• Pung i genbrugsbomuld
  • Pung i genbrugsbomuld
  • Pung i genbrugsbomuld

Pung i genbrugsbomuld

Leder du altid efter dine rullepapirer? Bliver din lighter altid væk? Vores Jutepung samler alt dit rygegrej på ét sted. Men den er ikke kun funktionelt, den har også et smart look. Genbrugsbomuldsfibrene er behagelige at røre ved, og vores logo og navne på sorter giver designet et stilfuldt look.
(1)
Skrive en anmeldelse
On sale!
Nedsat pris
€ 6.00

€ 6.00 (-0%)

Free
Shipping
Free
Return
Stealth
Shipping

  • Mere info
  • Spørgsmål (0)
  • Anmeldelser (0)

Jutepung: Hold styr på alt dit rygegrej

Har du brug for et sted at opbevare dine rullepapirer, filtre, din kværn eller din pibe? Så har vi den perfekte løsning til dig. RQS jutepung kombinerer lækker funktionalitet med æstetik, og den bliver helt sikkert en værdifuld tilføjelse til din kollektion. Pungen er fremstillet af 100% økologisk bomuld uden brug af plastik og andre skjulte materialer. Bare en lynlås! Det giver pungen et bæredygtigt element og et lækkert naturligt udseende.

Pungen måler 19 × 12 cm og kan rumme masser af rygegrej, og med den praktiske lynlås kan du holde det hele samlet på ét sikkert sted. Som du kan se, har vi tilføjet vores eget personlige præg. Vi har givet pungen lidt liv ved at tilføje vores logo og en liste over vores mest populære sorter!    Du kan ikke skrive en anmeldelse, da du ikke har købt dette produkt

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Log på
Kunder, der købte dette produkt, købte også

Er du fyldt 18 år?

Indholdet på RoyaQueenSeeds.com er kun egnet til voksne og er forbeholdt myndige personer.

Sørg for, at du kender loven i dit land.

Når du klikker på ENTER, bekræfter
du, at
du er fyldt 18 år.