• Sherbet Queen
 • Sherbet Queen
 • Sherbet Queen

Sherbet Queen

Giv dit sind et frugtskud af stimulering. Sherbet Queen er Indica-sensationen, som bryder de sædvanlige stereotyper for at skabe en high, der slår til mod både krop og sind. Hun deler genetik med berømte Girl Scout Cookies, og dens lækre blomster, forførende aromaer og yderst medicinale attributter leverer en gavnlig oplevelse. Ryd din kalendar, og tag godt imod et euforisk eventyr.
(108) Skrive en anmeldelse
Antal Fro:
1x
€ 9.50
3x
€ 25.00
5x
€ 37.50
10x
€ 70.00
25x
€ 140.00
On sale!
Nedsat pris
€ 25.00

€ 25.00 (-0%)

Køb og vind 25 point
  Add to Saved Items
Free
Shipping
Free
Return
Stealth
Shipping

 • Mere info
 • Data sheet
 • Spørgsmål (0)
 • Anmeldelser (93)
 • Kundebilleder (5)

Sherbet Queen: Aroma så godgørende, du vil nyde hvert hvæs

Sherbet Queen kommer spækket til bristepunktet med så mange ønskværdige attributter, at det er svært at vide, hvor vi skal starte. Vi kunne starte med den delikate aroma af skovfrugt, som opsluger sanserne, eller en lyseorange blomsterhule, som skinner i middagssolen. Vi kan også fremlægge detaljer omring hendes utrolige arv, idet hun er en direkte efterkommer fra den verdenskendte Girl Scout Cookies. I stedet for starter vi os med, hvad der gør Sherbet Queen så eftertragtet en sort for en bred vifte af nydelsesmæssige og medicinske brugere.

Sherbet Queen - Sunset Sherbet og Pink Panties i harmoni

Sherbet Queens genetik er skabt af to specielle sorter: sunset Sherbet og Pink Panties.

Sunset Sherbet er selv en blanding af Pink Panties og GSC, og det har givet Sherbet Queen nogle lækre frugtagtige smage. Pink Panties er derimod en blanding af Burmese og Florida Kush, som tilbyder et kick af citron med en urteagtig eftersmag.

Forvis stress fra det moderne liv

Den intense high er ikke typisk for en 85% Indica-domineret sort. Normalt kunne rygere godt forvente, at sådan en Indica kunne lime en til en tilstand af ubevægelighed, så man er begrænset til sofaen, mens de beroligende egenskaber bruger deres magi på dine skavanker og smerter. Der er bestemt elementer af dette i sortens high, men det er de opløftende, energiske og kreative egenskaber fra Sativa, der skinner igennem, En hel aften vil der være brug for, hvis brugeren skal kunne påskønne kompleksiteten i denne high fra Sherbet Queen. Muligheden for at være produktiv vil imidlertid stadig være tilstede.

Hvis stress fra det morderne liv er begyndt at påvirke dig, så er hun den perfekte medicin. Hun har en subtil beroligende virkning på kroppen og er særdeles effektiv i sin evne til at forvise følelser af angst og bekymring. Med et potent indhold af THC, så skal der ikke meget til for at de sublime, jordagtige aromaer og den fascinerende high arbejder sig ind i hver lille centimenter af din slidte krop og hjerne.

Modstandsdygtig; hårdfør og nem at dyrke

Den eneste pris, man muligvis betaler for en så vidunderlig high, er det moderate antal blomster, hun producerer. Heldigvis er der ikke brug for meget vedligeholdelse i både den vegetative fase og blomstringsperioden, og derfor kan hun tilgives for udbytterne, som er en anelse under gennemsnittet. Hun udviser god modstandsdygtighed over for mug, og hvis du er så heldig at bo i Middelhavsområdet, så vil udendørs dykning være en nydelse for sanserne. Hun kræver heller ikke meget opmærksomhed, hvis hun dyrkes indendørs, men hold øje med luftfugtighed. Dyrkeren vil kunne høste sidst i september og begyndelsen af oktober. Hun er et fantastisk sideprojekt for de erfarne dyrkere og et simpelt projekt for de mere uprøvede.

