Ny cannabis-Frödetektor—hitta din matchning!

  • High THC Auto-pakke

High THC Auto-pakke

Pack content:

Fat Banana Automatic
Green Gelato Automatic
Cookies Gelato Automatic
Vil du dyrke fantastiske auto-sorter? Vores High THC Auto-pakkek indeholder 3 håndplukkede auto-sorter, som forkæler dig med messer af fede, harpiksholdige knopper, der er propfyldte med THC - og de leverer i løbet af ganske få uger! Hvis du er en af dem, der stadig tøver, når det kommer til autoer, vil denne pakke uden tvivl få dig til at skifte mening.
On sale!
Nedsat pris
€ 62.00 No stock

€ 62.00 (--1%)

instead of € 73.00

Køb og vind 62 point
  Add to Saved Items
Free
Shipping
Free
Return
Stealth
Shipping

  • Mere info
  • Spørgsmål (0)
  • Anmeldelser (0)

High THC Auto-pakke: Til dem, der prioriterer styrke

Automatisk blomstrende cannabis-sorter har længe været plaget af et dårligt ry og kritik på grund af dårligt udbytte og styrke. Men sådan er det ikke længere. Vores High THC Auto-pakke indeholder 3 automatisk blomstrende sorter, der vil fjerne enhver tvivl, du har om autoer. Faktisk overgår disse sorter endda mange af de fotoperiodiske sorter.

RQS High THC Auto-pakke: 3 superbe auto-sorter

Denne pakke med THC-rige automatisk blomstrende frø indeholder sorterne:

• Green Gelato Automatic (24% THC): Denne auto-version af Green Gelato producerer tætte, harpiksholdige knopper, som giver en energiboostende rus og er ideel til fester eller kreative sysler.

• Cookies Gelato Automatic (23% THC): Denne sort er en automatisk blomstrende krydsning af GSC og Gelato 33. Den giver en dybt afslappende fysisk virkning, der er velegnet til rolige aftner derhjemme, eller når du vil smække fødderne op og bare slappe helt af.

• Fat Banana Automatic (22% THC): Her får du en automatisk blomstrende version af den originale Fat Banana (OG Kush x Chiquita Banana). Denne sort låser dig fast på sofaen og er særlig populær blandt holistiske brugere.

    Ingen har skrevet en anmeldelse endnu


    Du kan ikke skrive en anmeldelse, da du ikke har købt dette produkt

No customer questions for the moment.

Stil et spørgsmål
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Stil et spørgsmål

Anbefalede produkter