Dyrkningsvejledning til cannabis af Royal Queen Seeds

De bedste cannabisfrø at dyrke udendørs efter klima

Juanita la Lagrimosa

Den sort af cannabis, du vælger at dyrke, og stedet, hvor du sår frøene, dikterer din udendørs afgrødes ydeevne. Vores gennemgang af de perfekte sorter for hver klimazone vil hjælper dig med at dyrke super marihuana gennem hele foråret, sommeren og efteråret.

DEN VIGTIGSTE FAKTOR VED CANNABISDYRKNING: GENETIK

Cannabis Genetics
Cannabis Genetics
 

Genetik er nøglen til potentialet i dine cannabisfrø, og det er et faktum. Uanset, hvilke mirakuløse næringsstoffer du anvender, eller hvor perfekt du vedligeholder haven, vil resultaterne være drevet af genetik. Hvis du starter med frø af dårlig kvalitet, skal du ikke forvente enorme udbytter af høj kvalitet. Kun ved omhyggeligt at vælge femininerede frø af høj kvalitet kan cannabisproducenten undgå en svag genetik med begrænset udbytte. Udendørs cannabidyrkning kræver en endnu strengere udvælgelsesproces.

I disse dage er langt hovedparten af cannabissorter på markedet blevet specifikt tilpasset og avlet til indendørs dyrkning. Naturligvis kan enhver sort af cannabis i teorien vokse hvor som helst. Men i praksis er dette absolut ikke tilfældet med alle cannabissorter. De fleste marihuanasorter trives i et solrigt sydligt klima. Imidlertid kan masser af fremragende, hårdføre sorter dyrkes på køligere, nordlige breddegrader.

Det er tid til at få snavsede fingre med lidt marihuanabeskæring udendørs. Match den rigtige cannabis med det lokale klima, og du vil have taget det første skridt på vejen til en vellykket udendørs høst.

EUROPÆISKE KLIMAZONER: HVOR MEGET SOL ER DER I DIN HAVE?

Climate zones
Climate zones
 

Det første job er at afgøre, hvor meget dagligt sollys dine cannabisplanter kan forvente at få i løbet af vækstsæsonen. Når først du kender den tidsramme, du skal arbejde med, kan du begynde at overveje, hvilke sorter passer bedst. Hold øje med den lokale vejrprognose, og foretag en lille undersøgelse online. Find nøjagtige data om timer med dagligt sollys, tider for solopgang og solnedgang, temperaturer dag og nat, fremherskende vind samt nedbørsfrekvens.

Måske er du baseret et sted omkring Middelhavet. I så fald har du den luksus at dyrke sentblomstrende sativas udendørs fra omkring april til oktober. Måske bor du i Nordeuropa og har kun et kort vindue om foråret/sommeren (8-10 uger) til at klemme nogle toughe ruderalier ind. Eller du befinder dig måske et sted midt imellem og har brug for alsidige hybrider for en sommerafgrøde.

Her er en oversigt over forskellige klimazoner med anbefalede cannabisstammer, du kan dyrke udendørs:

KØLIGE NORDLIGE BREDDEGRADER

Cold temperature colored cannabis
Cold temperature colored cannabis
 

Nordeuropæiske avlere, fra vestkysten af Irland til det østlige Polen, er nødt til at bruge cannabissorter, der kan overleve under mindre end perfekte forhold.

Fotoperiodiske og automatisk blomstrende sorter, der er avlet til at trives i koldere klimaer, kan producere tophyldekvalitet udendørs. Med deres hurtige vækst og kortere blomstringstid kan du høste dem meget tidligere end andre sorter. På den måde kan du undgå regnen om efteråret og undgå, at dine dyrebare knopper får skimmel. Du skal dog stadig planlægge din afgrøde rigtigt for at undgå det mest dårlige vejr, da ingen cannabisplante er uovervindelig.

Husk at tjekke vejrdata, før du vælger frø. Hvis du opdager, at du har en begrænset dyrketid på mindre end tre måneder, så har du i realiteten kun tid til at dyrke meget hurtige auto-sorter i slutningen af foråret/forsommeren. Hvis du vil være på den sikre side, skal du dyrke i containere, så du kan tage dine planter ind, hvis vejret pludselig bliver værre end forventet.

