By Luke Sholl

En af de værste ting, der kan ske med dit marihuana, er, når det bliver knastørt. Hvis det er sket for dig, skal du ikke være bekymret, dine knopper er ikke gået helt fortabte! Med lidt snilde kan du faktisk rehydrere din cannabis ved hjælp af et par enkle metoder.

Nogle af teknikkerne kan tilføre ny smag, mens andre hurtigt kan ødelægge din forsyning, hvis du ikke er forsigtig. Ikke desto mindre bliver din opbevaringskrukke aldrig helt som før, men du kan hjælpe med at gendanne din cannabis til sin tidligere pragt (næsten).


Den Bedste Metode Af Alle - Forebyggelse

De to mest almindelige årsager til, at din marihuana udtørrer mere end det skal, er, at du overtørrer det efter høst og opbevarer det forkert.

Cannabis tørrer udefra og ind. De ydre blade kan virke tørre, men indeni kan knoppen og stilken stadig indeholde betydelige mængder fugt. Derfor er det almindeligt for avlere at bedømme tørheden ved at teste, om stilken knækker eller bøjer.

Når du høster dine knopper og lægger dem til tørring kort tid efter, mister stilkene meget af deres hårdhed og stivhed. Stilken kan altså bøjes uden at knække. Den gyldne tommelfingerregel er, at når du kan knække stilken af en knop og få et rent brud, er den perfekt tør. Hvis stilken stadig bøjer, har den brug for mere tørringstid. Selvom dette trick fungerer godt for de mere erfarne, er det på ingen måde den mest videnskabelige metode.

I et tempereret klima med en gennemsnitlig luftfugtighed, skal du forvente en langsom og jævn tørringsperiode. I tørre klimaer er det dog vigtigt at have en luftfugter i nærheden.

Humidity Control

Brug Fugtskontrolpakker Til at Holde Et Perfekt Fugtighedsniveau

Efter den sidste trimning skal knopperne placeres i en lufttæt beholder for at hærde. Desværre fortsætter knopperne med at udveksle fugt med luften, så medmindre du passer på, kan dine dyrebare knopper ende med at blive knastørre. En af de nemmeste måder at opretholde det perfekte miljø for dine knopper på er ved at bruge fugtighedsreguleringspakker.

Ikke nok med at disse smarte små pakker kan bruges på en lille eller stor høst, men silikonegeleen indeni udveksler også fugt med luften omkring dine knopper. Resultatet er en perfekt jævn relativ luftfugtighed på 58-65% - det perfekte niveau til hærdning.

Det Er for Sent. Mit Marihuana Er Knastørt - Hvad Gør Jeg Nu?

På samme måde som cannabis kan frigive fugt, kan det heldigvis også suge vandmolekyler til sig igen.

Løsningen er relativ simpel. Alt, hvad du skal bruge, er lufttæt beholder (igen!) Eller noget lignende. I denne nødsituation er det ikke altafgørende, om beholderen er helt lufttæt eller ej. Men efter rehydrering og til langtidsopbevaring er det virkelig nødvendigt med lufttætte beholdere.

Den grundlæggende idé er at øge den relative fugtighed inde i beholderen og skabe et mikroklima. Vandmolekyler spredes fra områder med høj koncentration til områder med lavere koncentration, indtil der er etableret ligevægt.

Der er flere måder at opnå dette på - nogle kan du endda gøre på trods af ekstrem tørke. Alle disse metoder adskiller sig lidt fra hinanden (med undtagelse af superekspresmetoden, som er beskrevet nedenfor), men de har hver deres udfordringer.

Drying Buds

3 Måder, Du Kan Rehydrere Din Marihuana På

1. Brød, Salat Eller Fugtigt Køkkenrulle

Method 1

Denne metode tilføjer ingen smag. Tag en skive brød, og fugt det let (du skal ikke drukne det i vand). Alternativt kan du også bruge salatblade. Et fugtigt stykke køkkenrulle kan også bruges, men pas på, at det ikke er for vådt.

