By Luke Sumpter


Leder du efter høje udbytter i år? Så er du kommet til det helt rette sted! De 10 sorter nedenfor vil holde dine opbevaringskrukker fyldte i ugevis. Uanset om du foretrækker at dyrke indendørs under kontrollerede forhold eller udenfor under solen, vil disse sorter belønne dig med masser af fede, lækre knopper. Vores dygtige avlere havde fokus på udbytte, da de skabte disse sorter, men de byder også på lækker smag og en bred vifte af psykoaktive oplevelser lige fra opløftende og euforiske til afslappende og stenende virkninger. Se de sorter med de højeste udbytter i 2024 nedenfor.

MEST PRODUKTIVE FEMINISEREDE CANNABISSORTER

1. ROYAL MOBY

Royal Moby er en spansk klassiker. Dette er en imponerende Sativa, som vokser til en højde på 2 meter indendørs. Udendørs kan hun nå op til 3 meter under optimale forhold. Hun gror lange, udstrakte grene med rigelige af fede blomster.

På grund af sin anstændige størrelse giver Royal Moby et udbytte på op til 75 gram pr. plante eller 600 gram pr. kvadratmeter under et 600W-lys. Hvis du vil få det fulde potentiale ud af dyrkningen, er det bedst at dyrke hende udenfor i et solrigt klima som Spanien eller Italien. Her kan det gå vildt for sig, idet hun muligvis belønner dig med et udbytte på hele 1000 gram pr. plante.

Du kommer ikke til at se så meget til hendes Indica-side, når du dyrker Royal Moby, undtagen når det gælder en af hendes bedste kvaliteter: hendes forholdsvis korte blomstringstid på kun 9-10 uger. Dette gør hende til et fremragende valg for kommercielle dyrkere, som går efter en Sativa af højeste kvalitet med et imponerende udbytte, men uden den lange ventetid.

Royal Moby har et af de højeste THC-indhold blandt cannabissorter, hvilket sikrer en high fra en anden planet. Med disse fine kvaliteter og sit enorme udbytte fortjener Royal Moby en plads på vores top 10-liste for højeste produktion!

Royal Moby

2. PURPLE QUEEN

Purple Queen sidder på Indica-tronen og regerer sit kongerige med en rolig, men alligevel hård hånd. Hvad forventer du ellers med en genetisk baggrund fra Hindu Kush og Purple Afghani? Sorten rammer et THC-niveau på 22%, hvilket betyder, at hun hurtigt får dig ned på jorden. Da hun er Indica-domineret, sørger hendes beroligende og afslappende fornemmelser dog for en behagelig rejse til sofaen. Purple Queen har en velsmagende citrussmag for at tilfredsstille dem med en sød tand, samtidig med at naturelskerne derude tilbydes en aroma af fyr.

Derudover får du det lige så hyggeligt med dyrkningen af Purple Queen som med rygningen. Denne sort er i stand til at gro både indendørs og udendørs og kan håndtere såvel milde som varmere klimaer. Sorter på dette niveau kræver ofte omfattende vedligeholdelse og tid. Med Purple Queen er du imidlertid klar til høst efter bare 8-9 uger på en 12/12-cyklus med skiftende mørke og lys. For dem, som dyrker udendørs, er hun klar i midten af september frem til begyndelsen af oktober. Hun er kompakt, men har alligevel mange grene. Hun bliver normalt ikke højere end 1 meter, og du kan forvente et udbytte på omkring 450-500 gram/m² indendørs og 650-700 gram pr. plante udendørs.

Purple Queen

3. GREEN GELATO

Hvis du dækker en skål sorbetis med småkager med myntesmag, så er vi ret sikre på, at det bliver en lækker dessert. Derfor giver det god mening, at kombinationen af modersorterne Thin Mint Cookies og Sunset Sherbet blev til en af de mest velsmagende sorter på markedet, Green Gelato. Denne fortryllende hybridsort stammer fra Bay-området i San Francisco og giver rygere en frugtagtig smag, mens rummet fyldes med en aroma af friskbagte småkager. Det er nok også en god ide at få købt nogle rigtige småkager, da disse kugler med 25% THC uden tvivl gør dig lækkersulten. Med tætte kugler, der fører sig frem med livlige nuancer af lilla og orange, ser Green Gelato lige så dejlig ud, som den rammer.

