt for at være tørstige. Hvis du går efter noget stort, skal du derfor helt bestemt sørge for yderligere vanding ud over regnen.

Indendørs bliver vandet til mediet, der transporterer næringsstofferne. Umodificeret vand er utrolig vigtigt. Den skarpe cannabisdyrker sørger for at have et godt pH-meter som del af sit omfattende dyrkningsudstyr.

🌡️ Temperatur

Cannabis er en meget hårdfør plante og klarer sig godt ved varme og kulde. På samme vis som os mennesker kan den dog blive stresset og ikke fungere optimalt under ekstreme forhold. Cannabis kan dø af frost- eller kogetemperaturer. Den kan stoppe med at vokse eller gå i dvale. Den går i overlevelsestilstand, hvis temperaturerne er for høje eller lave i for lang tid. Syvogtyve grader er et anerkendt ideal for livlig cannabisvækst. Indendørs er det nemt at opnå med blæsere og airconditionanlæg samt varme- og kølemåtter. Lys frigiver bestemt også varme, som skal udluftes.

Udendørs skal du vælge dit tidspunkt med omhug. Vær bevidst på dit bestemte klima. Sørg for at kigge på en graf over solcyklussen eller installere en app med solcyklusser, så du kan få timet det hele korrekt. Hvis du gør det for tidligt, risikerer du, at dine planter går i gang med blomstringen med det samme, og så tilbage i vegetativ fase, når der er mere dagslys. Dette er ikke hensigten. Dine blomster udvikler sig ikke ordentligt, når blomstringen begynder. Hvis du gør det for sent, får du små planter med færre blomsterområder.

✨ Næringsstoffer

Ligesom alle levende ting kræver cannabis også brændstof for at gro. En god letsmuldrende jordblanding, som er rig på kompost, levende organismer, vitaminer og mineraler, kan forsyne dine planter med nok af næring til hele deres livscyklus.

Vanding med kompost lagt i blød og andre organiske blandinger som melasse eller fjermel forbedrer jordens kvalitet og fremmer sund plantevækst.

Med hydrokultur eller neutrale medier kan du forsyne hele din plantes livsblod med præformulerede næringsblandinger. De sammensættes normalt helt specifikt til marihuana. Der laves specielle præparater udelukkende til de jordløse medier, som du vælger.

🌫️ Luftfugtighed

Udendørs har du ikke rigtig kontrol over denne faktor, og din skæbne afhænger af klimaet. Fordelen er, at udsvingene i luftfugtighed og de robuste biologiske funktioner, som der kræves for at tilpasse sig et skiftende dyrkningsmiljø, sørger for, at dine planter bliver virkelig stærke!

IIndendørs luftfugtighedskontrol er utrolig vigtig fra frø til blomst. Blade indånder atmosfærisk fugt som del af deres daglige funktioner. Luftfugtighed med korrekt balance sikrer et sundt miljø i forhold til insekter og mug.

Skabe, dyrkningstelte eller udvalgte dyrkningsrum. Direkte i jorden eller i potter udendørs. Selv i en have med ledsagerplanter skal din marihuana leve op til alle disse krav for at vokse ordentligt og forsyne dig med harpiksspækkede kugler af høj kvalitet.

Trin 3: Lys Til Indendørs Cannabisdyrkning

Cannabis Lighting

Efter legalisering af cannabis flere steder i verden er der sket en stor eksplosion i udvalge af lys og dyrkningskamre til indendørs cannabisdyrkning. Dit budget er derfor et afgørende parameter.

Dyrkningsskabe

Skabe, der er specieltdesignede til cannabis, sofistikerede og klar til brug, laves af folk med årtiers erfaring og er tilgængelige på markedet. Hvis altså du har tusindvis af dollars i overskud. Lys, blæsere, separate kloner, kamre til vegetativ fase og blomstringskamre, timere og kulfiltre, som alle blot skal tændes og sættes i gang.

Lys til alle budgetter

På den anden side af skalaen har du en basal, men meget effektiv opsætning med kompaktlysstofrør (CFL) eller mindre LED-paneller (lys emitterende diode) for mindre end 2000 kroner. Dyrkning af fantastiske blomster i tomme skabe. Andre kompaktlysstofrør som fx T5 batten-lys leveres i en række spektrer til vegetativ fase og blomstringsfase og passer også godt til et lille område.

