• Forbidden Fruit

Forbidden Fruit

Cherry Pie x Tangie

Af og til kan det være svært at stå for fristelser. Men bare rolig! Forbidden Fruit fra Royal Queen Seeds er en af de fristelser, du sagtens kan give efter for. Forbidden Fruit er en lækker krydsning mellem Cherry Pie og Tangie, der dufter som en frisk frugtcocktail og leverer beroligende virkninger, der er skabt til forkælelse og nydelse. Køb dine frø i dag.
Antal Fro:
1x
€ 9.50
3x
€ 25.00
5x
€ 37.50
10x
€ 70.00
On sale!
Nedsat pris
€ 25.00

€ 25.00 (-0%)

Føj til gemte varer
Free
Shipping
Free
Return
Stealth
Shipping

  • Mere info
  • Data sheet
  • Spørgsmål (0)
  • Anmeldelser (0)

Forbidden Fruit: En uimodståelig fristelse

Køb Forbidden Fruit-frø, og forkæl dig selv med en uimodståelig fristelse. Du vil lynhurtigt blive imponeret over kraften i planterne, som disse frø producerer. Når den først er i blomst, vil Forbidden Fruit fortsætte med at forføre selv de største skeptikere med dens sunde, tætte klaser og lækre frugtaromaer. Sidst men ikke mindst vil du blive forkælet med et stort udbytte af lækre, farverige knopper. Hvad mere kan man ønske sig?

Forbidden Fruit-cannabisfrø – En krydsning mellem fra Cherry Pie og Tangie

Forbidden Fruit er det friske afkom af Cherry Pie og Tangie – to populære sorter, der stammer fra meget eftertragtede genetiske linjer. Cherry Pie er et af Pie-flagskibene, som er skabt af Californiens Powerzzzup Genetics. Tangie er en lækker sativa-sort, der længe har været en elsket klassiker i hollandske coffeeshops. Ved at krydse disse to mægtige hybrider skabte vores dygtige avlere et 70 % sativa-domineret vidunder.

Virkninger og smag af Forbidden Fruit-sorten

Tørrede og hærdede Forbidden Fruit-knopper er en uimodståelig fristelse med kraftfulde aromaer, en frisk smag og fremragende styrke. Forbidden Fruit minder meget om begge sine forældre. Den kombinerer Tangies aroma af frisk citrus, ananas og syrligt slik med Cherry Pies dristige noter af glaserede frugter. Smagen er mindst lige så kompleks og byder på en lækker tropisk smag med jordagtige noter og et strejf af fyrretræ og sød citrusslik. Forbidden Fruit er en meget potent sort, der er proppet med et eksotisk udvalg af terpener og op til 24 % THC. Inden for få minutter efter indånding af den søde røg/damp, vil du mærke de første tegn på de snigende, men behagelige afslappende virkninger i kroppen. Samtidig vil Forbidden Fruit også forsigtigt løfte dit humør og fylde dig med ubekymret ro og glæde. Nyd denne sort om eftermiddagen eller i weekenden, når du vil slappe af med i godt selskab, eller når du vil have mest muligt ud af lidt velfortjent alenetid.

Dyrkning af Forbidden Fruit-cannabisfrø

Da vores avlere krydsede Cherry Pie og Tangie, var de ekstra omhyggelige for at bevare både aromaerne, men også vækstegenskaberne af disse fremragende sorter. Og det opnåede de fuldt ud. Forbidden Fruit er en lige så stor fornøjelse at dyrke, som den er at ryge, og den blomstrer i en række forskellige miljøer/opsætninger. Indendørs bliver vores Forbidden Fruit-planter ca. 80-120 cm i gennemsnit, hvilket gør dem perfekte til mindre dyrkningsprojekter. Efter kun 8-10 uger i blomst vil disse kraftfulde planter være høstklare og fyldte med farverige, harpiksholdige knopper. Du kan forvente at høste mellem 450-500 gram pr. m². Udendørs bliver Forbidden Fruit-planterne maks. 160 cm høje, og de er som regel modne og høstklar i begyndelsen af oktober, hvor de forkæler dig med en stor høst på helt op til 550 gram pr. plante.

Forbidden Fruit data sheet
Sorttype: Feminiserede
Genetisk baggrund: Cherry Pie x Tangie
THC: 24%
CBD: Lav
Blomstringstid: 8 - 10 uger
Høstmåned: Tidlig oktober
Type: Sativa 30% Indica 70%
Højde indendørs: 80 - 120 cm
Højde udendørs: 120 – 160 cm
Udbytte indendørs: 450 - 500 gr/m2
Udbytte udendørs: 500 - 550 gr/plant
Klima: Korte somre
Effekt: Beroligende, Euforisk, Fysisk afslappende, Opløftende
Smag: Citrus, Frugtagtig, Fyrretræsagtig, Jordagtig, Slik
    Ingen har skrevet en anmeldelse endnu


    Du kan ikke skrive en anmeldelse, da du ikke har købt dette produkt

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Log på
Anbefalede produkter
Kunder, der købte dette produkt, købte også

Er du fyldt 18 år?

Indholdet på RoyaQueenSeeds.com er kun egnet til voksne og er forbeholdt myndige personer.

Sørg for, at du kender loven i dit land.

Når du klikker på ENTER, bekræfter
du, at
du er fyldt 18 år.