By RQS Editorial Team

Top 10 sorter, der låser dig til sofaen

Top 10 Couch Locking Strains

Sagen med cannabis er, at de forskellige sorter fremkalder mange forskellige virkninger. Måske foretrækker du en sort, der får dig i godt humør, eller som gør dig mere social. Eller måske leder du efter en, der forbedrer dit fokus eller kreativitet. Nogle gange har du måske bare lyst til at stene helt ud på sofaen, spise ALLE snacks og bingewatche din yndlingsserie.

Hvad er fordelene ved sorter, der låser dig til sofaen?

Nogle gange, når man er stresset, har haft en hård uge på arbejdet eller gerne vil glemme alle sine problemer, findes der ikke noget bedre end bare at smelte helt sammen med sofaen. Sorter med virkninger, der låser dig til sofaen (også kaldet ”couch-lock”) kan også være gode, hvis du lider af kroniske eller vedvarende smerter, da de kan hjælpe dig med at finde en måde at slappe af og sove på. Hvis det lyder som noget for dig, så læs videre, og se vores top 10 bedste sorter, der låser dig til sofaen, og find den perfekte sort til dig og dine behov.

1.Orion F1

Orion F1

Denne automatisk blomstrende F1-hybridsort fortjener helt klart en plads i dyrkningsrummet. Den har en kort blomstringsperiode, en lækker terpenprofil og kraftfulde virkninger. Derudover byder Orion på exceptionelle gener fra bl.a. Blue Mammoth Auto, Blue Dream og Amnesia. Men ikke nok med det. Denne superstjerne giver dig også nogle af de bedste udbytter, du kan få fra en F1-sort.

Orion F1 har en lækker og unik terpenprofil, der byder på høje mængder myrcen, ocimene og farnesene. Du får en karakteristisk blanding af friskhed og sødme, der danser rundt på dine smagsløg, uanset om du nyder den i en joint eller en bong. Sorten giver dig ren ro og afslapning. Det høje THC-indhold og et strejf af CBG smelter sammen med den udsøgte blanding af terpener og giver dig en lækre, stenede fysiske virkninger.

Orion F1
Blue Mammoth Auto x Blue Dream x Amnesia
35 - 40 dage
THC: Meget høj
Beroligende, Fysisk afslappende, Stenet
65 - 70 dage efter spiring

Køb Orion F1

2.El Patron

El Patron

El Patron stammer fra sorterne AMG (Amnesia Mac Ganja) og Shiva. AMG er en sativa-domineret sort med et THC-indhold på 22 %, hvilket resulterer i cerebrale virkninger. Shiva derimod er en indica-sort, der giver dig en mere terapeutiske og holistiske virkninger. Resultatet af denne krydsning blev en velafbalanceret sativa-domineret hybrid (60/4 0%) fyldt med THC og frugtagtige terpener. El Patron klarer sig godt både indendørs og udendørs. Indica-generne viser sig i plantens lille og buskagtige statur.

El Patron rammer den perfekte balance mellem en sativa- og en indica-oplevelse. De første virkninger er hovedsageligt cerebrale, og du vil føle dig mere kvik og kreativ. Derefter overtager de mere beroligende, fysiske virkninger, der fremmer introspektion og refleksion. El Patron er derfor perfekt til sociale lejligheder, men den er også fantastisk, når du bare vil slappe helt af. El Patron har en fyldig smag krydret med citrus og Kush, hvilket gør, at denne sort også er perfekt til fremstilling af spiselige produkter, såsom kager og andre søde godter.

El Patron
AMG x Shiva
450 - 550 gr/m2
90 - 130 cm
9 - 10 uger
THC: 22%
Sativa 60% Indica 40%
550 - 600 gr/plant
140 - 200 cm
Sen oktober
Kraftfuld, Stenet

Køb El Patron

3.Candy Kush Express

Candy Kush

Candy Kush Express er afkommet af Sweet Special og Kush. Den består af 40 % sativa og 60 % indica, hvilket gør den til en utrolig afbalanceret hybrid. Sweet Special er kendt for sine stabile vækstegenskaber og søde smag. Den indica-dominerede OG Kush stammer efter sigende fra den utrolig potente Afghani Kush, der er verdensberømt for sine beroligende virkninger, som låser dit til sofaen.

