Køb de nye blandede frøpakker fra RQS - lær mere

 • Marula Fruit Regular
 • Marula Fruit Regular

Marula Fruit Regular

Marula Fruit er en terapeutisk Indica-variant. Sæt noget tid af i løbet af din dag og invester i din egen velbefindende. Ryg hendes blomster, mediter og tak dig selv senere hen.
(9) Skrive en anmeldelse
Antal Fro:
10x
€ 70.00
25x
€ 140.00
On sale!
Nedsat pris
€ 70.00

€ 70.00 (-0%)

  Add to Saved Items
Free
Shipping
Free
Return
Stealth
Shipping

 • Mere info
 • Data sheet
 • Spørgsmål (0)
 • Anmeldelser (6)

Marula Fruit Regular: Forkæl dig selv med afslapning fra denne krydsning mellem Mendocino og Mozambica

Marula Fruit er en stenet Indica med afrikansk oprindelse. For at hædre hendes arv har vi opkaldt sorten efter Marula-træet fra det samme kontinent. Disse store og faste træer producerer frugt, som gør den lokale elefant fuld. Selvom vores sort har en anden virkning, deler disse to arter et omfangsrigt planteområde og psykoaktive egenskaber. For at skabe Marula Fruit sikrede vi os en unik landrace opdaget i det sydøstafrikanske land Mozambique. Vi avlede denne skønne skabning med en stærk Indica-variant fra Mendocino County i Californien.

At avle disse to sorter fra forskellige dele af planeten var en udfordrende opgave. Vi er dog mere end tilfredse med slutresultatet! Marula Fruit opstod som en tung Indica-domineret variant med 35% Indica-genetik og 65% Sativa. Hun er nem at dyrke, giver et tilfredsstillende udbytte og tilbyder medicinske kvaliteter.

MARULA FRUITS VIRKNING, SMAG OG AROMA

At kalde Marula Fruit afslappende ville være en underdrivelse. Hendes virkning er svær at beskrive med bare ord. Den minder om euforien fra en kropsmassage eller en hel nats søvn. Et par hvæs af disse blomster aktiverer det parasympatiske nervesystem, afslapper musklerne og opløser stress. Marula Fruit fjerner en psykologisk byrde fra skuldrene og giver sindet en pause. Sorten er ikke designet til brug i dagstimerne, medmindre du har planlagt en dag med ro. I stedet for er den oplagt til aftenbrug. Fyld skålen op eller vape hendes blomster og forsvind væk fra verden for en stund. Hendes blomster indeholder et gennemsnitligt THC-indhold på 20%, hvilket hurtigt sparker gang i en følelse af at være høj og hænger ved i lang tid.

Det er nemt at forstå, hvorfor medicinske brugere oplever så meget lindring med denne sort. Hendes fysiske high er effektiv i at fjerne de værste smerter, mindske angst og fjerne stress.

Marula Fruit stimulerer sanserne med hendes behagelige terpenprofil. Hendes blomster er søde og sukkerholdige og afgiver lækre noter af kirsebær og candyfloss.

DYRKNING AF MARULA FRUIT

Marula Fruit er lidt af en showoff. Det går hurtigt op for dyrkere, når blomstringsfasen går i gang. Hendes blomster er usædvanlige, men alligevel en fryd for øjet. De er spidsede, juletræformede og producerer store mængder af ondskabsfuld harpiks. Det er en hårdfør variant, som ikke kræver bestemte dyrkningsforhold - den kommer til at trives i stort set alle miljøer. Både indendørs og udendørs planter er nemme at håndtere og når en mellemstor højde. Indendørs planter giver et tilfredsstillende udbytte på omkring 475 gram/m² efter en blomstringsperiode på 49-53 dage. Planter dyrket udenfor sprøjter enorme 650 gram pr. plante ud og er klar til høst tidligt i oktober.

Marula Fruit Regular data sheet
Sorttype: Almindelige
THC: 20%
CBD: Lav
Udbytte indendørs: 425 - 475 gr/m2
Udbytte udendørs: 600 - 650 gr/plant
Højde indendørs: 90 – 140 cm
Højde udendørs: 140 - 180 cm
Blomstringstid: 7 - 8 uger
Høstmåned: Tidlig oktober
Genetisk baggrund: Mendocino x Mozambica
Type: Sativa 65% Indica 35%
Effekt: Balanceret, Beroligende, Fysisk afslappende
Klima: Korte somre
Smag: Ananas, Frugtagtig, Jordagtig

  Af M. B. Den 25/Jul/2022 :

  Titel : Erba fantastica
  Kommentar : Ho preso questa qualità per le caratteristiche e per la possibilità di riprodurla facendo talee. Eccezionale risultato, consigliata certamente.

  Af C. M. Den 23/May/2022 :

  Titel : C.M.
  Kommentar : This is not a plant for beginners. Good results after germinating. I liked the high. Recommended for therapeutic issues.

  Af M. F. Den 28/Apr/2022 :

  Titel : Hammer
  Kommentar : Eine super Sorte aber super geschmeck aber nix für Anfänger

  Af A. S. Den 23/Dec/2021 :

  Titel : perfect outdoor
  Kommentar : good for outdoor growing

  Af S. G. Den 26/Jun/2020 :

  Titel : A découvrir
  Kommentar : Livraison toujours impeccable. Mon jardin est full... mais la description me donnait tellement envie ! Elles seront prêts de moi pour la prochaine saison.

  Af J. C. Den 11/May/2020 :

  Titel : Good quality seeds
  Kommentar : Amazing seeds, all of them germinated. Grew first batch under lights with great results. Really nice high that lasts for hours. Second batch are growing outside at present and seems to be going really well.


  Du kan ikke skrive en anmeldelse, da du ikke har købt dette produkt

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Log på
Anbefalede produkter
Kunder, der købte dette produkt, købte også

ER DU FYLDT 18 ÅR?

Indholdet på RoyaQueenSeeds.com er kun egnet til voksne og er forbeholdt myndige personer.

Sørg for, at du kender loven i dit land.

Når du klikker på ENTER, bekræfter
du, at
du er fyldt 18 år.

Ansvarsfraskrivelse

Cannabisfrø kan distribueres frit inden for EU under princippet om gensidig anerkendelse. Det er dog dit eget ansvar at undersøge lokale love og bestemmelser, før du bestiller.

Kategorier

eKomi silver seal
4.7 ud af 5
ud af 18523 bedømmelser

Ansvarsfraskrivelse

Cannabisfrø kan distribueres frit inden for EU under princippet om gensidig anerkendelse. Det er dog dit eget ansvar at undersøge lokale love og bestemmelser, før du bestiller.