Heldigvis skal du ikke vente alt for lang tid for at nyde denne sort, da hun er klar til høst efter blot 8-9 ugers blomstring indendørs. Beskæring og træning af planten gør underværker for udbyttet. Det anbefales også stærkt at bruge ScrOG-metoden sammen med topning, mainlining, fimming og træning med lavt stressniveau (LST). Vær også klar over, at snarere end et udstrakt topskud, former denne plantes blomster tætte klynger, som har en lille til medium størrelse. Endelig, hvis du have de lilla nuancer til at lyse op, skal du nedkøle dyrkningsområdet om natten hen imod afslutningen på blomstringsfasen.

Green Gelato

4. SHOGUN

Som de historiske shogun-krigere er vores Shogun en fokuseret, målrettet og kraftfuld kriger. Hun har en genetisk baggrund fra Amnesia Haze og Gorilla #4 og leverer styrke, smag og udbytte i komplet allround-sort. Følelsen af at blive høj fra Shogun lever op til navnet. Du kan forvente fokus og enestående styrke. THC-målingen viser 25%, og hun kan nemt blive en overvældende oplevelse for begyndere, men hvis du rammer det rette punkt, sender hun dig i zonen, hvor du er klar til at tage hånd om dagens begivenheder. Hvis du går for langt, kan du forvente, at hendes velafbalancerede Indica-side tager fat og fører dig ind i en fysisk afslapning, mens dit sind fortsætter med at være løftet.

Shogun er nem at dyrke, hvilket gør hende egnet til nystartede dyrkere samt de erfarne. Hun trives både indendørs og udendørs, men du skal være forberedt på, at hun er en sulten plante, så du skal sørge for at fodre hende godt for at maksimere resultaterne. Under de rette forhold kan hun give et udbytte på helt op til 600 gram/m² indendørs efter 9-11 ugers blomstring og 750 gram pr. plante udendørs.

Shogun

MEST PRODUKTIVE AUTOMATISK BLOMSTRENDE CANNABISSORTER

5. ROYAL CHEESE AUTO

Royal Cheese Auto er en de mest populære automatisk blomstrende sorter, og det er ikke uden grund. Cannabiselskere er vilde med den fremragende og meget stærke ostesmag fra Royal Cheese Auto, hvilket får hende til at skille sig ud fra andre sorter. Hun er også meget nem at dyrke og får skabt begejstring hos dyrkeren med en kort livscyklus på bare 10 uger fra frø til høst, hvoraf 7 af ugerne foregår i blomstring.

Royal Cheese Auto holder sig til en håndterbar højde på 100 cm, selvom nogle planter bliver højere, mens andre bliver lidt kortere. Hun belønner dig med et anstændigt udbytte på op til 160 gram pr. plante i gennemsnit og 210 gram under optimale forhold.

Med hendes fantastiske osteagtige smag og stærke virkning, som er meget afslappende, er Royal Cheese Auto et fremragende valg for dem, som er ude efter en auto, som er nem at dyrke og ikke kommer til at skuffe.

Royal Cheese Auto

6. WHITE WIDOW AUTO

Som sin almindelige storesøster gror White Widow Auto brede og mørkegrønne blade, som er dækkede af massevis af lysende harpiks. Dyrkere er vilde med, at hun gør dette på bare 75 dage fra frø til høst.

White Widow Auto kan få en anonym højde på 50 cm, mens nogle planter bliver 100 cm. Dette gør White Widow Auto til en oplagt sort, hvis du vil dyrke en plante, hvor pladsen er begrænset, eller til diskrete aktiviteter. Der, hvor hun på trods af sin størrelse leverer varen, er udbyttemæssigt i forhold til de andre autoer. Du kan forvente 190 til 240 gram pr. plante.

