• Skunk XL Regular
 • Skunk XL Regular

Skunk XL Regular

Vores ekstraordinære Skunk Regular-sort spirer op gennem jorden som både han- og hunplanter. Kvindelige planter giver store og tætte baldakiner med knopper, der tager brugerne med på en stenet og opløftende rejse. Det er samtidig en stærk moderplante, der kan afgive hårdføre kloner. Hanplanterne producerer til gengæld store mængder pollen, der er ideelle til at avle nye skunkrige sorter med.
(1)
Skrive en anmeldelse
Antal Fro:
10x
€ 60.00
25x
€ 120.00
On sale!
Nedsat pris
€ 60.00

€ 60.00 (-0%)

Føj til gemte varer
Free
Shipping
Free
Return
Stealth
Shipping

 • Mere info
 • Data sheet
 • Spørgsmål (0)
 • Anmeldelser (1)

Skunk XL Regular: Perfekt til avl og kloning

Skunk Regular giver en 50% chance for at blive til en han- eller hunplante. Derfor er denne sorte et fremragende valg for dyrkere, der vil bruge Skunk-genetik til at skabe nye sorter. Den hårdføre sort giver store udbytter, stiklinger af høj kvalitet og en velafbalanceret virkning.

Skunk XL Regular: Med rødder fra Skunk 1 og Afghan

Vi skabte Skunk Regular ved at krydse den verdensændrende cannabissort Skunk #1 med den dybt stenede Afghan. Resultatet blev en perfekt afbalanceret genetisk profil bestående af 50% sativa- og 50% indica-genetik. Det krævede omhyggelig dyrkning for at opnå denne balance, men slutresultatets kvalitet taler virkelig for sig selv.

Dyrkning af Skunk Regular: En klassisk producent

Skunk Regular klarer sig usædvanligt godt både indendørs og udendørs. Selvom sorten godt kan tåle kulde, trives den bedst i et mildt klima. Hunplanterne danner tætte baldakiner med smukke knopper med lilla, blå og mørkegrønne nuancer.

Når den dyrkes indendørs, bliver den mellem 60 og 100 cm høj. Selv med denne beskedne statur giver den et afkast på 600-650 gram pr. m². Udendørs planter bliver op til 200 cm høje og giver op til 675 gram pr. plante. Disse enorme udbytter er klar efter en blomstringstid på 8-9 uger.

Skunk Regulars aroma, smag og virkninger af: Skunk fro alle pengene

Skunk-sorten er kendt for at have en skarp og udpræget aroma, der sammensmelter jordagtige, søde og krydrede undertoner. Det er en udpræget fugtig sort, som producerer en kraftig røg, der bombarderer næsen og smagsløgene ved hvert hiv.

Denne tidløse titan har en stærk virkning på kroppen, samtidig med at den virker opløftende på sindet. Selvom et THC-indhold på 17% ikke lyder vildt, bliver cannabinoiden stærkt hjulpet af store mængder dybt beroligende terpener, bl.a. myrcene, til at give en stenet virkning i kroppen og løfte humøret.

Du kan opleve fremragende Skunk-genetik i flere andre former, bl.a. i vores feminiserede og automatisk blomstrende sorter.

Skunk XL Regular data sheet
Sorttype: Almindelige
THC: 17%
CBD: Medium
Udbytte indendørs: 600 - 650 gr/m2
Udbytte udendørs: 625 - 675 gr/plant
Højde indendørs: 60 - 100 cm
Højde udendørs: 160 - 200 cm
Blomstringstid: 8 - 9 uger
Høstmåned: Oktober
Genetisk baggrund: Skunk 1 x Afghan
Type: Sativa 50% Indica 50%
Effekt: Balanceret, Klar, Stenet
Klima: Korte somre
Smag: Frugtagtig, Fyrretræsagtig, Jordagtig, Skunk, Slik

  Af T. V. Den 04/Jan/2022 :

  Titel : Mrs
  Kommentar : Hat gut geschmeckt. Gute Qualli. Baba Kush


  Du kan ikke skrive en anmeldelse, da du ikke har købt dette produkt

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Log på
Anbefalede produkter
Kunder, der købte dette produkt, købte også

Er du fyldt 18 år?

Indholdet på RoyaQueenSeeds.com er kun egnet til voksne og er forbeholdt myndige personer.

Sørg for, at du kender loven i dit land.

Når du klikker på ENTER, bekræfter
du, at
du er fyldt 18 år.

Ansvarsfraskrivelse

Cannabisfrø kan distribueres frit inden for EU under princippet om gensidig anerkendelse. Det er dog dit eget ansvar at undersøge lokale love og bestemmelser, før du bestiller.

Kategorier
eKomi silver seal
4.7 ud af 5
ud af 37803 bedømmelser

Ansvarsfraskrivelse

Cannabisfrø kan distribueres frit inden for EU under princippet om gensidig anerkendelse. Det er dog dit eget ansvar at undersøge lokale love og bestemmelser, før du bestiller.