HPS -(højtryksnatrium) og MH-(metalhalogen) lamper er de klassiske typer af dyrkningslys. En HPS på 1000W med reflektorer kan effektivt give lys til et område på 1,5 x 1,5 meter og sørge for fremragende vækst. En MH-lampe på 600W sørger også for god belysning til et område af samme størrelse og blomster i verdensklasse sidst i vækstcyklussen.

Varmen fra disse lys skal tages i betragtning. Hvis dit dyrkningsområde ikke udsuges effektivt, bliver det hurtigt for varmt til sund cannabisvækst.

Trin 4: Spiring Og Cannabiskimplanter

Cannabis Seedlings

Spiring af dine frø er begyndelsen på hele dit dyrkningseventyr med cannabis. Hvert levedygtigt frø giver alle de nødvendige oplysninger til dyrkning af den plantesort, du har valgt. Alt, hvad de har brug for, er de rette forhold, hvorefter livscyklussen begynder. Frø spirer ikke, før tre bestemte behov er opfyldt - vand, korrekt temperatur (varme) og en god placering.

Dyrkning af cannabis er en organisk proces uden et strengt regelsæt. Det er ikke et lineært system, der skal læres, men derimod en kunst, der skal mestres. Der er en række lige effektive metoder til spiring af cannabis. Med tiden får du styr på, hvilken en, der virker bedst for dig.

1. Lige I mediet

Placer frøene direkte i dit medie, så du kan undgå et omplantningschok. Det er oftest nemmere at spire i mindre potter af dit valgte medie og derefter plante i haven eller større potter.

2. Køkkenrulle

Frø placeres på fugtig køkkenrulle på en tallerken i et varmt, mørkt sted. Normalt dækkes de med plastik eller en tallerken vendt på hoved for at bevare fugten eller luftfugtigheden. Efter nogle dage eller en uge har dine frø spiret.

3. Jiffy-briketter, plugs og stenuldsstartere

De er nemme at vedligeholde, da du kan have halvtreds spirende frø i et meget lille område. Når kimplanten er etableret, kan de plantes i deres endelige placering uden at skade rødderne.

4. I vand

Sæt frøene i blød i enzymberiget vand, indtil du ser pæleroden dukke frem. Herefter placeres de i dit medie. Kimplanten rammer og bryder hurtigt overfladen omkring en uge senere.

5. Spiringsstationer

Her tilbydes ordentlig styring af spiringsmiljøet germination stations hvilket sørger for fugtighed og temperaturstyring og kan øge spiringstiderne.

Når dine planter har brudt overfladen, og kimbladene har smidt frøskallen og åbnet sig for at vise de første ægte blade, er fotosyntesen begyndt. Nu har du en ægte marihuanakimplante på vej til at blive en tung og harpiksfyldt indendørs miniatureplante eller et udendørs træ med vild vækst.

Trin 5: Den Vegetative Fase For Cannabis

Vegetative Cannabis Growth

Øjeblikket, hvor grønne blade møder lys, er dér, hvor fotosyntesen for alvor begynder. Dine planter begynder at metabolisere, og den vegetative fase er i gang.

Indendørs

Lys indstilles til 18 timers lys og 6 timers mørke. Dette behøver ikke at passe med dagens egne lystimer. Du kan altså indstille det til tidspunktet på dagen, som passer dig. Det kan spare dig for en masse penge at lade det elektriske udstyr være tændt uden for spidsbelastningsperioden.

Dine planter trives i organisk jord eller de kan fodres med næringsstoffer specielt udviklet til den vegetative faseEn masse briser skabt af blæsere sørger for at holde styr på temperaturen og styrke dine unge planter. Eksotiske discipliner som fx tilførsel af kuldioxid kan bruges. Træning med lavt stressniveau og ScrOG-opsætning kan bruges for at øge vækstraten og blomsterpotentialet for indendørs cannabis.

Udendørs

Cannabis vokser hurtigt, når dagslyset bliver mere fremtrædende til foråret og hen over sommeren. Ubegrænset plads til roden og god genetik kan betyde, at planten gror til tre eller fire meter i løbet af den vegetative fase.

De fleste planter nu om dage toppes, mens plantemateriale løbende fjernes forneden i løbet af hele vækstfasen. Dette tilskynder et lige planteområde, som fyldes med blomster af ensartet størrelse i løbet af blomstringsfasen. Cannabis fortsætter i vegetativ fase, når der er mere end tolv timers dagslys. Jo længere væk fra ækvator, du er, desto kortere er vegetationstiden for din cannabis, før den begynder at blomstre.