QUICK ONE

Quick One var en af de første markedsklare og automatisk blomstrende cannabis sorter, og den var engang en af de hurtigste sorter, du kunne dyrke. Den er lynhurtig og tager kun 8-9 uger fra frø til høst, hvilket gør den til et fremragende valg for dem, der har en kort sommersæson. Denne kompakte plante bliver ikke højere end 50-60 cm, men den vil alligevel belønne dig med et anstændigt udbytte på op til 150gram/plante. Quick One er måske ikke den mest potente cannabis, men 13% THC producerer immervæk en meget afslappende skævert. Den har en frisk, urteagtig og citrusagtig aroma samt en behagelig mild smag.

Quick One

Quick One Royal Queen Seeds

Genetic background Strong Indica x Ruderalis
Yield indoor 275 - 325 g/m2
Height indoor 50 - 60 cm
Flowering time 5 - 6 weeks
THC strength THC: 13% (aprox.) / CBD: Low
Blend 10% Sativa, 60% Indica, 30% Ruderalis
Yield outdoor 100 - 150 g/per plant (dried)
Height outdoor 60 - 100 cm
Harvest time 8 - 9 weeks after germination
Effect Physical

Buy Quick One

EASY BUD

Et andet godt valg, hvis du har brug for en superhurtig autoflowering sort for at slå det dårlige vejr, er Easy Bud. Ligesom Royal Dwarf, men med et par genetiske forskelle, udmærker denne plante sig med et godt udbytte og et moderat THC-niveau. Plant dine frø og nyd synet af planternes modne, saftige topskud kun 8-9 uger efter spiring. Med 12% THC er Easy Bud simpelthen den perfekte sort, hvis du nyder en mild skævert, der ikke slår dig ud. Ved at holde en kompakt højde på 60-100 cm kan sorten give så meget som 80g citrus-aromatiserede topskud pr. plante.

Easy Bud

Easy Bud Royal Queen Seeds

Genetic background White Indica x Ruderalis
Yield indoor 275 - 325 g/m2
Height indoor 50 - 60 cm
Flowering time 5 - 7 weeks
THC strength THC: 12% (aprox.) / CBD: Low
Blend 15% Sativa, 55% Indica, 30% Ruderalis
Yield outdoor 30 - 80 g/per plant (dried)
Height outdoor 60 - 110 cm
Harvest time 8- 9 weeks after germination
Effect Physical

Buy Easy Bud

VARMT, TØRT SYDLIGT KLIMA

Small, private grow in California
Small, private grow in California
 

Sydeuropæiske avlere har en enorm fordel i forhold til avlere i de nordlige himmelstrøg. En overflod af solskin giver mulighed for en lang vækstsæson, der kan være produktiv fra marts til november. Mulighederne er uendelige. Det handler i realiteten om, hvilken sort af klæbrige topskud du bedst kan lide.

Nybegyndere kan få erfaring med nogle gourmet autoflower sorter for et varmt klima. Faktisk er den næste generation af RQS-autohybrider også en fantastisk mulighed for mere erfarne avlere, der ønsker at høste to gange i en enkelt sæson. Royal Haze Automatic og Northern Light Automatic dukker øjeblikkeligt op som vindere i et varmt klima. Alt, hvad du skal beslutte, er, om du foretrækker en indica- eller sativa-høst.

Det ville være en skam ikke at prøve kræfter med nogle fine fotoperiode sorter i et varmere klima. Hvad med noget organisk, jorddyrket OG Kush eller Sour Diesel godhed for at få dine feminine planter til at vokse sig til store ganjatræer med monsterudbytte? Men når du dyrker i disse varme klimazoner, husk at holde et godt øje med planterne, da den brændende sol kan være for meget at håndtere i overskudsdoser. Skygge kan være påkrævet, snarere end husly mod regn. Pas på hedebølger! Her er vores favoritter, når du dyrker i et varmt og tørt klima:

ROYAL HAZE AUTO

Vores Royal Haze Auto bringer enkelhed til Haze-familien! Da hun er auto-blomstrende sort, fjerner hun den stor ulempe, som avlere oplever med fotoperiode Hazere - deres lange blomstringstid. I stedet for bevæger Royal Haze Auto sig fra frø til høst i løbet af en kort periode på 10-12 uger. Hun er også et godt valg, hvis du vil høste flere Haze-afgrøder i løbet af én sommersæson - hvilket er noget, du ikke kan opnå med fotoperiode sorter. Forbered dig på en fantastisk røg med citrus- og urtesmag og en cerebral, opløftende Haze skævert.