Når den ryges, kommer du til at lægge mærke til en behagelig sød og sur smag med dejligt komplementerende noter af citrus oven på. Hendes virkning minder om den originale White Widow, men med en lidt mere fysisk stenet følelse.

White Widow Auto

7. NORTHERN LIGHT AUTO

Denne Indica-domineret sort er blevet virkelig populær siden sin første fremtræden tilbage i 1970'erne. Som med andre klassiske berømte sorter har avlere forbedret Northern Light over tid. Denne variant er et fantastisk eksempel på, hvordan det bedste af den gamle genetik bevares og blandes med nye kvaliteter.

Northern Light Automatic er en af de sorter, som du kan dyrke næste over det hele. Hun gør det fint i næsten ethvert klima, og hun får ingen problemer hverken indendørs eller udendørs. Det, som gør Northern Light Automatic til noget unikt, er, at hun går rigtig hurtigt i gang med blomstringen. På trods af den nemme dyrkning er Northern Light Automatic en af de automatisk blomstrende sorter på markedet i dag med det højeste udbytte. Og hun gør det hele på bare 9-10 uger.

Hun vokser sig til omkring 90-120 cm i højden, hvilket er noget højere end mange af de andre autoer, men dette er årsagen til, hvorfor hun gør det godt udbyttemæssigt. Under optimale forhold udendørs kan hun producere op til 200 gram, mens de fleste dyrkere formentlig opnår omkring 90 gram pr. plante, når de dyrker hende indendørs.

Northern Light Automatic skaber begejstring hos brugeren med en lækker sød smag og en følelse af at være høj, der er lige så behagelig og meget afslappende.

Northern Light Automatic

Northern Light Auto
23_genetic background_1 Northern Light x Ruderalis
33_Yield indoors_1 500 - 550 gr/m2
31_plant height outdoor_1 80 - 120 cm
25_flowering time_1 6 - 8 uger
29_THC_1 THC: 14%
28_Type Blend_1 Sativa 0% Indica 80% Ruderalis 20%
34_yield outdoor_1 170 - 220 gr/plant
32_plant height outdoors_1 130 - 160 cm
27_harvest period_1 10-12 Uger efter spiring
22_Effect_1 Klar, Opløftende

Køb Northern Light Auto

8. NORTH THUNDERFUCK AUTOMATIC 

North Thunderfuck Automatic er en krydsning mellem den originale North Thunderfuck og en cannabis ruderalis-plante. Tilføjelsen af ruderalis-gener gav denne amerikanske prima sort sine automatisk blomstrende egenskaber, der gør den nem at dyrke og giver dig hurtigt udbytte. Udover at være hurtig og nem at dyrke er denne hårdtslående sort også en af de mest potente autoer, der findes, og den modbeviser dermed alle fordomme om, at autoer mangler THC.

Hvad kan du forvente af North Thunderfuck Automatic i dit dyrkningsrum eller have? Lad os starte indendørs. Denne sort bliver ca. 90-140 cm høj (du kan holde den i den lave ende ved hjælp af teknikker som LST). 10-12 uger efter spiring kan du høste op til 550 gram pr. m². Udendørs bliver denne produktive sort ikke højere end 150 cm, giver op til 140 gram pr. plante og er nogenlunde ligeså hurtig om at nå frem til høsttid som indendørs planter. Du kan gøre livet lidt nemmere ved at plante ledsagerplanter i nærheden af North Thunderfuck Automatic for at tiltrække gavnlige insekter, der kan hjælpe dig med at forsvare din afgrøde.

Efter høst kan du forkæle dine cannabinoid-receptorer og smagsløg med en dejlig oplevelse. Du får en lækker smag af jord, lime og skunk og kort tid efter denne sanselige nydelse, vil du opleve, hvordan North Thunderfuck Automatics THC-indhold på 21% begynder at give sig til kende. Sortens opløftende virkninger booster din kreativt, samtidig med at alle muskler i din krop rammes af dyb afslapning.