❔ How Long Does The Vegetation Phase Last?

Den vegetative fase kan vare så lang tid, som du ønsker det. Det er afhængig af, om du fylder dit område med en masse mindre planter, som tilfældet bliver med Sea Of Green eller du vælger nogle få større planter toppet med mainlining-teknikken for at producere store klynger af blomster.

Trin 6: Blomstringsperioden For Sund Cannabis

Vegetative Cannabis Growth

De næste måneder bliver en spændende tid, mens aromaer begynder at udvikle sig. Der begynder også at dukke interessante blomsterarrangementer op, som knytter sig til dit valg af sort. Blomstringsfasen indeholder særlige kapitler, som er almindelige for alle cannabisplanter og begynder, når den vegetative fase slutter.

Udendørs kan den første fase af blomstringen ses, når sommerens varme er ovre, og efteråret nærmer sig. Indendørs kan du styre, når blomstringen skal begynde ved at ændre lysskemaet til en lysperiode med 12 timers lys og 12 timers mørke.

Afhængig af arten reagerer cannabis på hormonelle ændringer, som får den til at fortsætte i den vegetative fase eller begynde med at blomstre. Der er normalt to typer, APD eller automatisk blomstrende.

  1. APD eller Absolute Photo Determinate er planter, som er afhængige af et hormon, som er følsomt over for lys for at holde planten i vegetativ fase. Dette hormon forhindrer blomstringen, når den er aktiv. Den er inaktiv ved lave lysniveauer og i takt med, at natten bliver længere. Tolv eller flere timers mørke igangsætter blomstringen.
  2. Med automatisk blomstrende sorter er dette samme hormon afhængig af alderen. Planten stopper med at producere hormonet, når den når en bestemt alder særlig for arten, og blomstringen går i gang lysperiode eller ej. Dette kan allerede være to uger efter spiringen.

De forskellige blomstringsfaser

Differentiering  

Helt i begyndelsen af blomstringsfasen sker der en tydelig forandring i vækstmønstret. I stedet for den strækkende symmetri i den vegetative fase bevæger grenenes vækst sig i en zigzagbevægelse og sammenpresses med mindre afstand mellemknudepunkterne. Differentiering er meget tydelig.

Blomstring

Blomstringen følger de samme faser i alle arter, men varigheden varierer. En hurtig Indica kan modnes og ryges flere uger før en Sativa, der er lang tid om at modne.

Kort tid efter differentiering begynder rigtige blomster at forme sig. Blomsterbægere dukker frem ved grenens internodier og former hurtigt støvkugler dækkede af blomsterhuler. Den eftertragtede harpiks er allerede begyndt at forme sig i de unge trichomer på blomsterhulerne, blomsterbægerne og bladenes overflade.

Støvkugler af blomsterbægere begynder at strække sig langs deres egen vækstretning. Dette gør plads til friske selvlysende klynger og blade med egne blomster. I modsætning til sukkerblade er disse nye blade tykkere, mindre, ofte stærkt rynkede og dækkede af trichomer. De sænkes med tiden delvist på grund af de svulmende blomsterklynger.

I løbet af ugerne øges antallet af blomsterklynger, og store topskud dækket af harpiksfyldte trichomer dukker op. Hvis blomsterbægerne og trichomerne efterlades til yderligere modning, svulmer de op til rigelige mængder af eftertragtet harpiks. Den fulde modenhed nærmer sig hastigt.

Trin 7: Høst, Tørring Og Modning For At Opnå Blomster Af Bedste Kvalitet

Curing Cannabis

I løbet af de sidste uger ses der bort fra næringsstoffer, idet dine planter flush-vandes med rent vand. Dette sikrer en ren smag fri for en eftersmag af næringsstoffer og opbygning af salte.

❔ Hvornår er min cannabis moden?

Blomsterhulerne er nu dækkede af rigelige af trichomer, og de skrumper bagud og skifter farve. Dyborange, lilla, brun eller stærk rød viser sig afhængig af arten. De svulmede harpikssække begynder at skifte farve i bølger over hele planten. Først går de fra gennemsigtige til mælkehvide, derefter fra mælkehvide til gule. Blomsterklyngerne er så opsvulmede, at de ser ud som om, at de er vendt på vrangen.

