• Exotic Witch Regular
  • Exotic Witch Regular

Exotic Witch Regular

Exotic Witch er en sort til feinschmeckere. Denne unikke sort nedstammer fra en sjælden landracesort og tilbyder en behagelig blanding af skarpe terpener.
 5.00/5 (1) Write a review
Antal Fro:
10x
€ 65.00
25x
€ 130.00
€ 65.00
Add to Saved Items
Free
Shipping
Free
Return
Stealth
Shipping

  • More info
  • Data sheet
  • Spørgsmål (0)
  • Anmeldelser (0)
  • Kundebilleder (2)

Exotic Witch: Bestemt en unik lækkerbisken

Alle de bedste cannabissorter på markedet begyndte som landracer, der udviklede sig naturligt i naturen. Dette er også historien bag Exotic Witch. Den er en Indica-domineret polyhybridsort med forældresorter fra helt forskellige områder.

Halvdelen af hendes genetik stammer fra en landrace-Sativa opdaget dybt inde i Vestindiens regnskove. En genetiker inden for cannabisområdet faldt over denne skabning og tog den tilbage til staten Californien. Her krydsede avlere den med en gammel Indica-variant fra det nordlige Californien. Exotic Witch blev presset ud af blandingen og stabiliseret over adskillige generationer. Resultatet var en højest aromatisk sort, som rammer dig med en ordentlig følelse af at være skæv.

EXOTIC WITCHS VIRKNING, SMAG OG AROMA

Exotic Witch nedstammer fra både Sativa- og Indica-forfædre. Det er dog hendes Indica-genetik, som er kommet mest til overfladen. Sorten producerer primært en følelse af at være skæv, som hastigt sætter ind. Inden for få sekunder efter at være blevet ramt kryber en fornemmelse af afslapning henover kroppen. Spændinger løsner sig, smerter aftager og humøret løftes.

Exotic Witch egner sig hovedsageligt til brug om aftenen og natten. Hendes beroligende virkning hjælper dig med at læne dig tilbage, slappe af og se en film eller læse. Den vækker din appetit før aftensmaden og luller dig i søvn ved sengetid.

Sorten producerer kompakte, koniske blomster fyldt med trichomer. Disse bitte små strukturer sprøjter et THC-niveau ud på omkring 20%. Exotic Witchs trichomer leverer også en mangfoldig række af aromatiske terpener. Disse kemiske stoffer afgiver fremragende dufte og smage af syrlighed, cannabis, tropisk frugt, blomster og sandeltræ.

DYRKNING AF EXOTIC WITCH

Exotic Witch udviser et Indica-vækstmønster. Sorten klarer sig godt under indendørs og udendørs forhold og holder sig i en mellemstor højde. Planter dyrket indendørs giver et gennemsnitligt udbytte på 500 gram/m² efter en blomstringstid på omkring 56 dage. Planter dyrket indendørs producerer et imponerende udbytte på 550 gram pr. plante og er klar til høst tidligt i oktober.

Exotic Witch Regular data sheet
Sorttype: Almindelige
THC: 20%
CBD: Lav
Udbytte indendørs: 450 - 500 gr/m2
Udbytte udendørs: 500 - 550 gr/plant
Højde indendørs: 80 - 120 cm
Højde udendørs: 130 - 160 cm
Blomstringstid: 7 - 8 uger
Høstmåned: Tidlig oktober
Genetisk baggrund: West Indies Sativa x Indica 80' Northen California
Type: Sativa 20% Indica 80%
Effekt: Cerebral og afslappende
Klima: Mild
Smag: Frugtsmag, Jordet, Tropisk


    Du kan ikke uploade en anmeldelse, fordi du ikke er logget ind som kunde

    Log ind / Tilmeld dig

No customer questions for the moment.

Stil et spørgsmål
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Stil et spørgsmål

Anbefalede produkter
Kunder, der købte dette produkt, købte også

Are you aged 18 or over?

The content on RoyalQueenSeeds.com is only suitable for adults and is reserved for those of legal age.

Ensure you are aware of the laws of your country.

By clicking ENTER, you confirm
you are
18 years or older

Ansvarsfraskrivelse

Alle cannabisfrø, som sælges hos Royal Queen Seeds, er udelukkede til personligt brug og beregnet til voksne (over 18 år). Vi leverer ikke frø i stor skala eller til kommercielle dyrkere. Vi forbeholder os retten til at afvise et salg, hvis vi har mistanke om, at denne betingelse er ved at blive brudt.

Kategorier

Ansvarsfraskrivelse

Alle cannabisfrø, som sælges hos Royal Queen Seeds, er udelukkede til personligt brug og beregnet til voksne (over 18 år). Vi leverer ikke frø i stor skala eller til kommercielle dyrkere. Vi forbeholder os retten til at afvise et salg, hvis vi har mistanke om, at denne betingelse er ved at blive brudt.