By Luke Sumpter


Nogle cannabisavlere har ikke noget imod at vente flere måneder med at høste deres planter, mens andre foretrækker at høste belønningen af deres arbejde hurtigere. Heldigvis er der mange af vores cannabisvarianter, der går fra kimplanter til modne planter i løbet af kun få uger. Der er flere fordele ved disse hurtigt voksende sorter: De er klar til høst inden frosten melder sig udendørs, de gør det muligt at høste flere gange i løbet af en dyrkningssæson, de hjælper dyrkere med at holde lav profil, og sidst men ikke mindst er de praktiske. Uanset om du dyrker cannabis som en hobby og til personlig brug, eller om du er en kommerciel avler, der har brug for en hurtig omsætning, er det en god idé at vælge sorter med en kort vækstcyklus.

At vælge de hurtigste sorter er ikke ensbetydende med, at du er begrænset til mindre gode sorter. Tværtimod! Vi tilbyder hurtigt voksende sorter i alle vores kategorier, og de fås både som feminiserede fotoperiodiske sorter, automatisk blomstrende sorter, sorter med højt CBD-indhold og F1-hybridfrø. Se de allerbedste hurtigt voksende sorter fra vores katalog nedenfor.

F1 Category Intro

F1-cannabishybridsorter er tilgængelige i forskellige former. De fås bl.a. som feminiserede fotoperiodiske sorter, automatisk blomstrende sorter og sorter med højt CBD-indhold. De adskiller sig fra traditionelle sorter, da de er skabt ved hjælp af rene indavlede forældrelinjer. Denne avlsteknik producerer ægte F1-hybrider, der byder på fremragende ensartethed, hurtigere vækst, større udbytte, øget cannabinoid- og terpenproduktion og uovertruffen modstandsdygtighed. På grund af deres stabile egenskaber er disse sorter et bedre alternativ til kloning for både kommercielle avlere og private dyrkere.

 • Epsilon F1-hybrid

Ikke nok med at Epsilon F1 er en af vores hurtigste automatisk blomstrende sorter, men den modnes hurtigere end resten af planterne i vores F1-hybridsortiment. Hvis du leder efter en utrolig hurtig sort af uovertruffen kvalitet, behøver du ikke lede længere. Vores dygtige avlere skabte denne sort ved at krydse to rene forældrelinjer. Resultatet blev en kraftfuld F1-hybrid med en imponerende modstandsdygtighed og ensartethed. Du skal ikke døje med fænotyper, der ikke falder i din smag, da alle Epsilon F1-hybridfrø udvikler sig til identiske planter.

Epsilon F1’s høje THC-indhold og aromatiske komponenter smelter sammen for at skabe længerevarende, fysisk afslappende virkninger. Når du ryger en joint eller bong af disse knopper, oplever du en kompleks, men komplementær smagsprofil af blåbær og lavendel, der fyrer op under dine smagsløg.

Epsilon F1 holder sig i en kompakt størrelse gennem hele vækstcyklussen, og derfor er den velegnet til dyrkere, der foretrækker diskretion. Du kan forberede dig på at høste disse frostagtige knopper allerede 60 dage efter spiring.

Epsilon F1

Epsilon F1
23_genetic background_1 Blue Dream x Blueberry x Amnesia Lemon Haze x Black Domina
25_flowering time_1 30 - 40 dage
29_THC_1 THC: Meget høj
22_Effect_1 Beroligende, Fysisk afslappende, Langvarig
110_harvest 60 dage efter spiring

Køb Epsilon F1

 • Orion F1-hybrid

Vi hører dig – du har ikke lyst til at skulle rode rundt med komplekse plantetræningsmetoder, svære jordbehandlingsteknikker og ledsagerplanter. Du vil bare gerne plante dit frø i jorden og høste så hurtigt som muligt. Det klarer Orion F1. Denne hårdføre sort er opkaldt efter det lyse stjernebillede på den himmelske ækvator, og takket være dens hybridkraft modner planten, uden at du behøver gøre ret meget.

Samlet set giver Orion F1 stenende og varme virkninger i kroppen og er perfekt til rolige eftermiddage og aftener. Hvordan klarer den det? Sorten indeholder høje mængder THC, utrolige mængder CBG og en kompleks blanding af terpenerne myrcen, ocimene og farnesene, som alle samarbejder om at skabe dette behagelige resultat.

