By Max Sargent


Du behøver ikke nødvendigvis at vente i en evighed på at nyde resultatet af dit hårde arbejde, når du dyrker cannabis udendørs. Det fugtige miljø om efteråret og de koldere nætter kan skade dine planter på det mest afgørende tidspunkt. Nedenfor introducerer vi dig for nogle af de bedste udendørs sorter, der når hurtigere i mål, så du kan nyde glæden ved at dyrke ude i det fri. Nogle af de bedste sorter til det formål er hurtigblomstrende sorter som bl.a. Royal Cheese, Speedy Chile, Honey Cream og Candy Kush, men sorterne nedenfor kan snildt hamle op med disse legender, når det kommer til hastighed og den overordnede kvalitet.

Læs videre, og få praktiske dyrkningstip om disse hurtige sorter. Derudover kan du også lære om deres genetiske baggrund, smagsprofil, THC-indhold og virkninger!

Grape Ape

Hvis du har planer om at dyrke Grape Ape udendørs, skal du huske, at cannabis ikke kan lide frost. Sigt efter at så frøene ca. to uger før din sidste dag med frost, og plej dine kimplanter indendørs, indtil de har udviklet et par ægte blade. Omplant dem i et drivhus eller under plantedække for at beskytte dem mod sen frost i starten af sæsonen.

Grape Ape vokser mest i løbet af den vegetative fase. Hvis du dyrker den i en 11 liters potte, bliver den maks. 190 cm høj. Fjern nogle af bladene ca. en uge, før din plante går over i blomstringsfasen for at tynde ud i dens tætte indica-struktur og dermed fremmer lysindtrængning og luftgennemstrømningen. Grape Ape er en af de bedste af de hurtige udendørssorter, og den spurter gennem blomstringen på kun 7-9 uger. Udskyl planterne i 2-3 uger før høst for at forbedre smagen. Du kan forvente at høste op til 600 gram pr. plante sidst i september.

Grape Ape stammer fra forældresorterne Afghani, Mendocino Purps og Skunk #1. Denne indica-dominerede hybrid leverer fysisk afslappende og beroligende virkninger, der er drevet af et THC-indhold på 20 % og en lækker smag af blåbær og skunk.

Grape Ape
23_genetic background_1 Afghani x Mendocino Purps x Skunk 1
33_Yield indoors_1 450 - 500 gr/m2
31_plant height outdoor_1 60 - 100 cm
25_flowering time_1 7 - 9 uger
29_THC_1 THC: 20%
28_Type Blend_1 Sativa 10% Indica 90%
34_yield outdoor_1 500 - 600 gr/plant
32_plant height outdoors_1 160 - 190 cm
27_harvest period_1 Sen september
22_Effect_1 Beroligende, Fysisk afslappende, Søvnig

Køb Grape Ape

Sweet ZZ

Spir dine Sweet ZZ-frø indendørs for at fremme spiringshastigheden. Omplant dine kimplanter i større potter eller direkte i jorden, når den sidste frost er passeret, og dine planter har opnået en højde på ca. 10 cm. Placer dine Sweet ZZ-planter på det mest solrige sted i haven. Hvis du ikke bruger plantetræning, vil planterne nå op på ca. 140 cm i højden, inden de afslutter den vegetative fase.

Sørg for, at du løbende tynder ud i bladende i løbet af resten af den vegetative fase, da Sweet ZZ’ lille indica-struktur hurtigt bliver meget tæt. Sweet ZZ påbegynder blomstringsfasen, når dagene begynder at blive kortere i midten af juli måned. Fjern eventuelle gule blade i løbet af denne tid, så planten kan lede ressourcerne mod knopperne. Du kan forvente at høste op til 550 gram pr. plante i slutningen af september – ca. 7-9 uger efter den gik over i blomstringsfasen.

