• Pumpkin Kush Regular
  • Pumpkin Kush Regular

Pumpkin Kush Regular

Punpkin Kush er en sød og krydret sort spækket med THC. Hendes følelse af at være høj sender brugere ud i en euforisk sindstilstand.
 4.5/5 (2) Write a review
Antal Frö:
10x
€ 65.00
25x
€ 130.00
€ 65.00
Add to Saved Items
Free
Shipping
Free
Return
Stealth
Shipping

  • More info
  • Data sheet
  • Spørgsmål (0)
  • Anmeldelser (0)

Pumpkin Kush: Hvert hvæs smager af græskartærte

Pumpkin Kush er en særdeles velsmagende sort med eksotisk oprindelse. Hendes rødder kan findes i Vestindien, et område kendt for dens landracegenetik af høj kvalitet og unikke sorter. Sorten nedstammer delvist fra Lambsbread, en berømt Sativa, som stammer fra Jamaica. Rastaer og psykonauter lovpriser sorten, og Bob Marley rygtes endda at have røget den.

Avlere blev givet tilladelse fra lokale dyrkere til at transportere denne tropiske skabning tilbage til USA. Ved ankomst i det nordlige Californien krydsede de den med endnu en legendarisk variant. Pre-98 Kush blev udnyttet for at balancere den genetiske profil og forstærke terpenprofilen.

Efter flere generationer med selektiv avl blev Pumpkin Kush født. Sorten er lettere Sativa-domineret, da den indeholder 60% Sativa- og 40% Indica-genetik.

PUMPKIN KUSHS VIRKNING, SMAG OG AROMA

Pumpkin Kush medfører en følelse af at være høj, som rammer både krop og sind. Sativa- og Indica-genetikken smelter sammen for at skabe en virkning med flere lag. Følelsen af at være høj kommer næsten øjeblikkeligt og begynder som en euforisk fornemmelse. Kreative tanker flyder uden modstand, og samtaler bliver sandsynligvis dybe og filosofiske. Denne del af sortens high motiverer og stimulerer, hvilket gør Pumpkin Kush til en fantastisk rygeoplevelse før en tur i træningscentret.

Efterhånden sænker virkningen sig til en beroligende high til kroppen. Inden for en time eller to føles kroppen let, og tankerne finder et langsommere tempo. Hvis du har nogle gøremål, så tag endnu et hvæs for at mærke stimuleringen igen. Hvis din dag nærmer sig sin afslutning, skal du lade følelsen af at være høj føre dig ind i en dyb ro.

Pumpkin Kush udvikler små blomster spækkede med et THC-indhold på 20%. Hendes blomster producerer også lækre dufte og smage af sødme, græskartærte, krydderi og blomster.

DYRKNING AF PUMPKIN KUSH

Pumpkin Kush vokser til en mellemstor højde både indendørs og udendørs. Den er et godt valg for dyrkere, som kæmper med pladsmangel. Den er også nem at holde skjult og appellerer til dyrkere, som ønsker at holde lav profil. Planter dyrket indendørs giver et godt udbytte på 525 gram/m² efter en blomstringstid på 60 dage. Planter dyrket udendørs i naturens elementer tilbyder et tilfredsstillende udbytte på 700 gram pr. plante og er klar til høst tidligt i oktober.

Pumpkin Kush Regular data sheet
Sorttype: Almindelige
THC: 20%
CBD: Lav
Udbytte indendørs: 475 - 525 gr/m2
Udbytte udendørs: 650 - 700 gr/plant
Højde indendørs: 90 – 140 cm
Højde udendørs: 140 - 180 cm
Blomstringstid: 8 - 9 uger
Høstmåned: Tidlig oktober
Genetisk baggrund: Lambsbread x pre-98 Bubba Kush
Type: Sativa 60% Indica 40%
Effekt: Cerebral og afslappende
Klima: Varm
Smag: Chokolade, Sød, Krydret


    Du kan ikke uploade en anmeldelse, fordi du ikke er logget ind som kunde

    Log ind / Tilmeld dig

No customer questions for the moment.

Stil et spørgsmål
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Stil et spørgsmål

Kunder, der købte dette produkt, købte også

Are you aged 18 or over?

The content on RoyalQueenSeeds.com is only suitable for adults and is reserved for those of legal age.

Ensure you are aware of the laws of your country.

By clicking ENTER, you confirm
you are
18 years or older

Ansvarsfraskrivelse

Alle cannabisfrø, som sælges hos Royal Queen Seeds, er udelukkede til personligt brug og beregnet til voksne (over 18 år). Vi leverer ikke frø i stor skala eller til kommercielle dyrkere. Vi forbeholder os retten til at afvise et salg, hvis vi har mistanke om, at denne betingelse er ved at blive brudt.

Kategorier

Ansvarsfraskrivelse

Alle cannabisfrø, som sælges hos Royal Queen Seeds, er udelukkede til personligt brug og beregnet til voksne (over 18 år). Vi leverer ikke frø i stor skala eller til kommercielle dyrkere. Vi forbeholder os retten til at afvise et salg, hvis vi har mistanke om, at denne betingelse er ved at blive brudt.