Dyrkningsvejledning til cannabis af Royal Queen Seeds

Sådan får du det største udbytte med automatisk blomstrende cannabis

Maximum Yield With Autoflowering Cannabis

Sådan får du større udbytter fra dine automatisk blomstrende sorter.


Automatisk blomstrende sorter har endelig opnået den respekt, de fortjener. Hvad, der er endnu vigtigere, er, at de gjort sig fortjent til en plads i dit dyrkningsrum. Med vores guide til at opnå de maksimale udbytter kan du høste den størst mulige høst fra dine autoer!

PRES AUTOMATISK BLOMSTRENDE CANNABISUDBYTTER TIL GRÆNSEN

Automatisk blomstrende sorter vokser ufattelig hurtigt og er ikke afhængige af belysning for at gå i gang med blomstringen. Da de gør dyrkningen af cannabis langt mere behagelig, er de automatisk blomstrende sorter blevet særdeles populære i takt med, at sorter af høj kvalitet dukker op på markedet.

Der er flere ting, dyrkere kan gøre for at få større udbytter ud af deres autoer.

Video id: 527684146

1. BEGYND MED AUTOMATISK BLOMSTRENDE SORTER I DERES SLUTBEHOLDERE

Automatisk blomstrende cannabis har fuld fart på fra frøplante til dit lager på bare 60-90 dage. Når autoer stresses for meget eller deres vækst på anden vis reduceres, blomstrer de alligevel på samme tidspunkt, men dine udbytter bliver påvirket negativt.

For at maksimere dit udbytte bør du så frøene direkte i deres slutbeholdere. Omvendt kan du spire dem med køkkenrulle-metoden (eller hvad nu din foretrukne spiringsmetode er), og derefter putte dem direkte i større potter. Et sundt rodområde skal skabes tidligt.

2. BRUG STØRRE POTTER

Jo større potten er, jo flere rødder udvikler sig, og desto højere bliver din plante. Hvis du begrænser den i en potte, der er for lille, svækkes plantens udvikling og produktion. Det anbefales, at du bruger potter på 15-20 liter for at maksimere resultaterne uden at overvælde dine planter. En potte, der er for stor, fører til et spild af substrat og gødning.

3. VÆLG POTTEMATERIALE

Et sundt og stærkt rodsystem betyder sunde planter med store udbytter. Du bør overveje at bruge "smarte potter" som RQS-stofpotte for at opnå en fordel på dette område. Gennem deres evne til at forhindre planter i at blive bundet til roden er stofpotter bedre for den overordnede udvikling.

Derudover er det næsten umuligt at overvande din cannabis med stofpotter, da de muliggør fremragende dræning.

Germination

4. BRUG ET LUFTIGT VÆKSTMEDIE

Automatisk blomstrende sorter vokser hurtigt og livligt og har kun begrænset tid til at gøre det. Derfor vil du gerne støtte deres vækst på alle mulige måder. Et løst og luftigt vækstmedie gør det lettere for dine autoer at udvikle et stærkt rodsystem.

Hvis substratet er for kompakt, kan du gøre det mere egnet til automatisk blomstrende sorter ved at tilsætte noget perlit og kokosjord.

5. TILSÆT RODSTIMULATOR

En måde at støtte røddernes udvikling på er at tilsætte en rodstimulator. En god måde at gøre dette på er at tilføre gavnlige svampe til dit dyrkningsmedie. Mykorrhizasvampe øger optagelsen af næringsstoffer og vand, beskytter planter fra sygdomme og fremmer overordnet set et optimalt dyrkningsmiljø.

6. START MED FRØPLANTER INDENDØRS

Om du planlægger at dyrke indendørs eller udendørs, skal du sørge for at starte med dine frøplanter indendørs.

Da dig og dine planter er presset på tiden fra dag ét, skal du sørge for at dine frøplanter slår rødder ordentligt. En kølig hvid CFL, passende LED eller endda en solfyldt vindueskarm er tilstrækkelige. Du skal bare sørge for, at den vegetative vækst forløber gnidningsfrit. Parat eller ej, dine autoer skal nok blomstre til tiden.

Nutrients

7. STØT PLANTENS STRUKTUR

Opspænding af planter eller støtte til planten af en eller anden art kan være nødvendige for at holde planterne opretstående og deres blomster sunde.

