By Luke Sumpter


Selvom du har gjort alt for at holde din cannabisdyrkning skjult, bliver du ved med at løbe ind i det samme problem under blomstringsfasen: Den gennemtrængende lugt af marihuana, der spreder sig i luften. Men bare rolig, vi har løsningen.

Lugtsvage sorter hjælper dig med at holde lugten af cannabis på et minimum. Når du kombinerer dem med andre strategier til diskret dyrkning, er det meget nemmere at holde dit dyrkningsprojekt under radaren. Disse sorter er stadig propfyldte med virkelig velsmagende terpener, men de indeholder ganske få af de andre kemikalier, som er skyld i de karakteristiske cannabisdufte.

Disse molekyler kaldes flygtige svovlforbindelser, og de har en skunkagtig og nærmest løgagtig aroma. Mange cannabissoter er propfyldte med disse fytokemikalier, og det er det, der får dem til at lufte så kraftigt. Samtidig er det også dem, der potentielt kan afsløre dig. Takket være geniale avlere findes der nu sorter, som ikke indeholder disse forbindelser, og derfor udskiller de meget lidt eller slet ingen lugt. Nedenfor kan du se nogle af de bedste lugtsvage cannabis sorter samt et par tips til, hvordan du holder dit dyrkningsprojekt så diskret som muligt.

1. Northern Light

Dyrkningen af denne klassiske sort indendørs er skabt med henblik på nybegyndere. De krydrede og jordagtige aromaer fra Northern Lights har nogle gange frugtagtige undertoner, når den ryges. Når den dyrkes, er lugten dog mere almindelig. Dyrk den under diskrete forhold, og du får alligevel et udbytte af klistrede og harpiksfyldte blomster. THC-indholdet overstiger ofte 20%, hvilket medfører en kraftfuld Indica-virkning, som giver afslapning til hele kroppen. Ud over at producere et stærkt udbytte på 7-9 uger fungerer den også godt som en fremragende moderplante, samtidig med at den bidrager til bevarelsen af svag lugt ved dyrkningen.

Northern Light

Northern Light
23_genetic background_1 Northern Light S1
33_Yield indoors_1 500 - 550 gr/m2
31_plant height outdoor_1 100 - 160 cm
25_flowering time_1 8 - 9 uger
29_THC_1 THC: 18%
28_Type Blend_1 Sativa 0% Indica 100%
34_yield outdoor_1 575 - 625 gr/plant
32_plant height outdoors_1 180 - 220 cm
27_harvest period_1 Sen september
22_Effect_1 Balanceret, Klar, Stenet

Køb Northern Light

2. Epsilon F1-hybridfrø

Du behøver ikke gå på kompromis med kvalitet, når du vælger lugtsvag cannabis. Faktisk får du mulighed for at dyrke nogle af de mest produktive sorter, der findes. Epsilon F1 er en af de første ægte cannabis F1-hybrider, og den byder på imponerende styrke, stort udbytte og fremragende ensartethed. I modsætning til de fleste sorter på markedet er F1-hybrider faktisk ikke sorter som sådan. De er snarere et direkte afkom af to rene indavlede forældrelinjer. Man kan ikke avle videre på F1-hybrider. I stedet opretholdes deres forældrelinjer for konstant at skabe nye bølger af F1-afkom.
Selvom Epsilon F1 indeholder masser af lækre terpener som bl.a. myrcen, farnesen, limonen, caryophyllene og ocimene, har den et meget lavt indhold af de flygtige svovlforbindelser, der får dit dyrkningsrum eller have til at ose af marihuana.

Bortset fra denne lugtsvage egenskab, klarer Epsilon F1 sig fremragende i stort set alle dyrkningsmiljøer. Som andre F1-hybrider er den fyldt med det, der kaldes hybridkraft, som gør planten mere modstandsdygtig over for visse sygdomme og dårlige vejrforhold. Hvis du leder efter cannabis, der ikke lugter, skal du vælge denne sort. Du får masser af potente knopper efter en hurtig vækstcyklus på kun 60 dage. Sortens komplekse terpenprofil vil ikke bare glæde dine smagsløg med en lækker smag af blåbær og lavendel, men den vil forkæler dig også med kraftfulde stenede virkninger, som samtidig vækker din kreativitet.