Sorten byder på en unik blanding af opløftende og dybe afslappende virkninger. Dens lave CBD-indhold gør, at THC-virkningerne ikke bliver alt for intense. Candy Kush Express har en imponerende hurtig blomstringstid, og den er klar til høst allerede efter syv uger. Selv nybegyndere vil have overraskende nemt ved at opnå kompakte knopper af høj kvalitet hurtigt.

Candy Kush Express (hurtigt blomstrende)
Sweet Special x O.G. Kush
475 - 525 gr/m2
60 - 100 cm
7 - 9 uger
THC: 18%
Sativa 40% Indica 60%
450 - 500 gr/plant
100 - 170 cm
Tidlig september
Fysisk afslappende, Stenet

Køb Candy Kush Express (hurtigt blomstrende)

4.Critical

Critical

Stort udbytte, kort blomstringsperiode, velsmagende knopper. Critical appellerer til både avlere af salgsafgrøder og feinschmeckeren. Critical er en indica-domineret sort (60 %/40 %), og den stammer fra de imponerende forældresorter Afghani og Skunk. Dens beskedne statur gør den også velegnet til avlere, der gerne vil holde lav profil.

Sorten giver fremragende stenede virkninger, der fremkalder en tung, fysisk afslappende tilstand. Med hensyn til smagen får du en lækker blanding af slik, jord, frugt, fyrretræ og skunk. Den byder på en kraftfuld og velsmagende sød og jordagtig smag med beroligende og afslappende virkninger. Critical er fantastisk, hvis du er plaget af stressfremkaldt søvnløshed og angst, da den får dig til at slappe af helt ind til benet.

Critical
Afghani x Skunk
550 - 600 gr/m2
80 - 140 cm
7 - 9 uger
THC: 18%
Sativa 40% Indica 60%
600 - 650 gr/plant
180 - 220 cm
Sen september
Fysisk afslappende, Stenet, Tung

Køb Critical

5.Blue Mystic

Blue Mystic

Denne indica-dominerede sort er sprængfyldt med smag, og det kan vi takke legenderne Blueberry og Northern Light for. Blueberry er en prisbelønnet sort, som er kendt for sin unikke, søde smag og dybe afslappende virkninger, der låser dig til sofaen.

Northern Light er en klassiker, der har stenet rygere i årevis takket være de gener, den har arvet fra forældresorterne Afghan og Thai. Blue Mystic er resultatet af denne krydsning, og den byder på 80 % indica-gener og et THC-indhold på mindst 18 %. Blue Mystic giver en salig følelse af tilfredshed, dyb afslapning og en blid strøm af inspiration. Det er den perfekte sort til dovne dage og aftener, hvor du vil slappe af alene eller sammen med venner.

Blue Mystic har en buskagtig statur og de sprudlende og sødlige knopper er klar til høst efter otte uger. Hvis du giver den lidt længere tid, belønnes du med endnu mere kraftfulde stenede virkninger.

Blue Mystic
Oregon Blueberry x Northern Light
375 - 425 gr/m2
60 - 100 cm
8 - 9 uger
THC: 18%
Sativa 20% Indica 80%
400 - 450 gr/plant
180 - 220 cm
Oktober
Stenet

Køb Blue Mystic

6.Somango XL

Somango XL

Somango XL blev skabt for at imødekomme efterspørgslen efter en sort med potente, klassiske virkninger, der ikke gør dig træt. Den er fremavlet ved hjælp af to produktive og robuste planter: Somango og Critical 47. Somango XL er blevet en utrolig populær hybrid.