Royal Haze Automatic

Royal Haze Automatic Royal Queen Seeds

Genetic background Amnesia Haze x Skunk x Ruderalis
Yield indoor 300 - 350 g/m2
Height indoor 65 - 85 cm
Flowering time 6 - 8 weeks
THC strength THC: 15% (aprox.) / CBD: Low
Blend 50% Sativa, 20% Indica, 30% Ruderalis
Yield outdoor 130 - 180 g/per plant (dried)
Height outdoor 120 - 150 cm
Harvest time 10-12 weeks after planting
Effect Cerebral and uplifting

Buy Royal Haze Automatic

NORTHERN LIGHT AUTO

Northern Light blev opdrættet fra afghansk genetik engang i 1970'erne og er blevet en af de mest populære sorter blandt cannabisentusiaster. Vores autoflowering variant af denne populære indica-hybrid er ikke kun en fantastisk indendørs sort, men den klarer sig også formidabelt udendørs. Det er ikke, fordi fotoperiodeversionen ikke allerede er fantastisk (det er den bestemt!), men der er avlere, der værdsætter den automatiske versioners livscyklus på 9-10 uger. Og lad os være ærlige: Hvem kan lide at vente på noget fantastisk pot? Ryg Northern Light Auto for at nyde en afslappende fysisk skævert med lige præcis den rigtige mængde opløftende stimulering.

Northern Light Automatic

Northern Light Automatic Royal Queen Seeds

Genetic background Northern Light x Ruderalis
Yield indoor 500 - 550 g/m2
Height indoor 80 - 120 cm
Flowering time 5 - 7 weeks
THC strength THC: 14% (aprox.) / CBD: Low
Blend 0% Sativa, 80% Indica, 20% Ruderalis/td>
Yield outdoor 170 - 220 g/per plant (dried)
Height outdoor 130 - 160 cm
Harvest time 9 - 10 weeks after planting
Effect Cerebral and uplifting

Buy Northern Light Automatic

OG KUSH

Vi behøver ikke at sige meget om OG Kush, der er en af de mest ikoniske cannabissorter gennem tiden. Dette super klæbrige eksemplar, en 75% indica-plante, er bare ideel til at vokse udendørs under solen. Her kan en enkelt plante give 500 gram i løbet af en kort 8 ugers blomstring. Når du endelig kan ryge dens topskud, vil du nyde den lækre smag af citrus-, fyr- og frugt. Plantens ekstremt afslappende indica-effekt gør OG Kush til den perfekte afslapning om natten foran en god film.

OG Kush

OG Kush

Genetic background Chemdawg x Lemon Thai x Pakistani Kush
Yield indoor 425 - 475 gr/m2
Height indoor 90 - 160 cm
Flowering time 7 - 9 weeks
THC strength THC: 19% (aprox.) / CBD: Medium
Blend 25% Sativa, 75% Indica, 0% Ruderalis
Yield outdoor 500 - 550 g/per plant (dried)
Height outdoor 180 - 220 cm
Harvest time October
Effect Relaxing and full of flavour

Buy OG Kush

SOUR DIESEL

Sour Diesel er en anden legendarisk cannabissort, som enhver "seriøs" kultivator ikke bør gå glip af at dyrke. Med rødder i det solrige Californien er den godt tilpasset et tørt og solrigt klima. Her kan planten vokse til sit fulde potentiale. Denne 70% sativa kan nå en højde på 2 meter og blomstrer i løbet af 10-11 uger. På trods af den lidt forlængede blomstringsperiode kan Sour Diesel give et episk udbytte på op til 600g/plante. Blandt højdepunkterne er denne plantes varemærke en brændstoflignende aroma og smag, som er meget efterspurgt af cannabisentusiaster. Hun giver en afslappende, men klar høj tilstand.

Sour Diesel

Sour Diesel

Genetic background Original Diesel x (Northern light x Shiva x Hawaiian)
Yield indoor 2
Height indoor 90 - 160 cm
Flowering time 10 - 11 weeks
THC strength THC: 18% (aprox.) / CBD: Low
Blend 70% Sativa, 30% Indica, 0% Ruderalis
Yield outdoor
Height outdoor 150 - 200 cm
Harvest time Late October
Effect Physical, clear high

Buy Sour Diesel

VARM-FUGTIG KYSTKLIMA

Warm climate cannabis
Warm climate cannabis
 

Sol, hav og fremragende sinsemilla. Hvis du bor omkring Middelhavet, er du også forkælet med valg. Alligevel er det sandsynligvis tilrådeligt at beskære cannabissorter, der er modstandsdygtige over for skimmel i topskuddene, især hvis du er nybegynder. Desværre går tykke klasser af topskud og høj luftfugtighed ikke godt sammen.

