By Luke Sumpter

Watermelon Auto: Dyrkningsrapport uge for uge

blog cover

Overvejer du at dyrke Watermelon Automatic? Så er du kommet til det helt rigtige sted! Nedenfor kan du se, hvordan jeg dyrkede denne sort. Du finder bl.a. alle detaljerne om min lysopsætning og fodringsplan. Hvis du elsker frugtagtige terpener, stenede virkninger og hurtigt udbytte, er det her lige noget for dig!

Dyrkningsrapport for Watermelon Auto: Udstyr

 • Dyrkningstelt: Secret Jardin DS120W 120 × 60 × 178
 • Lys: MIGRO 200+
 • Ventilation: Blauberg Turbo - E 100
 • Filter: Prima Klima filter PK 100/125
 • Ventilator: Oscillerende Koala-blæser
 • Luftfugter: Beurer LB 45
 • Jord: Biobizz Light·Mix
 • Potte: 11 liters Air-Pot
 • Frø: Royal Queen Seeds
 • Næringsstoffer: Biobizz og RQS Økologisk Næring

Dyrkningsrapport for Watermelon Auto: Kimplantefasen (uge 1)

Velkommen til begyndelsen af min Watermelon Auto-dyrkningsrapport! For at komme i gang var jeg først nødt til først at spire mit frø. Det lyder måske som en simpel opgave, men det kan ofte gå galt. Det, der tit sker, er, at frøene tørrer ud, eller at de holdes for fugtige, hvilket får dem til at rådne. Find ud af, hvad jeg gjorde for at opnå succes.

 • Vækstmedium: Før jeg plantede mine frø i jorden, forberedte jeg et passende vækstmedium. Jeg startede med at fylde min Air-Pot med 5 liter Biobizz Light·Mix. Derefter tilføjede jeg følgende ingredienser:

50 g RQS Easy Boost Økologisk Næring
10 g RQS Rhizobacter
5 g RQS Mycorrhiza Mix

Ingredients for Seedling Stage
Ingredients for Seedling Stage

Næringsstofferne i denne blanding vil dække de fleste af min plantes ernæringsbehov under de første stadier af vækstcyklussen. Derudover hjælper podemidlerne med at øge næringsoptagelsen og bekæmpe patogener, der forårsager kimplantesygdomme som bl.a. kvælning. Da jeg have tilføjet disse ingredienser, blandede jeg dem grundigt med jorden.

Herefter tilføjede jeg yderligere 5 liter Biobizz Light·Mix i min Air-Pot og blandede det hele igen. Jeg mættede derefter vækstmediet med vand.

 • Spiring: Jeg lavede et 2 cm dybt hul i midten af jordoverfladen, puttede frøet i hullet og dryssede lidt RQS Rhizobacter og Mycorrhiza Mix over frøet for at sikre tidlig inokulation. Jeg dækkede hullet med et tyndt lag Light·Mix og fugtede jorden.
 • Lys: Dernæst satte jeg min belysning op. Jeg brugte et par bæltestropper til at hænge mine MIGRO 200+ lamper i toppen af mit dyrkningstelt. Jeg placerede hver lampe 35 cm fra midten og 35 cm over min Air-Pot. Jeg koblede mine lamper til en timer og satte dem til at køre i 24 timer hver dag, efter spiret dukkede op af jorden.
 • Plantestatus: I slutningen af uge 1 var min kimplante ca. 5 cm høj. Desværre bemærkede jeg, at den havde strakt sig lidt, selvom den fik tilstrækkeligt med lys. Dette skete, fordi frøkapslen havde sat sig fast på kimbladene. Jeg besluttede mig for at lade skallen sidde indtil videre for at undgå at beskadige de sarte blade.
Watermelon Growing Report: Week 1
Watermelon Growing Report: Week 1

Dyrkningsrapport for Watermelon Auto: Den vegetative fase (uge 2-4)

Kimplantestadiet var nu veloverstået! Mit mål var nu at fremme sund vegetativ vækst. For at opnå dette gik jeg i gang med at fodre min unge plante med næringsstoffer med højt nitrogenindhold og sørgede for, at den blev badet i lys 24 timer i døgnet. Nedenfor kan du se, hvad jeg gjorde under den vegetative fase.

Uge 2

Ikke for at prale, men min plante havde klaret sig fint og flot gennem den første uge af det vegetative stadie. Kimplanten befriede sig hurtigt fra frøkapslen og producerede flere flotte blade.