Orion F1’s kompakte indica-egenskaber betyder, at den trives i små og diskrete rum. Den når en maksimal højde på kun 80 cm. Gør dig klar til at høste masser af harpiksholdige knopper fra denne selvblomstrende sort allerede 70 dage efter spiring!

Orion F1

Orion F1
23_genetic background_1 Blue Mammoth Auto x Blue Dream x Amnesia
25_flowering time_1 35 - 40 dage
29_THC_1 THC: Meget høj
22_Effect_1 Beroligende, Fysisk afslappende, Stenet
110_harvest 65 - 70 dage efter spiring

Køb Orion F1

 • Titan F1-hybrid

Buskagtig, kompakt, hurtig og fyldt med trichomer. Hvad mere kan man ønske sig af en automatisk blomstrende sort? Uanset om du bor i et område med cannabisforbud eller bare gerne vil have fingrene i nogle friske knopper så hurtigt som muligt, tilbyder Titan F1 en effektiv løsning. Læg frøene i blød i et glas vand, eller så dem blot direkte i det endelige vækstmedium, og oplev, hvor hurtigt de forvandles til modne planter, der er klar til behandling allerede efter 73 dage.

Titan F1 er skabt af to rene forældrelinjer og byder på naturlig hybridkraft, der gør, at den overhaler de traditionelle sorter, når det kommer til vitalitet, modstandsdygtighed og overordnet produktivitet. Uanset om den dyrkes indendørs eller udendørs, er denne sort utrolig modstandsdygtig over for skadedyr og sygdomme og har en buskagtig og kompakt statur.

Hvad kan du forvente, når du fyrer op under disse knopper? Hvad siger du til muskelsmeltende kropslige virkninger og en lækker smag af fyrretræ, citrus og sukker?

Titan F1

Titan F1
23_genetic background_1 Blue Dream x Sugar Magnolia x Amnesia
25_flowering time_1 40 - 45 dage
29_THC_1 THC: Ultrahøj
22_Effect_1 Beroligende, Fokus, Fysisk afslappende, Opløftende
110_harvest 70 - 75 dage efter spiring

Køb Titan F1

Automatisk Blomstrende

Automatisk blomstrende frø kan både være sativa og indica. De er dog blevet krydset med en cannabistype, som hedder ruderalis. Dette gør, at de er i stand til at blomstre af sig selv allerede efter 2-4 uger, uden du behøver udsætte dem for de strikst planlagte 12 timers lys.

Nogle af vores mest populære sorter i denne kategori inkluderer:

 • Quick One

Denne pålidelige lille auto er stadig en af de mest populære sorter i vores katalog, og den er en af de hurtigste automatisk blomstrende sorter på markedet. Den har forsynet tusindvis af dyrkere med uanede mængder af knopper efter en samlet livscyklus på kun 9 uger.

**Quick One er skabt af Lowryder 1 og Old School Indica, og den formår at producere betydelige udbytter uden at tiltrække ret meget opmærksomhed. Den bliver 50-100 cm høj, så du kan dyrke denne sort overalt lige fra baghaven til et ekstra køkkenskab.
**Quick One - https://www.royalqueenseeds.com/autoflowering-cannabis-seeds/126-quick-one.html

Quick One producerer virkelig smukke knopper i flotte mørkegrønne, lilla, gule og orange nuancer. Når du har høstet og hærdet knopperne, kan du nyde de salige og stenende virkninger ledsaget af en smag af citrus og jord.

Quick One

Quick One
23_genetic background_1 Lowryder 1 x Old School Indica
33_Yield indoors_1 275 - 325 gr/m2
31_plant height outdoor_1 50 - 60 cm
25_flowering time_1 5 - 6 uger
29_THC_1 THC: 13%
28_Type Blend_1 Sativa 10% Indica 60% Ruderalis 30%
34_yield outdoor_1 100 - 150 gr/plant
32_plant height outdoors_1 60 - 100 cm
27_harvest period_1 9-10 Uger efter spiring
22_Effect_1 Fysisk afslappende

Køb Quick One

 • Easy Bud

Der er en grund til, at denne sort har fået navnet Easy Bud. Ud over at det er en af de cannabissorter, som er nemmest at dyrke, kan den også prale af at have en af de hurtigste livscyklusser. Plantens hurtige og robuste natur gør den ideel til dem, der er på udkig efter et hurtigt udbytte, og dem, der er klar til at tage deres første skridt som cannabisavler.

