By Luke Sumpter


Der er unikke fordele og ulemper ved at dyrke cannabis indendørs. Dyrkere har næsten fuld kontrol over miljøet og kan nemt regulere lys, vand og næringsstoffer. Plads kan dog hurtigt blive et problem, især hvis du dyrker sorter, som elsker at strække sig hurtigt mod lyset.

Heldigvis har dyrkere puslet med cannabisgenetik for at skabe sorter, der er ideelle til indendørs dyrkning. Disse planter bliver ikke så høje, og de er nemme at håndtere og træne. De er velegnede til små dyrkningstelte, og nogle dyrkere går endda så vidt som til at dyrke dem i ombyggede computertårne og skabe for at holde planterne ekstra skjulte.

Hvorfor dyrke cannabis indendørs?

Indendørs dyrkning gør livet lettere for mange cannabisdyrkere. Hvis du bor i et koldt klima med dårligt vejr, eller din have mangler direkte sollys, er indendørs dyrkningstelte et sikkert tilflugtssted. Du har mulighed for at dyrke cannabis på dine egne betingelser, da du her har mulighed for præcist at regulere lysskema, luftfugtighed og næringsstoffer med præcision.

Indendørs cannabisdyrkning hjælper også cannabisentusiaster med at holde deres kærlighed til cannabis for sig selv. Indendørs dyrkningstelte med kulfiltre eliminerer lugten og mindsker markant risikoen for at blive opdaget.

Er alle cannabissorter velegnede til indendørs dyrkning?

Teknisk set, ja. Alle sorter kan dyrkes indendørs - men nogle sorter er meget mere velegnede til dette miljø end andre. Buskede indica- og automatisk blomstrende sorter bliver sjældent højere end 120 cm, og de er derfor naturligt velegnede til små rum.

Indendørs dyrkning tillader også avlerne at have kontrol over tiden (i hvert fald til en vis grad). Fotoperiodiske cannabissorter begynder først at blomstre, når lystimerne reduceres hen mod efteråret. Indendørs kan avlere ændre lyscyklussen og sende planterne over i blomstringsfasen, når de vil. Alternativt kan de udvide vækstfasen ved at holde planterne i den vegetative fase ved hjælp af en bestemt lyscyklus.

Tårnhøje sativa-sorter har potentialet til at nå op på 3 meter i højden. Dyrkerne kan begrænse den lodrette vækst ved at plante dem i små potter, men de giver ikke så gode udbytter som sorter, der specifikt er avlet til indendørs dyrkning.

Hvis du planlægger at dyrke cannabis indendørs, skal du overveje sorterne nedenfor. De er ideelle til små rum og producerer fantastiske udbytter.

Er alle cannabissorter velegnede til indendørs dyrkning?

Sinsemilla-superhelten - HulkBerry

Vores dygtige avlere skabte HulkBerry efter at have stillet sig selv spørgsmålet: "Hvordan ville den perfekte indendørs sort se ud?" Efter mange overvejelser blev de enige om 3 centrale karaktertræk: mellemstor størrelse, fremragende produktivitet og tårnhøje THC-indhold. For at opnå dette resultat krydsede de forældresorterne OG Kush og Strawberry Diesel. Den nye polyhybrid fik navnet HulkBerry, og den opfyldte alle 3 kriterier - og mere til.

Samlet set består HulkBerry af 65% sativa- og 35% indica-genetik. Sorten producerer spinkle men tætte blomster med farverige nuancer af grøn, gul og orange. Det mest bemærkelsesværdige er dog at knopperne svømmer i tyktflydende harpiks, der indeholder et væld af trichomer. Dette klistrede stof indeholder et hav af værdifulde fytokemikalier, bl.a. et imponerende THC-indhold på hele 27%. Både nye og garvede rygere gør klogt i at tage det stille og roligt med disse knopper. Du mærker de kraftfulde virkninger allerede efter ganske få hiv. Derudover får du en forfriskende terpenprofil med smag af citrus, brændstof, urter og peber-lignende noter, der gør hvert hiv til en rigtig lækkerbisken.

Hvordan klarer HulkBerry sig indendørs? Planterne bliver op til 140 cm høje. Hvis du har pladsmangel, kan du ved hjælp af LST-teknikker holde dem på ca. 80 cm. Efter en blomstringsfase på 9-11 uger kan du fylde dine opbevaringskrukker med helt op til 400-450 gram pr. m².