 • Lys: Jeg fortsatte med at holde mine lys kørende i 24 timer hver dag og flyttede dem, så de hang 35 cm fra toppen af min plante.
 • Næringsstoffer: På dag 3 i ugen blandede jeg 4 ml Biobizz Root·Juice i 1 liter vand med en pH-værdi på 6,2. Jeg vandede også min plante med 1 liter pH-reguleret vand på dag 5 i denne uge.
 • Miljø: Gennem hele vækstcyklussen foretog jeg hyppige temperatur- og luftfugtighedsmålinger ved hjælp af et digitalt termohygrometer. I løbet af uge 2 registrerede jeg en gennemsnitstemperatur på 23 grader og en relativ luftfugtighed på 55 %.
 • Plantestatus: I slutningen af uge 2 havde min plante nået en højde på 10 cm. Den havde udviklet sunde vifteblade og viste ingen tegn på sygdom eller mangler.
Watermelon Growing Report: Week 2
Watermelon Growing Report: Week 2

Uge 3

Alt forløb fortsat godt i hele uge 3! Min plante havde fået en lækker mørkegrøn farve og var begyndt at danne en tæt krone.

 • Lys: Jeg havde fortsat mine lys tændt i 24 timer hver dag og flyttede dem, så de var placeret 35 cm fra toppen af min plante.
 • Næringsstoffer: Min plante virkede sund og velnæret, så jeg besluttede mig for at springe fodringen over i denne uge. I stedet vandede jeg den med 1 liter pH-reguleret vand på dag 2 og 5 i ugen.
 • Miljø: Jeg målte en gennemsnitstemperatur på 24 grader og en relativ luftfugtighed på 50 %.
 • Plantestatus: Min plante var nu blevet 20 cm høj, og det er en fordobling i størrelse fra ugen før!
Watermelon Growing Report: Week 3
Watermelon Growing Report: Week 3

Uge 4

Wow, tiden flyver afsted! Vi er allerede nået til den sidste uge af den vegetative fase! Her kan du se, hvad jeg gjorde under denne overgang til blomstringsfasen.

 • Lys: Jeg fortsatte med at holde mine lys tændt i 24 timer hver dag og flyttede dem, så de var placeret 35 cm fra toppen af min plante.
 • Næringsstoffer: Jeg opløste ⅓ af en Easy Grow Boostertablet i 2 liter pH-reguleret vand og vandede planten på dag 2 i ugen. På den 5. dag i ugen blandede jeg følgende formel i 2 liter vand:

3 ml Cal-Mag
4 ml Biobizz Bio·Heaven
4ml Biobizz Bio·Grow
4 ml Biobizz Acti·Vera

 • Miljø: Temperatur lå på 25 grader, og luftfugtigheden lå på 45 %.
 • Plantestatus: Min plante så fortsat sund og rask ud. I slutningen af ugen begyndte jeg at se hvide støvfang stikke ud fra knudepunkterne. Det er et sikkert tegn på ,at blomstringsfasen er lige rundt om hjørnet.

Dyrkningsrapport for Watermelon Auto: Blomstringsfasen (uge 5-11)

Velkommen til blomstringsfasen! Den vegetative fase gik hurtigt og uden nogen som helst problemer. Det er et bevis på Watermelon Autos fremragende genetik. Nedenfor kan du se, hvad jeg gjorde uge for uge under blomstringsfasen i mit Watermelon Auto-projekt.

Uge 5

Min plante så mere eller mindre sund og rask ud i denne periode. Jeg opdagede dog lidt brune pletter på de nederste blade.

 • Lys: Jeg ændrede indstillingen på min timer for at holde mine lamper tændte i 20 timer om dagen. Jeg flyttede mine lamper, så de hang 35 cm over toppen af min plante.
 • Næringsstoffer: Jeg blandede 1,5 ml Cal-Mag med 1 liter vand og vandede planten på dag 2 i ugen. På dag 3 tilføjede jeg følgende ingredienser i 2 liter vand:

3 ml Cal-Mag
4 ml Biobizz Bio·Heaven
4 ml Biobizz Acti·Vera
2 ml Biobizz Alg·A·Mic
2ml Biobizz Top·Max
2 ml Biobizz Bio·Bloom
4ml Biobizz Bio·Grow

Den 5. dag i ugen vandede jeg min plante med yderligere 1 liter vand med en pH-værdi på 6,3.

