By Max Sargent

RQS VINDER PRIS FOR BEDSTE FRØBANK PÅ SPANNABIS 2019

Royal Queen Seeds Best Seedbank Spannabis 2019Årets Spannabis 2019, som var den 16. udgave af messen, var en spændende, underholdende, velbesøgt og informativ weekend med en hyggelig atmosfære og et fantastisk soundtrack. Vores tilbagevenden til Spannabis 2019 var mere imponerende end nogensinde, da vi cementerede vores ry som en af de førende frøbanker i verden. En kendsgerning, der understreges af højdepunktet i vores weekend: Royal Queen Seeds vandt prisen for Bedste frøbank på messen. En sådan pris på et ekstremt konkurrencedygtigt europæisk og globalt cannabismarked gør os enormt glade, og vi er enormt ydmyge og stolte over vores fans vores dedikerede team, der har været med til at gøre os til dem, vi er.

ROYAL QUEEN SEEDS’ STAND

Mange besøgende værdsatte livemusikken og det perfekte vejr, da de slentrede gennem de 200 cannabisbutikker, der blev udstillet på Fira de Cornellá. Dette inkluderede naturligvis også den første RQS-stand med to etager, som dækkede et udstillingsareal på og 75 m² på hver etage. Her kunne de besøgende nyde RQS-atmosfæren og nyde solen. Vi havde endda med et specielt spil til vores fans: jackpot-spillet. Alle elskede det, og der var mange priser at vinde - så vores besøgende forlod os i godt humør, før de gik videre til de andre attraktioner på messen.

Video id: 484519527

VENNER, FANS, OG CANNABIS-BERØMTHEDER PÅ SPANNABIS 2019

Selvfølgelig ville vores tid på Spannabis ikke være fuldendt hvis vi ikke havde brugt tid på at tale med alle. Vi havde nogle spændende møder med kunder, fans og kollegaer i branchen i et positivt og cannabisvenligt miljø.

Vi havde også fornøjelsen af at få besøg af mange cannabisberømtheder, som kom forbi til en snak. En af disse berømtheder var Ed Rosenthal, der var aktiv tidligt i kampen for at gøre cannabis lovligt og som har skrev en af de første bøger om dyrkning af marihuana. Vi mødte også Urban Remo - en moderne dyrkningsekspert, der ved hvad god marihuana er, når han ser det. Yoidi Ganja Zone, That Weed CoupleEl Sendero de la María og 4.20cult var nogle af de andre influencere, der kom forbi for at slappe af sammen med os. Som du kan se, havde vi et par stjernespækkede dage!

Et af de vigtigste samtaleemner var naturligvis cannabisfremtiden. Spændende projekter rundt om i verden, især i USA og Canada, kortlægger vejen for en velreguleret global cannabisindustri. Dette var et hot emne, da ICBC tidligere i weekenden havde drøftet reformen af cannabislove i de genstridige lande. Det er en spændende tid i cannabisindustrien, og for hvert år der går bliver det grønnere og grønnere!

VENNER, FANS, OG CANNABIS-BERØMTHEDER PÅ SPANNABIS 2019

VI SES NÆSTE ÅR PÅ SPANNABIS 2020!

I de næste 12 måneder frem til Spannabis 2020 fortsætter vi med at tilbyde vores fantastiske cannabisfrø, service og information, der har hjulpet os med at gøre RQS og vores fællesskab til det, vi er i dag. Men bare rolig, vi har ikke tænkt os at tage den med ro. Vi fortsætter med at forny os og lancere helt nye sorter og banebrydende vejledning. Vi håber at vi ses igen næste år på Spannabis 2020!

Er du fyldt 18 år?

Indholdet på RoyaQueenSeeds.com er kun egnet til voksne og er forbeholdt myndige personer.

Sørg for, at du kender loven i dit land.

Når du klikker på ENTER, bekræfter
du, at
du er fyldt 18 år.