• Mango Crunch Regular
 • Mango Crunch Regular

Mango Crunch Regular

Mango Crunch kombinerer smage, der får din mund til at løbe i vand, med en intens fysisk følelse af at være høj. Kom i gang med en skål før en gå- eller løbetur for at blive helt klar.
 5.00/5 (2) Write a review
Antal Frö:
10x
€ 60.00
25x
€ 120.00
€ 60.00
Add to Saved Items
Free
Shipping
Free
Return
Stealth
Shipping

 • More info
 • Data sheet
 • Spørgsmål (0)
 • Anmeldelser (1)

Mango Crunch: Høje THC-niveauer og frugtagtige, syrlige terpener

Mango Crunch er resultatet af en lang og kompleks forædlingsproces. Vores mål var at producere en sort, som samtidig rammer både de søde og syrlige smagsløg. Hun skulle naturligvis også kunne ramme hårdt med en behagelig følelse af at være høj. For at opnå dette kombinerede vores avlere to forældresorter fra forskellige sider af Atlanten. De rekrutterede en gammel Indica-sort fra det nordlige Holland og en Sativa-hybrid fra den legendariske Emerald Triangle i det nordlige Californien. Med skabninger fra to internationale cannabismekkaer var vores avlere klar til at udføre deres magi.

Mango Crunch fremkom fra denne kombination som en hybridsort med 65% Indica-genetik og 45% Sativa.

MANGO CRUNCHS VIRKNING, SMAG OG AROMA

Mango Crunchs tæt balancerede genetiske profil producerer en virkning med variation. Brugere bemærker euforiske og stimulerende kvaliteter sammen med stenede og beroligende egenskaber. Følelsen af at være høj begynder som en cerebral, motiverende oplevelse, der er super til fysiske aktiviteter. Du træder ind i en tilstand med et dybt flow, mens du løber eller surfer, og mærker en intens forbindelse mellem krop og sind. Efter lidt tid begynder den kognitive virkning at aftage. Følelsen af at være høj flytter sig mod kroppen og påbegynder en dyb følelse af afslapning. Denne følelse er ideel til fysisk restitution, smertebehandling eller søvnproblemer.

Vi har opkaldt Mango Crunch efter hendes skønne terpenprofil. Hendes store blomster sprøjter harpiks ud, der stinker af mango, ananas og saftige frugter. Hvert hvæs indeholder en kontrast af lækre smage fra det søde og det sure - spor af slik, grapefrugt og benzin sætter ild til tungen.

DYRKNING AF MANGO CRUNCH

Mango Crunch følger et Indica-vækstmønster. Den fastholder en mellemstor størrelse gennem hele vækstcyklussen og er nem at håndtere. Dyrkere kan beskære planterne eller bruge træningsteknikker med lavt stressniveau (LST) for at holde hende endnu mere kompakt. Planter dyrket indendørs giver et udbytte på omkring 500 gram/m² efter en blomstringstid på 56 dage. Planter dyrket udendørs producerer omkring 500 gram pr. plante og er klar til høst tidligt i oktober.

Mango Crunch Regular data sheet
Sorttype: Almindelige
THC: 16%
CBD: Lav
Udbytte indendørs: 450 - 500 gr/m2
Udbytte udendørs: 500 - 550 gr/plant
Højde indendørs: 90 – 140 cm
Højde udendørs: 140 - 180 cm
Blomstringstid: 8 - 9 uger
Høstmåned: Tidlig oktober
Genetisk baggrund: Mango Haze x Sour Diesel
Type: Sativa 35% Indica 65%
Effekt: Cerebral og opløftende
Klima: Mild
Smag: Urter, Sur

  Af D. V. on 22/Jun/2020 :
  (5)

  Titel : mhm
  Kommentar : 10 seeds to much.. 5 bee good


  Du kan ikke uploade en anmeldelse, fordi du ikke er logget ind som kunde

  Log ind / Tilmeld dig

No customer questions for the moment.

Stil et spørgsmål
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Stil et spørgsmål

Kunder, der købte dette produkt, købte også

Are you aged 18 or over?

The content on RoyalQueenSeeds.com is only suitable for adults and is reserved for those of legal age.

Ensure you are aware of the laws of your country.

By clicking ENTER, you confirm
you are
18 years or older

Ansvarsfraskrivelse

Alle cannabisfrø, som sælges hos Royal Queen Seeds, er udelukkede til personligt brug og beregnet til voksne (over 18 år). Vi leverer ikke frø i stor skala eller til kommercielle dyrkere. Vi forbeholder os retten til at afvise et salg, hvis vi har mistanke om, at denne betingelse er ved at blive brudt.

Kategorier

Ansvarsfraskrivelse

Alle cannabisfrø, som sælges hos Royal Queen Seeds, er udelukkede til personligt brug og beregnet til voksne (over 18 år). Vi leverer ikke frø i stor skala eller til kommercielle dyrkere. Vi forbeholder os retten til at afvise et salg, hvis vi har mistanke om, at denne betingelse er ved at blive brudt.