Sherbet Queen data sheet
Sorttype: Feminiserede
THC: 24%
CBD: Lav
Udbytte indendørs: 450 - 525 gr/m2
Udbytte udendørs: 450 - 500 gr/plant
Højde indendørs: 80 - 120 cm
Højde udendørs: 140 - 180 cm
Blomstringstid: 8 - 10 uger
Høstmåned: Oktober
Genetisk baggrund: Pink Panties x Sunset Sherbet
Type: Sativa 15% Indica 85%
Effekt: Beroligende, Klar, Søvnig, Tung
Klima: Korte somre
Smag: Citrus, Mynte, Slik, Urteagtig

  Af M. A. Den 17/Oct/2021 :

  Titel : skymike10
  Kommentar : Bonne germination, très bonne weed qui te couche dans ton canapé, l'odeur est forte et intense, je recommande à tous de la tester.

  Af D. D. Den 02/Aug/2021 :

  Titel : RQS A MELHOR !!!
  Kommentar : Top

  Af C. V. Den 25/Jun/2021 :

  Titel : Catherine
  Kommentar : Top, super, génial

  Af J. L. Den 27/May/2021 :

  Titel : Rqs
  Kommentar : 100% germé a chaque fois, bonne def, belle plante a+++

  Af S. T. Den 25/May/2021 :

  Titel : Big Chungus
  Kommentar : All meine Samen habe ich zum kommen gebracht. Alle wachsen sehr stark. Seit gestern lasse ich sie draußen wachsen.

  Af M. H. Den 25/May/2021 :

  Titel : 2/3
  Kommentar : Worked really great, only one out of 3 didn’t work

  Af L. G. Den 19/May/2021 :

  Titel : Ottima
  Kommentar : Da provare assolutamente 💪💪💪

  Af W. W. Den 29/Apr/2021 :

  Titel : jo
  Kommentar : gut gekeimt

  Af D. T. Den 19/Apr/2021 :

  Titel : Muy buena calidad
  Kommentar : Sabor increíble.........

  Af D. S. Den 06/Apr/2021 :

  Titel : Stummi
  Kommentar : Gekeimt :)

  Af G. E. Den 29/Mar/2021 :

  Titel : Strabiliante
  Kommentar : Una varietà a dir poco fantastica, da provare assolutamente!!!

  Af Z. N. Den 29/Mar/2021 :

  Titel : Ing.
  Kommentar : Higly recomended. Seeds started to grow immediately and fast. Gorgeous. Many thanks

  Af C. B. Den 19/Mar/2021 :

  Titel : Genetically Strong!
  Kommentar : I was on a time frame here and really needed to get going on my summer grow for the season but am headed out of town for 3 weeks... after an initial miscommunication and delay, I received my beans, started them germinating since my travel was delayed 2 days thinking my wife could plant the germinated beans and get them in pots. But to my surprise these babies busted right of there shell and were germinated, potted, and sprouted all in 48 hours. Unbelievable!

  Af A. D. Den 15/Mar/2021 :

  Titel : GrowNoob
  Kommentar : 100% de germination sur mes deux graines plantées, 1er grow et aucune difficulté à avoir de jolis Bud! Après un bichonnage et un bon curing, voilà venu le teste de cette petite culotte rose. La fume est très douce et hyper savoureuse en bouche. Pas assez expert , je reconnais cependant une volute qui me gâte le palais. Les effets sont super progressif et c'est grave plaisant d'avoir un high qui se construit et s'affine. Etat très relaxé et loin de tous les maux, je prend plaisir à déguster ses effets sur le canapé, prévoyez effectivement 2 ou 3 h pour vraiment kiffer. Sherbet Queen, j'achète!

  Af R. G. Den 15/Mar/2021 :

  Titel : cx
  Kommentar : Very good strain


  Du kan ikke skrive en anmeldelse, da du ikke har købt dette produkt

No customer questions for the moment.

Stil et spørgsmål
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Stil et spørgsmål

Anbefalede produkter
Kunder, der købte dette produkt, købte også

ER DU FYLDT 18 ÅR?

Indholdet på RoyaQueenSeeds.com er kun egnet til voksne og er forbeholdt myndige personer.

Sørg for, at du kender loven i dit land.

Når du klikker på ENTER, bekræfter
du, at
du er fyldt 18 år.

Ansvarsfraskrivelse

Cannabisfrø kan distribueres frit inden for EU under princippet om gensidig anerkendelse. Det er dog dit eget ansvar at undersøge lokale love og bestemmelser, før du bestiller.

Kategorier

Royal Queen Seeds Reviews with ekomi.co.uk

Ansvarsfraskrivelse

Cannabisfrø kan distribueres frit inden for EU under princippet om gensidig anerkendelse. Det er dog dit eget ansvar at undersøge lokale love og bestemmelser, før du bestiller.