Der er flere måder, du kan gøre dette på. Bambuspinde og snor, trådnet eller tomatspiraler kan alle bruges for hjælpe planten med at bære på dens tunge last. Hvis du gerne vil have flere tips, læs denne artikel om fem måder, hvorpå du støtter tunge blomster.

8. VÆLG 18 TIMERS LYS

Der er forskellige meninger, om det er gavnligt at udsætte planterne for en konstant 24-timers lyscyklus. 18/6 er stadig den mest almindelige og sparer dig for penge på elforbruget.

Du kunne hlet bestemt dyrke dem med mindre lys, men vi er jo ude efter en enorm høst, så du skal forsyne dem med så mange lyspartikler som muligt. Mere lys er lig med flere blomster. Helt enkelt.

Når de dyrkes udendørs, trives dine automatisk blomstrende sorter i det fine sommervejr. Det er ikke altafgørende med 18 timers sollys, da Moder Naturs dyrkningslampe er uendeligt mere kraftfuld end enhver kunstig pære.

9. BRUG OMVENDT OSMOSEVAND

Der kan være for meget fluor eller klor i dit vand, eller det kan indeholde andre urenheder, som forhindrer sund mikrobiel vækst i jorden. Kort sagt, hvis dit brugsvand er uegnet til at drikke, gør det heller ikke noget godt for dine cannabisplanter. Du kan løse dette ved at bruge omvendt osmosevand.

Helt enkelt er omvendt osmosevand en filtreringsproces, som resulterer i ren, ultrafiltreret vand. På denne måde er du i fuld kontrol over mineralprofilen på dit vand. Dette kan gavne dine planters vækst og dit udbytte.

Osmosis

10. FÅ STYR PÅ NÆRINGSSTOFFER OG PH-VÆRDIEN

Automatisk blomstrende sorter er normalt mindre, hvorfor de drikker og spiser mindre i forhold til store fotoperiodiske planter. Hvis du bruger almindelige cannabisnæringsstoffer, er det en god idé at begynde med 50% eller endda 25% af den anbefalede dosis.

Jorddyrkere tilrådes at bruge lettere gødsket jord til automatisk blomstrende cannabis. Tungt gødsket jord slår dine unger ihjel. Bortset fra tilskud som enzymer, B-vitamin og gavnlige svampe har autoerne ikke rigtig brug for større doser af basale næringsstoffer i løbet af deres korte vegetative fase. Med jord af god kvalitet kan det endda være, at dine planter klarer sig helt fint uden yderligere næringstilskud helt frem til høsten.

Hvis du absolut skal tilsætte næringsstoffer til jorden tidligt i forløbet, så gør det i begrænset omgang. Generelt set er der kun brug for blomstringsnæringsstoffer og blomstergødning i løbet af deres livscyklus. Selv under blomstringen er det tilstrækkeligt med lave til medium doser af næringsstoffer. Overgødning af planter er en typisk fejl blandt dyrkere af autoer, som kan gå ud over udbyttet.

Hvis pH-værdien ikke er korrekt, kan dine planter ikke optage næringsstoffer, selv hvis de er til stede. Den korrekte pH-værdi for dit vand ved dyrkning i jord er 6,0-7,0. Med nogle få dråber af plus- eller minus-produkter, kan du justere dit vand til det korrekte pH-interval.

11. LÆG VÆGT PÅ KLIMASTYRING

Frøplanter og unge planter foretrækker et fugtigere miljø, mens blomstrende planter kræver betydeligt lavere luftfugtighed for at undgå dannelsen af mug og forrådnelse.

Nogle gange kan det være nok med en simpel opretstående blæser eller at lade vinduet stå åbent for at skabe et optimalt dyrkningsmiljø. Hvis ikke dette løser dine problemer, skal du søge mod løsninger som et varmeapparat eller airconditionanlæg til dit dyrkningsrum.

12. BRUG CO₂

Det er videnskabeligt bevist, at planter bruger CO₂ som brændstof til fotosyntese, og med mere CO₂ i dit dyrkningsområde burde der være en mærkbar forskel i din vækstrate og størrelse.

