🤯 Auto Madness: Op til 50% rabat på de fleste sorter  ⏤ KØB NU 🔥

 🤯 Auto Madness: Op til 50% rabat 
på de fleste sorter ⏤ KØB NU 🔥

By Luke Sumpter


Der er unikke fordele og ulemper ved at dyrke cannabis indendørs. Dyrkere har næsten fuld kontrol over miljøet og kan nemt regulere lys, vand og næringsstoffer. Plads kan dog hurtigt blive et problem, især hvis du dyrker sorter, som elsker at strække sig hurtigt mod lyset.

Heldigvis har dyrkere puslet med cannabisgenetik for at skabe sorter, der er ideelle til indendørs dyrkning. Disse planter bliver ikke så høje, og de er nemme at håndtere og træne. De er velegnede til små dyrkningstelte, og nogle dyrkere går endda så vidt som til at dyrke dem i ombyggede computertårne og skabe for at holde planterne ekstra skjulte.

Hvorfor dyrke cannabis indendørs?

Indendørs dyrkning gør livet lettere for mange cannabisdyrkere. Hvis du bor i et koldt klima med dårligt vejr, eller din have mangler direkte sollys, er indendørs dyrkningstelte et sikkert tilflugtssted. Du har mulighed for at dyrke cannabis på dine egne betingelser, da du her har mulighed for præcist at regulere lysskema, luftfugtighed og næringsstoffer med præcision.

Indendørs cannabisdyrkning hjælper også cannabisentusiaster med at holde deres kærlighed til cannabis for sig selv. Indendørs dyrkningstelte med kulfiltre eliminerer lugten og mindsker markant risikoen for at blive opdaget.

Er alle cannabissorter velegnede til indendørs dyrkning?

Teknisk set, ja. Alle sorter kan dyrkes indendørs - men nogle sorter er meget mere velegnede til dette miljø end andre. Buskede indica- og automatisk blomstrende sorter bliver sjældent højere end 120 cm, og de er derfor naturligt velegnede til små rum.

Indendørs dyrkning tillader også avlerne at have kontrol over tiden (i hvert fald til en vis grad). Fotoperiodiske cannabissorter begynder først at blomstre, når lystimerne reduceres hen mod efteråret. Indendørs kan avlere ændre lyscyklussen og sende planterne over i blomstringsfasen, når de vil. Alternativt kan de udvide vækstfasen ved at holde planterne i den vegetative fase ved hjælp af en bestemt lyscyklus.

Tårnhøje sativa-sorter har potentialet til at nå op på 3 meter i højden. Dyrkerne kan begrænse den lodrette vækst ved at plante dem i små potter, men de giver ikke så gode udbytter som sorter, der specifikt er avlet til indendørs dyrkning.

Hvis du planlægger at dyrke cannabis indendørs, skal du overveje sorterne nedenfor. De er ideelle til små rum og producerer fantastiske udbytter.

Er alle cannabissorter velegnede til indendørs dyrkning?

Sinsemilla-superhelten - HulkBerry

Vores dygtige avlere skabte HulkBerry efter at have stillet sig selv spørgsmålet: "Hvordan ville den perfekte indendørs sort se ud?" Efter mange overvejelser blev de enige om 3 centrale karaktertræk: mellemstor størrelse, fremragende produktivitet og tårnhøje THC-indhold. For at opnå dette resultat krydsede de forældresorterne OG Kush og Strawberry Diesel. Den nye polyhybrid fik navnet HulkBerry, og den opfyldte alle 3 kriterier - og mere til.

Samlet set består HulkBerry af 65% sativa- og 35% indica-genetik. Sorten producerer spinkle men tætte blomster med farverige nuancer af grøn, gul og orange. Det mest bemærkelsesværdige er dog at knopperne svømmer i tyktflydende harpiks, der indeholder et væld af trichomer. Dette klistrede stof indeholder et hav af værdifulde fytokemikalier, bl.a. et imponerende THC-indhold på hele 27%. Både nye og garvede rygere gør klogt i at tage det stille og roligt med disse knopper. Du mærker de kraftfulde virkninger allerede efter ganske få hiv. Derudover får du en forfriskende terpenprofil med smag af citrus, brændstof, urter og peber-lignende noter, der gør hvert hiv til en rigtig lækkerbisken.

