Ny cannabis-Frödetektor—hitta din matchning!

By Max Sargent

Dyrkning af cannabis udendørs er virkelig givende, især på grund af de store udbytter og lave driftsomkostninger. Mange af sorterne fra Royal Queen Seeds gør det godt udendørs og trives under naturligt sollys. Når det er sagt, gør dit valg af sort forskellen mellem succes og fiasko, når det gælder udendørs dyrkning. Netop derfor har vi sammensat vores top 5-liste over udendørs sorter - sorter, som er klar til at blive høstet sidst i september.

Med de udvalgte på listen kan du undgå unødvendige problemer med regn og frost i oktober og november. Mens andre dyrkere har travlt med se efter mug på deres blomster i udvikling, er du allerede i gang med at tørre og modne din høst og fylde dine opbevaringsglas op. Hvis du er gået glip af vores top 5-sorter for koldere og varmere klimaer, skal du skynde dig med at få set de lister igennem!


FORDELE VED AT VÆLGE DEN RETTE SORT TIL UDENDØRS DYRKNING

Når du skal vælge en cannabissort til udendørs dyrkning, bør hastighed ikke være dit eneste hensyn. Det er også vigtigt, at planterne er produktive, har en god aroma og medfører en behagelig virkning, når de ryges.

Her er egenskaberne, som dine sorter til udendørs dyrkning bør have:

  • hurtigt blomstrende, så du komme det regnfulde vejr i forkøbet til efteråret
  • god naturlig modstandsdygtighed over for mug og insekter
  • højt udbytte
  • god styrke, aroma og smag
  • fremragende virkning

TOP 5 CANNABISSORTER I 2022 TIL UDENDØRS DYRKNING, SOM GØR SIG HURTIGT FÆRDIGE

Nu, hvor vi er klar over, hvad der skal til for at være en god sort til udendørs dyrkning, er det tid til at kigge på nogle af de anbefalede sorter. Her er 5 af de bedste udendørs sorter, som gør sig hurtigt færdige, til dyrkning i 2022:

1. HONEY CREAM HURTIGT BLOMSTRENDE

Honey Cream hurtigt blomstrende er en af vores yndlingssorter, der for nylig blev opdateret. Denne variant er særligt populær i Spanien på grund af dens søde, cremede aroma, men du kan dyrke den stort set alle steder i Europa.

Dens imponerende korte blomstringstid på bare 6-7 uger gør den til en god sort i områder, hvor vejret bliver dårligt til efteråret. Hvis du imidlertid dyrker den i juli og august, får du et stort nok vindue til, at Honey Cream kan få masser af sollys, så hun kan få opbygget noget masse. På denne måde kan du høste gode mængder af søde og stærke blomster i september.

Ud over dens korte blomstringsperiode og fantastiske smag gør Honey Cream også et indtryk med dens solide Indica-baggrund bestående af BlueBlack (Blueberry x Black Domina), Maple Leaf Indica (100% Afghan Indica) og White Rhino. Disse tre sorter giver Honey Cream hurtigt blomstrende en Indica-domineret genetisk profil, men der er også en pæn mængde af Sativa-styrke fra White Widow, forgængeren til White Ridow. Når tingene forløber godt, når planten en udendørs højde på 180-250 cm med et udbytte på 675 gram pr. plante.

Honey Cream

Honey Cream (hurtig blomstring)
BlueBlack x Maple Leaf Indica x White Rhino
500 - 550 gr/m2
100 - 160 cm
7 - 8 uger
THC: 16%
Sativa 35% Indica 65%
625 - 675 gr/plant
180 - 250 cm
Tidlig oktober
Psykedelisk

Køb Honey Cream (hurtig blomstring)

2. SPEEDY CHILE HURTIGT BLOMSTRENDE

Den næste på listen er Speedy Chile. Denne pige kombinerer Early Skunk-genetik med flere Chile Indica-landracer, selvom en tredjegenerationsauto delvist er ansvarlig for dens meget korte blomstringstid på bare 6 uger (42 dage!).

Men tag ikke fejl, Speedy Chile er en fotoperiodisk sort, som blomstrer afhængig af antallet af lystimer pr. dag. Man kan sige, at de hurtigt blomstrende sorter er den næste udvikling inden for forædling efter den automatisk blomstrende genetik. Disse sorter producerer høje THC-niveauer, samtidig med at de holder fast i et kort forløb fra frø til høst.

Det er en klog beslutning at vælge Speedy Chile hurtigt blomstrende for såvel udendørs dyrkere som nybegyndere. Du kan regne med at fylde poserne med blomster tidligt i september, hvilket ikke efterlader plads til usikkerhed omkring vejret eller problemer med mug. Og blomsterne, som du indsamler, kommer til at være fantastiske på helt deres egen måde med overdådige smage af frugt og fyr sammen med et THC-indhold på 16%.

