Dyrkningsrapport for Legendary OG Punch

Video id: 484358439

Den følgende dyrkningsrapport dokumenterer min oplevelse af dyrkningen af Legendary OG Punch. Jeg forsøgte at anvende en forholdsvis simpel og billig opsætning for at se, hvilket udbytte jeg kunne producere. Samlet set oplevede jeg, at sorten udviste hårdfør genetik, en dejlig jordet og frugtagtig terpenprofil og en velbalanceret psykoaktiv virkning.

Før vi dykker ned i min proces, så lad os kigge på hendes genetiske profil, og hvad der i første omgang fristede mig til at dyrke hende.

ET KIG PÅ GENETIKKEN I LEGENDARY OG PUNCH

Legendary OG Punch stammer fra forældresorterne Legend OG og Purple Punch og leverer en næsten perfekt genetisk balance mellem Indica (60%) og Sativa (40%). Legend OG bragte en stenet Indica-high og beroligende terpener på bordet, mens Purple Punch berigede hende med exceptionel trichomproduktion og frugtagtige aromaer.

Legendary OG Punch

OPSÆTNING

Jeg valgte at bruge en simpel og omkostningsbesparende opsætning i løbet af denne dyrkningsaktivitet. Dyrkere kan nemt installere denne opsætning i et skab, ledigt værelse eller soveværelse.

  • 120cm x 60cm kasse
  • 200m³/time udsugningsventilator
  • Et tågeanlæg
  • 2x 100W hvidspektret LED-lys
  • 200W LED-lys med lilla spektrum

SPIRING

Jeg besluttede mig for at udbløde frøet for at igangsætte spiringen. Jeg har fundet frem til, at denne metode hjælper med at sætte fart på processen og giver frøet et forspring i forhold til at så direkte i beholderen. Jeg placerede den i et glas med omvendt osmosevand, som skaber et rent og blødt miljø for roden, der springer ud. Jeg tilførte nogle dråber af
brintoverilte for at fjerne potentielle bakterie- eller svampepatogener.

Mens jeg ventede på, at spiringen skulle ske, besluttede jeg mig for at lave den substrat, jeg skulle bruge til hele dyrkningen. Jeg snuppede en luftpotte på 3 liter og fyldte den halvvejs med en organisk blanding til potteplanter. Derefter tilsatte jeg Easy Roots Mycorrhiza Mix. Svampe i denne blanding skaber synergi med cannabisrødderne og hjælper dem med at optage næringsstoffer fra vækstmediet. Jeg tilsatte også noget dolomit pulver for at undgå at skulle give et tilskud af kalk og magnesium senere i forløbet. Jeg blandede substratet godt, fyldte resten af potten med pottejord og blandede grundigt igen.

Efter 48 timer kunne jeg se rodens top, som begyndte at springe ud. Jeg vandede potten og trykkede et hul på 2 cm ned i midten. Jeg placerede frøet indeni og dækkede den med et let lag af jord. Frøplanten sprang ud to dage senere.

Legendary OG Punch Grow Report

VEGETATIV FASE

Jeg brugte kun hvide LED-lys i løbet af den vegetative fase. Jeg placerede potten i midten af dyrkningskassen og satte lysene til at hænge 1 meter over toppen af beholderen. Jeg satte begge lys til i en timer med 18/6-indstilling.

Efter at have taget hånd om lyset, begyndte jeg at indstille resten af de miljømæssige variabler. Jeg ville gerne fastholde en temperatur på 22°C i løbet af hele dyrkningen. Heldigvis var mit dyrkningsrum på dette niveau uden problemer. Det eneste, der skulle til, var at skrue helt op for varmeapparatet, hvis temperaturerne blev lidt for kølige.

Jeg vil også gerne holde luftfugtighedsniveeauet på omkring 65% i den vegetative fase - nok til at holde planten rask samtidig med at reducere risikoen for skimmeldannelse. Jeg opsatte et tågeanlæg i en væg indenfor i kassen. Jeg satte anlægget til en fugtighedssensor, som ville fyre op for tågeanlægget, hvis tingene blev lidt for tørre. Jeg satte et simpelt digitalt termohygrometer til bagvæggen for at kontrollere fugtighed og temperatur alt sammen ét sted.

Jeg vandede substratet med 0,25 liter pr. dag - nok til at holde hende hydreret uden at drukne rødderne og eksponere dem over for forrådnelse.

Jeg fodrede hende kun med organiske næringsstoffer; substratet var dog allerede rig på vigtige næringsstoffer, hvorfor jeg fortyndede halvdelen af den anbefalede dosis med omvendt osmosevand og fulgte foderdiagrammet på mit udvalgte produkt.

Efter uge tre havde planten produceret noget markant vækst. Hun stod ved 15 cm og viste adskillige veletablerede noder. Jeg besluttede for at komme i gang og udføre nogle øvelser med lavt stress for at eksponere flere af hendes kommende knopområder til lys. Jeg bøjede forsigtigt hovedstilken mod den ene side, parallelt med jorden.

