• CRAFTY Vaporizer
 • CRAFTY Vaporizer
 • CRAFTY Vaporizer
 • CRAFTY Vaporizer

CRAFTY

Pack content:

RQS kværn til bestøvning med fræser
3 Gratis Cannabisfrö
Leder du efter det ultimative at vape på, der kombinerer alsidighed, kvalitet og højteknologisk tilpasning, så er CRAFTY svaret. Den leveres med en app, der giver mulighed for at tilpasse indstillingerne. Den er lille, bærbar og lavet af aluminium og stål. CRAFTY Vaporizer er skabt til at vare og tilbyder en powerfuld høj kvalitet. Den kommer med en kværn og 3 frø i en begrænset periode.
(3) Skrive en anmeldelse
On sale!
Nedsat pris
€ 269.00

€ 269.00 tax incl. (-0%)

Køb og vind 269 point
Add to Saved Items
Free
Shipping
Free
Return
Stealth
Shipping

 • Mere info
 • Data sheet
 • Spørgsmål (0)
 • Anmeldelser (2)

CRAFTY Vaporizer: Den ultimative vaporizer i alsidighed og kvalitet

CRAFTY Vaporizer repræsenterer et andet fantastisk produkt fra Storz & Bickel, der er producenter af den berømte Volcano vape. Med målene 11,0 x 5,7 x 3,3 cm og 137 gram er den kompakt, let og utroligt bærbar. Du kan bære den rundt i din rygsæk, lomme eller pung og glemme, at den er der. Men lad ikke dens lille størrelse narre dig: CRAFTY leverer en powerfuld virkning og har et alsidigt sæt af funktioner, der placerer den et godt stykke over konkurrenterne.

CRAFTY er fremstillet af stål og aluminium og bruger avanceret hybridopvarmning (kombinerer lednings- og konvektionsvarmeteknologi) for at sikre, at du får mest muligt ud af dine cannabinoider.

APPEN

Et af CRAFTY’s største salgspunkter er dens app. Appen giver dig mulighed for at tilpasse temperaturen til et vilkårligt sted mellem 40-210°C og giver dig mulighed for at ændre standardtemperaturen, forlænge tiden indtil nedkøling for en længere session og tilpasse lys, lyd og vibrationsindstillinger. Appen giver dig mulighed for at bringe din oplevelse med vaping op på et helt nyt high-tech-niveau og tilpasse nogle af standardindstillingerne, der ikke passer til din smag. Det har endda en funktion, der kan hjælpe dig med at opspore din CRAFTY, hvis du ikke kan finde den.

LET AT BRUGE, MEGET ALSIDIG

CRAFTY er meget alsidig. Skålen kan rumme op til 0,3 gr, men fungerer med enhver mængde pot. Du kan enten indstille din foretrukne temperatur via appen eller bruge en af de to standardindbyggede temperaturer. Vaporizeren tager to minutter om at varme op og vil vise et grønt lys og vibrere, når den er klar (men som beskrevet ovenfor kan dette tilpasses i appen). Når du inhalerer passerer dampen gennem en køleenhed og sikrer, at du kun inhalerer sød, beroligende godhed.

CRAFTY tager op til to timer om at oplade og holder i op til 45 minutters opladning. Når det er sagt, kan tage dig en hurtig inhaleringssession, efter den har ladet i kun 20 minutter.

FYLDT MED TILBEHØR, LET AT VEDLIGEHOLDE

CRAFTY leveres med ekstra skærme, en USB-oplader, ekstra tætningsringe, en doseringskapsel, et påfyldningsværktøj og meget mere. Appen påminder dig om, hvornår det er tid til at rengøre vaporizeren og vil lede dig igennem processen.

TIDSBEGRÆNSET TILBUD: FÅ EN KVÆRN OG TRE GRATIS FRØ MED I DIT KØB

Kun i en begrænset periode tilbyder Royal Queen Seeds en gratis 4-delt kværn og tre gratis frø for hvert køb af CRAFTY Vaporizer. Hvis du gerne vil bringe dine vapingstil til næste niveau, så er det perfekte tidspunkt nu!

***Bemærk, at CRAFTY Vaporizer er udelukket fra Royal Queen Seeds' program om freebies og andre gratis goder***

CRAFTY data sheet
Opvarmning: Konduktion & Konvektion
Størrelse: 11 x 5,7 x 3,3 cm
Vægt: 135 gr
Temperatur: 40ºC - 210ºC / 104ºF - 410ºF
Opvarmningstid: 2 min
Kammerstørrelse: 0,3 gr
Styringstype: Digital
Bruges med: Dryppe-/væskepude

  Af B. A. Den 09/Aug/2019 :

  Titel : Qualité au top
  Kommentar : La batterie est un peu juste, mais sinon, top. A régler sur 210 degrés pour un effet sensible.

  Af H. R. Den 11/Apr/2019 :

  Titel : Gutes Produkt mit Schwächen beim Akku
  Kommentar : Der Sevice von RQS war top! Man ist sehr bemüht, so dass auch individuelle Kundenwünsche berücksichtigt werden! Der Crafty ist ein tolles Gerät, wenn man damit zurechtkommt, dass er drei - mit etwas Glück vier - Sitzungen hält, ehe er wieder an die Steckdose muss!


  Du kan ikke skrive en anmeldelse, da du ikke har købt dette produkt

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Login
Anbefalede produkter
Kunder, der købte dette produkt, købte også

ER DU FYLDT 18 ÅR?

Indholdet på RoyaQueenSeeds.com er kun egnet til voksne og er forbeholdt myndige personer.

Sørg for, at du kender loven i dit land.

Når du klikker på ENTER, bekræfter
du, at
du er fyldt 18 år.