Hvordan klarer HulkBerry sig indendørs? Planterne bliver op til 140 cm høje. Hvis du har pladsmangel, kan du ved hjælp af LST-teknikker holde dem på ca. 80 cm. Efter en blomstringsfase på 9-11 uger kan du fylde dine opbevaringskrukker med helt op til 400-450 gram pr. m².

Sinsemilla Superhero — HulkBerry

HulkBerry
OG Kush x Strawberry Diesel
400 - 450 gr/m2
80 - 140 cm
9 - 11 uger
THC: 27%
Sativa 65% Indica 35%
650 - 700 gr/plant
160 - 200 cm
Sen september
Klar, Opløftende

Køb HulkBerry

Sigt efter stjernerne - Royal Skywalker

Royal Skywalker sender dig en tur til månen, samtidig med at den sætter gang i dine smagsløg. Selv hvis indendørs dyrkning er helt nyt for dig, giver Royal Skywalker dig en dejlig nem dyrkningsoplevelse. Sorten hjælper dig med at udvikle dine grønne fingre, og du blive en sand Jedi-mester inden for dyrkning på ingen tid. Royal Skywalker er en lettere indica-domineret sort, der består af 60% indica- og 40% sativa-genetik. For at skabe denne tidløse indendørs sort krydsede vores avlere den legendariske Blueberry med Mazar.

Der er flere grunde til, at dyrkere er tiltrukket af Royal Skywalker. Mange er vilde med sortens unikke blomster i flotte, mørkegrønne (næsten sorte) nuancer. Selvfølgelig vælger de fleste dyrkere planten for dens høje THC-indhold på 25%. Der skal ikke meget til, før du mærker virkningerne begynder at tage fat. Resultatet? En kraftfuld forsyning, der holder meget længere end en opbevaringskrukke med mildere knopper. Kronen på værket er Royal Skywalkers lækre terpenprofil, som byder på noter af blåbær, citrus og peber.

Hvis du leder efter en nem indendørs dyrkningsoplevelse, er Royal Skywalker perfekt. Så snart du skifter til et blomstrende lysskema, går denne plante hårdt til værks med at danne knopper over en periode på 9-10 uger. I slutningen af denne periode kan du forvente et udbytte på op til 600 gram pr. m² af frostlignende knopper.

Shoot for the Stars — Royal Skywalker

Royal Skywalker
Blueberry x Mazar
550 - 600 gr/m2
80 - 130 cm
9 - 10 uger
THC: 25%
Sativa 40% Indica 60%
500 - 600 gr/plant
150 - 200 cm
Oktober
Fysisk afslappende, Klar

Køb Royal Skywalker

Smag af naturen - AMG

Der er flere grunde til, at AMG (Amnesia Mac Ganja) hører hjemme i dit dyrkningstelt. Vores avlere skabte denne sort specifikt til indendørs dyrkning. AMG er resultatet af historisk og verdenskendt genetik fra Amnesia og Mexican Haze og har en 80% sativa-domineret profil. Det er en af de få sativa-sorter, der trives godt under vækstlys.

AMG har meget mere at byde på end bare gode indendørs dyrkningsegenskaber. Denne sativa-hybrid producerer også et imponerende THC-indhold på 22%, og når du ryger eller vaper disse knopper, får du kraftfulde psykoaktive virkninger. Den smelter ikke din hjerne fuldstændig, men den skuffer bestemt ikke. Forbered dig på en længevarende cerebral oplevelse, der får dig i et kreativt humør eller giver dig lyst til at ringe til gamle venner. AMG’s terpener fungerer i synergi med denne psykoaktive cannabinoid, så du får en fantastisk oplevelse, uden at du mister jordforbindelsen. Derudover byder AMG på en lækker citrus og jordagtig smag.

Som de fleste sativa-sorter har AMG en forholdsvis lang blomstringsperiode på 10-11 uger. Selvom planten har brug for lidt mere tid til at blomstre, tilbyder denne produktive sort op til 500 gram pr. m² i slutningen af processen. På trods af det store udbytte bliver planterne sjældent højere end 120 cm. Hvis du har pladsmangel, kan du overveje at bruge main-lining og LST for at holde den i håndterbar højde på 80 cm.

