• Tropical Mirage
 • Tropical Mirage
 • Tropical Mirage
 • Tropical Mirage
 • Tropical Mirage

Tropical Mirage

Forbidden Zkittlez x Melonade

Tropical Mirage blev skabt af kreative til de kreative. Denne sort er resultatet af et unikt samarbejde mellem RQS og DJ/producer Henry Saiz, og den er skræddersyet til en kreativ energiboostende oplevelse. Slip fri af konformitetens lænker med Tropical Mirage. Denne sort byder på opløftende og cerebrale virkninger, der vil synge serenader for dit sind og sætte gang i fantasien.
(1) Skrive en anmeldelse
Pack:
Pack 1
€ 55.00
Pack 2
€ 75.00
Pack 3
€ 100.00
On sale!
Nedsat pris
€ 55.00

€ 55.00 (--1%)

  Add to Saved Items
Free
Shipping
Free
Return
Stealth
Shipping

 • Mere info
 • Data sheet
 • Spørgsmål (0)
 • Anmeldelser (0)

Tropical Mirage (Limited Edition): En symfoni af inspiration for de kreative

Er du klar til at dyrke Tropical Mirage derhjemme? Så skal du være hurtig. Frøene af denne limited edition-sort bliver revet væk. Bestil dine frø i dag, og vælg mellem en af følgende pakker:

 • Pakke 1 – Indeholder en specialdesignet pakke med 5 frø + 2 eksklusive plakater
 • Pakke 2 – Indeholder en specialdesignet pakke med 5 frø + 2 eksklusive plakater + 1 T-shirt + klistermærker + æske
 • Pakke 3 – Indeholder en specialdesignet pakke med 5 frø + 2 eksklusive plakater + 1 T-shirt + klistermærker + æske + 1 eksklusive vinylplade af DJ Henry Saizs sang Tropical Mirage, som er produceret under virkningerne af vores sort

Tropical Mirage blev skabt med passion for kreativitet og frihed og er perfekt til kreative sjæle, uanset om du er professionel musiker, billedkunstner eller bare gerne vil slippe din indre kreativitet løs. Sorten byder på frugtagtige tropiske aromaer og et opløftende, energisk boost, der vil forføre din kunstneriske ånd og hjælpe dig med at bryde de kreative grænser.

Video id: 881698258

Hvilken oplevelse kan du forvente, når du ryger Tropical Mirage

Tropical Mirage er fremavlet ved hjælp af Forbidden Zkittlez og Melonade og er en superaromatisk og potent sort. Takket være en unik blanding af eksotiske terpener, vil Tropical Mirage "tage dig med til et tropisk paradis, ved at blande noter af moden frugt med frisk citrus og et strejf af mentol," siger dens medskaber DJ Henry Saiz.

Sorten indeholder 24 % THC – den slår hårdt, og de opløftende, cerebrale virkninger indtræder få minutter efter dit første hiv. Uanset hvad din kreative niche er, vil Tropical Mirage sætte gang i fantasien og få dig til at summe af nye ideer og motivation. "Cannabis er den perfekte ledsager til min kreative proces", tilføjer Henry. Henry og RQS-teamet hjælper dig med at åbne dit sind, få forbindelse til din sjæl og udtrykke dig selv på måder, der bedst afspejler dit sande jeg.

Dyrkning af Tropical Mirage

Tropical Mirage er lige så fantastisk at dyrke, som den er at ryge. Tropical Mirage er lige så meget en fornøjelse at dyrke, som den er at ryge. "Det er en plante med en elegant struktur, dækket af tætte, frodige smaragdgrønne knopper," pointerer Henry

Planten består af 60 % indica-genetik og bliver ca. 60-90 cm høj, hvis den dyrkes indendørs. Dyrker du udendørs, bliver den 120-150 cm høj. Tropical Mirage vokser kraftigt under den vegetative fase, og dens hurtige blomstringstid vil imponere selv de mest kritiske dyrkere. Planten har brug for ca. 8-9 ugers blomstring for at være klar til høst indendørs, mens udendørs Tropical Mirage-planter som regel er modne og klar til høst midt i oktober. Derudover er Tropical Mirages utrolig modstandsdygtig over for stress, skadedyr og ugunstige miljøforhold og er derfor den perfekte sort for dyrkere, der bor i tempererede områder.

Ifølge Henry er der et sidste nøglepunkt, der er værd at fremhæve: "Under vækst og blomstring udsender den en næsten umærkelig aroma, hvilket gør den ideel til diskret og sikker dyrkning. Den opnår dens maksimale aromatiske potentiale i de sidste uger af blomstringsfasen og under hærdningsprocessen."

Tropical Mirage Limited Edition: Kun tilgængelig, så længe lager haves

Tropical Mirage data sheet
CBD: Lav
Klima: Korte somre
Effekt: Beroligende, Euforisk, Kreativ, Opløftende
Smag: Blåbær, Brændstof, Citrus, Urteagtig
Blomstringstid: 8 - 9 uger
Høstmåned: Midt oktober
Højde indendørs: 60 - 90 cm
Højde udendørs: 120 - 150 cm
Sorttype: Feminiserede
THC: 24%
Type: Sativa 40% Indica 60%
Udbytte indendørs: 450 - 500 gr/m2
Udbytte udendørs: 650 - 750 gr/plant
Genetisk baggrund: Forbidden Zkittlez x Melonade


  Du kan ikke skrive en anmeldelse, da du ikke har købt dette produkt

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Log på
Anbefalede produkter
Kunder, der købte dette produkt, købte også

ER DU FYLDT 18 ÅR?

Indholdet på RoyaQueenSeeds.com er kun egnet til voksne og er forbeholdt myndige personer.

Sørg for, at du kender loven i dit land.

Når du klikker på ENTER, bekræfter
du, at
du er fyldt 18 år.