Sinsemilla Superhero — HulkBerry

HulkBerry
23_genetic background_1 OG Kush x Strawberry Diesel
33_Yield indoors_1 400 - 450 gr/m2
31_plant height outdoor_1 80 - 140 cm
25_flowering time_1 9 - 11 uger
29_THC_1 THC: 27%
28_Type Blend_1 Sativa 65% Indica 35%
34_yield outdoor_1 650 - 700 gr/plant
32_plant height outdoors_1 160 - 200 cm
27_harvest period_1 Sen september
22_Effect_1 Klar, Opløftende

Køb HulkBerry

Sigt efter stjernerne - Royal Skywalker

Royal Skywalker sender dig en tur til månen, samtidig med at den sætter gang i dine smagsløg. Selv hvis indendørs dyrkning er helt nyt for dig, giver Royal Skywalker dig en dejlig nem dyrkningsoplevelse. Sorten hjælper dig med at udvikle dine grønne fingre, og du blive en sand Jedi-mester inden for dyrkning på ingen tid. Royal Skywalker er en lettere indica-domineret sort, der består af 60% indica- og 40% sativa-genetik. For at skabe denne tidløse indendørs sort krydsede vores avlere den legendariske Blueberry med Mazar.

Der er flere grunde til, at dyrkere er tiltrukket af Royal Skywalker. Mange er vilde med sortens unikke blomster i flotte, mørkegrønne (næsten sorte) nuancer. Selvfølgelig vælger de fleste dyrkere planten for dens høje THC-indhold på 25%. Der skal ikke meget til, før du mærker virkningerne begynder at tage fat. Resultatet? En kraftfuld forsyning, der holder meget længere end en opbevaringskrukke med mildere knopper. Kronen på værket er Royal Skywalkers lækre terpenprofil, som byder på noter af blåbær, citrus og peber.

Hvis du leder efter en nem indendørs dyrkningsoplevelse, er Royal Skywalker perfekt. Så snart du skifter til et blomstrende lysskema, går denne plante hårdt til værks med at danne knopper over en periode på 9-10 uger. I slutningen af denne periode kan du forvente et udbytte på op til 600 gram pr. m² af frostlignende knopper.

Shoot for the Stars — Royal Skywalker

Royal Skywalker
23_genetic background_1 Blueberry x Mazar
33_Yield indoors_1 550 - 600 gr/m2
31_plant height outdoor_1 80 - 130 cm
25_flowering time_1 9 - 10 uger
29_THC_1 THC: 25%
28_Type Blend_1 Sativa 40% Indica 60%
34_yield outdoor_1 500 - 600 gr/plant
32_plant height outdoors_1 150 - 200 cm
27_harvest period_1 Oktober
22_Effect_1 Fysisk afslappende, Klar

Køb Royal Skywalker

Smag af naturen - AMG

Der er flere grunde til, at AMG (Amnesia Mac Ganja) hører hjemme i dit dyrkningstelt. Vores avlere skabte denne sort specifikt til indendørs dyrkning. AMG er resultatet af historisk og verdenskendt genetik fra Amnesia og Mexican Haze og har en 80% sativa-domineret profil. Det er en af de få sativa-sorter, der trives godt under vækstlys.

AMG har meget mere at byde på end bare gode indendørs dyrkningsegenskaber. Denne sativa-hybrid producerer også et imponerende THC-indhold på 22%, og når du ryger eller vaper disse knopper, får du kraftfulde psykoaktive virkninger. Den smelter ikke din hjerne fuldstændig, men den skuffer bestemt ikke. Forbered dig på en længevarende cerebral oplevelse, der får dig i et kreativt humør eller giver dig lyst til at ringe til gamle venner. AMG’s terpener fungerer i synergi med denne psykoaktive cannabinoid, så du får en fantastisk oplevelse, uden at du mister jordforbindelsen. Derudover byder AMG på en lækker citrus og jordagtig smag.

Som de fleste sativa-sorter har AMG en forholdsvis lang blomstringsperiode på 10-11 uger. Selvom planten har brug for lidt mere tid til at blomstre, tilbyder denne produktive sort op til 500 gram pr. m² i slutningen af processen. På trods af det store udbytte bliver planterne sjældent højere end 120 cm. Hvis du har pladsmangel, kan du overveje at bruge main-lining og LST for at holde den i håndterbar højde på 80 cm.

