• Shining Silver Haze Regular
  • Shining Silver Haze Regular

Shining Silver Haze Regular

Få de bedste karaktertræk fra Haze med Shining Silver Haze Regular - en kraftfuld sort med søde smage og fremragende potentiale. Denne alsidige hybrid stammer fra et udvalg af Haze-, Skunk- og Northern Light-genetik, og tilbyder et THC-indhold på 21%, en blomstringstid på 9-11 uger og en cerebral virkning, der øjeblikkeligt løfter dig humør.
(1) Skrive en anmeldelse
Antal Fro:
10x
€ 60.00
25x
€ 120.00
On sale!
Nedsat pris
€ 60.00

€ 60.00 (-0%)

Køb og vind 60 point
  Add to Saved Items
Free
Shipping
Free
Return
Stealth
Shipping

Shining Silver Haze Regular: Lad euforien skylle ind over dig

Haze-sorten er en grundpille inden for cannabiskulturen. Den er hædret for sin søde smag og cerebrale virkning. Shining Silver Haze Regular er ingen undtagelse. Den leverer alt, hvad du forventer fra en Haze og mere til, og fungerer som det perfekte fundament for nye sorter.

Shining Silver Haze Regular: Genetik

Shining Silver Haze regular er en spændende blanding af verdensberømte sorter, og den er et bevis på, hvad talentfulde avlere kan opnå. Haze-sorterne er som regel næsten ren sativa, men da et par avlere besluttede sig for at blande de bedste egenskaber fra Haze-, Skunk- og Northern Lights-sorterne sammen, kom den ultimative hybrid Super Silver Haze til verden. RQS's Shining Silver Haze Regular er vores egen version af denne klassiske genetik. Den er nu tilgængelig som almindelige frø, der giver producenterne mulighed for at dyrke både han- og hunplanter.

Shining Silver Haze Regular: Smag, duft og virkning

Den supersøde smag af Shining Silver Haze regular matches dens intense cerebrale virkning. Sorten bevarer meget af sin sativa-arv, og du kan forvente at dit sind bliver omfavnet af en dejlig tåge, mens du nyder den lækre smag. Den er det perfekt til joint, bong og vaporizer, så du kan nyde hvert et sukkersødt hiv.

Dyrkning af Shining Silver Haze Regular

Den almindelige version af Shining Silver Haze giver dig en blomstringstid på omkring 9-11 uger med udbytter op til 650 gram pr m², hvis du dyrker den indendørs og 600-650 gram pr. plante, hvis den dyrkes udendørs. Hvis du kan tilfredsstille plantens tørst efter lys, kan du forvente, at planterne når op på 2 m under solen. De fleste indendørs avlere kan forvente håndterbare plantehøjder på ca. 120 cm.

Du kan også finde branchens førende feminiserede blomstrende Shining Silver Haze cannabisfrø i RQS-shoppen, så tag et kig. Der er frit valg.

Shining Silver Haze Regular data sheet
Sorttype: Almindelige
THC: 21%
CBD: Medium
Udbytte indendørs: 600 - 650 gr/m2
Udbytte udendørs: 600 - 650 gr/plant
Højde indendørs: 80 - 120 cm
Højde udendørs: 180 - 220 cm
Blomstringstid: 9 - 11 uger
Høstmåned: Sen oktober
Genetisk baggrund: Haze x (Skunk x Northern Light)
Type: Sativa 75% Indica 25%
Effekt: Tung
Klima: Lange somre
Smag: Citrus, Frugtagtig, Fyrretræsagtig, Jordagtig


    Du kan ikke skrive en anmeldelse, da du ikke har købt dette produkt
Anbefalede produkter
Kunder, der købte dette produkt, købte også

ER DU FYLDT 18 ÅR?

Indholdet på RoyaQueenSeeds.com er kun egnet til voksne og er forbeholdt myndige personer.

Sørg for, at du kender loven i dit land.

Når du klikker på ENTER, bekræfter
du, at
du er fyldt 18 år.

Kategorier

Royal Queen Seeds Reviews with ekomi.co.uk