• Larry OG

Larry OG

aka Lemon Larry, Sour Larry, Zour Larry

Hvis du elsker at dyrke de californiske Kush-sorter, er du kommet til det helt rigtige sted. Larry OG er en californisk klassiker, der oprindeligt stammer fra det solrige Orange County. Vores dygtige avlere har genskabt denne populære OG har på ægte RQS-manér og gjort den tilgængelig for dyrkere overalt. Køb dine frø i dag, og få en klassisk californisk cannabisoplevelse.
Antal Fro:
1x
€ 12.00
3x
€ 29.00
5x
€ 44.00
10x
€ 80.00
On sale!
Nedsat pris
€ 29.00

€ 29.00 (-0%)

Føj til gemte varer
Free
Shipping
Free
Return
Stealth
Shipping

  • Mere info
  • Data sheet
  • Spørgsmål (0)
  • Anmeldelser (0)

Larry OG: Indbegrebet af klassisk californisk cannabis

Larry OG er også kendt som Lemon Larry eller Zour Larry, og disse frø producerer exceptionelle knopper, der bevarer den originale OG-aroma, som denne sort er kendt og elsket for. Larry OG har en perfekt balance mellem indica- og sativa-genetik. Den er nem at dyrke og klarer sig særdeles godt indendørs. Med vores feminiserede Larry OG-frø behøver du ikke flyve til Californien for at få fantastisk cannabis – i løbet af få uger vil denne hårdføre hybrid belønne dig med ægte OG-knopper, der stort set har alt, hvad du kan drømme om (og mere til!).

Larry OG-cannabisfrø – En blanding af OG Kush og SFV OG

Larry OG-frøene nedstammer fra den royale OG-trone. Denne hybrid er en efterkommer af den almægtige OG Kush og SFV OG (en unik OG Kush-variant, der stammer fra San Fernando Valley), så den har en del at leve op til. Denne californiske sort belønner dig med OG-cannabis fra øverste hylde og er fyldt med søde citrus- og jordaromaer samt en stærk, men afbalancerede og alsidige virkninger – noget, der ikke er helt så nemt at finde inden for OG-sorterne.

Virkninger og smag af Larry OG-sorten

Larry OG er tro mod sin slægt og leverer kraftfulde aromaer af citrus og jord. Hvis du smuldrer en af den lange, mintgrønne knopper, rammes du af en tung bølge af citron sammen med jordagtige undertoner og antydninger af friske fyrrenåle. Erfarne feinschmeckere vil også bemærke sortens subtile krydrede og urteagtige noter. Når du indhalere dens sødlige røg eller damp, vil Larry OG bade din mund i en lækker syrlig citrussmag. Når du ånder ud, vil du nyde et kick af brændstof samt lækre noter af mørke peberkorn. Larry OG producerer 22 % THC. Den er potent og giver dig øjeblikkeligt et cerebralt energiboost. Lidt efter spreder virkningerne sig til kroppen og efterlader dig i en behagelig døs, der er perfekt til afslapning derhjemme. I modsætning til mange klassiske OG-sorter giver denne sort dog mere håndterbare virkninger, så med den rigtige dosis kan du stadig holde dig funktionel og fokuseret.

Dyrkning af Larry OG-frø derhjemme

Denne hybrid består af 50 % indica og 50 % sativa. Den vokser hurtigt og holder sig i håndterbare højder. Indendørs planter bliver op til 80-120 cm høje, og dyrker du udendørs, når de op på 140-180 cm. Indendørs vil Larry OG være høstklar efter 8-10 ugers blomstring og giver op til 500 gram pr. m². Udendørs kan denne klassiske OG-sort producere op til 500 gram pr. plante, som er klar til høst i begyndelsen af oktober. Hvad venter du på? Bestil dine Larry OG-frø nu og kom i gang med at dyrke ægte californisk cannabis derhjemme i dag!

Larry OG data sheet
Sorttype: Feminiserede
Genetisk baggrund: OG Kush x SFV OG Kush
THC: 22%
CBD: Lav
Blomstringstid: 8 - 10 uger
Høstmåned: Tidlig oktober
Type: Sativa 50% Indica 50%
Højde indendørs: 80 - 120 cm
Højde udendørs: 140 - 180 cm
Udbytte indendørs: 450 - 500 gr/m2
Udbytte udendørs: 450 - 500 gr/plant
Effekt: Fysisk afslappende, Fysisk stenet, Opløftende
Smag: Brændstof, Citrus, Fyrretræsagtig, Jordagtig
Klima: Korte somre
    Ingen har skrevet en anmeldelse endnu


    Du kan ikke skrive en anmeldelse, da du ikke har købt dette produkt

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Log på
Anbefalede produkter
Kunder, der købte dette produkt, købte også

Er du fyldt 18 år?

Indholdet på RoyaQueenSeeds.com er kun egnet til voksne og er forbeholdt myndige personer.

Sørg for, at du kender loven i dit land.

Når du klikker på ENTER, bekræfter
du, at
du er fyldt 18 år.