Der er bare lige det, at det giver altså kun mening at forsyne dine planter med CO₂, hvis der allerede er styr på alle de andre forhold i dit dyrkningsrum. Hvis der er problemer med temperatur, luftfugtighed eller næringsstoffer, skal du tage hånd om disse, før du går i gang med et mere sofistikeret (og dyrt) CO₂-system.

Humidity

13. TRÆN DINE PLANTER

Træning med lavt stressniveau (LST) er en ikkeødelæggende træningsteknik, som selv begyndere kan bruge. Som navnet antyder er det en minimalt invasiv teknik, som ikke medfører stor skade på planterne.

Du skal blot bøje forsigtigt og binde stilken og grene for at tilskynde planten til lateral vækst. På denne måde eksponeres flere knopområder til dit dyrkningslys, hvilket resulterer i tykkere kugler og en større høst.

Hvis du er en erfaren dyrker og ikke bange for at skære i dine planter, kan du overveje, om topning virker for dig. Du skal bare sørge for, at der er styr på alt andet, før du begynder på disse større indgreb med plantetræningsteknikker.

14. BRUG SEA OF GREEN (SOG)

Sea of Green-metoden, også kendt som SOG, dækker over at dyrke mange små planter tæt på hinanden for at maksimere pladsen og udbyttet. Dette er især effektivt ved mindre dyrkningsaktiviteter, og der er ikke nogen bedre kandidat end automatisk blomstrende sorter. Deres hurtige vækst og korte statur gør i bund og grund alt arbejdet for dig. Derudover er der ikke behov for beskæring af planter eller for mange indgreb.

15. HØST GRADVIST

Det hænder typisk, at blomsterne på de øverste grene modner hurtigere end dem på bunden. De enkelte blomster, der er klar, skæres blot af, og vent derefter på, at resten modner. Vent 1-2 uger mellem hver høst, hold øje med tegn på, at de er klar til at blive plukket. De fleste automatisk blomstrende sorter kræver to cyklusser af gradvise høst, mens større planter kræver flere.

Harvest techniques

16. TAG NOTATER, FORETAG JUSTERINGER OG GENTAG

Ingen er jo født som en mester i at dyrke cannabis. For at blive en ekspert skal du have en sans for detaljer og omhyggeligt tage notater af hver proces i dit dyrkningsområde. Kun på denne måde bliver du opmærksom på, hvilke teknikker, der giver de bedste resultater.

Der kan altid gå noget galt, når du dyrker cannabis. Nøglen til høje udbytter er, at du er hurtig og skarp til at identificere problemerne, når de opstår. I takt med, at du justerer på din arbejdsgang vil du over tid opleve sundere planter og højere udbytter.


TOP 5 FOR RQS' AUTOMATISK BLOMSTRENDE SORTER MED DE STØRSTE UDBYTTER I 2020

1. NORTHERN LIGHT AUTOMATIC

Northern Light er en legendarisk cannabissort, som stammer fra afghansk Indica-genetik. Den blev først avlet i USA i 1970'erne, hvorefter den kom til Europa i 80'erne, og denne Indica er fortsat en favorit blandt mange cannabiselskere. Den automatisk blomstrende variant Northern Light Automatic stråler med alle delikatesserne fra "den store" uden at gå på kompromis med aroma og virkning. Hun er desuden en af de mest udbytterige automatisk blomstrende sorter på markedet med utrolige 550 gram/m² indendørs. Hun behager dig med en sød aroma af jordagtig fyr og en cerebral virkning, som er glad og opløftende.

NORTHERN LIGHT AUTOMATIC

Northern Light Auto
Northern Light x Ruderalis
500 - 550 gr/m2
80 - 120 cm
6 - 8 uger
THC: 14%
Sativa 0% Indica 80% Ruderalis 20%
170 - 220 gr/plant
130 - 160 cm
10-12 Uger efter spiring
Klar, Opløftende

Køb Northern Light Auto

2. WHITE WIDOW AUTOMATIC

White Widow Automatic er endnu en fabelagtig automatisk blomstrende sort fra en cannabisklassiker: White Widow. Sorten er opkaldt efter sit udseende, da dens massive trichomeproduktion dækker hele planten i et tykt, hvidt lag af harpiks. Den automatisk blomstrende udgave fra RQS bærer præg af toner af træ og jord og smager ligesom, men ikke så stærk som den feminiserede fotoperiodiske udgave. Hun har også en lidt mere stenet virkning. Du kan forvente et forbløffende udbytte på 450 gram/m² fra denne kompakte dame!