Jeg satte gummikabler til midten af strømmen og satte den anden ende fast til pottens kant for at holde planten i sin position. Jeg tilpassede lysene til at hænge 95 cm fra toppen af den ombyggede baldakin.

Selv om det var en succes, påførte jeg planten nogle større skader ved denne handling. En af sidegrenene var i stykker og hang fra hovedstilken kun med nogle få fibre. Jeg satte et plaster på omkring noden og håbede på det bedste. På fantastisk vis tog det ikke lang tid for denne hårdføre kvinde at reparere sig selv!

Jeg lod hende være for at kunne tilpasse sig til sin nye struktur i en uge. Derefter toppede jeg hende lige over den fjerde node i uge fire. Jeg fortsatte med at udføre øvelser med lavt stress på de nye sidegrene i løbet af de næste fire uger for at holde baldakinen åben og alle knopområderne omkring den samme højde.

I uge seks flyttede jeg hende ind i en større luftpotte på 15 liter for at lade rodsystemet udvide sig og planten blive højere.

Legendary OG Punch Grow Report

IGANGSÆTNING AF BLOMSTRING

Ved uge otte besluttede jeg at bringe den vegetative fase til en afslutning og igangsætte blomstringen. Jeg satte det lilla LED-lys op ved siden af de hvide og ændrede timeren til en 12/12-cyklus. På dette stadie var planten omkring 40 cm i højden. Jeg fortsatte med den samme foderrutine og havde tillid til, at dolomitten ville levere nok magnesium og kalk. Jeg ændrede også lysets position, så den hang 40 cm over baldakinens top for at give intensiteten et boost.

BLOMSTRINGSFASE

I løbet af blomstringsfasen justerede jeg indstillingerne på fugtighedsbetjeningen for at fastholde luftfugtigheden på 40%. Dette ville øge luftens tørhed og yderligere reducere risikoen for skimmel, mens blomsterne begynder at udvikle sig. Jeg øgede vandingen til 0,7 liter pr. dag for at imødekomme behovet fra den store potte og blomstringsfasens metaboliske aktivitet.

Takket være min indsats med øvelserne begyndte små blomsterknopper at dukke op i en lige baldakin af ensartede topskud. For at få mere lys igennem besluttede jeg at afløve planten. Jeg fjernede mange af de store hovedblad, som blokerer lyset, men efterlod nok til at støtte den optimale fotosyntese.

Planten voksede kraftigt i højden i løbet af blomstringsfasen, hvor den ramte en top på 120 cm i uge 16. På dette tidspunkt var hendes topskud blevet fyldt ud med et tykt lag af trikomer fremhævet af mørkeorange grifler. Jeg begrænsede hendes fodercyklus og flush-vandede hende i to uger før tidspunktet for høsten.

Desværre blev livet meget travlt før høsten. Jeg blev nødt til at efterlade blomsterne på planten i yderligere to uger, men det håndterede hun særdeles godt. Hendes hovedblade visnede og faldt af, men blomsterne holdt sig i god tilstand.

Jeg skar hende ved stilkens base og hang hende til tørring i et mørkt rum. Jeg tørtrimmede blomsterne og placerede dem i modningsglas i flere uger. Endelig var det tid til at ryge!

VIRKNING, SMAG OG AROMA

Legendary OG Punch producerer en velafrundet virkning. Efter et hit fra en bong- eller blunt, begynder tingene at blive mere cerebrale. Følelsen af at være høj går lige i hovedet, mens høje niveauer af THC lyser sindet op: Kreative tanker og ønsket om at socialisere kendetegner denne fase i dens high.

Kroppens high dukker op til festen omkring en time eller deromkring senere. Som high'en i kroppen begynder at ebbe ud tager en beroligende fysisk fornemmelse fat. Vær forberedt på, at musklerne løsner sig og afslapningen sætter ind. Nå ja, og du får altså også lyst til at spise noget meget snart. Selv om den fysiske side af high'en stener kroppen, er den ikke overdøvende. Du kan med et smil på læben sagtens fortsætte med din dag som sædvanlig, bare langt mere afslappet end normalt. Hun egner sig ligeså godt til en brat rygning fra morgenstunden eller en chill aftenrygning for at slappe af.

Blomsterne på Legendary OG Punch er ikke bare visuelt attraktive, men de dufter også skønt! Hendes trikomer producerer en enorm mængde af velsmagende terpener i blomstringsfasen. Myrcen og caryophyllen skiller sig ud i blandingen med smage og aromaer af krydderier, peber og jord. Limonen og pinen leverer forfriskende undertoner af fyr, citrus og sødme.

Er du fyldt 18 år?

Indholdet på RoyaQueenSeeds.com er kun egnet til voksne og er forbeholdt myndige personer.

Sørg for, at du kender loven i dit land.

Når du klikker på ENTER, bekræfter
du, at
du er fyldt 18 år.