Critical Kush: en produktiv og aromatisk indica

Critical Kush er en indica-domineret sort med højt THC-indhold og velsmagende terpener. Den blev skabt ved at kombinere legendarisk genetik og den er en god repræsentant for familienavnet. Critical Kush har markeret sig i cannabisverdenen som en lindrende og beroligende hybrid, der er i stand til at fremkalde eufori og bekæmpe dårligt humør.

Critical Kush

CRITICAL KUSH: GENETISK BAGGRUND

Royal Queen Seeds skabte Critical Kush for at give nyt liv til det indica-dominerende marked. For at nå målet søgte dyrkerne i vores omfattende genetiske bibliotek. Det eneste rigtige var at vælge to af vores mest robuste og aromatiske indica-sorter.

Critical var den første forældrestamme, der blev valgt ud til opgaven - en indica-domineret sort, som stammer fra Afghani og Skunk. Dyrkerne valgte sorten på grund af dens jordagtige, søde smag og lugt samt dens høje produktivitet.

OG Kush var en anden oplagt forælder til krydsningen. Vores dyrkere valgte denne sort på grund af dens massive indica-dominans, høje THC-indhold og komplekse smag af frugt fyr. Sorten er et afkom fra legenderne Chemdawg, Lemon Thai og Pakistani Kush.

Critical Kush kan prale af en genetisk sammensætning på 80% indica og 20% sativa og den har arvet begge forfædrenes produktivitet, høje THC-indhold og terpenprofiler.

VIRKNINGER AF CRITICAL KUSH

Critical Kush giver en hurtigtvirkende bølge af indica-afslapning. En joint eller bong fyldt med disse knopper giver øjeblikkeligt en anden bevidsthedstilstand. Hvis du er stresset, føles det som om, sorten åbner op for en indre trykventil. Dine muskelfibre begynder at slappe af, du stopper med at gruble, og du oplever en mere klar følelse af velvære. Det er en perfekt sort at nyde om aftenen som hjælp til afslapning efter en hektisk dag. Disse harpiksholdige knopper har et THC-indhold på 20%, et middel CBD-indhold og forskellige terpener (inklusive myrcen).

CBD-indholdet giver en afbalanceret virkning, og høje mængder af myrcen bidrager med en beroligende kvalitet. Medicinsk er Critical Kush på anekdotisk vis kendt for at hjælpe på smerter, søvnproblemer og dårligt humør. For at maksimere virkningerne kan du bruge Critical Kush til at fremstille ekstrakter og spiselige produkter af høj styrke.

CRITICAL KUSHS SMAG OG DUFT

Critical Kush-trichomer bruger størstedelen af blomstringsfasen på at pumpe forskellige terpener ud. Monoterpenet myrcen giver en frugt- og jordagtig smag, og andre terpener tilføjer en særlig duft af fyr til blandingen. Alt i alt har sorten en frisk skovagtig smag, der antyder de glæder, der er på vej.

Critical Kush

Critical Kush
Critical x OG Kush
500 - 550 gr/m2
60 - 100 cm
8 - 10 uger
THC: 20%
Sativa 20% Indica 80%
500 - 550 gr/plant
100 - 140 cm
Sen september
Fysisk afslappende, Kraftfuld, Langvarig

Køb Critical Kush

CRITICAL KUSHS VÆKSTEGENSKABER

Da det er en indica-domineret sort, har Critical Kush en lav højde, der gør den nem at håndtere. Den har en fremtrædende lateral vækst og vifteblade med brede fingre.

Planter, som dyrkes indendørs, opnår en højde på mellem 60-100 cm. De kan nemt dyrkes i modificerede kasser eller skabe for at holde dyrkningen skjult. I et indendørs miljø kan du forvente et udbytte på 500-550 gram pr. m² efter en blomstringstid på 8-10 uger.

Planter, som dyrkes udendørs i potter eller bed, når en lidt højere højde på 100-140 cm. De er små nok til at blande sig med omgivende plantearter. Udendørs planter giver et godt udbytte på 500-550 gram pr. plante, og de er klar til høst i slutningen af september.

KONKLUSION: EN STENET KUSH, DER HOLDER HOVEDET KLART

Samlet set er Critical Kush en fantastisk sort at ryge, når du vil slappe af. Den stenede virkning løsner spændinger i kroppen og beroliger musklerne. Samtidig holder middelindholdet af CBD hovedet klart. Derfor er Critical Kush en ideel sort at bruge hele dagen i moderate mængder for at holde dig afslappet og fokuseret. Sidst men ikke mindst skuffer denne sammensætning af legendarisk genetik aldrig, når det er høsttid!

Er du fyldt 18 år?

Indholdet på RoyaQueenSeeds.com er kun egnet til voksne og er forbeholdt myndige personer.

Sørg for, at du kender loven i dit land.

Når du klikker på ENTER, bekræfter
du, at
du er fyldt 18 år.