 • Miljø: Jeg målte en temperatur på 25 grader og en luftfugtighed på 42 %.
 • Plantestatus: Bortset fra de brune pletter på de nederste blade, som jeg nævnte tidligere, virkede min plante mere eller mindre til at være sund og rask. Først gik jeg ud fra, at pletterne var en svampeinfektion, men jeg endte dog med at konkludere, at det skyldtes for meget gødning, så jeg besluttede mig for at holde et vågent øje med symptomerne.
Watermelon Growing Report: Week 5
Watermelon Growing Report: Week 5

Uge 6

I uge 6 begyndte tingene for alvor at se lovende ud! Min plante var begyndt at udvikle masser af små knopper, og de centrale klaser begyndte at strække sig og skyde op mod loftet. Jeg begyndte endda at se trichomer og bemærkede en mild aroma, hver gang jeg åbnede dyrkningsteltet. Desværre bemærkede jeg også at pletterne på bladene blev værre.

 • Lys: Jeg flyttede mine lamper, så de hang 35 cm over toppen af planten, og holdt dem kørende i 20 timer hver dag.
 • Næringsstoffer: På 2. dag i ugen blandede jeg følgende ingredienser i 2 liter vand:

4 ml Biobizz Bio·Heaven
4 ml Biobizz Acti·Vera
4 ml Biobizz Alg·A·Mic
2ml Biobizz Top·Max
4 ml Biobizz Bio·Bloom
4ml Biobizz Bio·Grow

Jeg holdt igen med Cal-Mag i denne uge i frygt for at overdrive og forværre de symptomerne, som jeg opdagede den foregående uge. På dag 5 i ugen vandede jeg kun planten med 1 liter pH-reguleret vand.

 • Miljø: Temperatur lå på 25,2 grader, og luftfugtigheden lå på 39%.
 • Plantestatus: Min plante var nu blevet 61 cm høj og havde udviklet masser af små knopper. De brune og gule pletter på bladene begyndte dog at blive værre og sprede sig til flere blade.
Watermelon Growing Report: Week 6
Watermelon Growing Report: Week 6

Uge 7

Goddag uge 7! Generelt set fortsatte det hele med at gå godt. Knopperne svulmede mere og mere op og udskilte en behagelig aroma. Min plante blev ved med at strække sig. Det er typisk et fænomen, der forekommer under den tidlige blomstringsfase. Desværre fortsatte misfarvningen på nogle af bladene med at sprede sig. Derfor greb jeg til lidt mere drastiske handlinger!

 • Lys: Jeg fortsatte med at holde mine lamper kørende i 20 timer hver dag. Jeg justerede dem, så de hang 35 cm over toppen af planten.
 • Næringsstoffer: På 2. dag i ugen opløste jeg 1 Easy Bloom Boostertablet i 5 liter vand. Jeg brugte 2 liter til at vande min plante med og gemte de resterende 3 liter til senere brug.

På den 5. dag i ugen blandede jeg følgende ingredienser i 2 liter vand, som jeg fodrede min plante med:

3 ml Cal-Mag
6 ml Biobizz Bio·Heaven
6 ml Biobizz Acti·Vera
4 ml Biobizz Alg·A·Mic
2ml Biobizz Top·Max
4 ml Biobizz Bio·Bloom
6 ml Biobizz Bio·Grow

 • Miljø: Jeg målte en gennemsnitstemperatur på 25 grader og en luftfugtighed på 40 %.
 • Plantestatus: Min plante så generelt sund ud og havde nået en højde på 70 cm. For at håndtere misfarvningsproblemet besluttede jeg mig for at fjerne alle de nederste blade samt alle andre blade, der var misfarvede. Ikke nok med at det fik min plante til at se bedre ud, men det var også med til at øge luftstrømmen og lysgennemtrængningen.
Watermelon Growing Report: Week 7
Watermelon Growing Report: Week 7

Uge 8


Så er vi næsten ved at være i mål! I dette afsnit af min Watermelon Auto-dyrkningsrapport gennemgår jeg den sidste fodring med næringsstoffer, før det er tid til udskylning. Find ud af, hvad jeg gjorde for at give min plante det sidste lille skub mod målstregen.