Epsilon F1

Epsilon F1
23_genetic background_1 Blue Dream x Blueberry x Amnesia Lemon Haze x Black Domina
25_flowering time_1 30 - 40 dage
29_THC_1 THC: Meget høj
22_Effect_1 Beroligende, Fysisk afslappende, Langvarig
110_harvest 60 dage efter spiring

Køb Epsilon F1

3. Royal Jack Auto

Høst denne plante inden for 70 dage, og nyd en virkelig behagelig følelse af at være høj fra Royal Jack Auto. Det er en automatisk blomstrende variant af Jack Herer, som er opkaldt efter cannabisaktivisten, hvis utrættelige kamp for legaliseringen af cannabis afspejles i den opløftende fornemmelse i sortens Sativa-high. Ruderalis-genetikken gør denne sort meget nemmere at gro. Lugten er heller ikke så stærk i forhold til andre sorter. Den afgiver en mere sød, frugtagtig duft på grænsen til karamel, men den er subtil. Sorten kan også takke sin arv fra den fortryllende Sativa, White Widow, som ved indtagelse sikrer en fantastisk følelse af at være høj i kroppen.

Royal Jack Automatic

Royal Jack Auto
23_genetic background_1 Jack Herer x Ruderalis
33_Yield indoors_1 350 - 400 gr/m2
31_plant height outdoor_1 40 - 80 cm
25_flowering time_1 7 - 8 uger
29_THC_1 THC: 16%
28_Type Blend_1 Sativa 40% Indica 30% Ruderalis 30%
34_yield outdoor_1 70 - 120 gr/plant
32_plant height outdoors_1 60 - 80 cm
27_harvest period_1 11 - 12 weeks after sprouting
22_Effect_1 Kreativ, Motiverende

Køb Royal Jack Auto

4. Apollo F1-hybridfrø

Apollo F1 er en anden af branchens første ægte F1-cannabishybrider. Royal Queen Seeds skabte denne sort ved hjælp af gener fra Lemon, Black Domina og Sugar Magnolia. Ved at bruge disse forfædre gennemførte avlsteamet et intensivt avlsprogram for at opnå stabile og rene indavlede linjer. Efter avlerne have skabt de ideelle forældrelinjer, krydsede de dem og gav liv til dette frodige afkom. Ligesom Epsilon F1 er denne sort ikke klassificeret som en standard cannabissort. Denne automatisk blomstrende F1-hybrid producerer nogle af de fedeste og mest harpiksholdige knopper, du nogensinde har set. De udskiller dog ikke særlig meget lugt, og kommer dermed ikke til at afsløre dit dyrkningsprojekt.

Selvom Apollo F1-blomsterne har et lavt indhold af flygtige svovlforbindelser, og derfor har en mildere lugt, er de stadig fulde af smag. De indeholder store mængder af terpenerne caryophyllene, farnesene, myrcene og terpinolen, som giver dem en kompleks smag, der bestemt ikke skuffer. Hvis du vaper disse knopper, vil du opleve en kraftig smag af vanilje og fyrretræ. Hvad angår virkningerne af Apollo F1, får du et boost af motivation og kreativitet. Dens høje indhold af THC rammer hårdt og hurtigt, så tag det stille og roligt, og brug dem fornuftigt, hvis du har en lav tolerance. Gem disse knopper til aftentimerne og fridagene for at undgå at komme i uheldige situationer.

Denne lugtsvage hybrid rummer en imponerende kraft og trives både indendørs og udendørs. Forkæler du denne selvblomstrende sort med naturlige næringsstoffer af høj kvalitet og tilstrækkeligt lys, belønnes du med enorme udbytter 75-80 dage efter spiring. Hvis du tørrer og hærder knopperne korrekt og over flere uger, kan du nyde sortens sande smag fuldt ud.