Tastes of Nature — AMG

AMG - Amnesia Mac Ganja
Amnesia x Mexican Haze
450 - 500 gr/m2
80 - 120 cm
10 - 11 uger
THC: 22%
Sativa 80% Indica 20%
550 - 600 gr/plant
140 - 200 cm
Oktober
Balanceret, Klar, Stenet

Køb AMG - Amnesia Mac Ganja

Vanvittig Produktiv – Mother Gorilla

Mother Gorilla har euforiske virkninger, der kan tæmme selv den vildeste silverback-gorilla. Udover at give dig en fantastisk oplevelse, har denne sort også alt, hvad der skal til, for at gøre den til en fremragende indendørs sort. Planten er superkompakt, meget produktiv og relativt hurtig til at blomstre. Samlet set tilbyder den alt, hvad du har brug for, hvis du leder efter noget, der kan fylde dine opbevaringskrukker uden at fylde for meget i dit dyrkningsrum.

Mother Gorilla har en 70% sativa-domineret profil. Den har fået sine royale cannabisrødder fra Gorilla Glue 4, en amerikansk sort, der er verdenskendt for sin kraftfulde styrke. For at skabe Mother Gorilla krydsede vores avlere GG4 med Reina Madre. Afkommet har smukke grøn-lilla blomster, et THC-indhold på 23% og en kompleks terpenprofil, der giver en smag af chokolade, jord, urter, skunk og syrlige noter.

Der er mange, som vælger at dyrke indendørs for at holde lav profil. Derfor giver det mening at dyrke planter, som er nemme at skjule og tæmme. Ved at bruge LST og andre træningsteknikker kan du holde Mother Gorilla i en diskret højde på kun 60 cm. Selv i den højde er planterne stadig i stand til at producere helt op til 500 gram pr. m² over en blomstringsperiode på 9-10 uger.

Mother Gorilla

Mother Gorilla (Formerly Royal Madre)
Gorilla Glue 4 x Reina Madre
450 - 500 gr/m2
60 - 100 cm
9 - 10 uger
THC: 23%
Sativa 70% Indica 30%
500 - 550 gr/plant
140 - 180 cm
Tidlig oktober
Beroligende, Euforisk

Køb Mother Gorilla (Formerly Royal Madre)

Dronningen af smag - Mimosa

Det er ikke svært at gætte, hvor denne sort har fået sit navn fra. Hvis du elsker en forfriskende og lækker cocktail til brunch, ved du præcis, hvad en mimosa-drink gør ved smagsløgene. Smagen af champagne og appelsinjuice fyrer op for smagsløgene, samtidig med at den mousserende vin stimulerer sindet.

Hvert hiv af en bong eller joint med Mimosa har stort set den samme effekt. Sorten er et afkom af den citrusagtige Clementine og den søde og frugtagtige Purple Punch. Denne sativa-dominerede polyhybrid byder på en forfriskende og opkvikkende terpenprofil med jordagtige og syrlige noter. Mimosa indeholder 22% THC, og tilsammen giver blandingen opløftende cerebrale virkninger samtidig med at kroppen slapper af. Uanset om du nyder den om morgenen eller tidlig på eftermiddag, får den dig hurtigt i det perfekte humør til at være social, kreativ eller motiveret til at udføre opgaver eller huslige pligter.

Det kræver ikke særlig meget at opnå en god forsyning af disse kraftfulde knopper. Indendørs holder Mimosa sig på under 80 cm. Hvis du vil være endnu mere diskret, kan du ved hjælp af let plantetræning og mindre potter holde den i en højde af 60 cm. Selvom disse planter er små, belønner de dig stadig med 350-450 gram pr. m² efter en blomstringsperiode på 9-10 uger.

Mimosa
Clementine x Purple Punch
350 - 400 gr/m2
60 - 80 cm
9 - 10 uger
THC: 22%
Sativa 70% Indica 30%
500 - 550 gr/plant
80 - 100 cm
Midt oktober
Kreativ, Latter

Køb Mimosa

ER DU FYLDT 18 ÅR?

Indholdet på RoyaQueenSeeds.com er kun egnet til voksne og er forbeholdt myndige personer.

Sørg for, at du kender loven i dit land.

Når du klikker på ENTER, bekræfter
du, at
du er fyldt 18 år.