Easy Bud er et afkom af White Indica og ruderalis. Den producerer blomster med et THC-indhold på 12% og med citrus og jordagtige terpener. Disse knopper sender dig ikke ligefrem til månen, men de giver en beroligende og raffineret virkning, som passer perfekt til alle tidspunkter på dagen.

Efter frøene begynder at spire skyder Easy Bud i vejret og bliver en moden plante så tidligt som otte uger efter spiring. Du kan forvente at høste op til 325 gram pr. kvadratmeter fra indendørs planter og mellem 30-80 gram pr. plante fra udendørs.

Easy Bud

Easy Bud
23_genetic background_1 White Indica x Ruderalis
33_Yield indoors_1 275 - 325 gr/m2
31_plant height outdoor_1 50 - 60 cm
25_flowering time_1 5 - 7 uger
29_THC_1 THC: 12%
28_Type Blend_1 Sativa 15% Indica 55% Ruderalis 30%
34_yield outdoor_1 30 - 80 gr/plant
32_plant height outdoors_1 60 - 110 cm
27_harvest period_1 9-10 Uger efter spiring
22_Effect_1 Fysisk afslappende

Køb Easy Bud

 • Watermelon Automatic

Du har aldrig set blomster som disse før. Helt seriøst! Udover frugtagtige terpener og højt THC-indhold har Watermelon Automatic pragtfulde mørkelilla, lyse orange og mørkegrønne nuancer. Du skal ikke vente længe på det smukke syn. Sorten udvikler en baldakin fyldt med blomster kun 8-9 uger efter spiring.

Denne hårdtslående auto har et massivt THC-indhold på 20% og en virkning, der sender en bølge af afslapning over hele din krop. Sortens terpenprofil tilføjer en ekstra beroligende oplevelsen og en smag af saftig vandmelon. Du kan forvente en høst på op til 500 gram pr. m² indendørs og 50-90 gram pr. plante fra udendørs planter.

Watermelon Automatic

Watermelon Auto
23_genetic background_1 Tropicanna Cookies x Lemon OG
33_Yield indoors_1 450 - 500 gr/m2
31_plant height outdoor_1 80 - 110 cm
25_flowering time_1 6 - 7 uger
29_THC_1 THC: 20%
28_Type Blend_1 20% Sativa, 75% Indica, 5% Ruderalis
34_yield outdoor_1 50 - 90 gr
32_plant height outdoors_1 100 - 120 cm
27_harvest period_1 8-9 Uger efter spiring
22_Effect_1 Beroligende

Køb Watermelon Auto

Feminiserede Hurtigvoksende Sorter

Feminiserede cannabisfrø er designet til udelukkende at producere hunplanter. Feminiserede frø producerer en hunplante 99,99% af tiden. Spild ikke din tid på at forsøge at producere blomster på en hanplante: Det eneste, de gør, er at bestøve hunnerne, hvilket resulterer i frø frem for knopper.

Hurtigblomstrende sorter er hybrider af feminiserede og automatisk blomstrende sorter. De er genetisk programmeret til at producere blomster hurtigt og uden for meget pleje. De er dog stadig afhængige af, at fotoperioden ændres for at blomstre.

Nogle af vores mest populære sorter i denne kategori inkluderer:

 • Candy Kush Express

Ud over hurtig blomstring er Candy Kush Express også en rig kilde til terpener med et anstrøg af sukkersød citrus. Plantens hurtige vækst og utrolige smag gør, at den er en god sort for cannabisdyrkere, som vil have et godt, regelmæssigt udbytte. Den består af 60% indica-genetik og 40% sativa, og virkningen aflaster spændinger i kroppen, samtidig med at du stadig er klar i hovedet.

Candy Kush Express er en hurtig fotoperiodisk sort, som blomstrer allerede efter 7-9 uger. Når planterne dyrkes indendørs under lys af god kvalitet, kan de give op til 525 gram pr. kvadratmeter. Planter, der dyrkes udendørs, er i stand til at give mellem 450-500 gram pr. plante.

