Dyrkningsvejledning til cannabis af Royal Queen Seeds


By Max Sargent

Har du cannabisplanter, der nærmer sig høst, men ikke nok knopper i opbevaringskrukkerne til at klare dig igennem den typiske 30-dages venteperiode mellem høst og dit færdigbehandlet produkt? Måske har du ikke engang nok til at klare dig gennem de ca. 1-2 uger, det tager at tørre knopperne på normal vis? Det kan også være, at du bare er nysgerrig efter at se, om dine knopper er klar til at blive høstet. Uanset hvad grunden er, findes der masser af muligheder, når det kommer til hurtigtørring af cannabis. Problemet er bare, at de mest populære metoder til hurtigtørring, nedbryder knopperne under processen, og spørgsmålet er, om det overhovedet er besværet værd.


Vores læsere fortjener det bedste. Ikke nok med at vi vil gennemgå de simple metoder, som du kan bruge til at hurtigtørre dine cannabisknopper på uden at ødelægge din joint, men vi har også inkluderet en lille overraskelse til dem, der elsker cannabiskoncentrater. Hvis du leder efter ekstrakter med meget mere smag, kan du læse mere om friskt og råt plantemateriale, der ikke er blevet tørret endnu.

Video id: 484380359

1. Papirsposer og computerventilatorer

Et par brune papirsposer er perfekte til tørring af knopper. Især popcornknopper. Hvis du lægger en håndfuld eller to af dine frisktrimmede mindre knopper i en papirpose og lader dem tørre i 2-3 dage, er du faktisk nået halvvejs. Ideelt set bør du lade dem tørre i yderligere 3 dage. Men hvis du har travlt, kan du fortsætte til næste trin.

Tænd derefter din bærbare computer og find ud af, hvor blæseren er placeret. Moderne bærbare computere har alle indbyggede blæsere, der udstøder varm luft for at afkøle enhedens indre dele. Læg de små halvtørre knopper på et stykke køkkenrulle på tastaturet, eller direkte foran ventilatoren, hvis du har en computermodel, der udskiller det varme luft fra en af siderne. Vend knopperne ca. hvert 10. minut, indtil de føles tørre. Det kan tage op til en time eller længere, men knopperne er stadig ganske udmærkede. Du skal dog ikke forvente at knopperne giver dig en fuld forkælelse af aroma eller smag, men snarere en acceptabel rygeoplevelse med en lidt skarp smag.

Brown Bags And Computer Fans

2. Lav fyrrummet om til en tørreplads

De fleste private hjem har et fyrrum. Vandkedlen holder en lun rumtemperatur i fyrrummet, og den relative luftfugtighed er minimal. Det er et fantastisk sted til hurtigtørring af cannabisknopper. Det er bedst at placere de små knopper i brune papirposer, men du kan også hænge knopperne til tørre, som du plejer, når du normalt tørrer cannabis. Den store forskel er, at du er nødt til at skrue op for varmen ved at tænde for varmtvandsbeholderen. Du kan tørre en kæmpe høst i løbet af 3 dage, hvis du lader det varme vand blive i beholderen det meste af tiden. Det koster desværre lidt mere i forbrugsudgifter. Små knopper burde være tørre nok til, at de kan ryges, efter ca. 3-4 dage, mens tykkere hængende klaser har brug for ca. 6-7 dage. Denne metode påvirker ikke kvaliteten nær så meget som de fleste andre metoder, men knopperne kommer stadig ikke til at smage helt fantastisk.

The Boiler Room

Alternativt: Friskt og råt

Trenden for dabbing i 2023 er rå harpikskoncentrater. Selv de mest potente ekstrakter som voks og shatter kan forbedres. Brug af friske frosne blomster i stedet for tørrede og hærdede knopper er et gennembrud, som amerikanske ekstrakteksperter har skabt for at producere gourmetkoncentrater med langt flere terpener. Nogle terpender går uden tvivl tabt under normale BHO-ekstraktionsmetoder. Rå harpiks indeholder den samme tårnhøje styrke, men har en markant forbedret smag. Desværre er det ikke noget de fleste helt almindelige hjemmeavlere kan opnå. Cannabismaterialet skal nemlig holdes under subkritiske temperaturer under hele ekstraktionsprocessen, og du har virkelig brug for laboratorieforhold og -udstyr for at kunne opnå dette. Ikke desto mindre er det en sand lækkerbisken fra øverste hylde, der fik sin debut i alle gode cannabisklubber og coffeeshops i 2018. Hold øje med navne som “sauce”, “sap” og “syrup” på menuen.

Soltørret cannabis

Udendørs cannabisdyrkere har tørret marihuana på sten og klipper direkte under solens stråler i tusindvis af år. Det er bestemt ikke den mest effektive metode til tørring af cannabis, men det virker. Både varme og sollys forringer desværre kvaliteten. Men hvis du vil tørre små knopper hurtigt, og det er varmt og solrigt udenfor, kan du sagtens smide en håndfuld popcornknopper i en brun papirpose og tørre dem under solen. Det er bedst at bruge en sten til at give posen med knopperne lidt tyngde, så vinden ikke stjæler din cannabis. Og så skal du sådan set bare vente. Efter en dag eller to med varmt og tørt solskinsvejr kan du nyde dine sprøde knopper. Igen skal du huske, at det desværre går ud over smag og styrke, så du får ikke det bedste ud af din marihuana med denne metode.

Desperate nødløsninger

Det er en rigtig dårlig idé at bage dine knopper i ovnen, og vi anbefaler på ingen måde denne metode. Det er virkelig spild af cannabis. Ovntemperaturerne er alt, alt for varme for cannabis. Selv ved lave grader er det stadig alt for varmt. Det er muligt at knopperne tørrer i løbet af få minutter, men du mister samtidig de fleste cannabinoider. Disse knopper kommer til at smage som brændt plantemateriale, og du bliver ikke høj af dem.

Tørring i mikrobølgeovnen er en anden garanteret skuffelse. 10-sekunders tørring i mikrobølgeovnen er en katastrofal måde at tørre cannabis på. Disse metoder er helt klart fra "den store bog med dårlige idéer" og skal helt klart undgås.

Kan man tørre cannabis i en dehydrator?

Et tørreapparat til fødevarer tørrer kød, frugt eller andre fødevarer ved hjælp af varme for at forlænge holdbarheden. Vi anbefaler ikke at bruge en fødevaredehydrator til at tørre dine cannabisknopper, da varmen fra dehydratoren nedbryder cannabinoiderne og terpenerne i dine knopper på samme måde som en ovn. Resultatet er mindre potente knopper uden smag.

Step 1

Tørring af cannabis – tålmodighed er nøglen

Tålmodighed er nøglen, når det gælder tørring af cannabisknopper. Tørringsprocessen handler om at aktivere cannabinoiderne og reducere fugtindholdet i din knopper, hvilket giver en mere potent rygeoplevelse og længere holdbarhed. Selvom der er mange metoder til hurtigtørring af cannabisknopper, kan vi ikke anbefale en eneste af dem. Selvom det går hurtigere, er alle disse teknikker afhængige af varme, som nedbryder de cannabinoider og terpener, der giver din cannabis den virkning og smag, som du elsker.

Er du fyldt 18 år?

Indholdet på RoyaQueenSeeds.com er kun egnet til voksne og er forbeholdt myndige personer.

Sørg for, at du kender loven i dit land.

Når du klikker på ENTER, bekræfter
du, at
du er fyldt 18 år.

Grow Guide Topic Finder

eKomi silver seal
4.7 ud af 5
ud af 37835 bedømmelser