• VOLCANO HYBRID
  • VOLCANO HYBRID Vaporizer
  • VOLCANO HYBRID Vaporizer
  • VOLCANO HYBRID Vaporizer

VOLCANO HYBRID

Pack content:

5 Gratis Cannabisfrö
Kværn med gennemsigtigt låg
RQS rullebakke i metal
Volcano Hybrid er blevet designet for at erstatte Volcano Digit. Den nye version af den klassiske bærbare vaporizer virker sammen med en app til smartphonen, har et nyt look og opvarmer blomst meget hurtigere.
(1) Skrive en anmeldelse
On sale!
Nedsat pris
€ 598.00

€ 598.00 (-0%)

Køb og vind 598 point
  Add to Saved Items
Free
Shipping
Free
Return
Stealth
Shipping

  • Mere info
  • Data sheet
  • Spørgsmål (0)
  • Anmeldelser (0)

Storz & Bickel - Volcano Hybrid: En fremragende vaporizer bliver perfekt

Volcano Digit var en ikonisk vaporizer. Enhedens bjergrige form og massive fælles dampballoner har været i centrum for mange fester og tågede minder. Du er måske ked af at høre, at producenten - Storz & Bickel - har stoppet produktionen af denne legendariske enhed. Men du burde ikke være trist, da det nok nærmere er tid til at juble. Virksomheden har udgivet en ny og forbedret udgave: Volcano Hybrid.

Volcan Hybrid har beholdt nogle af de bedste træk fra den originale, inklusive størrelse og form. Den er også kompatibel med EASY VALVE-balloner - poser af damp, som leverer til et helt rum. Derudover kan brugere stadig bruge tubesættet fra den originale. Volcano Hybrid kommer imidlertid med nogle nye egenskaber, som forbedrer oplevelsen med fordamperen.

Fordampere kan nu styre indstillingerne gennem en app på smartphonen med Bluetooth. Brugere har også den luksus, at de kan justere varmeindstillingerne fra sofaen med Android- og iOS-enheder - mulighederne spænder fra 40-230°C. Sådan et bredt udvalg af temperaturer gør det muligt for brugere at målrette mod bestemte cannabinoider og terpener, hvilket i bund og grund skaber en individuel tilpasning af hver omgang vape.

Volcano Hybrid indeholder også en opgraderet opvarmningsproces. Den tilbereder damp langt hurtigere end dens forgænger, omkring 1-2 minutter.

Temperaturindstillinger er ikke den eneste markante forbedring. Nye knapper tilfører et sofistikeret look til denne vaporizer. Elegante knapper, som sidder på niveau med enhedens overflade, erstatter den lettere klodsede styring fra Digit. LED-displayet lyser nu med behagelige farver i orange og hvid i forhold til grøn og red.

Ligesom den originale kan Volcano Hybrid prale af udsøgt kvalitet. Enheden er lavet i Tyskland i materialer af høj kvalitet, og det garanterer en lang levetid.

OMFANG AF LEVERING

Volcano Hybrid-vaporizer
Brugsanvisning
Luftfiltersæt
Opfyldningskammer (sokkelring, normal skærmsæt, dryppepude og rengøringsbørste)
EASY VALVE-ballon med adaptor
EASY VALVE-ballon med mundstykke
Strømkabel

Gode nyheder! Du kan stadig bruge dit tilbehør fra Volcano Digit. Den inkluderede adaptor til EASY VALVE-balloner er kompatibel med ældre og generiske balloner.

SPECIALTILBUD

Gælder kun i en begrænset periode. Hvis du køber VOLCANO HYBRID Fordamper fra Royal Queen Seeds, får du også en stemplet kværn i metal, en rullebakke i metal og 5 gratis frø. Dette er et tilbud, som bliver svært at slå.

***Bemærk, at Volcano Hybrid Vaporizer er udelukket fra Royal Queen Seeds program omkring gratis frø og andet tilbehør***

VOLCANO HYBRID data sheet
Opvarmning: Konvektion
Størrelse: 26 x 26 x 26 cm
Vægt: 1.600 gr
Temperatur: 40ºC - 230ºC / 104ºF - 219ºF
Opvarmningstid: 3 - 5 min
Kammerstørrelse: 6,5 CM³
Styringstype: Digital
Bruges med: Tørre urter & dryppe-/væskepude


    Du kan ikke skrive en anmeldelse, da du ikke har købt dette produkt

No customer questions for the moment.

Stil et spørgsmål
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Stil et spørgsmål

Anbefalede produkter
Kunder, der købte dette produkt, købte også

ER DU FYLDT 18 ÅR?

Indholdet på RoyaQueenSeeds.com er kun egnet til voksne og er forbeholdt myndige personer.

Sørg for, at du kender loven i dit land.

Når du klikker på ENTER, bekræfter
du, at
du er fyldt 18 år.