By Luke Sumpter

Blueberry - oprindelsen af de sødeste knopper fra RQS

Blueberry

Blueberry var begyndelsen på en smuk tendens inden for cannabishybridisering. Det hele begyndte på amerikansk grund, et eller andet sted i Californien engang i 70'erne, med krydsning af forskellig sorter. Det tog tre slægtskaber og årtier med meget selektiv dyrkning at skabe den Blueberry, som vi alle kender og elsker i dag. Man havde aldrig krydset Highland Thai-, Purple Thai- og Afghani-genetik før.

Det var ikke kun oprindelsen af Blue-familien, det var også et stort spring fremad for indendørs avlere overalt i verden. I løbet af 80'erne og 90'erne blev sativa-planter ubarmhjertigt hybridiseret med indica-avlsmateriale. Desværre betød den hurtige udvikling inden for indendørs dyrkning, at rene sativa-sorter gik tabt. Succesen med indica-sativa-hybrider ændrede cannabiskulturen for altid.

En sød, frugtagtig, blåbæraroma og -smag har gjort Blueberry til en cannabisikonoklast. Sortens vækstegenskaber er karakteristiske for en strækkende indica. Knopperne er tætte og frostagtige, men der kan være stor afstand mellem knudepunkterne under blomstring. Den producerer et overflod af tætsiddende blomsterklynger snarere end løse, lange klaser.

Det er uden tvivl sortens unikke terpenprofil, der gør Blueberry berømt. Derudover udvikler den typisk lilla og blålige farvenuancer i køligere temperaturer for ikke at nævne lækre, afslappende, langvarige virkninger i kroppen, som ikke låser dig helt fast til sofaen. Derfor er Blueberry et musthave for garvede dyrkere og almindelige, anstændige hjemmeavlere verden over. Lad os tjekke en håndfuld frø, som RQS har blandet med lækker, klæbrig Blueberry.

Haze Berry

Haze Berry

Haze Berry trækker den karakteristiske søde og frugtagtige bærsmag over på sativa-siden. Ved succesfuldt at krydse den harpiksrige Shining Silver Haze med original Blueberry har RQS muligvis skabt de bedste sativa-dominerende knopper, der findes.

Planterne vokser sig høje og slanke og har tendens til at udvikle lange, harpiksdrypende klaser af tætte knopper. Indendørs kan planten strække sig op til 1,5 meter, og udendørs i sydlige klimaer kan den nå helt op på 2 meter. Det anbefales at bruge plantetræning tidlig og/eller beskæring. Disse søde træer kan være enormt produktive, og grene kan gå hen og knække på grund af de tunge knopper. Under kunstig belysning kan du opnå op til 675 gram pr. m² høst, og udendørs cannabisavlere i den sydlige del af verden kan opnå nogenlunde de samme udbytter pr. plante. Hvis du har mod på det, er Haze Berry i dyrkningsrummet det hele værd.

Haze Berry
Blueberry x Shining Silver Haze
525 - 575 gr/m2
60 - 100 cm
9 - 11 uger
THC: 20%
Sativa 60% Indica 40%
600 - 650 gr/plant
160 - 180 cm
Sen oktober
Fysisk afslappende, Kraftfuld, Langvarig

Køb Haze Berry

Royal Bluematic

Royal Bluematic
Royal Bluematic er RQS’ automatisk blomstrende udgave af Blueberry. Blandingen af den mest velsmagende og fineste cannabis og ruderalis var pærelet. Resultatet blev den næste generation af auto-hybrider som gør Blue-familien tilgængelig for mikroavlere og udendørs avlere, der dyrker i smug.

De lækre Blueberry-knopper er klar til høst kun 8-9 uger efter spiring, og det er svært for de fleste dyrkere at modstå. Royal Bluematic er diskret, nem at dyrke og nem at beskære, og derfor er den perfekt til dyrkere på alle niveauer. Du kan forvente et sted mellem 50-150 gram pr. plante, og den holder sig på under 1 meter i højden indendørs. Det samme gælder udendørs, hvis den dyrkes i varmere klimaer.

Royal Bluematic
Blueberry x Ruderalis
425 - 475 gr/m2
60 - 75 cm
7 - 8 uger
THC: 14%
Sativa 10% Indica 60% Ruderalis 30%
70 - 120 gr/plant
70 - 100 cm
11 - 12 weeks after sprouting
Kraftfuld, Stenet

Køb Royal Bluematic

Blue Cheese

Blue Cheese

Blue Cheese er en gourmet-cannabishybrid fra nok den mest velsmagende og fugtigste duo, der findes. Det kan selvfølgelig kun være den berygtede britiske Cheese og originale Blueberry, som kan producere en så unik hybrid. Det er en rigtig godbid for smagsløgene. En kompleks blanding af bær, moskus- og jordagtig ost spreder sig i luften og efterlader en behagelig eftersmag, når du udånder. De tunge virkninger i kroppen sætter ind efter kun ganske få lækre hiv.