Til disse klimaer anbefales Haze-sorter af høj kvalitet. Deres lidt løsere blomsterdannelse og større tolerance over for fugtighed gør sativa-hybrider til det perfekte valg for kystdyrkning. Naturligvis vil sativa genetik tilføje et par uger til blomstringstiden, selv for automatisk blomstrende Haze-sorter. Men du har fra april til oktober, så du har virkelig ikke travlt. Der er masser af tid til at høste det bedste lager af endeløs velvære for krop og sjæl!

Men bliv ikke for pot og pande med sativa-genetik, da disse planter også kan bukke under for skimmel og svamp. Tjek vejret og vær klar til høst fra september og frem, hvis regnen kommer tidligt. Her er vores anbefalede Haze-sorter til at syrke i et varmt og fugtigt klima:

AMNESIA HAZE

Amnesia Haze fra RQS, afledt af gammeldags Haze-frø og betragtet som en af de bedste sorter, er et godt valg til dyrkning under varme og fugtige forhold. Denne 70% sativa, der kan nå en højde på 210 cm, holder risikoen for skimmel lav, takket være plantens luftige afstand mellem blade og blomster. Men du skal vide, at det at dyrke Amnesia Haze ikke er noget for de utålmodige. Forvent cirka fire måneders vækst og derefter yderligere to ugers tørring og hærdning, før du endelig kan nyde denne enestående sort. På den anden side set, når du får 700g/plante under gode forhold - og en fabelagtig høj tilstand i hovedet, leveret af 22% THC - så vil du absolut glemme den lange ventetid. Se bare hendes navn ...!

Amnesia Haze

Amnesia Haze

Genetic background Original Amnesia Haze
Yield indoor 600 - 650 gr/m2
Height indoor 80 - 140 cm
Flowering time 10 - 11 weeks
THC strength THC: 22% (aprox.) / CBD: Medium
Blend 70% Sativa, 30% Indica, 0% Ruderalis
Yield outdoor 650 - 700 g/per plant (dried)
Height outdoor 175 - 210 cm
Harvest time Late October
Effect Extremely high, long-lasting, body relaxing

Buy Amnesia Haze

SHINING SILVER HAZE

Shining Silver Haze er en anden formidabel Haze, som Royal Queen Seeds er stolte over at have i vores kollektion. Baseret på en af de første Haze-klassikere nogensinde, den legendariske Super Silver Haze, forbedrede RQS sativa yderligere, for at tilfredsstille selv de mest kræsne kendere. Med et løst og luftigt forhold mellem blad og blomst, der sikrer en god luftcirkulation og reducerer risikoen for skimmel i høj grad, er hun velegnet til fugtige udemiljøer. Denne plante kan nå en højde på 220 cm, blomster over 9-11 uger og vil give så meget som 650gram/plante. Når den ryges, inducerer den øjeblikkelig en høj tilstand, der går direkte til din hjerne, takket være 21% THC. Derudover glæder rygeren med en sød smag af citrus og jord.

Shining Silver Haze

Shining Silver Haze

Genetic background Haze x (Skunk x Northern Light)
Yield indoor 2
Height indoor 80 - 120 cm
Flowering time 9 - 11 weeks
THC strength THC: 21% (aprox.) / CBD: Low
Blend 75% Sativa, 25% Indica, 0% Ruderalis
Yield outdoor
Height outdoor 180 - 220 cm
Harvest time Late October
Effect Physical, clear high

Buy Shining Silver Haze

Brug vores Seedfinder til at finde de bedste udendørs cannabisfrø

Hvis du har søgt efter cannabisfrø til udendørs dyrkning, har du sikkert bemærket, at der er et kæmpestort udvalg at vælge imellem. Hvis du føler, at det hele virker uoverskueligt, kan du få hjælp fra RQS’ Seedfinder. Dette enkle men effektive værktøj hjælper dig med at sortere de sorter fra, som ikke passer til dig, og efterlader dig med de bedste udendørs marihuanafrø til dit klima og dine omstændigheder. Følg den lineære proces, og vælg dine præferencer undervejs som bl.a. plantehøjde, smag, virkninger, om det skal være fotoperiodiske eller automatisk blomstrende sorter og mere. Til slut viser værktøjet dig de udendørs cannabisfrø, der passer bedst til din have eller i dit drivhus.

Video id: 706484416


Er du fyldt 18 år?

Indholdet på RoyaQueenSeeds.com er kun egnet til voksne og er forbeholdt myndige personer.

Sørg for, at du kender loven i dit land.

Når du klikker på ENTER, bekræfter
du, at
du er fyldt 18 år.

Emnefinder

Kategorier
eKomi silver seal
4.7 ud af 5
ud af 37754 bedømmelser