North Thunderfuck Auto
23_genetic background_1 North Thunderfuck x Ruderalis
33_Yield indoors_1 500 - 550 gr/m2
31_plant height outdoor_1 90 – 140 cm
25_flowering time_1 8 - 9 uger
29_THC_1 THC: 21%
28_Type Blend_1 45% Sativa, 50% Indica, 5% Ruderalis
34_yield outdoor_1 90 - 140 gr/plant
32_plant height outdoors_1 120 - 150 cm
27_harvest period_1 10-12 Uger efter spiring
22_Effect_1 Fysisk afslappende, Opløftende

Køb North Thunderfuck Auto

MEST PRODUKTIVE CBD-CANNABISSORTER

9. MEDICAL MASS

Medical Mass er en perfekt cannabissort for de medicinske cannabisbrugere, som vil have en plante, der er nem at dyrke og til at håndtere. Dette kryds mellem Royal Medic og Royal Highness sikrer en stærk sort, som er perfekt til behandling af kroniske smerter og andre lidelser uden den psykoaktive virkning fra THC.

Når du dyrker hende indendørs, kan du forvente 500-550 gram pr. kvadratmeter. Under optimale forhold udendørs kan hun give et udbytte på 500-550 gram pr. plante. Hendes noget korte blomstringstid på bare 7-8 uger er endnu en fordel for dyrkeren. Uanset, hvordan og hvor du dyrker Medical Mass, sørger hendes livlige vækst for nogle fremragende udbytter.

Medical Mass skaber begejstring hos brugeren med en kompleks og meget rig smag, som kombinerer søde noter med florale toner. Hun er et godt eksempel på, at dyrkning af en CBD-sort af højeste kvalitet ikke er ensbetydende med at skulle gå på kompromis.

Medical Mass

Medical Mass
23_genetic background_1 Critical Mass x CBD dominant plant
33_Yield indoors_1 500 - 550 gr/m2
31_plant height outdoor_1 60 - 100 cm
25_flowering time_1 10 - 11 uger
29_THC_1 THC: 10%
28_Type Blend_1 Sativa 40% Indica 60%
34_yield outdoor_1 500 - 550 gr/plant
32_plant height outdoors_1 120 - 150 cm
27_harvest period_1 Sen september
22_Effect_1 Beroligende, Fysisk afslappende

Køb Medical Mass

10. PAINKILLER XL

Som navnet antyder blev denne specielle sort avlet for at bygge et helbredende aspekt på cannabis. Painkiller XL er kendt som en 1:1 sort, hvilket betyder, at hun har en lige del af THC og CBD (9% i dette tilfælde).

Blomstringsperioden varer omkring 8 uger med denne plante, og udbyttet er på omkring 500-550 gram/m² både indendørs og udendørs. Forskellen ligger dog i hendes højde. Planter rammer i nærheden af 80 cm indendørs, mens den kan strække sig til 135 cm udendørs. Hvis du dyrker udendørs, kan du forvente, at indsamle din høst omkring sidst i september.

Painkiller XL

Painkiller XL
23_genetic background_1 Respect 13 x Juanita la Lagrimosa
33_Yield indoors_1 500 - 550 gr/m2
31_plant height outdoor_1 60 - 100 cm
25_flowering time_1 8 - 9 uger
29_THC_1 THC: 9%
28_Type Blend_1 Sativa 75% Indica 25%
34_yield outdoor_1 500 - 550 gr/plant
32_plant height outdoors_1 120 - 150 cm
27_harvest period_1 Sen september
22_Effect_1 Fysisk afslappende, Klar

Køb Painkiller XL

Er du fyldt 18 år?

Indholdet på RoyaQueenSeeds.com er kun egnet til voksne og er forbeholdt myndige personer.

Sørg for, at du kender loven i dit land.

Når du klikker på ENTER, bekræfter
du, at
du er fyldt 18 år.