Ny cannabis-Frödetektor—hitta din matchning!

By Luke Sumpter


Der er unikke fordele og ulemper ved at dyrke cannabis indendørs. Dyrkere har næsten fuld kontrol over miljøet og kan nemt regulere lys, vand og næringsstoffer. Plads kan dog hurtigt blive et problem, især hvis du dyrker sorter, som elsker at strække sig hurtigt mod lyset.

Heldigvis har dyrkere puslet med cannabisgenetik for at skabe sorter, der er ideelle til indendørs dyrkning. Disse planter bliver ikke så høje, og de er nemme at håndtere og træne. De er velegnede til små dyrkningstelte, og nogle dyrkere går endda så vidt som til at dyrke dem i ombyggede computertårne og skabe for at holde planterne ekstra skjulte.

Hvorfor dyrke cannabis indendørs?

Indendørs dyrkning gør livet lettere for mange cannabisdyrkere. Hvis du bor i et koldt klima med dårligt vejr, eller din have mangler direkte sollys, er indendørs dyrkningstelte et sikkert tilflugtssted. Du har mulighed for at dyrke cannabis på dine egne betingelser, da du her har mulighed for præcist at regulere lysskema, luftfugtighed og næringsstoffer med præcision.

Indendørs cannabisdyrkning hjælper også cannabisentusiaster med at holde deres kærlighed til cannabis for sig selv. Indendørs dyrkningstelte med kulfiltre eliminerer lugten og mindsker markant risikoen for at blive opdaget.

Er alle cannabissorter velegnede til indendørs dyrkning?

Teknisk set, ja. Alle sorter kan dyrkes indendørs - men nogle sorter er meget mere velegnede til dette miljø end andre. Buskede indica- og automatisk blomstrende sorter bliver sjældent højere end 120 cm, og de er derfor naturligt velegnede til små rum.

Indendørs dyrkning tillader også avlerne at have kontrol over tiden (i hvert fald til en vis grad). Fotoperiodiske cannabissorter begynder først at blomstre, når lystimerne reduceres hen mod efteråret. Indendørs kan avlere ændre lyscyklussen og sende planterne over i blomstringsfasen, når de vil. Alternativt kan de udvide vækstfasen ved at holde planterne i den vegetative fase ved hjælp af en bestemt lyscyklus.

Tårnhøje sativa-sorter har potentialet til at nå op på 3 meter i højden. Dyrkerne kan begrænse den lodrette vækst ved at plante dem i små potter, men de giver ikke så gode udbytter som sorter, der specifikt er avlet til indendørs dyrkning.

Hvis du planlægger at dyrke cannabis indendørs, skal du overveje sorterne nedenfor. De er ideelle til små rum og producerer fantastiske udbytter.

Er alle cannabissorter velegnede til indendørs dyrkning?

  • Famøse - Northern Light

Denne prisvindende cannabissort stammer fra USA’s vestkyst. Dyrkere skabte Northern Light ved hjælp af indica-genetik fra Afghanistan.

Vores Northern Light-sort stammer fra en stikling af første klasse og har en helt ren indica-genetisk profil. Sortens buskede vækst og mellemstore størrelse gør den til en ideel kandidat til indendørs dyrkning.

Northern Light danner en tæt, busket baldakin fyldt med klaser. Hvis sorten overlades til sig selv, når den en højde på 160 cm. Dyrkerne kan holde den endnu tættere ved jorden i en højde af ca. 1 meter ved at bruge plantetræningsteknikker som fx LST og ScrOG.

Efter lyscyklussen er ændret, og planten går ind i blomstringsfasen, producerer Northern Light en baldakin fyldt med modne blomster efter 8-9 uger. De tætte knopper har et respektabelt THC-indhold på 18% og en kompleks sammensætning af pebrede, citrus-, frugt- og jordagtige terpener.

Disse knopper har en beroligende virkning, som får dig til at slappe af i kroppen, samtidig med at du føler dig klar i hovedet. Ryg dem i løbet af dagen for at holde dig produktiv eller om aftenen for at forberede dig på en afslappende søvn.

Northern Light

Northern Light
Northern Light S1
500 - 550 gr/m2
100 - 160 cm
8 - 9 uger
THC: 18%
Sativa 0% Indica 100%
575 - 625 gr/plant
180 - 220 cm
Sen september
Balanceret, Klar, Stenet

Køb Northern Light

  • Helt ny - Wedding Crasher

Wedding Crasher har fantastiske nuancer af lyserød, mørkelilla og skarp orange. Ikke nok med at den sætter kulør på i dit dyrkningstelt, men knopperne leverer også et seriøst kick, når du ryger dem.

Denne botaniske skønhed er skabt ved at krydse Wedding Cake og Purple Punch. Den afbalancerede genetisk profil på 55% sativa-genetik og 45% indica-genetik gør den særdeles velegnet til indendørs dyrkning, hvor den trives under kraftige LED-lys.

Planterne når en højde på op til 180 cm, og derfor er det en god mulighed for dem med større telte. Ved hjælp af mainlining og LST kan du holde planterne på omkring 150 cm, og stadig opnå optimale udbytter. Det er muligt at holde planterne på under 1 meter, men det påvirke dog udbyttet lidt.

Med den rigtige mængde næringsstoffer og passende lys kan Wedding Crasher levere 500 gram pr. m² i slutningen af den 9-10 ugers blomstringsfase. Sorten har et THC-indhold på 21%. Sammen med den afbalancerede genetiske profil giver den en stenet virkning på kroppen, samtidig med at den opfrisker dit sind. Ryg disse knopper, når du vil føle dig afslappet, samtidig med at du får udrettet det, du skal.

