• DynaVap - The B
 • DynaVap - The B
 • DynaVap - The B
 • DynaVap - The B
 • DynaVap - The B
 • DynaVap - The B

DynaVap - The B

DynaVaps basisvaporizer The "B" er beviset på, at du ikke har brug for smarte funktioner for at få en lækker vapeoplevelse. Enheden har et mundstykke af rustfrit stål og et fødevaregodkendt silikonekrop. Det kan stort set ikke gøres mere enkelt: Fyld hætten med knopper og fyr op under enheden. Når du hører et klik, er det tid til at vape!
(5) Skrive en anmeldelse
On sale!
Nedsat pris
€ 49.00

€ 49.00 (-0%)

Føj til gemte varer
Free
Shipping
Free
Return
Stealth
Shipping

 • Mere info
 • Data sheet
 • Spørgsmål (0)
 • Anmeldelser (4)

DynaVap - The "B": En fantastisk vapeoplevelse fra en lille enhed

DynaVaps vaporizer The "B ser måske ikke ud af meget, men den er det perfekte bevis på, at det ikke er størrelsen, men gørelsen! Selvom den er lille og simpel, er den fremstillet af materialer af høj kvalitet og giver dig en fantastisk vapeoplevelse hver eneste gang.

The ”B” har et mundstykke fremstillet af rustfrit stål, en fødevaregodkendt silikonekrop og et o-ring-design. Vaporizeren producerer damp af fantastisk kvalitet til kun en brøkdel af prisen, for hvad andre vaporizere på markedet koster. O-ring-funktionen gør, at enheden er hurtig at samle og skille ad, når du er på farten.

The "B" er DynaVaps basisvaporizer. Den har et enkelt 5-delt design med et 10 mm tilspidset mundstykke. Pakken indeholder:

• Captive Cap i rustfrit stål
• Mundstykke i rustfrit stål*
• Kondensator i rustfrit stål
• Periferisk kompressionsdiffusor i rustfrit stål (CCD)
• Fødevaregodkendt silikonekrop

*Mundstykket er bagudkompatibelt med DynaVap-enheder og tilbehør

Sådan bruger du DynaVap The "B"

Det kan næsten ikke gøres nemmere end The"B"-vaporizeren. Det eneste, du skal gøre, er at fylde hætten med knopper og opvarme den med en lighter, indtil du hører et klik. For at opnå en jævn afbrænding er det bedst at dreje enheden i hånden, mens du opvarmer hætten.

Når du er klar til at tage et hiv, kan du justere luftstrømmen med kondensatoren for at opnå den perfekte damptæthed. Du får en utrolig alsidig vapeoplevelse fra denne lille og diskrete enhed.

En gave fra RQS

For at gøre din oplevelse med The "B" endnu bedre giver Royal Queen Seeds dig en gratis Kværn låg til bestøvning samt 3 tilfældige cannabisfrø med oven i handlen!


Ansvarsfraskrivelse

Læs vejledningerne i kassen for at aktivere garantien for din vaporizer.

Vores vaporizers kommer med en etårig producentgaranti, som RQS håndterer direkte med producenten. Nogle producenter tilbyder udvidede garantier, som gælder længere end et år. Når den etårige periode er udløbet, bedes du kontakte producenten direkte. Derfor bør du gemme produktæsken, serienummeret og fakturaen som købsbevis.

Bemærk, at DynaVap - B ikke er omfattet af Royal Queen Seeds' program for freebies og andet gratis tilbehør

DynaVap - The B data sheet
Kammerstørrelse: 0,1 gr
Styringstype: Manuel
Opvarmning: Konduktion & Konvektion
Opvarmningstid: 10 sek
Størrelse: 8.9 × 1,4 × 1,4 cm
Temperatur: 150°C - 230°C / 300°F - 450°F
Bruges med: Tørre Urter
Vægt: 13 g

  Af J. H. Den 09/Apr/2024 :

  Titel : TOP TEIL
  Kommentar : Super Vaporizer, hatte mir schon mal einen elektrischen gekauft vor Jahren, von einer angeblich guten Marke, war nicht mein Fall und der Akku war auch schnell kaputt, aber der Dynavap gefällt mir, "rauche" jetzt nur den Dynavap seit einigen Tagen, habe davor 30 Jahre immer mit Tabak geraucht, aber mit dem Dynavap scheint der Weg zum Nichtraucher machbar. Lässt sich auch super easy reinigen.

  Af D. P. Den 30/Oct/2023 :

  Titel : Mister B
  Kommentar : Je suis heureux d'avoir découvert la vaporisation. Après une légère prise en main, il s'avère pratique et discret. Le microdosage est un véritable atout

  Af Á. S. Den 17/Apr/2023 :

  Titel : Muy buen producto
  Kommentar : Cumple con mis expectativas

  Af N. V. Den 02/Jan/2023 :

  Titel : Veel voor weinig
  Kommentar : Deze vaporizer is ideaal om overdag te gebruiken om te microdosen en s'avonds kan je die gebruiken op de bong voor de ultieme vape smaakbomhits waar je goed stoned van word! Dus ik zou alvast niet meer zonder kunnen! Je kan er veel mee doen en kost relatief weinig geld! Love the B


  Du kan ikke skrive en anmeldelse, da du ikke har købt dette produkt

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Log på
Anbefalede produkter
Kunder, der købte dette produkt, købte også

Er du fyldt 18 år?

Indholdet på RoyaQueenSeeds.com er kun egnet til voksne og er forbeholdt myndige personer.

Sørg for, at du kender loven i dit land.

Når du klikker på ENTER, bekræfter
du, at
du er fyldt 18 år.