Candy Kush Express

Candy Kush Express (hurtigt blomstrende)
23_genetic background_1 Sweet Special x O.G. Kush
33_Yield indoors_1 475 - 525 gr/m2
31_plant height outdoor_1 60 - 100 cm
25_flowering time_1 7 - 9 uger
29_THC_1 THC: 18%
28_Type Blend_1 Sativa 40% Indica 60%
34_yield outdoor_1 450 - 500 gr/plant
32_plant height outdoors_1 100 - 170 cm
27_harvest period_1 Tidlig september
22_Effect_1 Fysisk afslappende, Stenet

Køb Candy Kush Express (hurtigt blomstrende)

 • Royal Cheese

Denne plante er af britisk oprindelse, og den er udviklet af den mest anerkendte skunk i Storbritannien. Siden da har Cheese-genetikken spredt sig globalt og endda vundet en Cannabis Cup. Planten kan vokse op til ca. 1,5 meter indendørs. Den har dog en meget kraftig duft, og et kulfilter er en nødvendighed. Royal Cheese kan høstes efter 6-8 uger og giver op til 550 gram pr. kvadratmeter. Røgen fra den færdigtørrede knop er stærk og aromatisk. Der er dog sortens styrke, som bliver ved med at vende tilbage.

Royal Cheese

Royal Cheese FF (hurtig blomstring)
23_genetic background_1 Old School Skunk x Afghani
33_Yield indoors_1 450 - 500 gr/m2
31_plant height outdoor_1 60 - 100 cm
25_flowering time_1 7 - 8 uger
29_THC_1 THC: 17%
28_Type Blend_1 Sativa 40% Indica 60%
34_yield outdoor_1 550 - 600 gr/plant
32_plant height outdoors_1 130 - 200 cm
27_harvest period_1 Tidlig oktober
22_Effect_1 Balanceret, Klar, Stenet

Køb Royal Cheese FF (hurtig blomstring)

 • Speedy Chile

Speedy Chile blev skabt specielt til dem, der gerne vil have udbytte fra en fotoperiodisk sort så hurtigt som overhovedet muligt. Denne indika giver smag og afslapning. Det er en krydsning mellem Early Skunk og Chile Indica, og resultatet gør den til en favorit inden for medicinsk marihuana. Disse planter har en hurtig livscyklus og er samtidig nogle af de hurtigst voksende kommercielle planter, der findes. De er også ideelle til begyndere, som vil sætte pris på, at Speedy Chile har brug for meget lidt pleje, men samtidig leverer en blomst, der indeholder 16% THC.

Speedy Chile

Speedy Chile (hurtigt blomstrende)
23_genetic background_1 Early Skunk x Skunk x Chile Indica
33_Yield indoors_1 475 - 525 gr/m2
31_plant height outdoor_1 60 - 100 cm
25_flowering time_1 7 - 8 uger
29_THC_1 THC: 16%
28_Type Blend_1 Sativa 30% Indica 70%
34_yield outdoor_1 450 - 500 gr/plant
32_plant height outdoors_1 100 - 170 cm
27_harvest period_1 Tidlig september
22_Effect_1 Beroligende, Latter

Køb Speedy Chile (hurtigt blomstrende)

Række sorter, som er rige på CBD

RQS-arkivet tilbyder en lang række sorter, som er rige på CBD. Nogle af disse sorter har ekstraordinært høje mængder af cannabidiol og små, ubetydelige mængder af THC, mens andre har en mere lige balance mellem begge cannabinoider.

Vores feminiserede CBD-sorter giver dig 99,9% chance for at producere blomsterbærende hunplanter - hvilket forbedrer chancerne for at få CBD af høj kvalitet. Vores team af avlere har også udviklet automatisk blomstrende CBD-sorter, som giver store mængder af den beroligende cannabinoid på meget kortere tid.

 • Royal CBDV Automatic

Denne spændende sort tilbyder høje mængder af cannabidivarin eller CBDV. Denne sjældne cannabinoid aktiverer nogle af de samme egenskaber som CBD og har sine helt egne unikke virkninger. Takket være vores eksperthold af dyrkere har vi skabt en af de få sorter, der producere høje mængder af denne cannabinoid.

Royal CBDV Automatic indeholder også 5% CBD og har et ubetydeligt THC-indhold på 0,3%. Samlet set giver denne sort dig ro i sindet og har beroligende virkninger på kroppen, uden den har en berusende virkning. Nyd disse knopper med jord- og fyragtige aromaer i løbet af dagen for at få en klar og motiverende virkning.

Indendørs planter bliver ikke højere end 80 cm og producerer op til 450 gram pr. m². Dyrkes de udendørs, kan du forvente at høste op til 150 gram pr. plante 8-9 uger efter spiring.

