By Ryan Najjar

Hvis du kigger på dessertmenuen og lægger mærke til, at Honey Cream er en af mulighederne, så regner vi med, at du vælger netop dén. Vi anbefaler, at du holder fast i den fornemmelse næste gang, du leder efter en sort at dyrke. Denne smukke, nuancerede og tilfredsstillende søde Honey Cream er en fremragende tilføjelse til ethvert dyrkningsrum eller enhver have. Den blev født i Spanien og elskes i hjemlandet, men det er på tide, at den tager verden med storm.

HONEY CREAMS GENETISKE BAGGRUND

En af hovedårsagerne til, at vi elsker denne sort, er dens kompleksitet. Honey Cream udspringer ikke af én, heller ikke af to, men af tre forskellige forfædre. Hvad der er endnu bedre er, at de alle har et højt omdømme på hver deres måde.

Den første forfader, BlueBlack, er et kryds mellem Blueberry og Black Domina, begge selv sværvægtere. Det er en sort, der læner sig tungt mod Indica og er berømt for dens søde og krydrede blåbæraroma. Den anden forfader Maple Leaf Indica nedstammer fra en afghansk landrace Indica-sort kendt for dens kraftfulde high til kroppen. Den sidste forældre White Rhino stammer fra afghanske, brasilianske og sydindiske sorter. Den lovprises for at ramme rygere hårdt og hurtigt efterfulgt af en bølge af eufori.

  • Honey Cream er en genetisk blanding af BlueBlack, Maple Leaf Indica og White Rhino.

HONEY CREAMS VIRKNING

Selv med moderate 16% THC har Honey Cream et godt slag i sig. Da alle tre forældre er Indicaer, ville du ikke være galt på den ved at forvente en stenet og afslappende oplevelse med denne sort. Om du brug for at slappe af efter en lang dag eller at falde i søvn hurtigere end normalt, bør dette være lige, hvad du får fat på. Den kan også mere end bare end at lime dig til sofaen. Flere og flere medicinske brugere er begyndt at bruge denne sort for at tage hånd om deres symptomer. Folk, der lider af søvnproblemer, kroniske smerter og endda muskelspændinger har oplevet lindring med den, og der kommer hele tiden ny forskning på banen.

  • Honey Cream rammer brugeren med en stenet, søvnig high, der af nogle også bruges til afhjælpe deres symptomer.

HONEY CREAMS SMAG OG AROMA

Vi er overbeviste om, at dine tænder begyndte at løbe i vand, da vi nævnte navnet. Det skal du ikke tænke på, det gjorde vores altså også. Vedrørende aromaen kommer du til at lægge mærke til en blanding af søde og jordagtige fornemmelser som det første. Aromaen er dog den rigtige stjerne og årsagen til navnet. På et øjeblik fyldes rummet med en altopslugende sød duft fyldt med, hvad der minder om honning og karamel. Der er andre dufte og smage, som danser omkring dem, men sødmen gør dem alle forholdsvis subtile.

  • Honey Cream har en sød og jordagtig smag med aromaer af honning og karamel sammen med andre subtile fornemmelser.

Honey Cream

Honey Cream (hurtig blomstring)
23_genetic background_1 BlueBlack x Maple Leaf Indica x White Rhino
33_Yield indoors_1 500 - 550 gr/m2
31_plant height outdoor_1 100 - 160 cm
25_flowering time_1 7 - 8 uger
29_THC_1 THC: 16%
28_Type Blend_1 Sativa 35% Indica 65%
34_yield outdoor_1 625 - 675 gr/plant
32_plant height outdoors_1 180 - 250 cm
27_harvest period_1 Tidlig oktober
22_Effect_1 Psykedelisk

Køb Honey Cream (hurtig blomstring)

HONEY CREAMS DYRKNINGSEGENSKABER

Hvis du er bekendt med, hvordan andre Indicaer vokser, har du en fornemmelse af, hvordan Honey Cream kommer til at se ud. Den bliver forholdsvis kort med en maksimal højde på 1,6 meter indendørs og 2,5 meter udendørs, men den holder sig ikke tilbage, hvad angår udbyttet. Den bliver rimelig busket over det hele, men den er virkelig enorm på toppen, hvor den kan prale af tykke, aflange topskud. Når alt arbejdet er færdigt, kan du høste op til 550 gram/m² indendørs og 675 gram/plante udendørs. Takket være den seneste udvikling med sorten er blomstringstiden kortere end nogensinde. Den er faktisk så hurtig, at den er klar efter 6-7 ugers blomstring! Hvis du dyrker udenfor, så vær opmærksom på, at dette betyder en høst i begyndelsen af oktober. Tag dig dog god tid: At lade det forløbe lidt længere fører til større udbytter.

  • Honey Cream vokser som en klassisk Indica.
  • Du kan høste hende 6-7 uger efter starten på blomstringsfasen.

OG LIGE TIL SIDST...

Vi forestiller os ikke, at du skal overtales meget for at vælge en sort, der hedder "Honey Cream", men forhåbenlig har denne gennemgang inspireret dig. Med frembringelsen af dyb afslapning, en sød smag og en endnu sødere duft på bordet kan du ikke gå galt i byen her. Sammen med det forhold, at den gør sig færdig hurtigere end de fleste, er Honey Cream virkelig svær at slå.

  • Med en hurtig dyrkningstid, beroligende virkning og søde dufte og smage er Honey Cream en sort i topklasse.

Er du fyldt 18 år?

Indholdet på RoyaQueenSeeds.com er kun egnet til voksne og er forbeholdt myndige personer.

Sørg for, at du kender loven i dit land.

Når du klikker på ENTER, bekræfter
du, at
du er fyldt 18 år.