Retningslinjer, der hjælper dig med at vælge dine frø

Guidelines To Help You Choose Your Seeds

DER FINDES UTALLIGE CANNABISSORTER, MEN INGEN GRUND TIL PANIK

Selvom du måske ikke ryger regelmæssigt, er du sandsynligvis godt klar over det imponerende og svimlende udvalg af cannabissorter, der er findes i dag. Der dukker hver dag nye, sjove og unikke navne op, som bl.a. Bubblegum XL, Chocolate Haze og Royal Jack Automatic. Nogle spørger måske, om der egentlig er en forskel på disse sorter udover deres skøre navne. Det korte svar: ja, helt bestemt!

Du kan kende forskel på sorterne baseret på tre forskellige faktorer: Virkningen, når de ryges eller indtages oralt, aromaen som de afgiver i luften, og smagen, de efterlader på din tunge. Måske leder du efter en beroligende fysisk effekt, mens du nyder duften af citrusfrugter. Måske foretrækker du en stimulerende virkning ledsaget af sød chokoladearoma. Nogle sorter efterlader dig godt plantet i sofaen, hvis du tager lidt for mange hiv, og andre kan du ryge igen og igen uden at bekymre dig om at blive alt for høj. Uanset, hvad du har lyst til, så har vi frøene, der kan give dig præcis det, du søger..

SMAG

Udover virkningen er smagen en af de vigtigste ting, du skal overveje, når du vælger, hvilken sort du vil dyrke. Uanset hvad, kan du ikke komme udenom smagen, og derfor er det vigtigt, at du går efter den smag, som passer dig bedst. Har du en mere sød tand? Så kan Fruit Spirit muligvis være den rette for dig. Hvert hiv giver dig en lækker smag af blåbær. Eller måske har du mere lyst til en tur i slikbutikken med Bubblegum XL.

Måske har du slet ikke en sød tand. Hvis det er tilfældet, kan vi stærkt anbefale den meget efterspurgte Green Gelato, som har en blid jordagtig smag med et lækkert strejf af citrus. Og hvem kan takke nej til chokolade? Der findes mange måder at tilfredsstille din trang til chokolade på, men hvis du spørger os, så står, Chocolate Haze absolut højest på listen.

AROMA

For dem, der ikke er så bekendte med duften, lugter alt marihuana sandsynligvis bare som marihuana, og mere er der ikke at sige om den sag. Men hvis du bruger lidt tid med de forskellige sorter, begynder du gradvist at lægge mærke til de forskellige nuancer. Nogle har en mere diskret duft, mens andre nærmest forsøger at invitere naboerne, som bor længere nede af vejen, med på lidt sjov.

Der findes heldigvis et par muligheder til dem, der prøver at holde lav profil. ”Men jeg har altid troet, at en kraftig duft betyder, at det er god kvalitet”, tænker du måske. Nogle af de meget potente sorter har en kraftigere duft, men det betyder ikke, at de sorter med mere diskrete dufte er svagere.Northern Light, er for eksempel en indica med slag i, som indeholder 18% THC uden at råbe højt op om det. Blue Mystic opnår det samme resultat og forkæler luften med en duft af bær og lavendel uden at blive hængende alt for længe.

Måske er du ikke så bekymret om at skulle være diskret og foretrækker en duft, der bliver hængende. Haze Berry, l fylder for eksempel hele rummet med en duft fyldt med frugtagtige godter. Royal Jack Automatic, rammer derimod brugerne med en pebret og urteagtig duft, der helt sikkert vækker den indre kok i os alle.

DET BEDSTE MARIHUANA FOR KROP OG SJÆL

RYGNING OM MORGENEN

Lemon Shining Silver Haze og Sour Diesel er fremragende marihuanasorter til rygning om morgenen. Hvad enten du har en sød eller syrlig trang, er disse to sorter nogle af de bedste morgenmåltider, som cannabismenuen har at byde på. De er begge enormt potente med tårnhøje mængder af THC og sprængfyldte med smag. Få energi og start dagen med at blive høj.

Lemon Shining Silver Haze
Lemon Shining Silver Haze
 
 

DEN SOCIALE

Til social rygning har du brug for Euphoria Slap af og mærk den gode stemning i godt selskab. Denne afbalancerede hybrid er rig på CBD, men indeholder faktisk et relativt afbalanceret forhold mellem CBD og THC niveauer. Perfekt til interessante samtaler over et par joints

Euphoria
Euphoria
 
 

DEN INSPIRERENDE

Alle Hollywoods nye blockbusteridéer kommer fra 1980'erne. Det samme gør Chocolate Haze. Man kan måske ligefrem sige, at da den originale Chocolate Thai på mystisk vis forsvandt, og da 80’erne forlod os, tog de kreativiteten med sig. Chocolate Haze er som slik for din hjerne. Ideel til kreative sysler. Derudover har den en sød chokoladesmag, der ikke er til at modstå.