Royal CBDV Automatic

Royal CBDV Automatic
23_genetic background_1 Solomatic x Durban Poison
33_Yield indoors_1 375 - 450 gr/m2
31_plant height outdoor_1 60 - 80 cm
25_flowering time_1 5 - 6 uger
29_THC_1 THC: 0,3%
28_Type Blend_1 75% Sativa, 20% indica, 5% Ruderalis
34_yield outdoor_1 110 - 150 gr/plant
32_plant height outdoors_1 80 - 100 cm
27_harvest period_1 8-9 Uger efter spiring
22_Effect_1 Fysisk afslappende, Klar

Køb Royal CBDV Automatic

 • Tatanka Pure CBD

Tatanka Pure CBD giver tætte, mørkegrønne knopper, som indeholder store mængder af cannabidiol, og som har et lille, ubetydeligt THC-indhold (aldrig over 0,25%). Virkningen af disse blomster gør, at man føler sig klar i hovedet. De giver ingen psykoaktive bivirkninger og påvirker ikke produktiviteten.

Vores avlere skabte denne sort ved at krydse Elixir Vitae med medicinsk CBD. Et par generationer senere, efter at have stabiliseret plantens genetik og tilpasset dens træk, blev resultatet en pålidelig sort, der egner sig til rygning når som helst på dagen. Den søde og krydrede smag pirrer smagsløgene ved hvert hiv.

Når det kommer til effektivitet, scorer Tatanka Pure CBD topkarakterer. Indendørs planter producerer op til 450 gram pr. kvadratmeter efter en kort blomstringsperiode på 6-8 uger og bliver ikke højere end 100 cm. Udendørs planter, der dyrkes i potter eller havebede, opnår en højde på 160 cm og producerer cirka 425 gram pr. plante.

Tatanka Pure CBD

Tatanka Pure CBD
23_genetic background_1 Elixir Vitae x Medical CBD
33_Yield indoors_1 400 - 450 gr/m2
31_plant height outdoor_1 70 - 110 cm
25_flowering time_1 6 - 8 uger
29_THC_1 THC: 0,15 - 0,25%
28_Type Blend_1 Sativa 30% Indica 70%
34_yield outdoor_1 400 - 450 gr/plant
32_plant height outdoors_1 100 - 160 cm
27_harvest period_1 Tidlig oktober
22_Effect_1 Beroligende, Klar

Køb Tatanka Pure CBD

 • Purplematic CBD

Udover at denne plante på ganske kort tid sørger for et godt hjemmelager, giver Purplematic CBD også et dejligt visuelt show. Plantens knopper har en dyb lilla krone, som ligger på et bjerg af hvidt og grønt. Du vil helt sikkert imponere vennerne, hvis du disker op med disse knopper, når I ryger sammen, og samtidig vil den hjælpe med at forhindre et overdrevet THC-forbrug.

Disse blomster har et enormt CBD-indhold på 17% og et THC-indhold på omkring 0,5%. Purplematisk CBD er et afkom af Kush Rose Auto CBD og Afghan Rose, og den har arvet de bedste aspekter fra begge sine forældre. Plantens blomster, som er spækket med cannabidiol, giver også lækre terpener med en smag af sød tropisk frugt.

Purplematisk CBD er en nem og behagelig dyrkningsoplevelse. Kun otte uger efter spiring kan du forvente at høste op til 450 gram pr. kvadratmeter indendørs. Udendørs planter klarer sig godt i lidt varmere klimaer og producerer et udbytte på 110-150 gram pr. plante.

Purplematic CBD

Purplematic CBD
23_genetic background_1 Kush Rose Auto CBD x Afghan Rose Auto CBD
33_Yield indoors_1 375 - 450 gr/m2
31_plant height outdoor_1 70 - 120 cm
25_flowering time_1 7 - 8 uger
29_THC_1 THC: 0,5%
28_Type Blend_1 Sativa 5% Indica 90% Ruderalis 5%
34_yield outdoor_1 110 - 150 gr/plant
32_plant height outdoors_1 100 - 140 cm
27_harvest period_1 8-9 Uger efter spiring
22_Effect_1 Beroligende, Klar

Køb Purplematic CBD

Er du fyldt 18 år?

Indholdet på RoyaQueenSeeds.com er kun egnet til voksne og er forbeholdt myndige personer.

Sørg for, at du kender loven i dit land.

Når du klikker på ENTER, bekræfter
du, at
du er fyldt 18 år.