Disse tegn peger på at det tid til at høste resultatet af dit hårde arbejde.

Hvis du vil have et højt THC-indhold, skal du høste, når trichomerne er 20-30% gule. Hvis du er ude efter en bredere cannabinoidprofil, skal du høste, når trichomerne er 60-80% gule. Kig nøje efter, da forskellene måske kun er tilstede i 24 timer.

Høst af marihuanaplanten

Der er ingen fast måde at høste på. Vær kløgtig, og øvelse gør mester.

Nogen vådtrimmer, hvilket dækker over at fjerne bladene, mens planten fortsat står oprejst, hvorefter planten klippes yderligere til. Derudover hænges grene til tørring, eller de særskilte blomster placeres på et tørrestativ. Nogen fjerner kun de store sukkerblade, hvorefter der høstes, og hele planten hænges op.

Der er ingen faste regler, bortset fra at være forsigtig med håndteringen af planten. Du skal prøve at forstyrre de delikate trichomer så lidt som muligt.

Dry Cure Buds

Tørring og modning af cannabis

Tør dine blomster et mørkt, køligt sted med lav luftfugtighed. Ideelt set foregår denne proces meget langsomt og bør tage minimum to uger.

Tjek tingene ofte for overtørring eller mug

Tynde grene knækker nemt, når de er tørre. Tykke grene er dog stadig lettere bøjelige.

Klorofylen er blevet nedbrudt, og den grønne vækst er blevet erstattet med farver afhængige af sorten. Beige, brun og lysegrøn eller endda dyb blå og lilla kan vise sig i takt med, at blomsternes sande tørre farver udvikler sig.

Opbevaring af modnede blomster

På dette tidspunkt kan du løst fylde et godt forseglet opbevaringsglas med din dyrebare vare. Åbn toppen af glasset én gang dagligt i de første to uger. Dette frigiver opbygget luftfugtighed, som kan danne mug på dine blomster. Når blomsterne er tørre ved berøring, skal du kun åbne toppen af opbevaringsglasset én gang om ugen. Du vil ikke have, at flere ugers hårdt arbejde går til spilde på grund af manglende opmærksomhed.

❔ Hvor lang tid tager det for cannabis at modne?

Du kan modne din cannabis så lang tid du ønsker det. Husk, at de psykotropiske stoffer mister en vandmolekyle, når de modnes korrekt, og på den måde bliver de mere psykoaktive. Dette tager mindst seks uger, hvis modningen foregår under ideelle forhold. Jo længere modningen tager, desto blødere er resultatet. Opbevar dine glas et mørkt, køligt sted. THC nedbrydes til andre cannabinoider med tiden, når de eksponeres over for lys.

Hvis du er usikker omkring blomsternes tørhed, skal du prøve dine varer i takt med at de tørrer, så du i fremtiden har et referencepunkt. Tør cannabis føles faktisk ikke helt tør på grund af harpiksens klistrede fornemmelse. Du udvikler hurtigt en fornemmelse og evne for det.

Det er ikke svært at nyde din egen veldyrkede cannabis. Noget opmærksomhed og tålmodighed, og du kan få gavn af selv de mindste områder.

Held og lykke med dyrkningen venner!

How to Grow Weed in 7 Easy Steps

Nu Hvor Du Ved, Hvor Nemt Det Er At Dyrke Cannabis, Skal Du Vælge En Sort

Det er måske det mest afgørende øjeblik inden selve dyrkningen, når der skal vælges en sort at dyrke. Der er hundredevis af velkendte sorter tilgængelige på markedet og måske hundredevis af andre sorter, som ikke er blevet registreret. Det er en kompliceret opgave i sig selv at vælge en sort. Derfor har vi sammensat flere top 10-lister, som præsenterer dyrkere for de bedste sorter i bestemte kategorier.

Vores top 10-liste over automatisk blomstrende sorter inkluderer varianter som fx Royal Gorilla Automatic, Royal Cookies Automatic, and Northern Light Automatic. Automatisk blomstrende sorter er ideelle for både nybegyndere og de mere erfarne dyrkere, som er ude efter en hurtig høst. De vokser fra frø til blomst på omkring 8 uger, er nemme at fastholde på håndterbare højder og tiltrækker sig ikke for meget opmærksomhed.