 • Lys: Jep, du gættede det – jeg blev ved med at holde mine lamper kørende i 20 timer hver dag.
 • Næringsstoffer: På 2. dagen i denne uge vandede jeg udelukkende min plante med 2 liter vand med en pH-værdi på 6,3. På den 5. dag blandede jeg følgende ingredienser med 2 liter vand:

8ml Biobizz Bio·Heaven
8 ml Biobizz Acti·Vera
6 ml Biobizz Alg·A·Mic
2ml Biobizz Top·Max
6 ml Biobizz Bio·Bloom
6 ml Biobizz Bio·Grow

 • Miljø: Jeg målte en gennemsnitstemperatur på 25,5 grader og en relativ luftfugtighed på 36 %.
 • Plantestatus: Min plante så meget bedre ud, efter jeg havde trimmet bladene. Jeg bemærkede, at knopperne begyndte at udvikle en flot mørklilla nuance, som er et tegn på anthocyaninproduktion.
Watermelon Growing Report: Week 8
Watermelon Growing Report: Week 8

Uge 9-11

Resten af tiden gik som en leg. Jeg stoppede med at fodre min plante 3 uger inden høst for at udskylle den. Teorien bag denne teknik er, at det tvinger planterne til at opbruge deres næringsdepoter, hvilket resulterer i en bedre og mere velsmagende røg.

 • Lys: Jeg fortsatte med at holde mine lamper kørende i 20 timer hver dag i resten af vækstcyklussen.
 • Næringsstoffer: Min plante fik kun ren og skær vand frem til høst. Jeg vandede den med 2 liter på dag 2 og 5 i de resterende uger.
 • Miljø: Samlet set målte jeg en gennemsnitstemperatur på 25 grader og en luftfugtighed på 38 %.
 • Plantestatus: Som forventet gik min plante hurtigt fra en lækker grøn farve til gul og orange under udskylningsprocessen. Selvom det under de tidlige stadier giver anledning til bekymring, indikerede det kort og godt bare, at udskylningen virkede! På dette tidspunkt var mine knopper opsvulmede og fyldte med trichomer. Det var nu blevet tid til at høste!
Watermelon Growing Report: Week 9
Watermelon Growing Report: Week 9

Dyrkningsrapport for Watermelon Auto: høst (uge 12)

Kun 10 uger efter kimplantestadiet stod jeg med en moden Watermelon Auto-plante, der var klar til høst! For at kickstarte processen kappede jeg min plante i bunden og hængte den på hovedet inde i mit dyrkningstelt. Jeg holdt min blæser kørende men slukkede for lamperne. Efter 2 ugers tørring trimmede jeg mine knopper. Mit samlede udbytte vejede 56 gram. Derefter lagde jeg knopperne i hærdningsglas i yderligere en måned for at forbedre smagsoplevelsen.

Genetiske egenskaber af Watermelon Auto

Er du nysgerrig efter at dyrke Watermelon Auto? Jeg bebrejder dig ikke! Denne visuelt vidunderlige sort, skabt af Royal Queen Seeds, stammer fra forældresorterne Tropicanna Cookies og Lemon OG. Den producerer smukke lilla og grønne blomster med et THC-indhold på 20 % og et væld af frugtagtige terpener.

Watermelon Growing Report: Harvest
Watermelon Growing Report: Harvest

Vækstegenskaber af Watermelon Auto

Watermelon Auto vokser praktisk talt godt hvor som helst, forudsat at den får tilstrækkelige mængder lys og næringsstoffer. Indendørs planter bliver 80-110 cm høje, hvilket gør dem velegnede til små dyrkningstelte og skabe. Du kan forvente at høste op til 500 gram pr. m² allerede otte uger efter, at frøet er spiret. Udendørs kan planterne blive op til 120 cm og give 50-90 gram pr. plante.

Virkninger og smag af Watermelon Auto

Denne sort giver hurtigvirkende og længerevarende fysiske virkninger, der giver dig røde øjne og beroliger sindet. Få sekunder efter at du har taget et hiv, vil du opleve en fyldig smag af vandmelon på tungen. Ikke længe efter vil du mærke, at musklerne begynder at slappe af, og at appetitten vokser.

Watermelon Auto
Tropicanna Cookies x Lemon OG
450 - 500 gr/m2
80 - 110 cm
6 - 7 uger
THC: 20%
20% Sativa, 75% Indica, 5% Ruderalis
50 - 90 gr
100 - 120 cm
8-9 Uger efter spiring
Beroligende

Køb Watermelon Auto

Er du fyldt 18 år?

Indholdet på RoyaQueenSeeds.com er kun egnet til voksne og er forbeholdt myndige personer.

Sørg for, at du kender loven i dit land.

Når du klikker på ENTER, bekræfter
du, at
du er fyldt 18 år.