Chocolate Haze
Chocolate Haze
 
 

TIL AFSLAPNING OG SØVN

Intet er mere beroligende og afslappende for sind og krop end den gode gamle Northern Light. Den rige jordagtige næsten helt rene indica-røg er perfekt til afslapning efter en hård dag. Men hvis du har en høj tolerance over for THC og godt kan lide at smelte sammen med sofaen, har du brug for Royal Gorilla. Disse kompakte sølvknopper er kendte over hele verden for at sende cannabiselskere direkte til drømmeland. Det er bedst at nyde dem om aftenen, så du opnår en god nattesøvn.

Northern Light
Northern Light
 
 

MEDICINSK

APPETIT-STIMULERENDE

Pineapple Kush og Somango XL gør dig med garanti lækkersulten. Deres eksotiske og frugtagtige smag vækker din appetit, og du mærker virkningen med det samme. Både Pineapple Kush og Somango XL er indica-dominerende hybrider pakket med masser af sativa-genetik, som bremser den sløve tunge indica-virkning. De har en behagelig virkning, som varer i lang tid. Perfekt til inspiration i cannabiskøkkenet eller til at øge din appetit.

Somango XL
Somango XL
 
 

SMERTELINDRING

Hvis du leder efter den mest effektive smertelindring med reducerede psykoaktive virkninger, har vi to specielle damer. Begge indeholder et afbalanceret CBD: THC-forhold på 1:1. De mest velsmagende medicinske cannabissorter er nok Royal Highness og hendes datter Painkiller XL. Denne CBD-rige marihuana-familie er hybrider med sød skunksmag. Det er den næste generation af urtemedicin, som ikke gør dig svimlende høj.

Painkiller XL
Painkiller XL
 
 

ANGST

Slap af og lad dine bekymringer gå op i røg med disse to fantastiske sorter Stress Killer Auto og Royal Jack Auto. Hvis du leder efter en sort med en frisk citrusaroma, som er rig på CBD, for at berolige nerverne, så er Stress Killer helt fantastisk. Mens de, der er fans af den gode gamle Jack Herer, vil elske den tågede og peberagtige Royal Jack og dens klare cerebrale virkning.

Stress Killer CBD
Stress Killer CBD 
 
 

MIGRÆNE

Har du dunkende hovedpine? Føles det som om dit kranium er ved at eksplodere? Ryg noget af den bedste sativa- marihuana for at løsne spændingerne. Amnesia Haze gør dig utrolig høj. Den har en tropisk smag og giver en dejlig mental lettelse.Haze Berry er nok den mest frugtbare sort for hjernen på markedet. Tag en tur i himlen og efterlad dine jordiske bekymringer bag dig med noget lækkert medicin til hovedet.

Amnesia Haze
Amnesia Haze
 
 

PLANTET MED DE UENDELIGE FORDELE

De bedste cannabissorter har potentialet til at gøre dig høj, samtidig med at de lindrer smerte og øger kreativiteten ved at stimulere din hjerneaktivitet. Det menneskelige endocannabinoide system og den helt nøjagtige interaktion med cannabinoider og terpener i marihuana, er dog endnu ikke helt klarlagt.

Medicinsk marihuana og det stigende antal sorter som er rige på CBD er kun begyndelsen. Ren urtemedicin virker mest lovende. Udfordringen i det 21. århundredes er først og fremmest at kunne forstå alle komponenterne i cannabis og derefter skabe den perfekte naturmedicin.

 

1.: Vælg de bedste udendørs frø. som passer til dit klima. Den cannabistype, du vælger at dyrke, og det sted, du sår dine frø, er afgørende for, hvordan dine udendørs planters kommer til at klare sig.

2.: Sådan vælger du en sort til indendørs dyrkning Du skal vælge en sort, der passer til dit dyrkningsrum, giver et godt udbytte, smager lækkert, og som du kan høste indenfor din ønskede tidsramme.

ER DU FYLDT 18 ÅR?

Indholdet på RoyaQueenSeeds.com er kun egnet til voksne og er forbeholdt myndige personer.

Sørg for, at du kender loven i dit land.

Når du klikker på ENTER, bekræfter
du, at
du er fyldt 18 år.