Sweet ZZ stammer fra Grape Ape og Grapefruit og har en ekstrem sød og frugtagtig terpenprofil. Denne indica-dominerende hybrid har et THC-indhold på 22 % og leverer stenende og afslappende virkninger.

Sweet ZZ stages

Sweet ZZ
23_genetic background_1 Grape Ape x Grapefruit
33_Yield indoors_1 550 - 600 gr/m2
31_plant height outdoor_1 80 - 140 cm
25_flowering time_1 7 - 9 uger
29_THC_1 THC: 22%
28_Type Blend_1 Sativa 20% Indica 80%
34_yield outdoor_1 500 - 550 gr/plant
32_plant height outdoors_1 160 - 200 cm
27_harvest period_1 Sen september
22_Effect_1 Beroligende, Stenet

Køb Sweet ZZ

Punch Pie

Brug en varmemåtte og en frøbakke til at spire dine Punch Pie-frø hurtigt indendørs. Hold dem under kraftige LED-lys, indtil de udvikler deres første ægte blade. Derefter skal du omplante dem i 10 centimeters potter fyldt med jord og en knivspids mykorrhizasvampe, og holde dem under godt med lys, indtil de når en højde på ca. 10 cm. Når du er sikker på, at den sidste frost er overstået, skal du omplante dem og placere dem på det mest solrige sted i din have. Punch Pie er modstandsdygtig over for skimmelsvamp, så derfor kan du sagtens overlade den til sig selv og springe plantetræningen over. Planten udvikler en stor samlet plantekrone og opnår en højde på 150 cm.

Sørg for, at du tynder godt ud i bladene i løbet af den første uge af blomstringsfasen for at øge lyseksponeringen for de nederste knopper. Overvej at støtte grenene ved at binde dem op for at beskytte dem mod sensommerblæst. Start med at udskylle dine planter i løbet af den 6. uge af blomstringsfasen, og forbered dig på at høste op til 750 gram pr. plante i slutningen af september.

Punch Pies gener gør den til et af de bedste feminiserede frø til udendørs dyrkning. Sorten er et resultat af samarbejdet mellem Tyson 2.0 og RQS, og den stammer fra de modstandsdygtige forældresorter Purple Punch og Purple Kush. Punch Pie har et THC-indhold på 22 %, en lækker smag af blåbær og slik samt euforiske og stenende virkninger.

Punch Pie
23_genetic background_1 Purple Punch x Purple Kush
33_Yield indoors_1 550 - 600 gr/m2
31_plant height outdoor_1 80 - 110 cm
25_flowering time_1 7 - 9 uger
29_THC_1 THC: 22%
28_Type Blend_1 Sativa 10% Indica 90%
34_yield outdoor_1 650 - 750 gr/plant
32_plant height outdoors_1 120 - 150 cm
27_harvest period_1 Sen september
22_Effect_1 Beroligende, Euforisk, Fysisk afslappende, Søvnig

Køb Punch Pie

Gelato 44

Du kan spire Gelato 44-frøene direkte i deres endelige potter, så snart den sidste frost er passeret. Overvej at bruge en spiringskuppel for at fremskynde spiringsprocessen. Fjern overdækningen i dagtimerne, så snart skuddet dukker op for at forhindre, at planten bliver kvalt, men dæk den til om natten i tilfælde af nattefrost. Tilføj økologisk tang- og fiskegødning, og sprøjt bladene med kompost-te hver uge for at stimulere bladvækst og beskytte mod bladpatogener. Gelato 44 bliver op til 180 cm høj, hvis den dyrkes i en stor potte. Du kan begrænse størrelsen til 140 cm ved at bruge en mindre potte eller ved at bruge LST under den tidlige vegetative fase.

Skift til en næringsblanding med højere kalium- og fosforindhold, efterhånden som den begynder at udvikle sine første knopper. Hvis du dyrker i et drivhus, skal du sørge for, at der er god luftgennemstrømning under blomstringsfasen for at mindske risikoen for skimmelsvamp. Du kan forvente at høste op til 600 gram pr. plante i slutningen af dens 8-9 ugers blomstringsfase.