Tastes of Nature — AMG

AMG - Amnesia Mac Ganja
23_genetic background_1 Amnesia x Mexican Haze
33_Yield indoors_1 450 - 500 gr/m2
31_plant height outdoor_1 80 - 120 cm
25_flowering time_1 10 - 11 uger
29_THC_1 THC: 22%
28_Type Blend_1 Sativa 80% Indica 20%
34_yield outdoor_1 550 - 600 gr/plant
32_plant height outdoors_1 140 - 200 cm
27_harvest period_1 Oktober
22_Effect_1 Balanceret, Klar, Stenet

Køb AMG - Amnesia Mac Ganja

Vanvittig Produktiv – Mother Gorilla

Mother Gorilla har euforiske virkninger, der kan tæmme selv den vildeste silverback-gorilla. Udover at give dig en fantastisk oplevelse, har denne sort også alt, hvad der skal til, for at gøre den til en fremragende indendørs sort. Planten er superkompakt, meget produktiv og relativt hurtig til at blomstre. Samlet set tilbyder den alt, hvad du har brug for, hvis du leder efter noget, der kan fylde dine opbevaringskrukker uden at fylde for meget i dit dyrkningsrum.

Mother Gorilla har en 70% sativa-domineret profil. Den har fået sine royale cannabisrødder fra Gorilla Glue 4, en amerikansk sort, der er verdenskendt for sin kraftfulde styrke. For at skabe Mother Gorilla krydsede vores avlere GG4 med Reina Madre. Afkommet har smukke grøn-lilla blomster, et THC-indhold på 23% og en kompleks terpenprofil, der giver en smag af chokolade, jord, urter, skunk og syrlige noter.

Der er mange, som vælger at dyrke indendørs for at holde lav profil. Derfor giver det mening at dyrke planter, som er nemme at skjule og tæmme. Ved at bruge LST og andre træningsteknikker kan du holde Mother Gorilla i en diskret højde på kun 60 cm. Selv i den højde er planterne stadig i stand til at producere helt op til 500 gram pr. m² over en blomstringsperiode på 9-10 uger.

Mother Gorilla

Mother Gorilla (Formerly Royal Madre)
23_genetic background_1 Gorilla Glue 4 x Reina Madre
33_Yield indoors_1 450 - 500 gr/m2
31_plant height outdoor_1 60 - 100 cm
25_flowering time_1 9 - 10 uger
29_THC_1 THC: 23%
28_Type Blend_1 Sativa 70% Indica 30%
34_yield outdoor_1 500 - 550 gr/plant
32_plant height outdoors_1 140 - 180 cm
27_harvest period_1 Tidlig oktober
22_Effect_1 Beroligende, Euforisk

Køb Mother Gorilla (Formerly Royal Madre)

Dronningen af smag - Mimosa

Det er ikke svært at gætte, hvor denne sort har fået sit navn fra. Hvis du elsker en forfriskende og lækker cocktail til brunch, ved du præcis, hvad en mimosa-drink gør ved smagsløgene. Smagen af champagne og appelsinjuice fyrer op for smagsløgene, samtidig med at den mousserende vin stimulerer sindet.

Hvert hiv af en bong eller joint med Mimosa har stort set den samme effekt. Sorten er et afkom af den citrusagtige Clementine og den søde og frugtagtige Purple Punch. Denne sativa-dominerede polyhybrid byder på en forfriskende og opkvikkende terpenprofil med jordagtige og syrlige noter. Mimosa indeholder 22% THC, og tilsammen giver blandingen opløftende cerebrale virkninger samtidig med at kroppen slapper af. Uanset om du nyder den om morgenen eller tidlig på eftermiddag, får den dig hurtigt i det perfekte humør til at være social, kreativ eller motiveret til at udføre opgaver eller huslige pligter.

Det kræver ikke særlig meget at opnå en god forsyning af disse kraftfulde knopper. Indendørs holder Mimosa sig på under 80 cm. Hvis du vil være endnu mere diskret, kan du ved hjælp af let plantetræning og mindre potter holde den i en højde af 60 cm. Selvom disse planter er små, belønner de dig stadig med 350-450 gram pr. m² efter en blomstringsperiode på 9-10 uger.

Mimosa
23_genetic background_1 Clementine x Purple Punch
33_Yield indoors_1 350 - 400 gr/m2
31_plant height outdoor_1 60 - 80 cm
25_flowering time_1 9 - 10 uger
29_THC_1 THC: 22%
28_Type Blend_1 Sativa 70% Indica 30%
34_yield outdoor_1 500 - 550 gr/plant
32_plant height outdoors_1 80 - 100 cm
27_harvest period_1 Midt oktober
22_Effect_1 Kreativ, Latter

Køb Mimosa

Er du fyldt 18 år?

Indholdet på RoyaQueenSeeds.com er kun egnet til voksne og er forbeholdt myndige personer.

Sørg for, at du kender loven i dit land.

Når du klikker på ENTER, bekræfter
du, at
du er fyldt 18 år.