WHITE WIDOW AUTOMATIC

White Widow Auto
White Widow x ruderalis
400 - 450 gr/m2
40 - 80 cm
7 - 8 uger
THC: 14%
Sativa 40% Indica 40% Ruderalis 20%
190 - 240 gr/plant
50 - 110 cm
10-12 Uger efter spiring
Fysisk afslappende, Stenet

Køb White Widow Auto

3. ROYAL CHEESE AUTOMATIC

Royal Cheese Automatic er den automatisk blomstrende udgave af den legendariske Cheese-sort fra Storbritannien. Hun har den samme ikoniske aroma som den originale, men nu med alle fordelene fra den hurtige auto. Du skal være klar på at høste blomster af højeste kvalitet på bare 10 uger efter plantning af dine frø. Royal Cheese Automatic gør rygere glade med en stærk smag af sur ost, jord og krydderier samt en stærk fysisk virkning med en glad og euforisk fornemmelse. Udbyttet på op til 475 gram/m² er imponerende for en plante, som næsten ikke når en 1 meter i højden.

ROYAL CHEESE AUTOMATIC

Royal Cheese Auto
Cheese x Royal Critical x Ruderalis
425 - 475 gr/m2
60 - 100 cm
7 - 8 uger
THC: 15%
Sativa 30% Indica 50% Ruderalis 20%
160 - 210 gr/plant
60 - 120 cm
11 - 12 weeks after sprouting
Fysisk afslappende, Stenet

Køb Royal Cheese Auto

4. HULKBERRY AUTOMATIC

Hulkberry Automatic fra RQS er den stærkeste af de automatisk blomstrende sorter, som du kan få fat på. Denne Sativa-dominerede hybrid er et kryds mellem HulkBerry og Diesel Auto og leverer THC-niveauer på op til 21%. Dette sikrer, at selv de mest erfarne rygere bliver ramt og kan nyde en fantastisk high. Hun har en virkning, som kombinerer euforiske, kreative og opløftende aspekter, hvorfor hun egner sig som en pragtfuld smøg i kombination med alle former for aktiviteter. Hun blander krydderi, jord og frugtagtige aromaer af jordbær ind i sin røg, og dyrkere kan opnå 400-500 gram/m² af hendes vildt stærke blomster, når alt arbejdet er gjort færdigt.

HULKBERRY AUTOMATIC

HulkBerry Auto
Hulkberry x Diesel Auto
450 - 500 gr/m2
80 - 120 cm
6 - 7 uger
THC: 21%
Sativa 65% Indica 30% Ruderalis 5%
100 - 150 gr/plant
80 - 120 cm
8-9 Uger efter spiring
Klar, Opløftende

Køb HulkBerry Auto

5. ROYAL AK AUTOMATIC

Royal AK Automatic er noget af en eklektisk auto. Denne variant af den berømte AK-47 blander colombiansk, mexicansk, thailandsk og afghansk genetik ind i en sort, som gør sig bemærket med gode udbytter og en virkning, der rammer dig hårdt. Denne lettere Indica-dominerede hybrid (40% Indica, 35% Sativa, 25% Ruderalis) leverer en glad og aktiv virkning, som gør den egnet til dagstimerne. Hendes røg blander hashagtige, krydrede og søde noter, der minder om røgelse. Selvom planten ikke bliver højere end 80-100 cm, kan udbyttet blive så højt som 475 gram/m².

ROYAL AK AUTOMATIC

Royal AK Auto
AK 47 x Ruderalis
275 gr - 350 gr
60 - 70 cm
6 - 8 uger
THC: 15%
Sativa 35% Indica 40% Ruderalis 25%
110 - 160 gr/plant
70 - 100 cm
11 - 12 weeks after sprouting
Latter, Motiverende

Køb Royal AK Auto

Er du fyldt 18 år?

Indholdet på RoyaQueenSeeds.com er kun egnet til voksne og er forbeholdt myndige personer.

Sørg for, at du kender loven i dit land.

Når du klikker på ENTER, bekræfter
du, at
du er fyldt 18 år.

Grow Guide Topic Finder

Kategorier
eKomi silver seal
4.7 ud af 5
ud af 37826 bedømmelser