Dyrkere, som er på jagt efter store udbytter, bør tjekke vores top 10-liste over feminiserede sorter ud. Denne liste indeholder varianter af højeste kvalitet som fx Power Flower, Amnesia Haze, and White Widow. Fryd jer ved synet af dette brede udvalg af genetik. Du finder stenede Indicaer og energiskabende Sativaer. Disse sorter kræver en ændring i livscyklussen for at tvinge planten til blomstring, men tilbyder typisk højere cannabinoidniveauer og større udbytter end autoer.

Rygning af cannabis handler jo ikke bare om at blive høj. Varierende niveauer af aromatiske terpener i hver sort tilbyder fuldstændig forskellige sanseoplevelser. Vores top 10 over mest velsmagende cannabissorter indeholder nogle af de mest fristende sorter på markedet, heriblandt Fruit Spirit, Fat Banana, og Haze Berry. Disse sorter tilbyder en lækker smag ved hvert hvæs. Brug dem for at lave ekstrakter og edibles for at give dine skabninger et skud fyldt med smag.

Kush-genetik er blandt den mest eftertragtet og lovprist i cannabisverden. Den nedstammer fra landracer i Hindu Kush-bjergene og kan prale af en high, der smelter kroppen og gør dig stenet. Vores avlere har udnyttet denne genetik til at skabe kraftfulde hybrider som Candy Kush, Bubble Kush, and Pineapple Kush. Se vores top 10-liste over Kush-cannabissorter..

Top 6 Over Cannabissorter, Der Er Nemme At Dyrke

Green Crack Punch: Hurtig Og Begyndervenlig Sativa

De fleste Sativaer er sarte og kræver masser af tid og erfaring for, at de er i stand til gøre deres ting. De fleste rygere kan ikke lade være med at snakke om den energiske high og lækre smag. Hvis du har tænkt dig at smide forsigtigheden over bord og begynde med en Sativa alligevel, er Green Crack Punch et godt valg.

Dette kryds mellem Purple Punch og Green Crack får dig til at løbe over vandet med dine problemer, uanset hvad du smider hendes vej. Hun er ligeglad, om du vander for meget eller for lidt, ikke blander dine næringsstoffer helt rigtigt, pH-værdien er lidt forkert, eller hvis du har nogle mindre lyslækager. Hun giver alligevel et rigtig godt udbytte. Efter bare 55-60 dages blomstring belønner, Green Crack Punch dig med op til 500 gram/m² af smukke, flerfarvede blomster, som er tykke og spækkede med harpiks.

Green Crack Punchleverer derimod en følelse af at være høj, som ikke holder sig tilbage over for nybegynderne. Med et THC-indhold på 20% er kraften gravalvorlig. Den begynder med Green Cracks vilde energi og fokus, før den falder til ro nogle timer senere og bliver til en smertelindrende fysisk stenet oplevelse, som er den perfekte måde at slappe af på. Rygeoplevelsen er rund, silkeblød og fyldt med spor af sur citrus, modne blåbær og søde vindruer.Green Crack Punch

Green Crack Punch
Green Crack x Purple Punch
450 - 500 gr/m2
90 - 160 cm
8 - 9 uger
THC: 18%
Sativa 60% Indica 40%
550 - 600 gr/plant
180 - 220 cm
Sen september
Beroligende, Euforisk

Køb Green Crack Punch

Easy Bud: Lige Til Sagen

Automatisk blomstrende hybrider er populære, fordi de både er hurtige og enkle at dyrke. Easy Bud er ingen undtagelse til denne regel. Hun kommer lige til sagen med en hurtig spurt til mållinjen, en kort højde og meget tilgivende natur. Hvis du er på jagt efter cannabisfrø, der næsten med sikkerhed giver dig nogle dejlige blomster, selv hvis du stadig er i gang med at få styr på det hele omkring dyrkning. Easy Bud er det oplagte valg.

Easy Bud er et klogt valg, hvis du ikke har alt for meget plads. Indendørs holder hun sig under 60 cm, men bliver tyk og klumpet. Grenene bliver robuste nok til at holde på hendes udbytte på 275-325 gram/m² uden behov for et eller andet kompliceret støttesystem. Hendes hvide Indica-afstamning sørger for grønne blomster, der funkler med en frostagtig glans af harpiks, der er pakket sikkert ind i sunde, mørkegrønne blade.