Denne Tyson 2.0-sort er en fænotype af den originale Gelato, og den stammer fra Sunset Sherbet og Thin Mint Girl Scout Cookies. Brug disse knopper om aftenen, hvor sortens THC-indhold på 22 % samt dens mynteagtige og søde terpener kan bringe dig i en afslappende tilstand af ro.

Gelato 44
23_genetic background_1 Sunset Sherbet X Thin Mint Girl Scout Cookies
33_Yield indoors_1 400 - 450 gr/m2
31_plant height outdoor_1 80 - 120 cm
25_flowering time_1 8 - 9 uger
29_THC_1 THC: 22%
28_Type Blend_1 Sativa 25% Indica 75%
34_yield outdoor_1 550 - 600 gr/plant
32_plant height outdoors_1 140 - 180 cm
27_harvest period_1 Sen september
22_Effect_1 Euforisk, Fysisk afslappende, Kreativ, Langvarig

Køb Gelato 44

Green Crack Punch

Er du klar til vores sidste udendørs sort med hurtig væksthastighed? Green Crack Punch spurter gennem blomstringsfasen, men det hele afhænger af succes under spiring. For at opnå de bedste resultater er det bedst at spire Green Crack Punch-frø indendørs, hvor stabile temperaturer fremmer hurtig udvikling af kimplanter. Plant dem udendørs, når de har udviklet et par ægte blade og en tyk og robust stilk.

Denne plante har ikke brug for så meget afløvning og plantetræning under den vegetative fase som de andre sorter ovenfor. Den har længere afstand mellem knudepunkterne og tyndere småblade som sørger for naturlig lysindtrængning. Uden plantetræning bliver den op til 220 cm høj, hvilket gør den til en af de største hurtige sorter.

Overvej at binde plantens længere grene op under blomstringen for at forhindre skader fra blæst og kraftige vindstød. Green Crack Punch er kun 8-9 uger om at udvikle modne knopper. Hvis du fodrer den med tilstrækkelige mængder næring, kan du opnå 600 gram pr. plante i slutningen af september.

Green Crack Punch har arvet sine produktive egenskaber og lyksalige virkninger fra forældresorterne Green Crack og Purple Punch. Den har et THC-indhold på 18 %, så den er lidt mildere og knapt så potent som de andre sorter på listen. Dens unikke terpenprofil giver lækre aromaer af citrus og søde frugter.

Green crack punch stages

Green Crack Punch
23_genetic background_1 Green Crack x Purple Punch
33_Yield indoors_1 450 - 500 gr/m2
31_plant height outdoor_1 90 - 160 cm
25_flowering time_1 8 - 9 uger
29_THC_1 THC: 18%
28_Type Blend_1 Sativa 60% Indica 40%
34_yield outdoor_1 550 - 600 gr/plant
32_plant height outdoors_1 180 - 220 cm
27_harvest period_1 Sen september
22_Effect_1 Beroligende, Euforisk

Køb Green Crack Punch

De bedste sorter til hurtigere udendørs høst

Sorterne, som vi har nævnt ovenfor, er fantastiske til udendørsavlere, der leder efter hurtige resultater. Disse sorter er det perfekte valg, uanset om du arbejder med en kort dyrkningssæson, prioriterer diskret dyrkning, eller hvis du ganske enkelt ikke vil vente så længe på at nyde dine knopper. Overvej hvilke smagsvarianter og virkninger, der passer bedst til dine præferencer, bestil dine frø, og gør dig klar til den kommende dyrkningssæson!

Er du fyldt 18 år?

Indholdet på RoyaQueenSeeds.com er kun egnet til voksne og er forbeholdt myndige personer.

Sørg for, at du kender loven i dit land.

Når du klikker på ENTER, bekræfter
du, at
du er fyldt 18 år.