By Steven Voser

Det kan være nødvendigt at skjule lugten af cannabis for at undgå juridiske og sociale konsekvenser forbundet med dyrkning af din egen marihuana. Der findes diskrete dyrkningsopsætninger, som anvender kulfiltre, selvom det er ikke er en stensikker måde at holde dit dyrkningsrum under radaren. Det afhænger af, hvor meget plads, du kan afsætte, og hvor mange penge, du vil investere. Det er også bedre at ventilere dit filtrerede udledningsluft væk fra naboerne, hvis det er muligt. Hvis du kun dyrker få planter, kan et åbent glas af RQS-gel neutralisere lugten i 4-6 uger.

Hvis du er klar til at dyrke cannabis derhjemme, skal du være forberedt på, hvor meget den kan lugte, især under blomstringen. Når du arbejder meget med cannabis, bliver du immun over for lugten. Du bliver så vant til lugten, at du måske ikke lægger mærke til den på tøjet og i håret. Tag regelmæssige forholdsregler for at holde hjemmet rent og frisk, samtidig med at du også holder dit dyrkningsrum veludluftet. Hvis du prøver at skjule det med en anden lugt, øger det blot risikoen for, at der er to opsigtsvækkende lugte oven på hinanden.

Du kan også vælge at dyrke sorter, som grundlæggende set er mindre skarpe i lugten, hvis du så at sige vil tage problemet ved roden. Du har et overraskende udvalg, når det gælder sorter, som ikke lugter så stærkt. De afgiver dog stadigvæk en vis lugt, som du skal tage højde for. Hvis du er ude efter sorter med en mindre kraftfuld lugt, skal du dog ikke være bekymret for virkningen, da den ikke bliver påvirket af det - de tiltrækker blot mindre opmærksomhed, mens de gror. De 5 sorter nedenunder dækker over sorter fra RQS-kataloget, som afgiver mindre lugt end de fleste andre sorter.

1. Northern Light

Dyrkningen af denne klassiske sort indendørs er skabt med henblik på nybegyndere. De krydrede og jordagtige aromaer fra Northern Lights har nogle gange frugtagtige undertoner, når den ryges. Når den dyrkes, er lugten dog mere almindelig. Dyrk den under diskrete forhold, og du får alligevel et udbytte af klistrede og harpiksfyldte blomster. THC-indholdet overstiger ofte 20%, hvilket medfører en kraftfuld Indica-virkning, som giver afslapning til hele kroppen. Ud over at producere et stærkt udbytte på 7-9 uger fungerer den også godt som en fremragende moderplante, samtidig med at den bidrager til bevarelsen af svag lugt ved dyrkningen.

Northern Light

Northern Light
Northern Light S1
500 - 550 gr/m2
100 - 160 cm
8 - 9 uger
THC: 18%
Sativa 0% Indica 100%
575 - 625 gr/plant
180 - 220 cm
Sen september
Balanceret, Klar, Stenet

Køb Northern Light

2. Blue Mystic

Den vidunderligt jordagtige sort er formentlig en hybrid af genetik fra Northern Lights og Blueberry. Flavonoiderne og terpenerne fra Blueberry har sat sig igennem i denne overdådige Blue Mystic. Den frugtagtige bæraroma med spor af lavendel er en guddommelig ledsager til dens gennemgribende Indica-high. Denne plantes frugtagtige smage hjælper også med at skjule den klassiske cannabislugt i løbet af dens blomstringstid på 8-10 uger.

Blue Mystic

Blue Mystic
Oregon Blueberry x Northern Light
375 - 425 gr/m2
60 - 100 cm
8 - 9 uger
THC: 18%
Sativa 20% Indica 80%
400 - 450 gr/plant
180 - 220 cm
Oktober
Stenet

Køb Blue Mystic

3. Royal Jack Auto

Høst denne plante inden for 70 dage, og nyd en virkelig behagelig følelse af at være høj fra Royal Jack Auto. Det er en automatisk blomstrende variant af Jack Herer, som er opkaldt efter cannabisaktivisten, hvis utrættelige kamp for legaliseringen af cannabis afspejles i den opløftende fornemmelse i sortens Sativa-high. Ruderalis-genetikken gør denne sort meget nemmere at gro. Lugten er heller ikke så stærk i forhold til andre sorter. Den afgiver en mere sød, frugtagtig duft på grænsen til karamel, men den er subtil. Sorten kan også takke sin arv fra den fortryllende Sativa, White Widow, som ved indtagelse sikrer en fantastisk følelse af at være høj i kroppen.

Royal Jack Automatic

Royal Jack Automatic
Jack Herer x Ruderalis
350 - 400 gr/m2
40 - 80 cm
7 - 8 uger
THC: 16%
Sativa 40% Indica 30% Ruderalis 30%
70 - 120 gr/plant
60 - 80 cm
11 - 12 weeks after sprouting
Kreativ, Motiverende

Køb Royal Jack Automatic

4. Royal Creamatic

Royal Creamatic kan betragtes som en god overordnet sort til indendørs dyrkere på grund af dens kompakte egenskaber og diskrete lugt. Takket være brugen af White Rhino-genetik indeholder denne sort en sød og sensationel (holder dog lav profil) aroma, som sørger for at holde dine aktiviteter hemmelige. Ved rygning er der dog lagt op til nydelse for sanserne. Royal Creamtic er en automatisk blomstrende sort, som spurter fra frø til høst på 8 uger. Det, som måske er endnu mere imponerende, er hendes evne til at sprøjte fornuftige 450 gram/m² ud, når den behandles med den kærlighed og respekt, som hun fortjener.

Royal Creamatic

Royal Creamatic
Cream Caramel x Ruderalis
400 - 450 gr/m2
60 - 80 cm
8 - 9 uger
THC: 15%
Sativa 10% Indica 60% Ruderalis 30%
115 - 165 gr/plant
80 - 100 cm
12 - 13 after sprouting
Beroligende, Fysisk afslappende

Køb Royal Creamatic

5. Quick One

Quick One er en variant af Lowryder, som er berømt for dens meget hurtige blomstringstid og afdæmpede lugt. Plantens Ruderalis-genetik sørger for, at den bliver lav - med andre ord diskret og til at håndtere. Den bliver sjældent højere end 75 cm, hvilket er relativt lavt. Quick One spurter frem til høstens mållinje på imponerende 6-7 uger og er så modstandsdygtig, at hun endda kan dyrkes i koldere klimaer. Hun byder også på en af de mildeste lugte i forhold til andre cannabisplanter. Hendes lette, frugtagtige duft afslører ikke situationens alvor. Kom i gang med at dyrke hende for at opleve en beroligende Indica-fornemmelse.

Quick One

Quick One
Lowryder 1 x Old School Indica
275 - 325 gr/m2
50 - 60 cm
5 - 6 uger
THC: 13%
Sativa 10% Indica 60% Ruderalis 30%
100 - 150 gr/plant
60 - 100 cm
9-10 Uger efter spiring
Fysisk afslappende

Køb Quick One

ER DU FYLDT 18 ÅR?

Indholdet på RoyaQueenSeeds.com er kun egnet til voksne og er forbeholdt myndige personer.

Sørg for, at du kender loven i dit land.

Når du klikker på ENTER, bekræfter
du, at
du er fyldt 18 år.