Hvis du ikke er erfaren bruger eller har brug for lidt mere morgencannabis til dit lager, så skal, Easy Bud nok levere varen! THC-indholdet er i et mildt niveau på 12%, hvilket giver en funktionel rygeoplevelse. Suset tager lige toppen af det hele, hvilket giver dig lov til at slappe af, men den limer dig formentlig ikke til sofaen, selv hvis du nemt bliver ramt. Selv hardcore rygere kunne bruge nogle få af disse blomster, hvis nu en af deres følsomme og overparanoide venner dukker op.

Easy Bud

Easy Bud
White Indica x Ruderalis
275 - 325 gr/m2
50 - 60 cm
5 - 7 uger
THC: 12%
Sativa 15% Indica 55% Ruderalis 30%
30 - 80 gr/plant
60 - 110 cm
9-10 Uger efter spiring
Fysisk afslappende

Køb Easy Bud

Critical: Seriøst Enkel Konkurrencevinder

Super nem og en Cannabis Cup-vinder? Det er lige præcis, hvad du får med denne udbytterige sort i medium størrelse. Selvom den er enkel nok til rene nybegyndere, leverer, Critical nok af stærk cannabis til at lokke sanserne hos de professionelle dyrkere. Om du er ny i gamet eller lever efter mantraet "arbejd klogere, ikke hårdere", kan dette 7-ugers kryds mellem Afghani og Skunk nemt blive din foretrukne sort efter første gang.

Når den dyrkes indendørs, er Critical nem at arbejde med, fordi hun aldrig bliver højere end 140 cm. Hvis du har brug for kortere planter, så brug enten træningsteknikker med lavt eller højt stressniveau, afhængig af hvad du foretrækker. Planterne kommer sig hurtigt, uanset hvad du vælger. Farven er hovedsageligt grøn med nogle efterårsnuancer, som viser sig i den sidste uge. Selv begyndere kan opnå udbytter på op til 600 gram/m² efter en særdeles hurtig blomstringsperiode.

Som en 60% Indica og 40% Sativa leverer Critical en forholdsvis velafbalanceret stenet oplevelse, som påvirker både krop og sind i ren afslapning. Bliver du en anelse paranoid, når du ryger kraftfuld cannabis? Det bliver ikke et problem med Critical, selvom den har et THC-niveau på 18%. Denne cannabis er så rolig som den findes. Smagen er klassisk med en skarp sødme og jordagtige noter.

Critical

Critical
Afghani x Skunk
550 - 600 gr/m2
80 - 140 cm
7 - 9 uger
THC: 18%
Sativa 40% Indica 60%
600 - 650 gr/plant
180 - 220 cm
Sen september
Fysisk afslappende, Stenet, Tung

Køb Critical

White Widow: Krystalliseret Perfektion

White Widow  er kendt som moderen af "White"-familienog har leveret afkom til utallige hybrider, men det originale kryds mellem Brazilian Sativa og Indian Indica er stadig den bedste og nemmeste at dyrke. Hun har vundet sin andel af konkurrencer og fortryllet flere generationer af dyrkere, og ingen ægte stener kan sige nej til hendes snedækkede blomster eller euforiske virkning. I forhold til andre sorter formår hun på mesterlig vis at tiltrække sig al opmærksomhed!

White Widow er en klassisk hollandsk sort, og det ville ikke være tilfældet, hvis hun ikke kunne trives udendørs i koldere temperaturer. Hun kan lide godt med lys til rigtig høje udbytter, hvorfor denne hybrid egner sig bedst til indendørs dyrkning. Ud over det skaber White Widow ingen problemer. Hun kræver ikke særlig opmærksomhed eller har bestemte næringsbehov. Brug blot god jord eller andre medier, lad ikke planten tørre ud, brug foder specielt udviklet til cannabis, og du står med en imponerende høst efter bare 9 ugers blomstring.

Selvom White Widow kun har 50% Sativa-genetik, minder rygeoplevelsen om en ren Haze med en fuldstændig cerebral high. Virkningen begynder som en prikken i ansigtet, før den eksploderer ind i en enorm euforisk sky af glæde. Den er en anelse tripagtig, hvis du ikke er vant til at ryge den type af cannabis. Derfor skal du være forsigtig, hvis du normalt forbinder urten med en mere fysisk stenet oplevelse. Smagen er sprød og forfriskende med en helt åbenlys smag af fyr understøttet af rene noter af sur citrus.