Blomstringsfasen varer højst 9 uger, og den leverer et SOG-udbytte på 500-600 gram pr. m². Indendørs bliver den typisk 1-1,2 meter høj, mens den udendørs kan vokse helt op til 2 meter. I et varmt klima kan en plante producere op til 500 gram og mere. Trimning kræver lidt mere opmærksomhed og pleje end den gennemsnitlige højkvalitetshybrid. Men glem ikke, at alle disse sukkerblade giver god hash.

Blue Cheese
Original Cheese x Oregon Blueberry Blend
500 - 550 gr/m2
100 - 160 cm
8 - 9 uger
THC: 19%
Sativa 40% Indica 60%
500 - 550 gr/plant
140 - 200 cm
Sen september
Fysisk afslappende, Klar, Stenet

Køb Blue Cheese

Blue Mystic

Blue Mystic

Blue Mystic er en Blueberry-hybrid med et strejf af mystik. RQS udviklede et udvalg af Blueberry-sorter, med tungere indica-egenskaber for at nå frem til Blue Mystic. Dette medlem af Blue-familien er kendt for sin saftige smag og beroligende fysiske virkninger - bevidst udvalgt til disse attraktive indica-egenskaber.

Plantestrukturen er lav og kompakt. Planten holder sig typisk på under 1 m i højden og er som skabt til indendørs SOG-dyrkning. Selv begyndere kan forvente omkring 400 gram pr. m² efter 8 ugers blomstring. Udendørs kan Blue Mystic blive busket og klatre op på 2 meter. Her kan den producere helt op til 450 gram pr. plante.

Blue Mystic
Oregon Blueberry x Northern Light
375 - 425 gr/m2
60 - 100 cm
8 - 9 uger
THC: 18%
Sativa 20% Indica 80%
400 - 450 gr/plant
180 - 220 cm
Oktober
Stenet

Køb Blue Mystic

Fruit Spirit

Fruit Spirit

De, der elsker White og Blue sorterne, har noget at glæde sig over her. Fruit Spirit er den klæbrige cannabiscocktail du altid har drømt om. Denne hybrid giver dig den lækre Blueberry-smag og et overflod af harpiksproduktion fra den hollandske kaffebar-favorit White Widow - det hele leveres i en frostagtig, kompakt pakke! Lad dig ikke narre af plantens udseende. Hun er en sativa i forklædning. Fruit Spirit overrasker dig med en cerebral virkning, som er behageligt opløftende. En ægte humør-booster.

Planten en klassisk, forgrenet, tung indica-marihuanaplante. Den er temmelig lille af statur og bliver sjældent mere end 1 meter indendørs. Dog har den et enormt potentiale på et lille dyrkningsareal og med SOG-metoden. Fruit spirit har brug for et varmt klima, hvis du vil dyrke den med succes udendørs og opnå plantens fulde potentiale. Under de rette forhold kan den vokse til en anstændig størrelse på ca. 1,5 meter i højden.

Fruit Spirit
Blueberry x White Widow
375 - 425 gr/m2
80 - 120 cm
9 - 10 uger
THC: 18%
Sativa 30% Indica 70%
475 - 525 gr/plant
175 - 220 cm
Tidlig oktober
Klar

Køb Fruit Spirit

Royal Skywalker: Resultatet af Blueberry og Mazar

Royal Skywalker

Royal Skywalker stammer fra forældresorterne Blueberry og Mazar. Hvis du er på udkig efter en hårdfør sort, der giver et godt udbytte og psykoaktive virkninger, er Royal Skywalker muligvis lige noget for dig. Dens velafbalancerede genetiske profil består af 40% sativa og 60% indica, hvilket betyder, at den er kompakt og producerer store klaser. De mørkegrønne knopper indeholder 25% THC og giver lækre stenede virkninger, som passer perfekt til de rolige eftermiddage og aftener.

Royal Skywalker klarer sig godt i de fleste dyrkningsopsætninger. Et strejf af LST samt økologiske tilføjelser som fx rhizobakterier, mykorrhizasvampe og flagermusguano kan hjælpe med at maksimere plantens produktivitet. Indendørs planter holder sig på en medgørlig højde på 80-130 cm og producerer op til 600 gram pr. m² efter en blomstringsperiode på 9-10 uger. Dyrkes de udendørs i bed eller potter kan planterne blive op til 150-200 cm i højden og levere op til 600 gram pr. plante, som er klar til høst i oktober.

Royal Skywalker
Blueberry x Mazar
550 - 600 gr/m2
80 - 130 cm
9 - 10 uger
THC: 25%
Sativa 40% Indica 60%
500 - 600 gr/plant
150 - 200 cm
Oktober
Fysisk afslappende, Klar

Køb Royal Skywalker

Er du fyldt 18 år?

Indholdet på RoyaQueenSeeds.com er kun egnet til voksne og er forbeholdt myndige personer.

Sørg for, at du kender loven i dit land.

Når du klikker på ENTER, bekræfter
du, at
du er fyldt 18 år.