• Alien OG

Alien OG

aka Alien OG Kush, Alien Banana

Tag på en intergalaktisk rejse med Alien OG – den seneste kreation fra vores dygtige avlere. Alien OG, der oprindeligt stammer fra USA, er en favorit på apoteker i de amerikanske stater, hvor cannabis til medicinsk brug er lovligt – det gælder bl.a. i Californien, Alaska og Nevada. Med disse feminiserede frø, kan du selv dyrke enestående Alien OG-cannabis derhjemme. Køb dine frø i dag.
Antal Fro:
1x
€ 10.00
3x
€ 27.00
5x
€ 40.00
10x
€ 75.00
On sale!
Nedsat pris
€ 27.00

€ 27.00 (-0%)

Føj til gemte varer
Free
Shipping
Free
Return
Stealth
Shipping

  • Mere info
  • Data sheet
  • Spørgsmål (0)
  • Anmeldelser (0)

Alien OG: En OG-krydsning i høj kvalitet

De fleste dyrkere drømmer om at dyrke lækker amerikansk cannabis, og med vores feminiserede Alien OG-frø har det aldrig været nemmere at gøre den drøm til virkelighed. Dyrk Alien OG (også kendt som Alien OG Kush), og i løbet af ganske få uger vil du være i stand til at høste lækre, potente knopper i høj kvalitet. Gør dig klar til masser af tætte knopper fyldt med trichomer med en lækker duft af fyrretræ, citrus, jord og gas.

Alien OG-cannabisfrø: En krydsning mellem Alien Kush og Tahoe OG Kush

USA er hjemsted for ægte OG-cannabis, og det var præcis derfor, vi hentede genetikken til vores Alien OG fra Amerika. Den første af forældresorterne er Alien Kush, som er en berømt californisk krydsning mellem LVPK og Alien Dawg med kraftfulde jord-, træ- og blomsteragtige aromaer og cerebrale virkninger. Alien OG-sortens anden forælder er Tahoe OG, som er en unik fænotype af den originale OG Kush, der er elsket for sine hurtigvirkende og tunge virkninger. Vores Alien OG er tro mod sine forfædre og bevarer en fugtig, klassisk OG-aroma og kraftfulde virkninger, der beroliger kroppen og samtidig virker opløftende i sindet.

Smag og virkninger af Alien OG-sorten

Vores Alien OG-frø producerer utrolige harpiksholdige knopper i klassisk OG-stil. Den lysegrønne plante med fede blomsterbæger, frostagtige trichomer og orange hår vil få din mund til at løbe i vand allerede i de tidlige uger af blomstringsfasen. Når du har tørret og hærdet Alien OG, forkæles du med en klassisk OG-aroma med fremtrædende noter af frisk fyrretræ, fugtig jord og friske citrusfrugter – forestil dig duften af en fyrretræsskov kombineret med aromaen fra en juicebar. Smagen er mindst lige så rig og byder på noter af fyrretræ og jord, når du inhalerer, samt et kick af citrus når du udånder. Alien OG er proppet med op til 25 % THC og leverer potente virkninger fra det øjeblik, du inhalerer den tætte røg/damp. Du kan glæde dig til en euforisk cerebralt rus kombineret med en stenet fysisk fornemmelse, der langsomt spreder sig i kroppen. Efterhånden som virkningerne for alvor rammer dig, kan du lægge ansvar til side og simpelthen bare nyde den intergalaktiske rejse.

Dyrkning af Alien OG-frø derhjemme

Hvis du er begejstret for aromaen og virkningerne af Alien OG, så bare vent, indtil du spirer disse frø i din have. Alien OG fra Royal Queen Seeds er utrolig nem at dyrke og producerer pæne store udbytter takket være vores avleres enestående arbejde. Indendørs klarer disse planter sig virkelig godt. De bliver maksimum 80-120 cm høje og leverer udbytter på op til 500 gram pr. m² efter bare 8-10 ugers blomstring. Udendørs bliver Alien OG lidt højere og når en maksimal højde på 180 cm. I begyndelsen af oktober vil dine udendørs Alien OG-planter være modne og klar til at levere en høst på omkring 500 gram pr. plante.

Alien OG data sheet
Sorttype: Feminiserede
Genetisk baggrund: Alien Kush x Tahoe OG Kush
THC: 25%
CBD: Lav
Blomstringstid: 8 - 10 uger
Høstmåned: Tidlig oktober
Type: Sativa 50% Indica 50%
Højde indendørs: 80 - 120 cm
Højde udendørs: 140 - 180 cm
Udbytte indendørs: 450 - 500 gr/m2
Udbytte udendørs: 450 - 500 gr/plant
Effekt: Beroligende, Fysisk afslappende, Opløftende
Smag: Citrus, Fyrretræsagtig, Jordagtig
Klima: Korte somre
    Ingen har skrevet en anmeldelse endnu


    Du kan ikke skrive en anmeldelse, da du ikke har købt dette produkt

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Log på
Anbefalede produkter
Kunder, der købte dette produkt, købte også

Er du fyldt 18 år?

Indholdet på RoyaQueenSeeds.com er kun egnet til voksne og er forbeholdt myndige personer.

Sørg for, at du kender loven i dit land.

Når du klikker på ENTER, bekræfter
du, at
du er fyldt 18 år.