Apollo F1

Apollo F1
23_genetic background_1 Lemon x Black Domina x Sugar Mangolia
25_flowering time_1 45 - 50 dage
29_THC_1 THC: Meget høj
22_Effect_1 Beroligende, Fysisk afslappende, Kreativ, Motiverende
110_harvest 75 - 80 dage efter spiring

Køb Apollo F1

5. Quick One

Quick One er en variant af Lowryder, som er berømt for dens meget hurtige blomstringstid og afdæmpede lugt. Plantens Ruderalis-genetik sørger for, at den bliver lav - med andre ord diskret og til at håndtere. Den bliver sjældent højere end 75 cm, hvilket er relativt lavt. Quick One spurter frem til høstens mållinje på imponerende 6-7 uger og er så modstandsdygtig, at hun endda kan dyrkes i koldere klimaer. Hun byder også på en af de mildeste lugte i forhold til andre cannabisplanter. Hendes lette, frugtagtige duft afslører ikke situationens alvor. Kom i gang med at dyrke hende for at opleve en beroligende Indica-fornemmelse.

Quick One

Quick One
23_genetic background_1 Lowryder 1 x Old School Indica
33_Yield indoors_1 275 - 325 gr/m2
31_plant height outdoor_1 50 - 60 cm
25_flowering time_1 5 - 6 uger
29_THC_1 THC: 13%
28_Type Blend_1 Sativa 10% Indica 60% Ruderalis 30%
34_yield outdoor_1 100 - 150 gr/plant
32_plant height outdoors_1 60 - 100 cm
27_harvest period_1 9-10 Uger efter spiring
22_Effect_1 Fysisk afslappende

Køb Quick One

Tips til dyrkning af lugtsvage cannabissorter

Husk, at selvom disse sorter har en mildere lugt end andre cannabissorter, er de ikke helt uden lugt. De udskiller stadig lidt aroma. Heldigvis er der flere ting, du kan gøre for at holde dit dyrkningsområde så hemmeligt som muligt. Kombiner tipsene nedenfor med de lugtsvage sorter ovenfor for at holde dine projekter endnu mere diskrete.

Brug kulfiltre og sorter med lav lugt

Kulfiltre er et must i ethvert indendørs dyrkningsrum. Disse filtre fungerer sammen med en udsugningsventilator for at trække mistænkelige aromatiske kemikalier ud af luften. I bund og grund tvinger udsugningen de luftbårne terpener og andre flygtige forbindelser gennem filteret, hvor kemikalierne fanges af det store overfladeareal af aktive kulmolekyler i filtret, så de ikke siver ud i luften.

Hold dit dyrkningstelt tæt forseglet

Udsugningsventilatorer virker godt, men de mister effektiviteten, hvis du har huller eller åbninger i dit dyrkningstelt. Du kan bruge gaffatape til at forsegle eventuelle sprækker og åbninger for at forhindre terpener og flygtige svovlforbindelser i at sprede sig i luften.

Invester i en luftrenser

Luftrensere er relativt gode til at rense luften for ildelugtende molekyler, der potentielt kan få dig i vanskeligheder. De har som regel flere lagdelte filtre, der renser luften for partikler, når den siver igennem dem. De er effektive til at mindske lugten i et dyrkningsrum, men de er bestemt ikke fejlsikre. Hvis du vælger at bruge nogle af de lugtsvage cannabissorter, er du langt bedre garderet.

Brug ledsagerplanter

Hvis du dyrker udendørs, kan du bruge andre aromatiske planter til at maskere lugten af dine cannabissorter. Planter som basilikum, pebermynte, lavendel, rosmarin og ananassalvie er fyldte med terpener og andre molekyler med kraftfulde aromaer, der hjælper med at maskere lugten af marihuana.

Brug lugtsvage cannabissorter, og opnå et højere niveau af diskretion

Du har gjort alt for at holde dit dyrkningsrum så diskret som muligt, men de gennemtrængende marihuanalugte under blomstringsfasen gør dig altid nervøs. Men bare rolig. Ved at kombiner din indsats med de lugtsvage cannabissorter og tips beskrevet ovenfor, har du gjort alt, hvad der står i din magt, for at holde dine dyrkningsprojekter under radaren.

Er du fyldt 18 år?

Indholdet på RoyaQueenSeeds.com er kun egnet til voksne og er forbeholdt myndige personer.

Sørg for, at du kender loven i dit land.

Når du klikker på ENTER, bekræfter
du, at
du er fyldt 18 år.