Speedy Chile

Speedy Chile (hurtigt blomstrende)
Early Skunk x Skunk x Chile Indica
475 - 525 gr/m2
60 - 100 cm
7 - 8 uger
THC: 16%
Sativa 30% Indica 70%
450 - 500 gr/plant
100 - 170 cm
Tidlig september
Beroligende, Latter

Køb Speedy Chile (hurtigt blomstrende)

3. CRITICAL KUSH

Du er formentlig allerede stødt på Critical i din karriere som hobbydyrker. Den er nemlig en sand mester med store udbytter, som vi anbefaler til både indendørs og udendørs dyrkere, som er på jagt efter det bedste forhold mellem udbytte og blomstringstid.

Critical formåede også at komme ind på vores Top 5 for sorter til koldere klimaer og er en livlig og hurtigt blomstrende Indica, som fortjener at komme på enhver cannabisrangliste. Styrke blev dog taget til et helt nyt niveau, da Critical blev krydset med den berømte OG Kush.

Critical Kush indeholder nogle af de cerebrale og forholdsvis Sativa-lignende virkninger fra OG Kush ud over den kraftfulde stenede følelse fra Critical, der limer dig til sofaen. Det her er et klassisk tilfælde af at "købe én high, og få en gratis". Dyrkere, som leder efter en kompakt, stærk og udbytterig sort til udendørs dyrkning kan godt se dig selv i øjnene med valget af Critical Kush. Din belønning sidst i september bliver enorm: udendørs udbytte på op til 550 gram pr. plante, en længerevarende og intens virkning samt et endeligt produkt med et gennemsnitsniveau for THC på 20%.

Critical Kush

Critical Kush
Critical x OG Kush
500 - 550 gr/m2
60 - 100 cm
8 - 10 uger
THC: 20%
Sativa 20% Indica 80%
500 - 550 gr/plant
100 - 140 cm
Sen september
Fysisk afslappende, Kraftfuld, Langvarig

Køb Critical Kush

4. SWEET ZZ

Sweet ZZ er vores egen udgave af den legendariske Zkittlez. Med dens frugtagtige aroma og saftige smag er dette en klar favorit for slikelskende cannabisdyrkere.

Denne Indica-dominerede hybrid er avlet fra Grape Ape og Grapefruit og tager kun 7-9 uger for at blomstre, så du er klar til at klippe denne plante af sidst i september udendørs. Når du gør det, skal du altså tage en ekstra pose med, da denne pige under gode forhold godt kan sprøjte et udbytte ud på 600 gram pr. plante.

Selvom Sweet ZZ er Indica-domineret, er dens virkning stærkt fokuseret på sindet og ikke kroppen. Den rammer dig med bølger af opløftende tanker og gode vibes. Oveni får du lækre smage af citrus, bær og slik, som rammer dig med det fysiske indbegreb af glæde i en enkelt smøg. Det er godt, at den ikke er vildt kraftfuld. Indholdet af THC på 15-20% sikrer nemlig, at du nyder dens smag og virkning i længere tid, før du rammer et punkt, hvor der er ingen vej tilbage.

Sweet ZZ

Sweet ZZ
Grape Ape x Grapefruit
550 - 600 gr/m2
80 - 140 cm
7 - 9 uger
THC: 22%
Sativa 20% Indica 80%
500 - 550 gr/plant
160 - 200 cm
Sen september
Beroligende, Stenet

Køb Sweet ZZ

5. FAT BANANA

Med Fat Banana har avlerne hos RQS været i stand til at skabe en hybrid bestående af de største og tykkeste Banana OG-skabninger. Denne Kush-sort forfører dig med frugtagtige smage, og den sender dig måske hårdt ned på sofaen med dens utroligt stærke røg.

Denne sort er perfekt til udendørs dyrkning og har brug for omkring 7-8 uger for at modne sine blomster. Hvis alt går vel, kan du høste 500 gram pr. plante i midten af september.

Fat Banana er en de sorter, der kommer snigende, hvorfor det er en god ide at starte blødt. Følelsen af at være høj begynder med en mild euforisk bølge sammen med frugtagtige smage, der får din mund til at løbe i vand, hvilket gør det virkelig svært at lægge jointen fra sig igen. Man glemmer hurtigt, at denne sort er virkelig stærk med et THC-indhold på 25% eller mere. Uden, at du aner det, har en kraftfuld fysisk stenet følelse taget fat i dig, og du må se dig selv blive limet til sofaen i ren afslapning.

Fat Banana

Fat Banana
Banana x OG Kush
350 - 400 gr/m2
80 - 140 cm
8 - 10 uger
THC: 25%
Sativa 30% Indica 70%
450 - 500 gr/plant
170 - 200 cm
Sen september
Beroligende

Køb Fat Banana

VIL DU DYRKE FANTASTISK CANNABIS I 2022?

Hvis du er ivrig efter at komme i gang med at dyrke noget fremragende cannabis i 2022, skal du se flere af vores fantastiske frø i vores webshop. Her hos Royal Queen Seeds har vi mange typer af cannabisfrø til indendørs og udendørs dyrkning, heriblandt feminiserede cannabisfrø, automatisk blomstrende frø og CBD-rige cannabisfrø!