Læg din valgte løsning oven på din marihuana i en tyk plastik- eller lynlåspose, forsegl den godt og lad den ligge i en time eller to. Når tiden er gået, skal du tjekke dine knopper og flytte lidt rundt på dem. Tjek, hvor tørt salatbladet, brødet eller køkkenrullen er blevet. Det kan fortælle dig lidt om, hvor meget fugt der er lagret i knopperne.

Det er muligt, at du er nødt til at gentage processen et par gange. Det kommer helt an på størrelsen på din forsyning. Kunsten er ikke at overdrive. For eksempel skal du passe på med ikke at fugte brødet for meget eller lade det samme salatblad ligge i posen alt for længe. Det kan ende med at danne skimmelsvamp, som kan sprede sig til knopperne.

Undersøg dine knopper grundigt, og når du er tilfreds, skal du lægge dine knopper i en lufttæt beholder til langtidsopbevaring.

2. Frugtskrælmetoden

Method 2

Dette trick er endnu sjovere og fantastisk at eksperimentere med. Du kan bruge forskellige typer frugtskæl og urter til at rehydrere din marihuana på nøjagtig samme måde som beskrevet ovenfor. Forskellen er, at denne metode tilføjer lidt smag og lugt.

De mest anvendte frugter er appelsiner og limefrugter, da de er meget nyttige til rehydrering af dine knopper, og samtidig giver de dine knopper et dejligt strejf af citrus. Frugtskræl bør ikke bruges til langtidsopbevaring og hærdning, da de kan forårsage skimmelsvamp eller råd. Det er vigtigt, at du tjekker til dine knopper dagligt for at undgå enhver form for svampedannelse. Skift skrællen ud hver anden dag, så smagen bliver hængende.

Bananskræl er også ret populært. De klarer opgaven hurtigere, men de begynder desværre også at rådne meget hurtigere. Nogle mennesker mener helt og holdent, at det gør ukrudtet mere potent, selvom der ikke findes nogen konkrete beviser, der understøtter dette. Æbleskræller afgiver ikke særlig meget smag, men de frigiver fugt langsomt og konsekvent, og det giver derfor en fantastisk jævn rehydrering.

Uanset, hvilken slags frugt du vælger, er tricket at lade skrællerne ligge sammen med dine knopper i flere timer. Det kan tage alt fra et par timer til en hel dag, indtil knopperne er i god rygeform.

Du kan også tilføje mynte, koriander, rosmarin, timian eller enhver anden aromatisk urt. De hjælper ikke kun med at rehydrere knopperne, men pepper også dine din røg lidt op.

3. Dampmetoden

Method 3

Hvis du har travlt og ikke har tid til at vente så længe, er der en måde at fremskynde proceduren på. Men du skal virkelig passe på her! Du risikerer nemlig at komme til at koge dine knopper eller gøre dem alt for fugtige til, at de kan ryges.

Find en stor gryde, fyld den med vand og bring den i kog. Når vandet koger, skal du tage gryden af blusset og sætte den på en varmesikker overflade. Dæk derefter gryden med en klud eller et stykke stof, som du fastgør til kanten af gryden. Sørg for, at du ikke kommer til at brænde dig (brug grydelapper!).

Placer dine knopper oven på kluden, og lad dampen gøre resten af arbejdet. Den varme damp siver op gennem kluden og knopperne, og det giver maksimal hydrering på rekordtid.

Sørg for at vende knopperne regelmæssigt, så dampen fordeles jævnt. Efter en halv til en hel time skulle dine knopper være klar til brug!

Er du fyldt 18 år?

Indholdet på RoyaQueenSeeds.com er kun egnet til voksne og er forbeholdt myndige personer.

Sørg for, at du kender loven i dit land.

Når du klikker på ENTER, bekræfter
du, at
du er fyldt 18 år.