Virkningerne indtræder utrolig hurtigt, og du vil opleve en beroligende følelse af fredfyldt klarhed uden at føle dig træt. Virkningerne er kraftfulde og kan holde i flere timer, da den indeholder 18 % THC. Det er en fremragende sort, hvis du er på jagt efter et boost af inspiration og kreativitet.

Somango XL Feminized består af 25 % sativa og 75 % indica. Den er velegnet til både nybegyndere og den garvede dyrker. Det er en kompakt plante, der er klar til høst efter otte ugers blomstring, og modne planter udvikler flotte lilla nuancer samt knopper, der er dækket af fint lag af krystaller.

Somango XL
Somango x Critical 47
525 - 575 gr/m2
60 - 100 cm
8 - 10 uger
THC: 18%
Sativa 25% Indica 75%
550 - 600 gr/plant
120 - 200 cm
Sen september
Kraftfuld, Stenet

Køb Somango XL

7.Sweet ZZ Auto

Sweet ZZ Auto

Automatisk blomstrende sorter er nemme at dyrke, men fotoperiodiske sorter giver et højere udbytte. Sweet ZZ Auto kombinerer disse egenskaber i en plante, der er nem at dyrke, og som producerer en høst, der kan måle sig med de fleste fotoperiodiske sorter.

Forældresorterne er af første klasse, og de blev specifikt udvalgt for at opnå exceptionelt udbytte og smag. Zkittlez blev valgt for sin prisbelønnede smag, duft og afslappende indica-virkninger. Diesel Auto blev valgt for at tilføje førsteklasses automatisk blomstrende gener. Sweet ZZ Auto giver dig utrolige, stenende fysiske virkninger.

Sweet ZZ Auto har et THC-indhold på 18 % og giver dig beroligende virkninger, der dulmer angst og stress. Derudover byder denne sort også på flere afslappende terpener som bl.a. caryophyllen og limonen og noter af krydderier og peber.

Sweet ZZ Auto
Sweet ZZ x Diesel Auto
350 - 400 gr/m2
70 - 120 cm
6 - 7 uger
THC: 18%
Sativa 35% Indica 60% Ruderalis 5%
90 - 175 gr/plant
100 - 120 cm
9 - 11 Uger efter spiring
Stenet

Køb Sweet ZZ Auto

8.White Widow Auto

White Widow

White Widow er en anden sort, der har givet anledning til mange andre populære sorter. På nogle områder er White Widow Automatic endnu bedre en originalen. Du kan forvente en mere kompakt størrelse, hurtigere vækst og en lidt mere potente fysiske virkninger, end du måske er vant til.

Ligesom den originale sort, der blev skabt ved at krydse en brasiliansk sativa-sort og en harpiksholdig sydindisk indica-sort, består denne Auto af 65 % indica og 35 % Sativa. White Widow Automatic byder på en kombination af bitre og jordagtige noter, som giver en utrolig lækker oplevelse. Det hele fuldendes af en gennemtrængende smag af fyrretræ og friske citrusnoter.

White Widow Auto indeholder 15 % THC og producerer afslappende virkninger. Denne automatisk blomstrende sort giver dig mere kraftfulde fysiske virkninger end den almindelige feminiserede version, og det resulterer i en umiskendelig fornemmelse af at være låst til sofaen. De samlede virkninger af White Widow Automatic er dog ikke alt for intense, og derfor er det samtidig en mere alsidigt mulighed til dag- eller aftentimerne.

White Widow Auto
White Widow x ruderalis
400 - 450 gr/m2
40 - 80 cm
7 - 8 uger
THC: 14%
Sativa 40% Indica 40% Ruderalis 20%
190 - 240 gr/plant
50 - 110 cm
10-12 Uger efter spiring
Fysisk afslappende, Stenet

Køb White Widow Auto

9.Royal Cheese Auto

Royal Cheese Auto

Royal Cheese er elsket af mange for sin unikke skarpe ostearoma og -smag. Nu kan du nyde denne legendariske Indica-dominerende sort i en mindre udgave, der er hurtigere og nemmere at dyrke. Denne fantastiske auto er en blanding af Cheese og Royal Critical kombineret med de robuste ruderalis-gener.