White Widow

White Widow
White Widow S1
450 - 500 gr/m2
60 - 100 cm
8 - 10 uger
THC: 19%
Sativa 50% Indica 50%
550 - 600 gr/plant
150 - 190 cm
Tidlig oktober
Kraftfuld, Stenet

Køb White Widow

Royal Jack Auto: En Videreførsel Af Jack Herer-arven

Med en kortere højde og hurtigere blomstringsperiode sætter, Royal Jack Auto de klassiske Jack Herer-blomster inden for rækkevidde for de nye dyrkere. Denne udgave forbliver tro mod den originale sort gennem en følelse af at være høj i hovedet på medicinsk niveau og Jacks krydrede signaturaroma. Sæt denne sammen med White Widow, og dine første par dyrkningsprojekter kommer til at indeholde en hollandsk duo, der er svær at slå.

Royal Jack Auto er en fuldt automatisk blomstrende sort. Det betyder, at hun begynder med at vise blomstringstegn inden for to uger efter spiringen, selv hvis lysene er tændt døgnet rundt. Blomsterne er fuldt modne og klar til at blive beskåret efter blot 10 uger samlet set. Hvorfor ikke dyrke nogle af disse automatisk blomstrende side om side med nogle fotoperiodiske sorter? På denne måde får du fuldt modne, rygeklare Royal Jack Auto i hånden, så du kan gøre din anden trimning langt mere behagelig.

Med et THC-indhold på 16% har, Royal Jack Auto en fornuftig styrke til medicinsk brug eller let fornøjelse. Den er endda også god som en funktionel morgensmøg for dem, som har en høj tolerance. Følelsen af at være høj begynder med et skud kreativitet og motivation, før den ebber langsomt ud i en afslappet fornemmelse i kroppen til en behagelig og rolig afslutning. Smagen er næsten den samme som Jack Herers friske urteagtige smag.

Royal Jack Auto
Royal Jack Auto
Jack Herer x Ruderalis
350 - 400 gr/m2
40 - 80 cm
7 - 8 uger
THC: 16%
Sativa 40% Indica 30% Ruderalis 30%
70 - 120 gr/plant
60 - 80 cm
11 - 12 weeks after sprouting
Kreativ, Motiverende

Køb Royal Jack Auto

Special Queen 1: Højeste Kvalitet Til Lav Pris

Få begyndere kommer igennem deres første dyrkningsprojekter uden at ødelægge frø eller dræbe en plante eller to. Special Queen 1 er en klassisk Skunk-blanding til en fornuftig pris, så du kan høste en dejlig forsyning af skarpe blomster uden at tømme lommerne. Gem de dyrere frø til, når du har fået styr på tingene.

Selvom hun er forholdsvis billig, holder, Special Queen 1 sig ikke tilbage. Efter blot 8 ugers blomstring, nogle gange 7, er disse planter fra top til tå dækkede af Sativa-dominerede blomster, som har en tung, gennemtrængende lugt. De vokser godt stort set alle steder, heriblandt jord eller hydro, indendørs eller udendørs, trænet eller utrænet. Udbytterne er meget store på 550 gram/m² indendørs eller 550 gram pr. plante udendørs, hvilket gør Special Queen 1 lige så interessant for den professionelle dyrker som for amatøren.

Special Queen 1 er en forbedring i forhold til den originale Skunks styrke med en imponerende THC-værdi på 18%, som får sorten til at virke længere. Selvom virkningen er lidt stærkere og længerevarende, er den fortsat en klassisk high, som primært er cerebral med et klart løft til humøret. Bare nogle få hvæs, og dine øjenlåg bliver tunge, dit smil bliver stort, og dine tanker udvider sig. Special Queen 1 har en sød, frugtagtig smag med en krydret nuance.

Special Queen 1
Special Queen 1
Power Bud x Skunk
500 - 550 gr/m2
80 - 140 cm
8 - 9 uger
THC: 18%
Sativa 50% Indica 50%
500 - 550 gr/plant
200 - 270 cm
Sen september
Fysisk afslappende, Kraftfuld, Langvarig

Køb Special Queen 1

Er du fyldt 18 år?

Indholdet på RoyaQueenSeeds.com er kun egnet til voksne og er forbeholdt myndige personer.

Sørg for, at du kender loven i dit land.

Når du klikker på ENTER, bekræfter
du, at
du er fyldt 18 år.

Emnefinder

Kategorier
eKomi silver seal
4.7 ud af 5
ud af 37803 bedømmelser