By Luke Sumpter

Purple Queen: Majestætisk lilla cannabis

Purple Queen

OPRINDELSE: SØGEN EFTER PURPLE QUEEN

Et sted i Hindu Kush vokser der en mystisk bjergmarihuana. I århundreder har regionen været hjemsted for de mest udsøgte indica-landracesorter. Den dag i dag er denne region stadig kilden til den fineste hash. Eventyrlystne cannabisjægere har trodset væbnede konflikter, barske forhold og farligt terræn i deres søgen efter vildtvoksende cannabis og værdsatte, lokale raffinerede sorter.

Lilla har altid været forbundet med det kongelige. Folket i det gamle Kina var muligvis de første til at anerkende de magiske egenskaber af farven lilla. Indgangen til den forbudte lilla by var forbeholdt kejseren.

Purple Queen er en kraftfuld indica hybrid skabt af mesteravlerne hos Royal Queen Seeds. Denne fantastiske kultivar kombinerer de mest harpiksagtige og dybe lilla fænotyper af Afghan Kush og Pakistan Kush . Nu kan enhver cannabishave blive til et klæbrigt, lilla palads for de almindelige anstændige hjemmeavlere.

Video id: 484156876

VÆKSTSEGENSKABER: LILLA KLÆBRIGE PLANTER

I dyrkningsrum eller udendørs i tempererede til varme klimaer er Purple Queen en knoprockstjerne. Planten er lavstammet, busket og har kort afstand mellem knudepunkterne. Den udvikler klæbrige, stenhårde klaser og knopper, og her er der virkelig tale om en enorm massefylde. Purble Queen er klar til høst allerede efter kun 8 ugers blomstring. Udendørs avlere bør planlægge deres høst til midt i september.

Når planter går fra vækst- til blomstringsperiode, begynder de gradvist at blive lavendelfarvede. De større vifteblade kan fjernes så planten får mere lys. Køligere nattetemperaturer under blomstring vil forkæle avlere men rige, kongelige lilla blomster og blade. Tro mod sin Kush-slægt, udsender disse frostagtige lille knopper en kraftig jordagtig, citrus- og fyrlignende hashduft.

VIRKNINGNE AF PURPLE QUEEN: EN STENET FØLELSE OG LÆKKERSULTEN TRANG

Purple Queen er en fyldig natrygningsoplevelse for indica-elskere. Den intense Kush-smag med en subtil eftersmag af citrus gør, at du vil nyde hvert et hiv. Hvis altså du kan løsrive dig selv fra at flirte med de fortryllende knopper længe nok til rulle dig en fed. Purple Queen regerer med hård hånd. Det første, du vil mærke, er en euforiserende bølge og derefter en stenet følelse. Det er dog en afslappende rejse. Den beroligende virkning kommer snigende, og før eller senere smelter du sammen med din sofa og bliver sulten. Medicinske brugere vil sætte pris på Purple Queen for hendes beroligende fysiske virkning og appetitstimulering.

Purple Queen
Hindu Kush x Purple Afghani
450 - 500 gr/m2
80 - 120 cm
8 - 9 uger
THC: 22%
Sativa 25% Indica 75%
650 - 700 gr/plant
175 - 210 cm
Oktober
Beroligende, Euforisk

Køb Purple Queen

PURPLE QUEEN AUTOMATIC: OVERDÅDIGE KNOPPER PÅ INGEN TID

Purple Queen producerer fantastiske og givende resultater. De fotoperiodiske sorter kan dog virke skræmmende for begyndere. Selv erfarne dyrkere foretrækker undertiden hastigheden og diskretionen, som autoerne tilbyder. Vores mesteravlere har med stor succes krydset Purple Queen med Critical Auto for at øge førstnævntes hastighed og gøre den mere begyndervenlig. Og sådan kom Purple Queen Automatic til verden.

Purple Queen Automatic har en genetisk profil på 80% indica, 15% sativa og 5% ruderalis, men bibeholder indica-charmen. Det interessante er at indendørs planter bliver lidt højere end den oprindelige Purple Queen. Dyrkes den indendørs kan den opnå en højde på 130 cm. Plantetræning med lav stress vil dog kunne holde den tættere på jorden. Du kan forvente et imponerende udbytte på op til 400 gram pr. m² på kun 8-9 uger efter spiring.

Dyrkes den udendørs kan planten nå op på 140 cm. Den kan dog holdes nede på 90 cm, hvis man benytter plantetræningsteknikker. Omgiv disse lilla skønheder med ledsagerplanter som kamille for at skjule lugten og holde dem ude af syne. Du kan forvente et udbytte på 100-150 gram pr. plante, hvis du dyrker denne sort udendørs.

Purple Queen Automatic producerer smukke, aromatiske blomster. Disse kompakte, mørklilla knopper har et skinnende lag af trichomer, der boomer med et THC-indhold på 16% og jord- og citrusagtige terpener. Brugere kan forvente en beroligende, opmuntrende virkning, der får bekymringer til at fordufte og hovedet til at fokusere på her og nu.

Purple Queen Auto

Purple Queen Auto
Purple Queen x Critical Auto
350 - 400 gr/m2
90 - 130 cm
6 - 7 uger
THC: 16%
Sativa 15% Indica 80% Ruderalis 5%
100 - 150 gr/plant
90 - 140 cm
8-9 Uger efter spiring
Beroligende, Euforisk

Køb Purple Queen Auto

Er du fyldt 18 år?

Indholdet på RoyaQueenSeeds.com er kun egnet til voksne og er forbeholdt myndige personer.

Sørg for, at du kender loven i dit land.

Når du klikker på ENTER, bekræfter
du, at
du er fyldt 18 år.