Cheese-sorterne har en legendarisk status ikke mindst på grund af den britiske rave-scene tilbage i 1990'erne, men selv i dag byder disse sorter stadig på nogle af de mest distinkte terpenprofiler, der findes. Ligesom originalen har denne autovariant en krydret aroma og intens smag af syrlig ost, jord og krydderier. Royal Cheese Automatic er en fantastisk sort til dem, der foretrækker den nemme og hurtige dyrkning, som de automatisk blomstrende sorter tilbyder.

Royal Cheese Auto bliver maks. 100 cm høj, og under optimale forhold giver den et generøst udbytte. Sorten indeholder i gennemsnit 18 % THC, og den slår hårdt. Du får de klassiske virkninger, der låser dig til sofaen og gør dig lækkersulten. Du skal være forberedt på kraftfulde fysiske virkninger efterfulgt af muntre og euforiske fornemmelser.

Royal Cheese Auto
Cheese x Royal Critical x Ruderalis
425 - 475 gr/m2
60 - 100 cm
7 - 8 uger
THC: 15%
Sativa 30% Indica 50% Ruderalis 20%
160 - 210 gr/plant
60 - 120 cm
11 - 12 weeks after sprouting
Fysisk afslappende, Stenet

Køb Royal Cheese Auto

10.Bubble Kush Auto

Bubble Kush Auto

Bubble Kush Automatic er en indica-domineret sort, der er resultatet af en genial krydsning af de tunge indica-virkninger fra OG Kush, den lækre, søde smag fra Bubble Gum og autogenerne fra Critical Automatic, som gør den lettere at dyrke.

Du kan høste disse kompakte og klæbrige knopper allerede 10-11 uger efter spiring. Sorten er nem at dyrke både indendørs eller udendørs, og den belønner dig med fremragende udbytter. Derudover indeholder Bubble Kush Automatic ca. 16 % THC. Så selvom du bliver stenet og afslappet, er virkningerne ikke så intense, at du ikke kan være produktiv.

I stedet vil du opleve en vis grad af klarhed og kreativitet, samtidig med at du føler dig afslappet. Bubble Kush byder på en terpenprofil af jord, frugt, peber og fyrretræ, som passer perfekt til de afslappende vibes. Bubble Kush Auto giver dig en fantastisk balance mellem at være afslappet, men stener dig ikke så meget, at du ikke kan rejse dig fra sofaen og åbne døren for pizzabuddet!

Bubble Kush Auto
Bubble Gum x O.G. Kush x Critical Automatic
350 - 400 gr/m2
70 - 100 cm
6 - 8 uger
THC: 16%
Sativa 10% Indica 60% Ruderalis 30%
120 - 170 gr/plant
100 - 140 cm
10–11 Uger efter spiring
Stenet, Søvnig

Køb Bubble Kush Auto

Er couch-lock-sorterne det rigtige valg for dig?

Nogle dage har man bare brug for at slappe lidt mere af end andre, og det er her, at sorterne, der låser dig til sofaen, kan være din bedste ven. Når de bruges korrekt kan deres afstressende effekt være en fordel, selvom virkningerne kan variere fra sort til sort. Takket være introduktionen af automatisk blomstrende genetik er mange af sorterne også blevet meget nemmere at dyrke. Forhåbentlig vil denne liste give dig inspiration til de dage, hvor du har brug for en tiltrængt timeout på din sofa – både mentalt og fysisk. Men sørg for, at du har rigeligt med snacks ved hånden.

Er du fyldt 18 år?

Indholdet på RoyaQueenSeeds.com er kun egnet til voksne og er forbeholdt myndige personer.

Sørg for, at du kender loven i dit land.

Når du klikker på ENTER, bekræfter
du, at
du er fyldt 18 år.