Hver gang du inhalerer, får du store mængder af limonen ud i dine blodbaner. Denne terpen arbejder i synergi med THC for at producere en kognitiv virkning, der løfter dit humør og reducerer følelsen af nervøsitet.

Wedding Crasher

Wedding Crasher
Wedding Cake x Purple Punch
450 - 500 gr/m2
150 - 180 cm
9 - 10 uger
THC: 21%
Sativa 55% Indica 45%
550 - 600 gr/plant
160 - 200 cm
Sen oktober
Fysisk afslappende, Latter

Køb Wedding Crasher

  • Fantastisk velsmagende - Haze Berry

Hvis du har lyst til at dedikere dit indendørs dyrkningsrum til lækker terpenproduktion, skal du prøve Haze Berry. Denne lækre sort producerer en cocktail af velsmagende molekyler, der ikke kun forkæler smagsløgene, men som også påvirkning virkningen markant.

Haze Berry indeholder især store mængder af monoterpent myrcen. Dette naturlige stof arbejder side om side med THC for at fremkalde en dybt afslappende, lyksalig tilstand. Det giver også sorten en forfriskende jord- og urteagtig smag.

Knopperne indeholder også store mængder af beta-caryophyllen, en pebret terpen, der beroliger kroppen, samt terpinen, som er en anden terpen med en afslappende virkning, der hjælper med at give ro i sindet.

Haze Berry har arvet sine egenskaber fra forældresorterne Blueberry og Shining Silver Haze. Ved at krydse disse to sorter skabte vores dyrkere en sort med 60% sativa-genetik og 40% indica-genetik.

Haze Berry vokser fantastisk indendørs. Den bliver op til 1 meter høj og ved hjælp af træningsteknikker kan den holdes på under 60 cm. Vi anbefaler at toppe denne sort tidligt under den vegetative fase for at få en tæt baldakin med jævnt store blomster. Du kan forvente et imponerende udbytte på 525-575 gram pr. m² efter en blomstringstid på 9-11 uger.

Haze Berry

Haze Berry
Blueberry x Shining Silver Haze
525 - 575 gr/m2
60 - 100 cm
9 - 11 uger
THC: 20%
Sativa 60% Indica 40%
600 - 650 gr/plant
160 - 180 cm
Sen oktober
Fysisk afslappende, Kraftfuld, Langvarig

Køb Haze Berry

  • Klassisk og unik - Special Kush

Special Kush er en yderst overkommelig mulighed for indendørs dyrkere. Sortens lille størrelse betyder også, at dyrkere kan få plads til flere planter i et lille rum. 

Hvad specielt er der ellers ved denne plante, spørger du måske? Sorten har en kort blomstringsfase på 7-8 uger, og det er bestemt noget, der får den til at skille sig ud. Efter en meget kort ventetid kan du høste du op til 475 gram pr. m². Selvom planten kan blive helt op til 1 meter indendørs, er det dog muligt at holde den på ca. 60 cm.

Special Kush udvikler tætte og frostagtige blomster belagt med trichomer og dekoreret med smukke orange pistiller. Hver knop indeholder et moderat THC-indhold på 17%.

Denne indica-dominerede sort kommer ikke til at virke overvældende, og den sender dig ikke en tur ud i rummet. I stedet havner du i en tilstand, der ligger lige mellem en følelse af at være ædru og en følelse af at være alt for høj. Ryg disse knopper i løbet af dagen for at holde dig produktiv, mens du nyder de beroligende og afslappende virkninger.

Når det kommer til smagsprofilen, giver denne sort dig mulighed for virkelig at nyde de karakteristiske noter fra dens navnebror. Du får en behagelig jordagtig, blød og subtil frugtagtig Kush-smag med hvert hiv.

Special Kush

Special Kush 1
Afghan x Kush
425 - 475 gr/m2
60 - 100 cm
7 - 8 uger
THC: 17%
Sativa 20% Indica 80%
500 - 550 gr/plant
200 - 270 cm
Sen september
Fysisk afslappende, Stenet, Tung

Køb Special Kush 1

  • THC-monster - Wedding Gelato

Wedding Gelato bærer titlen som en af de mest potente sorter i Royal Queen Seeds-kataloget. Sortens THC-indhold på helt op til 25% giver en hurtig og langvarig virkning, der holder brugerne i euforisk og motiveret i timevis.

Denne 60% indica-dominerede godbid stammer fra Animal Mints, Triangle Kush og Gelato 33, og dine tænder løber i vand, så snart blomsterne begynder at tage form.

Heldigvis har du ikke brug for en rummelig have for at dyrke denne sort. Faktisk klarer den sig utroligt godt i små indendørs rum. Den bliver op til 60-100 cm i højden og er velegnet til stort set alle dyrkningstelte, skabe og endda opbyggede skabe og kasser.

Wedding Gelato producerer fantastiske mørkelilla blomster, der er næsten lige så brede som de er høje. Disse THC-rige knopper har en kompleks terpenprofil præget af smagen af citrus, jord, frugt og urter.

Denne produktive sort giver op til 500 gram pr. m² over en blomstringsperiode på 8-10 uger.

Wedding Gelato

Wedding Gelato
Wedding Cake x Gelato x Gelato 33
450 - 500 gr/m2
60 - 100 cm
8 - 10 uger
THC: 25%
Sativa 40% Indica 60%
350-400 gr/plant
130 - 200 cm
Tidlig oktober
Beroligende, Euforisk, Fysisk afslappende, Opløftende

Køb Wedding Gelato

ER DU FYLDT 18 ÅR?

Indholdet på RoyaQueenSeeds.com er kun egnet til voksne og er forbeholdt myndige personer.

Sørg for, at du kender loven i dit land.

Når du klikker på ENTER, bekræfter
du, at
du er fyldt 18 år.